New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Jarnigan oké,de Beckumot nem írnám le...Beckum visszatért az edzésekre (de még PUP-on van) Philips-el együtt, Bradshaw viszont kihagyta a mait a lába miatt.kristofBeckumot vágjuk ki a picsába Jernigannel együtt...ironroy
több mint 13 éve
Beckum visszatért az edzésekre (de még PUP-on van) Philips-el együtt, Bradshaw viszont kihagyta a mait a lába miatt.kristofBeckumot vágjuk ki a picsába Jernigannel együtt...
több mint 13 éve
ott az igazság.... 😀Már csak Ogletree levédekezését kell megoldanunk valahogySzeszemondjuk a mi meccsünk óta konkrétan lófaszt nem csinált, de még olyan se volt, hogy a Dez-Austin páros egyszerre legyen jó... talán Witten hoz csak konstans jó eredményt, persze a mi Fekete Unikornisunkhoz képest sehol sincs 😛kristof
több mint 13 éve
Úgy látszik a 3. és 4. számú futó fog szembenézni a Giants DL-nal vasárnap este.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Beckum visszatért az edzésekre (de még PUP-on van) Philips-el együtt, Bradshaw viszont kihagyta a mait a lába miatt.
több mint 13 éve
Na nekem ma sikerult megneznem a meccset. A vedelem elegge katyvasznak tunt az elso felidoben. A linebackerek meg a secondary folyamatosan mutogatott egymasnak, mintha nem tudnak hogy hol a helyuk. Joindulattal mondhatnam hogy formaciovaltasokkal akartak megzavarni RGIII-t, de egy szerintem o alapbol se nagyon a formaciora figyrl, ketto magukat sikerult inkabb.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tudom, ironizáltam 😊hát én utóbbira látok inkább esélyt, bár egy 100%-os Dez, Miles, Witten, Ogletree ellen sztem még mindig könnyebben tudunk védekezni, mint Murray ellen 😀
aztán persze lehet megint megszopat minket 😊Szesze
több mint 13 éve
www.nfl.com/probowl/ballotMinket a Pro Bowl nem fog érinteni most se 😀
Drágáim! Nektek is hoztam a linket, hogy könnyebb legyen az elérés! 😊49ersfan
több mint 13 éve
ha Grund lesz, akkor én kb G-hez vagyok kötve...!amúgy kemény h Kuhn 40 snapet van fenn...többet mint Kiwi, Osi meg Rivers
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
tudom, ironizáltam 😊Már csak Ogletree levédekezését kell megoldanunk valahogySzeszemondjuk a mi meccsünk óta konkrétan lófaszt nem csinált, de még olyan se volt, hogy a Dez-Austin páros egyszerre legyen jó... talán Witten hoz csak konstans jó eredményt, persze a mi Fekete Unikornisunkhoz képest sehol sincs 😛kristof
aztán persze lehet megint megszopat minket 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Már csak Ogletree levédekezését kell megoldanunk valahogySzeszemondjuk a mi meccsünk óta konkrétan lófaszt nem csinált, de még olyan se volt, hogy a Dez-Austin páros egyszerre legyen jó... talán Witten hoz csak konstans jó eredményt, persze a mi Fekete Unikornisunkhoz képest sehol sincs 😛
több mint 13 éve
Sean Lee szezonjának vége.. nemtom kell-e mondanom, h ez mekkora mák számunkra épp a meccsünk előtt.Már csak Ogletree levédekezését kell megoldanunk valahogy
több mint 13 éve
www.nfl.com/probowl/ballot"cukker" vagy 😊
Drágáim! Nektek is hoztam a linket, hogy könnyebb legyen az elérés! 😊49ersfan
több mint 13 éve
www.nfl.com/probowl/ballotDrágáim! Nektek is hoztam a linket, hogy könnyebb legyen az elérés! 😊
több mint 13 éve
Csak annyi, hogy vasárnap hajnalban nálunk óraállítás, az USA-ban pedig még nem (ha jól tudom, ott egy héttel később lesz), Így a meccsek a megszokottól egy órával korábban kezdődnek közép-európai idő szerint.(cowgirls meccsnézés?)noelmeglátjuk!
lehetne was/pit és/vagy atl/phi bemelegítés 7-től
és utána nyg/dall !yooker
Így:
Giants @ Cowboys 21.25-kor.
WAS-PIT és ATL-PHI 18.00-kor
több mint 13 éve
(cowgirls meccsnézés?)noelmeglátjuk!
lehetne was/pit és/vagy atl/phi bemelegítés 7-től
és utána nyg/dall !
több mint 13 éve
Mondjuk megnézve annyira gázul nem állunk. 7 meccs alatt 5 győzelem. Szvsz 10 győzelem elég lesz a PO-hoz, erre van 9 meccs. Ugyan lesz néhány húzós ellenfél is, de úgy érzem, hogy még legalább 5 győzelmet illene összegyűjteni, ha szeretnénk valamit. A rájátszás teljesítményét egyébként is szerintem nagyban befolyásolja az utolsó néhány hétben nyújtott teljesítmény.Asbeenem akarom az ördögöt a falra festeni, de tavaly is álltunk 6-2-vel. ez ilyen new york-i specialitás. nem mindig kerülnek a tűz közelébe a csapatok (én a giants mellett még követem a rangerst és a yankeest is), de amikor ott vannak, akkor kurva élet, hogy a szívrohamot hozzák az emberre. (:
mindezek ellenére szerintem simán meglesz a po, de ha egy az egyben másoljuk a tavalyi szezont, akkor sem fakadok sírva.
(cowgirls meccsnézés?)
több mint 13 éve
hát mondjuk a maradék 9 meccsen tényleg bármi lehet, de sztem a következő 3-ból kettőt is hozni fogunk, a bye week után is sztem 1-2 meccs előnnyel fogjuk vezetni a csoportot, onnan meg nem kéne elbukni a dolgot.Szerintem a dallas ellen (remélem) egy olyan csapatot fogunk látni, aki sértődötten fog küzdeni a szezon eleji vereségért. Nem beszélve arról,hogy akkor sem hiányzott sok a győzelemhez,de azóta összeállt úgy-ahogy a csapat..a steerelers-el kiki meccs lessz,mert két olyan csapat aki tud küzdeni.Szerintem az is meg lessz és csak az O teljesítménye fogja eldönteni...A bengals nem lesz komoly ellenfél... tehát én a szünet előtt 3 győzelmet várok...
(honnan ez a fene nagy optimizmusom a tegnapi produkció után? 😀)kristof
A pihihét elég lesz a következő két meccsre felkészülni. A gren bay jó,de tavaly is csak velünk gyűlt meg a bajuk,idén ráadásul nincsenek olyan formában...a többit meglátjuk 😀
több mint 13 éve
na még 1x a tegnapról ( is) hátha lesz még benn valami új!😊már írtam , de csak megerősíteni tudom hogy egy az elején bénázó deff. és egy átlag alatti Off tudta verni ezt a Skinst az azért szép teljesítmény , és jelzi a bennünk lévő potenciált!
főleg úgy hogy láthattuk , ha kell ez a D képes kisegíteni az esetleg alul teljesítő off.-t!
a turnoverekkel kapcsolatban pedig szerencsét emlegetni nem feltétlen igaz, mert az esetek többségében egy szép egyéni megmozdulás , vagy egy jó special team munka eredménye egy-egy labdaszerzés...
nekünk eddig idén megy ez a dolog , csak bízzunk benne hogy ez így is marad, mert a legnagyobb fegyverünk ez egyelőre ha szarban vagyunk...
legközelebb ismét csoport meccs!
óriási előny ugye hogy idegenben játszhatunk, Dallasban! 😊
a csoporton belüli 3:3 egy reális kitűzendő cél, az hogy 4:2-re fordítsunk arra én nem igazán számítok!
amennyiben nyernénk Dallasban egy lélegzetvételnyi levegőhöz jutnánk...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát mondjuk a maradék 9 meccsen tényleg bármi lehet, de sztem a következő 3-ból kettőt is hozni fogunk, a bye week után is sztem 1-2 meccs előnnyel fogjuk vezetni a csoportot, onnan meg nem kéne elbukni a dolgot.(honnan ez a fene nagy optimizmusom a tegnapi produkció után? 😀)
több mint 13 éve
Mondjuk megnézve annyira gázul nem állunk. 7 meccs alatt 5 győzelem. Szvsz 10 győzelem elég lesz a PO-hoz, erre van 9 meccs. Ugyan lesz néhány húzós ellenfél is, de úgy érzem, hogy még legalább 5 győzelmet illene összegyűjteni, ha szeretnénk valamit. A rájátszás teljesítményét egyébként is szerintem nagyban befolyásolja az utolsó néhány hétben nyújtott teljesítmény.
több mint 13 éve
ill. ők PO-ban úgysem tudnak nyerni, szal ez nem faktor 😛kristofazért az baromi nagy előny, h ők kb már most POban érezhetik magukat. Ettől függetlenül meglepne ha ők jutnának SB-ba az NFCből
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ill. ők PO-ban úgysem tudnak nyerni, szal ez nem faktor 😛
több mint 13 éve
nfc playoff sokat ér 😀 engem az atlanta def aggaszt. idén nem láttam meccsüket, de valamit nagyon kitaláltak ezzel a sok turnoverrelvittoreén láttam 3 meccsüket is, jók, de azért nem olyan durván sztem.
több mint 13 éve
nfc playoff sokat ér 😀 engem az atlanta def aggaszt. idén nem láttam meccsüket, de valamit nagyon kitaláltak ezzel a sok turnoverrel