New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Tippjáték 8. forduló
több mint 13 éve
Köszi. 😊 Eredménykövetőn valószínűleg leszek, a közös meccsnézés kicsit távol van nekem jelenleg. Elinek meg Cruznak remélem jó meccse lesz, mindketten nálam vannak fantasyben.Üdv minden szurkolótársamnak! nemrég regisztráltam, eddig még csak a sportfogadás oldalra írogattam, de miután eljött a vasárnapi game day, így most már ide is fogok írni. Nem vagyok nagy szakértő, de figyelemmel követem az NFL-t már jó néhány éve. Este remélem nyerünk, kellene egy újabb csoporton belüli győzelem. szerintem meg is lesz, bár egy csoportrangadóra nem lehet biztosat mondani. Mindegy, este majd kiderül. Let's go Giants!üdv a Giants csapatfórumon 😊 este várunk az eredménykövetőben vagy a srácok meccsnézést szerveznek Pesten ha érdekel!ironroy
XanTam
több mint 13 éve
Üdv minden szurkolótársamnak! nemrég regisztráltam, eddig még csak a sportfogadás oldalra írogattam, de miután eljött a vasárnapi game day, így most már ide is fogok írni. Nem vagyok nagy szakértő, de figyelemmel követem az NFL-t már jó néhány éve. Este remélem nyerünk, kellene egy újabb csoporton belüli győzelem. szerintem meg is lesz, bár egy csoportrangadóra nem lehet biztosat mondani. Mindegy, este majd kiderül. Let's go Giants!üdv a Giants csapatfórumon 😊 este várunk az eredménykövetőben vagy a srácok meccsnézést szerveznek Pesten ha érdekel!
XanTam
több mint 13 éve
Üdv minden szurkolótársamnak! nemrég regisztráltam, eddig még csak a sportfogadás oldalra írogattam, de miután eljött a vasárnapi game day, így most már ide is fogok írni. Nem vagyok nagy szakértő, de figyelemmel követem az NFL-t már jó néhány éve. Este remélem nyerünk, kellene egy újabb csoporton belüli győzelem. szerintem meg is lesz, bár egy csoportrangadóra nem lehet biztosat mondani. Mindegy, este majd kiderül. Let's go Giants!
több mint 13 éve
aki kérdez : Shaun o'Hara
több mint 13 éve
ha kimaradt volna: www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/0ap2000000085828/Face-of-the-Franchise-Eli-Manning
több mint 13 éve
sajnálattal közlöm, hogy nov 26-ig egy közös meccsnézésre sem tudok elmenni, sőt igazából teljes meccset sem fogok nagyon megnézni... remélem melóban az összefoglalót legalább meg tudom majd lesni!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Bradshaw ma se edzett, király... (Jacquian Williams szintén, szegény srác olyan, mint Rivers, hiába lenne jó, nem bír egészséges maradni)kristofWilliams tavaly végigjátszotta az idényt, idén eddig Washington ellen nem szereplt csak. Bradshaw-nál meg állítólag csak elővigyázatosság.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bradshaw ma se edzett, király... (Jacquian Williams szintén, szegény srác olyan, mint Rivers, hiába lenne jó, nem bír egészséges maradni)
több mint 13 éve
Lehet savazni ki milyen ruhát öltsön a Halloween alkalmából a rookiek közül 😊 www.facebook.com/media/set/?set=a.10151308719868455.527726.286845273454&type=1#!/newyorkgiants
több mint 13 éve
grund okézott. ha lefixáljuk, hogy mit nézünk hattól, akkor már csinálom is a facebook eventet. mert aki a focit szereti, rossz ember nem lehet és sok jó ember kis helyen is sok jó ember.noelsztem hatosra ne fixáljunk, jó dolog a szörfözgetés... 😊
több mint 13 éve
grund okézott. ha lefixáljuk, hogy mit nézünk hattól, akkor már csinálom is a facebook eventet. mert aki a focit szereti, rossz ember nem lehet és sok jó ember kis helyen is sok jó ember.
több mint 13 éve
tehát :vasárnap 18.00-tól kick off!!yookerAkkor a Fradi meccs után csatlakozom. :]
több mint 13 éve
Vasárnap lesz végül meccsnézés? Le vagyok maradva picit. :]salanderNagy valószínűséggel igen!
Noel még nem jelzett vissza ugyan hogy beszélt a hellyel, de mivel a múltkor a srác említette hogy minden nap hajnal 4-ig vannak ott a Hostel miatt,úgy vélem nem lehet probléma!Nightboy pedig visszaigazolta a részvételét, tehát a game pass is meglesz, ami ugye nem elhanyagolható feltétele az egésznek! 😊
tehát :vasárnap 18.00-tól kick off!!
több mint 13 éve
chilibisztro.hu/ a hely.nyomoztam egy 25 mp-et...
(yookerre gondolva ezt a linket az is meg tudja nézni, akinek nincs fb-je)
több mint 13 éve
Most írok egy mailt, rákérdezek mindenreNa itt lenne a meccsnézés: www.facebook.com/pages/Chili-Bisztr%C3%B3/124245150953481?fref=ts
Kezdés 19 órás meccsel lenne, majd szünetben az ünnepélyes átadó, aztán a mi meccsünk. Nem tudom én fel tudnék-e jutni rá, de nem lenne rossz. Most kiírom blogra is, hogy hányan mennének.
több mint 13 éve
ja ez tényleg kellemesebb lesz így!ha Grund lesz, akkor én kb G-hez vagyok kötve...!De most egy órát nyerünk, így azért kellemesebb lesz.G-men
amúgy kemény h Kuhn 40 snapet van fenn...többet mint Kiwi, Osi meg Riverscsebi
a steelers-es meccs meg hol lesz? én arra amúgy sajnos lehet h nem fogok tudni menni...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Vasárnap lesz végül meccsnézés? Le vagyok maradva picit. :]
több mint 13 éve
Steelers.hu-tól kaptam egy levelet, amit most bemásolok ide. Gondolom hallottatok már erről a kezdeményezésről, amit csinálnak, illetve várom a véleményeteket:Tetszik a dolog , szívesen megyek mind a kezdeményezés,mind a Steelers meccs okán is!30 embert nem hiszem hogy ki tudunk majd állítani, de az idei SB-on is lenyomtuk ugye hangerőben a jelentős fölényben lévő Pats tábort ! 😉
Asbee
több mint 13 éve
Hol a hely? (az adományozáson már túl vagyok) jó ötlet és mivel van sok kapcsolatom marketing téren hirdetném a dolgot!!!VoboxEgyelőre ennyit tudok
több mint 13 éve
Hol a hely? (az adományozáson már túl vagyok) jó ötlet és mivel van sok kapcsolatom marketing téren hirdetném a dolgot!!!
több mint 13 éve
Steelers.hu-tól kaptam egy levelet, amit most bemásolok ide. Gondolom hallottatok már erről a kezdeményezésről, amit csinálnak, illetve várom a véleményeteket:"Szia
Talán, biztosan, hallottál az adománygyűjtő akcióról. Gondolom a ti szurkolóitok is kivették a részüket belőle.
Mivel az októbert még nem zárjuk le a hét végén és a számlát csak a hónap végével zárjuk ezért azt gondoltuk, hogy a 4-i Giants-Steelers meccsen adnánk át, jelképesen, a magyar rajongók adományait. Amennyiben az információim helyesek a Sport TV is ezt a meccset adja.
A gondolat további része az lenne, hogy azon a helyen ahol mi minden hét végén összegyűlünk ti is eljöttök, persze aki akar, de tavaly pl vagy 30 Pats szurkoló volt jelen, ugyanennyi Steelers rajongóval együtt, és a ceremónia után közösen szurkolnánk végig a találkozót.
Amennyiben tetszik az ötlet akkor mi is elkezdjük reklámozni, és ti is tegyétek ugyanezt. Próbáljuk elérni, hogy mint tavaly egy szakkommentátor jelen legyen és előfordulhat, ez még nagyon képlékeny, hogy a Sport TV is forgatni fog.
Amennyiben tetszik az ötlet jelezzetek."
több mint 13 éve
ha Grund lesz, akkor én kb G-hez vagyok kötve...!De most egy órát nyerünk, így azért kellemesebb lesz.
amúgy kemény h Kuhn 40 snapet van fenn...többet mint Kiwi, Osi meg Riverscsebi
több mint 13 éve
Beckum jó lesz azért. Egy-egy jó meccs simán benne van, még hasznunkra válhat idén. Minimális összegért akár hosszabbíthat is, aztán majd harcban lehet a rosterért utána. Jernigant meg úgyis kirakjuk következő offseasonban.