New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tippjáték végeredmény

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Akkor jövőre megvan a 2 még hiányzó ellen is: TB és DET, azért az NFC W kutya kemény lesz, az AFC S kárpótol majd talán cserébe.
több mint 12 éve
Ez f@sza! Nyerünk, amivel rontjuk a draftpozíciónkat, megsérül Eli, Nicks (lehet neki a meccs előtt is volt baja) és Beatty...végülis egyik sem jelentős kezdő játékos...
legalább az uccsó meccsen pihentethettük volna a kezdőket, akik nem küzdenek új szerződésért, jövő évi rosterhelyért stb. Az meg h még erre a meccsre is Paintert hozzuk Nassib helyett szintén nagyon előre mutató lépés volt, kicsit szokhatta volna az újonc a légkört...persze ha vannak vele terveink egyáltalán...
Mindegy, legalább küzdöttünk.Szsziszka
1 helyet csúsztunk hátra, ha stimmel az nfl.com rangsora, ez nem a bundásliga, csoportellenféllel szemben stb stb
A sérülések tényleg szarok, de pont a szezon uccsó meccsén beleférne. Beatty-jé elsőre durvának tűnt, várjuk meg a holnapot.
Painter-Nassib dolgot én sem vágom, ha vki talál kinti szakitól erre normális magyarázatot, belinkelhetné.G-men
Scouting teamben tevékenykedik, kb. ennyi a feladata idén, Coughlin is utalt rá, hogy nem fog pályára lépni idén. Szvsz full értelmetlen is lett volna pályára küldeni egy ilyen vacak O line mögött. Az értékét nem tudta volna növelni ilyen körülmények között. 1 félidő után meg senki nem adott volna érte olyan picket amiért megérné eladni. A preseasonban eléggé elveszett volt Nassib, akkor Carr és Painter is jobbnak tűnt nála. Jövőre tuti ő lesz a 2. számú QB (akkor szvsz nem is lesz 3 irányító a rosteren), ha balszerencsénk lesz megint esetleg akkor kaphat játékidőt. Ha esetleg mutat valami jó dolgot eladhatjuk egy korai körös pickért, vagy pedig szerződése végéig backup lesz.

több mint 12 éve
Ez f@sza! Nyerünk, amivel rontjuk a draftpozíciónkat, megsérül Eli, Nicks (lehet neki a meccs előtt is volt baja) és Beatty...végülis egyik sem jelentős kezdő játékos...
legalább az uccsó meccsen pihentethettük volna a kezdőket, akik nem küzdenek új szerződésért, jövő évi rosterhelyért stb. Az meg h még erre a meccsre is Paintert hozzuk Nassib helyett szintén nagyon előre mutató lépés volt, kicsit szokhatta volna az újonc a légkört...persze ha vannak vele terveink egyáltalán...
Mindegy, legalább küzdöttünk.Szsziszka
1 helyet csúsztunk hátra, ha stimmel az nfl.com rangsora, ez nem a bundásliga, csoportellenféllel szemben stb stb
A sérülések tényleg szarok, de pont a szezon uccsó meccsén beleférne. Beatty-jé elsőre durvának tűnt, várjuk meg a holnapot.
Painter-Nassib dolgot én sem vágom, ha vki talál kinti szakitól erre normális magyarázatot, belinkelhetné.
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Mindegy, legalább küzdöttünk.
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 435
a pro bowl nagyobb vicc mint Romo. a foci kabaréja, körülbelül Sas József szintvittore
Azért megkérdeznék egy-két QB needes csapatot, hogy szívesen látnák-e Romo-t. Utána visszatérhetünk tényleg olyan nagy vicc-e...
?arra a kérdésre hogy kit szeretnének a Giants szurkerek látni a rájátszásban, a kinti facebook kommentekben sok helyen 80% -ban is az Eagles-t látnák szívesebben... kb itt is hasonló lehet az arány...(a dolog komolyságához tartozik hogy a többiek a kettős vereségért szurkolnak 😊ozibozi
Ezt hogy mérted fel?Asbee
a filisekkel kialakultabb viszonyból,(közös meccsnézés stb---) az eredmény követőkbeni kommentekből következtettem,+ a magyar cóvboj fanok Giants utálata miatt gondoltam,de tőlem akár lehet fordítva is,pont leszarom...
több mint 12 éve
Blevi 9 059 — Lions & Cowboys fan
én is inkább a cowgirls-re szavaznék. miért? ha bemennek a playoffba, garantált hogy egy kört se mennek, a phily esetében viszont sajnos benne van a pakliban egy NFC conf döntővittore
Sztem az első erős D# közepes O# kombo ellen el fognak vérezni. Nem elég a Phily D# egy low scoring gamehez.
több mint 12 éve
a pro bowl nagyobb vicc mint Romo. a foci kabaréja, körülbelül Sas József szintvittore
Azért megkérdeznék egy-két QB needes csapatot, hogy szívesen látnák-e Romo-t. Utána visszatérhetünk tényleg olyan nagy vicc-e...
?arra a kérdésre hogy kit szeretnének a Giants szurkerek látni a rájátszásban, a kinti facebook kommentekben sok helyen 80% -ban is az Eagles-t látnák szívesebben... kb itt is hasonló lehet az arány...(a dolog komolyságához tartozik hogy a többiek a kettős vereségért szurkolnak 😊ozibozi
te is megteheted,ha elolvasod a facebook-on a kommenteket a feltett kérdésekre...lehet,csak 76% és nem 80% nem használtam számológépet... Pl.Tetszik · · Megosztom
Ez 4 embernek tetszik.

Corey Allert Eagles
13 órája · Tetszik · 2

Frankie Sayegh Eagles
13 órája · Tetszik

Joe ughh hate to answer this question... but with the majority of the fan base here cowboys, ide rather see the eagles
13 órája · Tetszik · 2

Dion Welch Eagles
13 órája, mobil használatával · Tetszik

Ronnie Palumbo Eagles
13 órája, mobil használatával · Tetszik · 1

John Seeley I'd rather go into a coma and come out of it next season!!! GO G-MEN
13 órája, mobil használatával · Tetszik · 5

Joel Pfeiffer DallASS

Raymond A. Trombley Eagles
13 órája · Tetszik

Eric Greifenberger Eagles

Joel Pfeiffer If your from giants country in jersey its over run by eagles fans and to see them lose to kyle Orton? Yes please
13 órája, mobil használatával · Tetszik · 3

Carol De Lucca Eagles

Manuel Iglesias Nobody
13 órája · Tetszik · 1

Jamil Ali COWBOYS cuz the pigeon fans/media sucks down here in the South Jerz/Philly market. They were celebrating since yest just cuz Romo got surgery...EFF THE EAGLES!!!
13 órája, mobil használatával · Tetszik · 1

Elizabeth Pettit Unangst The boys!

Ron Hazelton Eagles

Patrick Dugue Eagles
13 órája · Tetszik
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
én is inkább a cowgirls-re szavaznék. miért? ha bemennek a playoffba, garantált hogy egy kört se mennek, a phily esetében viszont sajnos benne van a pakliban egy NFC conf döntő
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 669 — Giants fan
Hát akkor könnyen lehet, hogy fordított az arány, mert szerintem is inkább a Dallas. Romo meg tudása, tehetsége alapján top 10-es Qb volt az elmúlt években, szerintem.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
sztem is inkább a Dallas jusson be! bár sztem kevés rá az esély.
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 973 — Giants fan
én akkor a 20%ban vagyok, mert ha már muszáj választani akkor inkább a Dallas..
több mint 12 éve
Az én voksomat megkapta pl
több mint 12 éve
Ezt hogy mérted fel?

több mint 12 éve
?arra a kérdésre hogy kit szeretnének a Giants szurkerek látni a rájátszásban, a kinti facebook kommentekben sok helyen 80% -ban is az Eagles-t látnák szívesebben... kb itt is hasonló lehet az arány...(a dolog komolyságához tartozik hogy a többiek a kettős vereségért szurkolnak 😊
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
a pro bowl nagyobb vicc mint Romo. a foci kabaréja, körülbelül Sas József szint
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott
Rolle bukott is 100.000 dollárt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
nevetséges, hogy bármelyik három eleve felmerült Rolle helyett, és az is, hogy egy Giants játékos sincsen benncsebi
Mondjuk ez a csapat teljesítményét jellemzi inkább, mintsem a szavazás komolytalanságát, Rolle kivételével senki nem is érdemelte volna meg, mondjuk ő nagyon.Henderson
Cleveland (4-11) 5 résztvevő
Houston (2-13) 2 résztvevő
Tampa Bay (4-11) 2 résztvevő
Buffalo (6-9) 3 résztvevő
Washington (3-12) 1 résztvevő

szóval ez nem a csapat teljesítményét jelzi...csebi
Ok, igaz, úgy értettem, hogy a csapaton belüli egyéni teljesítményekét. Nagyjából megnéztem kik vannak ott a felsorolt csapatokból, Revis és Byrd kivételével szerintem mindenki megérdemelte, talán Cameron meg Andre Johnson necces még. Nálunk viszont tényleg nem tudok olyat mondani aki a posztján nagyobbat játszott volna a bekerült játékosoknál. (Rollet kivéve persze)
De tényleg felesleg ezzel a szavazással foglalkozni, minden évben voltak durva dolgok, sokan nem az adott évben nyújtott teljesítmény miatt kerülnek be.

talán még EliSzesze
Ja, meg Diehl 😀

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
nevetséges, hogy bármelyik három eleve felmerült Rolle helyett, és az is, hogy egy Giants játékos sincsen benncsebi
Mondjuk ez a csapat teljesítményét jellemzi inkább, mintsem a szavazás komolytalanságát, Rolle kivételével senki nem is érdemelte volna meg, mondjuk ő nagyon.Henderson
talán még Eli
több mint 12 éve
Cleveland (4-11) 5 résztvevő
Houston (2-13) 2 résztvevő
Tampa Bay (4-11) 2 résztvevő
Buffalo (6-9) 3 résztvevő
Washington (3-12) 1 résztvevő

szóval ez nem a csapat teljesítményét jelzi...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Tippjáték 16. forduló

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Mondjuk ez a csapat teljesítményét jellemzi inkább, mintsem a szavazás komolytalanságát, Rolle kivételével senki nem is érdemelte volna meg, mondjuk ő nagyon.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Azt valahogy nem veszi be az agyam Rolle hogyan nem lett Pro Bowler...Asbee
neki sem veszi be ezt...

vicc, hogy a 6ból 4 safety AFC-s...
Byrd 10 meccsel? komolytalan...
SSként a statisztikák:
takleben: a 3 pro bowler előtt van
sackben: második
pass def.: első
INT: magasan első, a második helyezettnek a dupláját szedte
FF-ben: Polamalu előzi meg egyedül

mindig is hülyeség volt ez a szavazás
több mint 12 éve
Azt valahogy nem veszi be az agyam Rolle hogyan nem lett Pro Bowler...Asbee
neki sem veszi be ezt...

vicc, hogy a 6ból 4 safety AFC-s...
Byrd 10 meccsel? komolytalan...
SSként a statisztikák:
takleben: a 3 pro bowler előtt van
sackben: második
pass def.: első
INT: magasan első, a második helyezettnek a dupláját szedte
FF-ben: Polamalu előzi meg egyedül

nevetséges, hogy bármelyik három eleve felmerült Rolle helyett, és az is, hogy egy Giants játékos sincsen benn

több mint 12 éve
Azt valahogy nem veszi be az agyam Rolle hogyan nem lett Pro Bowler...