New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
úristen, remélem nem gázoltam nagyon a lelketekbe srácok... egy érdekes cikket linkeltem, sőt, speciel egyet is értek lt-vel, mert ha coughlin újabb egy évet marad, akkor szerintem nagy változásokra nem számíthatunk a jövő évre nézve. ja és kapaszkodjatok meg, van lt-mezem is. de ezentúl akkor maradok read-only módban, mert úgy látom itt csak asbee tudja a frankót. viszhall
több mint 12 éve
a tavalyi szezon SF elleni meccs teljesítményét akarom látni ma este a "nagycsapatok-ellen-jól-csapatjuk" féle Giants taktika alapján + a szép odds-okért
több mint 12 éve
Szép véleménnyel vagy a klub egyik, ha nem a legjobb játékosárólTom Coughlin has done wonders for the Giants. Personally, I don’t know if I could play for him, but the guy is a winner, he is a fighter. But I think it is time for him to take his talents on the roadNarkós LT szerint Coughlinnak mennie kell
nypost.com/2013/12/15/lt-tom-coughlin-must-go/jusssipekka
több mint 12 éve
az amiről a szakértők által a 'világ legjobb védőjátékosának' választott L.T. beszél,az napi téma a helyi sajtóban,és nincsenek kevesebben akik a megoldást a teljes cserében látják... sőt...Tom Coughlin has done wonders for the Giants. Personally, I don’t know if I could play for him, but the guy is a winner, he is a fighter. But I think it is time for him to take his talents on the roadNarkós LT szerint Coughlinnak mennie kell
nypost.com/2013/12/15/lt-tom-coughlin-must-go/jusssipekka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az túlzás, hogy szakad 😊 de valóban esik a környéken
több mint 12 éve
Tom Coughlin has done wonders for the Giants. Personally, I don’t know if I could play for him, but the guy is a winner, he is a fighter. But I think it is time for him to take his talents on the roadNarkós LT szerint Coughlinnak mennie kell
nypost.com/2013/12/15/lt-tom-coughlin-must-go/
több mint 12 éve
nem baj. a meccset érdemes nézni, mit tud pl Moore ha nagyobb szerepet kapvittoreNem hiszem, hogy túl sok változás lenne előző meccsekhez képest
több mint 12 éve
nem baj. a meccset érdemes nézni, mit tud pl Moore ha nagyobb szerepet kap
több mint 12 éve
Állítólag a Metlifeban szakad a hó....

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 12 éve
Egyébként 3 dolog kellene ahhoz, hogy jövőre jó offense-t lássunk:Mondjuk Mike Sullivan, vagy valaki eredményes egyetemi coordinator, akinek vannak kreatív playei.
-Új offensive coordinator
-Új QB coach (aki eredetileg is az)
-2 új használható OL játékosAsbee
több mint 12 éve
Egyébként 3 dolog kellene ahhoz, hogy jövőre jó offense-t lássunk:-Új offensive coordinator
-Új QB coach (aki eredetileg is az)
-2 új használható OL játékos
több mint 12 éve
sztem a momentum az, ami a legfontosabb egy SB run-ban... jól látható az elmúlt 10 évben, hogy az számít, nálunk is 2011-ben elég gyenge védelmünk volt (total deff: 27., passz ellen: 29., futás ellen 19.), de a PO-ra feljavult és ez elegendő voltcsebiÉs volt egy liga utolsó futójáték is "támogatásként"...
több mint 12 éve
Tippjáték 14. fordulóVissza a SB győzelemhez, szerintem is az kell legfőképp, hogy az adott csapat nagyon keményen összeálljon a szezon végére. Nem egy olyat láthattunk már, hogy valaki bemegy hihetetlen jó mérleggel, utolsó két alapszakasz meccset lelazsálja, aztán azzal a lendülettel ki is estek.
A másik, hogy lyukas csapatrészekkel nem lehet SB-t nyerni. Olyan nincs, hogy 1 vagy 2 játékos hoz egy gyűrűt a csapatának úgy, hogy a többiek nem csinálnak "semmit". Igaz szerintem mindenképp kell egy kiváló irányító a Super Bowl győzelemhez, megnézhetjük az elmúlt 10 évben milyen irányítókkal tudtak nyerni...
Eli-ban benne van minden. Az, hogy úgy játsszon mint a liga legjobb irányítója és úgy mint a legrosszabb. Ennek ellenére megvan benne az a képesség, hogy megnyerje a meccseket és ez nagyon kevés játékosban van benn. Ez az éve eddigi leggyengébb szezonja, de ő az akit sosem szabad leírni. 2010-ben is 25 INT-t dobott (mondjuk annak saccra legalább az 1/3-a az elkapóké volt, de a statisztikában nem ez marad meg), majd 1 évre rá JPP-vel ők vitték be a rájátszásba a csapatot.
több mint 12 éve
Szép a Romo-Dez-Murray-Witten-Austin sor, bár ugye Austin nem sok vizet zavar...de egy Panthers-49ers-Seahawks-Saints védelem ellen hol jöhet ki belőlük 450 yard?Ez itt nagyon off. Folytathatjuk a DC topicban, mert tobb helyen erős tárgyi tévedéseket vélek felfedezni ebben az eszme futtatásban.
Amúgy mindenki szívatja itt a védelmet, de én inkább a támadókat kérdezném, mert ott jóval kevesebb a sérült, ott vannak a nagy pénzek, a nagy nevek és mégis wtf? Képesek folyamatosan rossz playeket hívni, rossz döntéseket hozni, lejönni 3 and outtal, gyakorlatilag nem faktor ez az offense. Márpedig egy ilyen védelem mellé még a Saints-támadósor is kevés volt a play-offhoz, persze nálatok nincs egy 13-3-as Atlanta.
Amúgy a sérülésekre visszatérve, nézzétek meg, hogy mi történt Green Bayben, New Englandben, Chicagóban, Atlantában...
Itt lehet mondogatni Ratliff meg Spencer esetét, de Hatcher és Selvie tökéletesen pótolják őket, ( tudom, ők sem 100-asok, meg Ware sem, na és?...kinél azok az emberek ilyenkor már... ) Lee sérülését is fel lehet hozni, de nála pontosan tudta mindenki, hogy nem képes végigjátszani egy szezont, Claiborne kb annyit ért, mikor játszott, mint mikor nem...Tocy
több mint 12 éve
Szép a Romo-Dez-Murray-Witten-Austin sor, bár ugye Austin nem sok vizet zavar...de egy Panthers-49ers-Seahawks-Saints védelem ellen hol jöhet ki belőlük 450 yard? Amúgy mindenki szívatja itt a védelmet, de én inkább a támadókat kérdezném, mert ott jóval kevesebb a sérült, ott vannak a nagy pénzek, a nagy nevek és mégis wtf? Képesek folyamatosan rossz playeket hívni, rossz döntéseket hozni, lejönni 3 and outtal, gyakorlatilag nem faktor ez az offense. Márpedig egy ilyen védelem mellé még a Saints-támadósor is kevés volt a play-offhoz, persze nálatok nincs egy 13-3-as Atlanta.
Amúgy a sérülésekre visszatérve, nézzétek meg, hogy mi történt Green Bayben, New Englandben, Chicagóban, Atlantában...
Itt lehet mondogatni Ratliff meg Spencer esetét, de Hatcher és Selvie tökéletesen pótolják őket, ( tudom, ők sem 100-asok, meg Ware sem, na és?...kinél azok az emberek ilyenkor már... ) Lee sérülését is fel lehet hozni, de nála pontosan tudta mindenki, hogy nem képes végigjátszani egy szezont, Claiborne kb annyit ért, mikor játszott, mint mikor nem...
több mint 12 éve
sztem a momentum az, ami a legfontosabb egy SB run-ban... jól látható az elmúlt 10 évben, hogy az számít, nálunk is 2011-ben elég gyenge védelmünk volt (total deff: 27., passz ellen: 29., futás ellen 19.), de a PO-ra feljavult és ez elegendő volt. Nálatok amúgy ha lenne még Lee (most látom, hogy még mindig nem játszik), akkor simán benne lehet ilyen javulás, mert azért a Romo-Murray-Bryant-Austin-Witten ötöstől simán kitelik egy 450+yardos meccs!Sztem is belefér egy kis csipkelődés ha nem társul személyeskedéssel 😊Nem igazán akarok ebbe belefolyni, meg amúgy is értelmetlen a vita, de sose értem hogy ha két irányítóról beszélünk miért nem nézi senki a körülményeket. Ezek az érvelések elég gyengék hogy neki xy gyűrűje van. Trent Dilfernek is van és jobb mint Romo vagy Marino? Romo idén is jó (több is annál), mégis mindeki azt várja hogy hibázzon (köztetek is vannak sokan), mert akkor lehet rá mutogatni. Persze mindenki elfelejti milyen D van (inkább nincs) Dallasban. Eli jó irányító a két gyűrűt nem a szél fújta össze, de kurva sokat köszönhet a defensnek, meg az edzői karnak. Ezt sokan hajlamosak elfelejteni.az egész épp aból indult ki, hogy azon nevettünk mennyire nincs védelmetek 😀 erre idejött gyeek az Eli-s képpel
Ja és éltem amikor utoljára SB-t nyert a Dallas.Blevi
sztem a ban teljesen felesleges, ennyi még simán belefér 2 rivális csapat szurkolóitól...csebi
Nekem és sok 'boys fan-nak azért fáj ez a D téma nagyon mert Romo megint jó szezont fut és pont a D hiánya miatt nincs sok esély arra hogy mi is SB képet linkelhessünk róla 😕 persze ez az mi bajunk, csak ez SB téma vsz ilyen vörös posztó, mert nem egyedül a QB-n múlik mégis mindenki Őt ekézi a végén 😊Blevi
Vittore: EZ HATALMAS!!!!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
na akkor biztos rég jutott eszedbe a jelenet 😀 szóval remélem most hálás vagy
több mint 12 éve
Én bírom Romo fiút, de a kutyám tanítását nem rá bíznám, mert akkor soha nem tanulná meg ezt::[] életem első NFL meccse volt...
vittore
több mint 12 éve
Én bírom Romo fiút, de a kutyám tanítását nem rá bíznám, mert akkor soha nem tanulná meg ezt:
több mint 12 éve
Sztem is belefér egy kis csipkelődés ha nem társul személyeskedéssel 😊Nem igazán akarok ebbe belefolyni, meg amúgy is értelmetlen a vita, de sose értem hogy ha két irányítóról beszélünk miért nem nézi senki a körülményeket. Ezek az érvelések elég gyengék hogy neki xy gyűrűje van. Trent Dilfernek is van és jobb mint Romo vagy Marino? Romo idén is jó (több is annál), mégis mindeki azt várja hogy hibázzon (köztetek is vannak sokan), mert akkor lehet rá mutogatni. Persze mindenki elfelejti milyen D van (inkább nincs) Dallasban. Eli jó irányító a két gyűrűt nem a szél fújta össze, de kurva sokat köszönhet a defensnek, meg az edzői karnak. Ezt sokan hajlamosak elfelejteni.az egész épp aból indult ki, hogy azon nevettünk mennyire nincs védelmetek 😀 erre idejött gyeek az Eli-s képpel
sztem a ban teljesen felesleges, ennyi még simán belefér 2 rivális csapat szurkolóitól...csebi
Nekem és sok 'boys fan-nak azért fáj ez a D téma nagyon mert Romo megint jó szezont fut és pont a D hiánya miatt nincs sok esély arra hogy mi is SB képet linkelhessünk róla 😕 persze ez az mi bajunk, csak ez SB téma vsz ilyen vörös posztó, mert nem egyedül a QB-n múlik mégis mindenki Őt ekézi a végén 😊
több mint 12 éve
Nem igazán akarok ebbe belefolyni, meg amúgy is értelmetlen a vita, de sose értem hogy ha két irányítóról beszélünk miért nem nézi senki a körülményeket. Ezek az érvelések elég gyengék hogy neki xy gyűrűje van. Trent Dilfernek is van és jobb mint Romo vagy Marino? Romo idén is jó (több is annál), mégis mindeki azt várja hogy hibázzon (köztetek is vannak sokan), mert akkor lehet rá mutogatni. Persze mindenki elfelejti milyen D van (inkább nincs) Dallasban. Eli jó irányító a két gyűrűt nem a szél fújta össze, de kurva sokat köszönhet a defensnek, meg az edzői karnak. Ezt sokan hajlamosak elfelejteni.az egész épp aból indult ki, hogy azon nevettünk mennyire nincs védelmetek 😀 erre idejött gyeek az Eli-s képpel
sztem a ban teljesen felesleges, ennyi még simán belefér 2 rivális csapat szurkolóitól...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
itt és most abba lehet hagyni mindkét félnek, nem akarok bannolni
több mint 12 éve
...egyszer lehet 'hibázni' kétszer nem...oziboziHa akkora király hogy Ő nyerte meg egyedül D elkapók edzők nélkül most miért nem megy? Miért nem ti nyertek minden évben? 😊 persze ez csak költöi kérdés nem Eli fikázás akart lenni, csak ennél ez sokkal komplexebb kérdés h neki n neki meg n+1 van. amúgy is én apukám erősebb filing... 😊
több mint 12 éve
...egyszer lehet 'hibázni' kétszer nem...
több mint 12 éve
Nem igazán akarok ebbe belefolyni, meg amúgy is értelmetlen a vita, de sose értem hogy ha két irányítóról beszélünk miért nem nézi senki a körülményeket. Ezek az érvelések elég gyengék hogy neki xy gyűrűje van. Trent Dilfernek is van és jobb mint Romo vagy Marino? Romo idén is jó (több is annál), mégis mindeki azt várja hogy hibázzon (köztetek is vannak sokan), mert akkor lehet rá mutogatni. Persze mindenki elfelejti milyen D van (inkább nincs) Dallasban. Eli jó irányító a két gyűrűt nem a szél fújta össze, de kurva sokat köszönhet a defensnek, meg az edzői karnak. Ezt sokan hajlamosak elfelejteni.Ja és éltem amikor utoljára SB-t nyert a Dallas.