New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Azt igazából csak Thomas nyomatta... Aztán amikor a csapat meg az orvosi stáb nem hitt benne és IR-re tette, úgy tűnik győzött a józan ész.A cap meg így is nagyobb lett mert nem kell kifizetni 3 milliót amit akkor kapott volna, ha végigtolja a szezont.
több mint 13 éve
Csak ment a parasztvakítás, hogy nem kell műteni, pár hét és visszatérhet stb. Nem baj, legalább a cut után nagyobb lesz a cap.Thomas-t megint megműtötték, ő akkor kb ennyi is volt...AsbeeÉn már amúgy sem számoltam vele, nagyot fordult a CB helyzet 2 év alatt sajnos 😕 Reméljük Amu beválik majd. Szesze
több mint 13 éve
Thomas-t megint megműtötték, ő akkor kb ennyi is volt...AsbeeÉn már amúgy sem számoltam vele, nagyot fordult a CB helyzet 2 év alatt sajnos 😕 Reméljük Amu beválik majd.
több mint 13 éve
Thomas-t megint megműtötték, ő akkor kb ennyi is volt...
több mint 13 éve
Austin szart se fog már csinálni, idén megy backupnak, jövőre meg kihullik majd preseason végén.AsbeeÉn azért bízom benne, hogy ki tudja hozni magából a sokak által beharangozott képességeket! Főleg úgy, hogy még jó páran ki is hullottak előle a depth charton (Canty és Rogers is ugye) és ha Khunt is fel "mertük" küldeni, akkor az esélyt ő is meg fogja kapni.
De ez a tavalyi draft tényleg elég szennynek néz ki sajnos, pedig elsőre mindenhol A-t kaptunk rá...
több mint 13 éve
Austin szart se fog már csinálni, idén megy backupnak, jövőre meg kihullik majd preseason végén. Amunak volt már néhány megmozdulása, ami azért megmutatta, hogy ért a játékhoz, ha elkerülik a sérülések és mentálisan is topon lesz akkor hasznos játékossá fog válni.Amu és Austin elkezdett edzeni. salanderHát már itt az ideje, hogy játszanak és mutassanak is valamit, mert eddig a 2011-es draft elég szarnak tűnik...és egy jó Amura most nagy szükségünk lenne! balu10
több mint 13 éve
Amu és Austin elkezdett edzeni. salanderHát már itt az ideje, hogy játszanak és mutassanak is valamit, mert eddig a 2011-es draft elég szarnak tűnik...és egy jó Amura most nagy szükségünk lenne!
több mint 13 éve
a 3. fordulós este 7 órai meccsre egy stream-es összejövetelt megpróbálhatnánk azért szervezni itt Pesten... ha valaki ki szokta tenni Tv-re , illetve szeretne házigazda lenni ! 😊(erre már korábban akartam írni. Biztos a 2. fordulóra gondoltál, csak szerdai szezonnyitó miatt sztem az 1. forduló vasárnapi meccseit már 2. fordulónak számítottad.) Tehát most vasárnapról lenne szó.
yooker
Ez alapból egy nagyon jó ötlet! Támogatom. A legnagyobb kérdés, hogy lesz-e ilyen házigazda? Bocsánat, én családi okokból nem tudom felvállalni. Valaki más???
több mint 13 éve
Én néztem a Skins és a Philly meccset is párhuzamosan. A Was nagyon jó volt, de én azt gondolom, h Griffin egyébként tényleg nagyon jó játékában nagy szerepe volt a Saints nagyon gyenge védekezésének, és a jobb védelmek ellen (mint pl a csoportellenfelek) nagyságrendekkel gyengébb játékot fog tudni mutatni, legalább is ebben az évben. Aztán persze lehet, h nem lesz igazam.A Philly rettentő gyenge napot fogott ki, ha nem egy ennyire impotens offense van az ellenfélnél akkor semmi esélyük nem lett volna. Kíváncsi leszek mit mutatnak majd a következő fordulókban, azért biztos lesznek jobbak ennél ők is.
A Frisco valami extrém jó csapat benyomását keltette tegnap, nálam egyértelműen ők az SB győzelem fő esélyesei idén.
Az NFC East rettentő kemény lesz idén, nagyon nehéz dolgunk lesz a PO-ba jutással.
A Tampa meccsét szintén megnéztem, ugye ők is nyertek a Panthers ellen. Sztem a Carolina írtó hülyén játszott ezen a meccsen, de a Tampa deff mindentől függetlenül kifejezetten keménynek tűnt, jó kis szenvedést várok ellenük is. Persze ezt a meccset már semmiképp se bukhatjuk el, különben kurva nagy hátrányba kerülünk már a legelején a szezonnak, ráadásul nagyon durva a schedule is.
több mint 13 éve
Amu és Austin elkezdett edzeni.
több mint 13 éve
Kemény lesz ez az év. 7-8 győzelme szvsz meglesz mindenkinek a csoportban, utolsó meccseken fog eldőlni a PO. De itt bárki lehet első meg utolsó is.
több mint 13 éve
azon meccsek alapján amit láttam , a legtöbb csapat ( vagy kulcsjátékos) (pl.Giants,Dallas,No,GB,Eagles) vastagon idény eleji formában tolta , míg pl a Skins vagy Frisco már most ezerrel pörgött...Nagyon bízom benne, hogy igazad lesz!
ez is lesz a vesztük a végére... 😉 yooker
A Frisco D nem kicsit pörgött és az O is odatette magát rendesen. ha meccsenként csinálnak 25-30 pont körül, nem lehet majd őket megállítani, mert ez a D nem fog annyi pontot kapni. Sajnos országos 1-esnek tűnik az idei nyugati parti kirándulásunk 😕
több mint 13 éve
Azért a Philly úgy kapott kijózanító pofont, hogy közben azért W került a csapat neve mellé, és a 15. héten ki a fene fog már arra emlékezni, hogy miképpen nyertek 1 ponttal. Lefordítva: én jobban örültem volna annak, ha Vick csak 1 picket dob, de a végén a barnáknak van 1 ponttal több a táblán.Megkockáztatom: a sasok idei leggyengébb teljesítményét láttuk, és ez is győzelmet eredményezett.
A Skins meg nyert egy olyan meccset, amit azért nagyobb eséllyel vettem L-re, bár azt sejteni lehetett, hogy a NO védelme idén fos lesz. (Fogok is mindenkit játszatni fantasyben, ha éppen ők az ellenfél)
több mint 13 éve
azon meccsek alapján amit láttam , a legtöbb csapat ( vagy kulcsjátékos) (pl.Giants,Dallas,No,GB,Eagles) vastagon idény eleji formában tolta , míg pl a Skins vagy Frisco már most ezerrel pörgött...ez is lesz a vesztük a végére... 😉
több mint 13 éve
rohadt erős lesz ez a csoport... wash-nál nagyon jó gameplant nyomtak, én a redzone-on néztem félidőig a meccseket... hát washington erősebb mint gondoltam, eagles meg sztem össze fogja szedni magát...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
redskins meccset nézte valaki? a philt láttam, nem volt meggyőző, főleg a lesajnált browns ellen. de a kérdés az, mennyire lehet faktor a skins?vittoreHát ahogy az összefoglalóból néztem jobban faktor lesz ez a Skin, mint vártuk. RG3 elég jól mozgott ki a nyomásból és jól dobott futás közben, ami ránk nézve kicsit aggasztó...
Szoros lesz a csoport, nagyon is!
több mint 13 éve
redskins meccset nézte valaki? a philt láttam, nem volt meggyőző, főleg a lesajnált browns ellen. de a kérdés az, mennyire lehet faktor a skins?vittoreÉn is az eagles meccset néztem, állati nagy szenvedés volt, ha Weeden nem lenne hulladék, simán hozta volna a meccset a Cle-nek! Azért a Saintset elkapni a DOM-ban nem kis fegyvertény, szerintem nem is fog sikerülni sok mindenkinek... Ha azt nézzük tavaly is kikaptunk oda-vissza a skinstől, ezért is én várnék ezzel a faktor dologgal...
több mint 13 éve
redskins meccset nézte valaki? a philt láttam, nem volt meggyőző, főleg a lesajnált browns ellen. de a kérdés az, mennyire lehet faktor a skins?
több mint 13 éve
😊 oké biztosan szídtam én is, mert tényleg szar volt most és már előző idényben is voltak vele problémák, nem is ezt mondom. Csak kirakni a csapatból is hülyeség lenne, ahogy pl Seuberttel, O'Hara-val vagy McKenzievel sem azért nem lett hosszabbítva mert annyira szarok lettek volna, hanem mert komoly sérüléseik voltak. Sajnos jelenleg Diehl helyén max Locklear lehet alternatíva amivel sztem nem lennénk beljebb, de ha mégis így lesz akkor sztem Diehl LG-ben ki fogja szorítani Boothe-t a kezdőből.Akármi is lesz, Diehl nem fog kikerülni a kezdőből ebben biztos vagyok. Ha Beatty visszatér akkor vszínű ők ketten lesznek az OT-k, de ha Locklear marad is tackleben akkor Diehl bemegy LG-be.jaj , de kár hogy már nem lehet visszakeresni a kommentekben ! 😊
Én sem vagyok elégedett Diehl teljesítményével, egyértelmű h most már tényleg nem lehet elodázni az OL draftot, de azért csak SBt tudtunk nyerni Diehl-el az LT poszton tavaly.. kissé túlzásnak érzem ezt a kritikát vele szemben.Szesze
egyébként lehet hogy még tényleg legyünk vele türelmesek mert ugye nem mindig ilyen kaliberű játékos ellen kell majd odaállni mint Ware...
yooker
A fő probléma igazából az, h jelenleg nincsenek meg az újoncok a rosteren akik őt és Baas-t (mert ő sem egy főnyeremény) pl jövőre le tudnák váltani, így ha draftolunk is legközelebb első körökben OL játékosokat (fogunk) jövő évre ők még tuti nem lesznek megoldások, tehát nemhogy ezt az évet kell ezzel az OL-el kihúzni, hanem vszínű a jövő évit is.. B variáció lehet még, h FA-n hozunk vkit, de az meg az amúgy is problémás salary cap miatt lesz nehéz.
Jelenleg Diehl fontos láncszem, úgyh reméljük h javulni fog ő is meg az egész csapat is, mert ez az első fordulós játék édeskevés volt.
több mint 13 éve
"Diehl (-6.0) put in the type of performance we have become accustomed to over the last few seasons. What’s more it seems that the Giants are all too aware of this if the amount of help he was given is anything to go by. In spite of the signing of Martellus Bennett, one of the premier blocking tight ends in the league, the Giants still chose to use William Beatty as a sixth offensive lineman and each time he was right next to Diehl. That was in addition to the Giants keeping Bear Pascoe and Bennett in to block five times to Diehl’s side, while Ahmad Bradshaw was left into help out on 12 plays (and a further three called back for penalties). This begs the question as to how long the Giants can keep Diehl in the starting lineup."- PFF
több mint 13 éve
Akármi is lesz, Diehl nem fog kikerülni a kezdőből ebben biztos vagyok. Ha Beatty visszatér akkor vszínű ők ketten lesznek az OT-k, de ha Locklear marad is tackleben akkor Diehl bemegy LG-be.jaj , de kár hogy már nem lehet visszakeresni a kommentekben ! 😊
Én sem vagyok elégedett Diehl teljesítményével, egyértelmű h most már tényleg nem lehet elodázni az OL draftot, de azért csak SBt tudtunk nyerni Diehl-el az LT poszton tavaly.. kissé túlzásnak érzem ezt a kritikát vele szemben.Szesze
egyébként lehet hogy még tényleg legyünk vele türelmesek mert ugye nem mindig ilyen kaliberű játékos ellen kell majd odaállni mint Ware...
több mint 13 éve
Akármi is lesz, Diehl nem fog kikerülni a kezdőből ebben biztos vagyok. Ha Beatty visszatér akkor vszínű ők ketten lesznek az OT-k, de ha Locklear marad is tackleben akkor Diehl bemegy LG-be. Én sem vagyok elégedett Diehl teljesítményével, egyértelmű h most már tényleg nem lehet elodázni az OL draftot, de azért csak SBt tudtunk nyerni Diehl-el az LT poszton tavaly.. kissé túlzásnak érzem ezt a kritikát vele szemben.
több mint 13 éve
yooker: Azért azoknál a cutoknál mindig ott lebegett - ha ki nem is mondták - egy-egy komoly sérülés gyanúja.Csak nem tudom beérné-e kb. 2 millióval évente. 3-4 tuti meglenne az. Persze, oké hogy nem kell Brewer a kezdőbe, meg majd jön Beatty, csak azért Locklear meg Diehl se hosszútávú megoldás RT-be...
Asbee: Brewer, nem fog megtáltosodni, de ha Beatty vissza tudna jönni, akkor meg lehetne próbálkozni Locklearral élesben RT-ként.
Ha Randle vagy Jernigan nem robbant (ami nálunk amúgy is nehéz, bár Cruz példája mutatja hogy nem lehetetlen) akkor tényleg kell Nicks meg Cruz is.
Kenny szerződése viszont nem kéne hogy annyira elszálljon. A poszton nem volt akkor fizetés robbanás mint pont a WR-ek esetén, ráadásul szerintem még mindig látszik rajta a sérülés. salander
több mint 13 éve
yooker: Azért azoknál a cutoknál mindig ott lebegett - ha ki nem is mondták - egy-egy komoly sérülés gyanúja.Asbee: Brewer, nem fog megtáltosodni, de ha Beatty vissza tudna jönni, akkor meg lehetne próbálkozni Locklearral élesben RT-ként.
Ha Randle vagy Jernigan nem robbant (ami nálunk amúgy is nehéz, bár Cruz példája mutatja hogy nem lehetetlen) akkor tényleg kell Nicks meg Cruz is.
Kenny szerződése viszont nem kéne hogy annyira elszálljon. A poszton nem volt akkor fizetés robbanás mint pont a WR-ek esetén, ráadásul szerintem még mindig látszik rajta a sérülés.
több mint 13 éve
Igazából Diehlt szerintem gyakorlatilag már csak a neve tartja a csapatban...Asbeeez azért furcsa , mert szívfájdalom nélkül küldtünk el mostanában "régi" nagy neveket akiknek a teljesítményével még csak nem is voltak ekkora gondok...