New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
ja és nincs meccs kb anélkül, hogy Rolle elbas*na egy zónát, és emiatt szívunk legalább 50 yardot meg 7 pontotcsebi
és mostanában a "hogyan okozzunk sérülést sajátmagunknak" verseny abszolút első díjára is eséllyel pályázik.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 751 — Lucas Scott
sztem a védelem maximum a futás ellen megnyugtató...

pass rush elvétve van (ha JPP meg Canty keresztet csinál, meg 6 emberes blitznél). Romo egy olyan első negyed után dobált 437 yardot összességben... 3 ember is 100 yard felett zárt, Witten 18!!!! elkapás 22 target (ez nem véletlen... néha Boley meg Rivers sehol sem volt...)

lenne még nagyon sok minden amiben fejlődnünk kell...

ja és nincs meccs kb anélkül, hogy Rolle elbas*na egy zónát, és emiatt szívunk legalább 50 yardot meg 7 pontot

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
A mostani Steelers meccs (bár természetesen jó lenne megnyerni) így h meglett a két csoportmeccs nem olyan nagy jelentőségű számunkra, így azt várom h jobban fognak harapni nálunk....
Stevie Brown meg jobban játszik, mint Philips, ennek is kurvára örülhetünk. Szesze
a Steelers meccsből kisülhet egy öröm játék is ahol mondjuk magára talál az off. és behúzzuk, de lehet egy egész sima bukó is ha fejben nem lesznek ott megint!

a safety kérdés meg tényleg érdekes, bízom benne hogy Brown marad a kezdőben még akkor is ha Kenny felépül, nagyon szalad neki a szekér,kár lenne ezt nem kihasználni!playmaker D-nk van, nincs mese, amiben ő az egyik legjobb!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nagyszerű avatarválasztás, üdv köztünk! 😊
több mint 13 éve
Big Blue New York Giants 6
Sziasztok úgy döntöttem regisztrálok az oldalra hogy megosszam veletek azt az érzést ami itt Londonban történt velem !!! London most egy hétig NFL lázban égett és természetesen én is 😊 Giants mezben keresztül-kasul bejártam London-t, s ha egy Giants fannal találkoztam leálltunk beszélgetni pár szó erejéig 😊 Jó volt hallani hogy hiába van mindenki Londonba Pats-Rams mecs miatt, nagyobb érdeklődést mutattak ez esti Giants meccsre !!!! 😊 És egy valamivel mind egyet értettünk,hogy idén megőrizzük a bajnoki címet !!! 😊
GO GIANTS
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Tényleg olyan mintha mi csak akkor tudnánk normálisan játszani, ha szarban vagyunk.. Eli absz ilyen, de igazából az egész csapatra átragad ez a szemlélet vmiért.
Ez alapján valóban nem megnyugtató a 6-2 😊
A mostani Steelers meccs (bár természetesen jó lenne megnyerni) így h meglett a két csoportmeccs nem olyan nagy jelentőségű számunkra, így azt várom h jobban fognak harapni nálunk.
Iszonyat fontos volt ez a két meccs amit megnyertünk, mindkettőn jelentős mákunk is volt, de tökmind1, lényeg h ezzel nagy lépést tettünk a csoportgyőzelem felé.
Igaz, h az offense visszaesett az utóbbi két és fél meccsen, viszont a deffense meg épp ellenkező utat jár be és én ennek jobban örülök mintha az off hozná a meccseket, mert egy jó D nagyobb stabilitást ad. Canty kurva jól játszott, sztem az ő sack-je volt a fordulópont, azután kezdtünk kijönni a pöcéből. Stevie Brown meg jobban játszik, mint Philips, ennek is kurvára örülhetünk.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
durva volt az biztos!
poénkodtunk az elején hogy nekünk az fekszik ha hátrányból kell játszanunk, hát ez fényesen beigazolódott megint!😊
mivel ez nem csak meccseken belül jellemző ránk, ezért tartok egy kicsit a megnyugtatóbb csoportállástól is.. 😊
23:0 után valami borzalmas volt a play hívás is majdnem elment rajta a meccs...

+ ennél mindenképpen jobb Elira és Nicksre lesz szükségünk a továbbiakban!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ennyi turnoverrel egyszerűen nem nyerhette meg a Dallas a meccset - hiába 3 centin múlott - még úgy sem hogy az offense eléggé gyengélkedik a SF meccs közepe (?) óta.

Pl. Nem kéne ennyi carry Bradshawnak, mert egyszerűen ha jön két darab 1-3 yardos futás, akkor utána minden Elion múlik. Futni esélytelen és ha van értelmes passrush az ellenfélnél akkor odaérnek.salander
Mondjuk szerintem is a dallas-i eladott labdákon múlott elsősorban. 3 centi ide 3 centi oda, az egyszer az egyik csapatnak kedvez egyszer a másiknak, de nem foghatod erre a meccset, ha előtte 80-szor eladod a labdát...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Ennyi turnoverrel egyszerűen nem nyerhette meg a Dallas a meccset - hiába 3 centin múlott - még úgy sem hogy az offense eléggé gyengélkedik a SF meccs közepe (?) óta.

Pl. Nem kéne ennyi carry Bradshawnak, mert egyszerűen ha jön két darab 1-3 yardos futás, akkor utána minden Elion múlik. Futni esélytelen és ha van értelmes passrush az ellenfélnél akkor odaérnek.
több mint 13 éve
Igazából 23-0-ról nem szabad visszaengedni az ellenfelet. Törvényszerű, hogy utána lesz néhány támadás, ami pont nélkül zárunk és be is nyelünk egy vagy két drive-ot, de ilyen szintű visszaesést nem szabad produkálni. Coverage valami borzalom volt...

több mint 13 éve
Forti New York Giants 133
Third Down Efficiency 3/15 - 20% - ez volt ma vékonyka, ha ebben jobbak lettünk volna nem kellett volna lábon kihordani az infarktust
több mint 13 éve
Úgy érzem egy kicsit visszaadta a sors az Eagles elleni vereséget.Forti
ha az Eaglest vertük volna meg most, akkor én is azt mondanám... de nekik még jár a zakó 😊ironroy
Meg lesz az is csak könyörgöm kicsit simább legyen. Legyen az egy négy centis meccs 😊
több mint 13 éve
Ok de ott térdelés volt, itt meg 2 centin múlt a vereséget okozó TD a végén.gyurczi
jó hát ezt nehéz überelni az biztos 😊
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Úgy érzem egy kicsit visszaadta a sors az Eagles elleni vereséget.Forti
ha az Eaglest vertük volna meg most, akkor én is azt mondanám... de nekik még jár a zakó 😊
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Ok de ott térdelés volt, itt meg 2 centin múlt a vereséget okozó TD a végén.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Csak ülök és nem tudok aludni... Hihetetlen , nem tudom, hogy nyertünk e mostanában ennél szorosabb meccset.gyurczi
mondjuk a múlt heti se volt sokkal simább 😛
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Csak ülök és nem tudok aludni... Hihetetlen , nem tudom, hogy nyertünk e mostanában ennél szorosabb meccset.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Úgy érzem egy kicsit visszaadta a sors az Eagles elleni vereséget.
több mint 13 éve
mekkora mákunk volt ennél az elkapásnál, hihetetlen
az a vicc, h ezen a kilógó kisujjon eldőlhet egy egész szezon sorsa
több mint 13 éve
hát én kész vagyok...
több mint 13 éve
Hát ez tényleg csak centiken múlott. Jó lenne ha Eli összeszedné magát és nem kezdődne egy négy meccses vereség sorozat mint tavaly.......Mák volt de azért tettünk is érte, főleg a védelem. Jövő héten lehet építkezni ebből a kiizzadt győzelemből.
több mint 13 éve
Újabb könnyed győzelem.. Asszem idén nem panaszkodhatunk a szerencsére.
6-2, ráadásul minden csoportellenfél kikapott ma, így nagyon jó a helyzet.
Kikészültem a meccs végére, de lényeg h MEGVAN!!
több mint 13 éve
...

több mint 13 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Stevie Brown elég királyul játszik! Én már most küldenék rá egy szavazatot a D-player of the month szavazáson!
több mint 13 éve
Kicsit előreszaladva, megnéztem a Steelers - Skins meccset. A Wallace-Brown-Sanders-Miller elkapó sor nagyon ott van és 3.-4. számú futóval is meglett nekik a +100 yard... nagyon jó formában lévő Steelersel játszunk köv. héten! Ma estére hajrá Giants!