New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintetek Couglin állása veszélyben van? Maraék mondtak mar erről vmit? Nyilván ha megy akkor Gilbride kérdés sincs.Blevisztem kirúgni nem fogjuk, azért mégis több mint 15 év után nyert SB-t, majd még egyet, az benne lehet a pakliban, hogy Tommy is azt mondja, hogy neki ebből elég volt...
igazából QB edző kellene új meg OC... sajnos Gilbride-dal megfáradt ez a kapcsolat Manningnek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Szerintetek Couglin állása veszélyben van? Maraék mondtak mar erről vmit? Nyilván ha megy akkor Gilbride kérdés sincs.
több mint 12 éve
Lehúztak együtt kb. 6-8 évet itt a Giants-ben, nyertek 2 SB-t. Ezek után nyilván nem fogja az nyilatkozni nagy nyilvánosság előtt h nem hisz benne/nem elégedett vele stb. Pláne h még 2 meccs hátravan a szezonból. Ennél azért normálisabb, diszkrétebb TC, nem hiszem h ebből a nyilatkozatból következtethetünk arra h marad-e KG vagy sem.ez a fő gond ittHypofxTom Coughlin has faith in Kevin Gilbride's offensive system and says if all pieces were healthy and in place, it would work. #nyg #giantsoziboziEzek szerint idén sem lesz elküldve Gilbridebalu10
több mint 12 éve
észrevettem. viszont az edzőket szépen kirugdosták az utóbbi években dallasban. példát lehetne venniwww.nfl.com/news/story/0ap2000000299491/article/tony-romos-10-most-heartbreaking-lossesKar hog a vereségek 80%-nak köze nincs Romo játékhoz 😊Blevi
mennyi szép emlék! a TO féle my QB nagy kedvencvittore
korábbi elemzés, most is aktuális www.bigblueview.com/2013/10/3/4796270/fire-kevin-gilbride-eli-manning-new-york-giants
több mint 12 éve
Hypofx
310
ez a fő gond ittTom Coughlin has faith in Kevin Gilbride's offensive system and says if all pieces were healthy and in place, it would work. #nyg #giantsoziboziEzek szerint idén sem lesz elküldve Gilbridebalu10
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000299491/article/tony-romos-10-most-heartbreaking-lossesKar hog a vereségek 80%-nak köze nincs Romo játékhoz 😊
mennyi szép emlék! a TO féle my QB nagy kedvencvittore
több mint 12 éve
Akinek nem inge... !én ilyet biztos nem mondtam... de ha KIVÁNCSI VAGY rá a tegnapi eredménykövetőben visszakeresheted ahogy a Seahawks drukkerek erről elmélkednek több ízben is...ők így látták...ozibozi"hát nem tudom nem volt nekem annyira meggyozo az ellenfél, 2 éve ilyeneket ettunk reggelire."ez meg 3 éve történt ... és? tök mind1... www.nfl.com/gamecenter/2010110708/2010/REG9/giants@seahawks#tab=recap&menu=highlightsoziboziEz történt 2 éve:tudom, arra gondoltam, hogy az eredeti Giants keret sem tudta volna megnehezíteni a "tartalékos" Seahawks dolgátkristofwow. szerintem az NFL jelenlegi talán legjobb csapatáról beszélsz, minden tekintetben agyon domináltak minket, teljesen egészséges kerettel is simán kiszoptunk volna szerintem.kristofharvin, rice, browner, thurmond, wright, 6 kezdő a másik csapatból hiányzott.braxa88
www.nfl.com/gamecenter/2011100904/2011/REG5/seahawks@giants#menu=highlights&tab=analyzeHelmut Zimmer
Az állítás nem igaz!Helmut Zimmer
A két évvel ezelőtti meccs csak azért fontos, mert arra a meccsre már a Legion of Boom állt ki, és ott látták a Hox fanok a durva goromba D-t, ami ma is jellemzi a csapatot.
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000299491/article/tony-romos-10-most-heartbreaking-lossesmennyi szép emlék! a TO féle my QB nagy kedvenc
több mint 12 éve
Tom Coughlin has faith in Kevin Gilbride's offensive system and says if all pieces were healthy and in place, it would work. #nyg #giantsoziboziEzek szerint idén sem lesz elküldve Gilbride
több mint 12 éve
Nagyon sokszor ideges vagyok a csapatra, foleg az olyan meccsek miatt mint a tegnapi is... de ilyenkor raszanok 20 percet, megnezek par 2-3 evvel ezelotti meccset es mindig visszater a hitem 😀Kar szidni barkit is, ha megnezzuk a csoportunkat, de akar az egesz NFL-t az elmult mondjuk 5-10 evben nem sok csapat szurkolojaval cserelnek ha egyaltalan fontolora vennek barmit is... 2 SB gyozelem, szep meccsek, mindig izgalmas vegjatek 😀. Nagyon keves csapat rakott fel ilyen merleges az asztalra.
Plusz ilyenkor orom az uromben, hogy a csoportrivalisaink ellen drukkolok ( legszebb orom a karorom ugyebar ), igy pl. most hetvegen az is adott boven vigaszt 😊
Jo erzes pl. hogy 3 helyet - tobbek kozott az elsot is - elfoglaljuk ezen a listan:
Szoval fel a fejjel mindenkinek, neha a fasz masik oldalan is kell lenni, lesz meg nagyon sok szep szezonunk...
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
én ilyet biztos nem mondtam... de ha KIVÁNCSI VAGY rá a tegnapi eredménykövetőben visszakeresheted ahogy a Seahawks drukkerek erről elmélkednek több ízben is...ők így látták..."hát nem tudom nem volt nekem annyira meggyozo az ellenfél, 2 éve ilyeneket ettunk reggelire."ez meg 3 éve történt ... és? tök mind1... www.nfl.com/gamecenter/2010110708/2010/REG9/giants@seahawks#tab=recap&menu=highlightsoziboziEz történt 2 éve:tudom, arra gondoltam, hogy az eredeti Giants keret sem tudta volna megnehezíteni a "tartalékos" Seahawks dolgátkristofwow. szerintem az NFL jelenlegi talán legjobb csapatáról beszélsz, minden tekintetben agyon domináltak minket, teljesen egészséges kerettel is simán kiszoptunk volna szerintem.kristofharvin, rice, browner, thurmond, wright, 6 kezdő a másik csapatból hiányzott.braxa88
www.nfl.com/gamecenter/2011100904/2011/REG5/seahawks@giants#menu=highlights&tab=analyzeHelmut Zimmer
Az állítás nem igaz!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
"hát nem tudom nem volt nekem annyira meggyozo az ellenfél, 2 éve ilyeneket ettunk reggelire."ez meg 3 éve történt ... és? tök mind1... www.nfl.com/gamecenter/2010110708/2010/REG9/giants@seahawks#tab=recap&menu=highlightsoziboziEz történt 2 éve:tudom, arra gondoltam, hogy az eredeti Giants keret sem tudta volna megnehezíteni a "tartalékos" Seahawks dolgátkristofwow. szerintem az NFL jelenlegi talán legjobb csapatáról beszélsz, minden tekintetben agyon domináltak minket, teljesen egészséges kerettel is simán kiszoptunk volna szerintem.kristofharvin, rice, browner, thurmond, wright, 6 kezdő a másik csapatból hiányzott.braxa88
Az állítás nem igaz!
több mint 12 éve
ez meg 3 éve történt ... és? tök mind1...Ez történt 2 éve:tudom, arra gondoltam, hogy az eredeti Giants keret sem tudta volna megnehezíteni a "tartalékos" Seahawks dolgátkristofwow. szerintem az NFL jelenlegi talán legjobb csapatáról beszélsz, minden tekintetben agyon domináltak minket, teljesen egészséges kerettel is simán kiszoptunk volna szerintem.kristofharvin, rice, browner, thurmond, wright, 6 kezdő a másik csapatból hiányzott.braxa88
több mint 12 éve
Ez történt 2 éve:tudom, arra gondoltam, hogy az eredeti Giants keret sem tudta volna megnehezíteni a "tartalékos" Seahawks dolgátkristofwow. szerintem az NFL jelenlegi talán legjobb csapatáról beszélsz, minden tekintetben agyon domináltak minket, teljesen egészséges kerettel is simán kiszoptunk volna szerintem.kristofharvin, rice, browner, thurmond, wright, 6 kezdő a másik csapatból hiányzott.braxa88
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tudom, arra gondoltam, hogy az eredeti Giants keret sem tudta volna megnehezíteni a "tartalékos" Seahawks dolgátwow. szerintem az NFL jelenlegi talán legjobb csapatáról beszélsz, minden tekintetben agyon domináltak minket, teljesen egészséges kerettel is simán kiszoptunk volna szerintem.kristofharvin, rice, browner, thurmond, wright, 6 kezdő a másik csapatból hiányzott.braxa88
több mint 12 éve
harvin, rice, browner, thurmond, wright, 6 kezdő a másik csapatból hiányzott.hát nem tudom nem volt nekem annyira meggyozo az ellenfél, 2 éve ilyeneket ettunk reggelire.Hypofxwow. szerintem az NFL jelenlegi talán legjobb csapatáról beszélsz, minden tekintetben agyon domináltak minket, teljesen egészséges kerettel is simán kiszoptunk volna szerintem.kristof
nem volt annyira meggyőző?! mit néztel Hypofx pajtás? attól még h a seahawks offense nem volt toppon, a defense ugy agyon dominálta a gaintset h olyan nincs is.
nem csak az ellenfél offens teljesítményét kell nézni, és azt értékelni. a seahawks offense nem mutatott semmi extrát, de amikor kellett megcsinálta a pontokat. simán dominálta a meccset a hawks, de nem is tidom mit kell magyarázni egy 23-0ás meccsen 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát nem tudom nem volt nekem annyira meggyozo az ellenfél, 2 éve ilyeneket ettunk reggelire.Hypofxwow. szerintem az NFL jelenlegi talán legjobb csapatáról beszélsz, minden tekintetben agyon domináltak minket, teljesen egészséges kerettel is simán kiszoptunk volna szerintem.
több mint 12 éve
Tom Coughlin has faith in Kevin Gilbride's offensive system and says if all pieces were healthy and in place, it would work. #nyg #giants
több mint 12 éve
Cruz meg valószínű befejezte idén
több mint 12 éve
hát akkor Eli ne a tesóval és Brees-zel mászkáljon edzőtáborba, hanem Rodgers-sel és Romo-valvittoreTényleg nincs más választás itt: OL-t kell építeni és kész. Igazából mivel a sokkal kritikusabb tackle poszton nem állunk rosszul, így "csak" a belső hármast kell összerakni az meg megoldható egy offseasonban elvileg.
több mint 12 éve
hát akkor Eli ne a tesóval és Brees-zel mászkáljon edzőtáborba, hanem Rodgers-sel és Romo-val
több mint 12 éve
az a gáz a kutyaszar OL-el, hogy 100% ua problémával a stelers évekig stabil PO csapat voltvittoreTöbb QB is tud(ott) szar OL mögött is alkotni, Eli sajnos nem ilyen.
több mint 12 éve
az a gáz a kutyaszar OL-el, hogy 100% ua problémával a stelers évekig stabil PO csapat volt
több mint 12 éve
Jó lenne Rolle-al egy hosszútávút kötni, tuti h meg is fogjuk próbálni
több mint 12 éve
Őt nem vettem ide, mert jövőre megvan a szerződése. Igaz ha valakit el kell veszíteni ebből a négyesből, akkor az ő. 9 milliót keresne, ebből 7 milliót lehetne spórolni, ez nagyon nagyon sok. Tucknak maradnia kell, jelenleg ő az egyetlen jó DE. Igaz ha jövőre JPP felépül és Moore is fejlődik, akkor megint összetörhetünk pár irányítót mint pár éve. Beason az egyetlen kiemelkedő LB és picket adtunk érte, szóval ha csak erre a szezonra hoztuk az valami irtó nagy baklövés lenne. Joseph távozására viszont van esély Hankins miatt.+ Rolle.. ő extrém jó szezont fut, viszont ha tényleg OLt akarunk építeni akkor nem fogjuk tudni mindet megtartani sajnosSzeszeAz OL-t kell(ene) rendbe tenni és ugrásszerű javulás lenne egyből. Eli ugyanis ebben az évben megmutatta azt ami eddig csak a statisztikákból látszott, mert nem volt ilyen feltűnő: nyomás alatt egyszerűen szar! Ha megvédi a fal akkor viszont ő az egyik legjobb.. így nyilván minden erőnkkel a támadófal rendbetételén kell munkálkodni az offseasonban, ez sokkal fontosabb mint a támadóedző kérdés, Nicks v Rolle szerződése v bmi más. Persze tök jó lenne emellett, ha a deffense-t sikerülne legalább ezen a szinten tartani, de azért ez nem lesz könnyű feladat véleményem szerint.SzeszeHa a Tuck-Beason-Joseph hármast megtartják, akkor minden okés lesz jövőre isAsbee