New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
Off, de erről tudtok valamit?itteni kezdeményezés, de egyelőre nem állt össze
http://www.giants.hu/Forti
több mint 15 éve
Francba az elvekkel, kikapott a Jets, nehogy már pont a Pats legyen a ligaelső.......... 😛elvileg nekünk jobb lenne, ha kikapna a Vikings, de én is nekik szurkolok 😊Szeszejah, jól alakultak a dolgok 😊SzeszeNekem még egy PATS oboa nagyon tetszene............ 😀Forti
több mint 15 éve
elvileg nekünk jobb lenne, ha kikapna a Vikings, de én is nekik szurkolok 😊Nekem még egy PATS oboa nagyon tetszene............ 😀FortiDallas bukta, Skins valószínű bukta. Kell ennél szebb bye week?Fortijah, jól alakultak a dolgok 😊Szesze
több mint 15 éve
Nekem még egy PATS oboa nagyon tetszene............ 😀jah, jól alakultak a dolgok 😊Szeszenfc east mai nap kedvező😀)vittoreDallas bukta, Skins valószínű bukta. Kell ennél szebb bye week?Forti
több mint 15 éve
jah, jól alakultak a dolgok 😊nfc east mai nap kedvező😀)vittoreDallas bukta, Skins valószínű bukta. Kell ennél szebb bye week?Forti
több mint 15 éve
persze, ha a raiders ma komoly seahawks tizedelést végez 😀közben 2 hete megjavult a Billz gépezet is
több mint 15 éve
nfc east mai nap kedvező😀)vittoreDallas bukta, Skins valószínű bukta. Kell ennél szebb bye week?
több mint 15 éve
nfc east mai nap kedvező😀)
több mint 15 éve
frisco, denver. nem is értem mi alapján választották ki őket tavaly.vittoreTavaly kint voltam a PATS-TAMPA meccsen, az sem volt valami érdekfeszítő, de hatalmas élmény volt így is. Láttátok a lelátón a magyar zászlókat? Kíváncsi lennék mennyien voltak kint.
több mint 15 éve
frisco, denver. nem is értem mi alapján választották ki őket tavaly.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
na annak lett igaza aki bármilyen más meccset választott a londoni meccs helyett mer ez siralmas 😂
több mint 15 éve
Nekem valszeg Dolphins, utána meg Seahawks
több mint 15 éve
Én elkezdem a Lions-Redskins-t aztán annak függvényében, h melyik meccs lesz izgalmas azt nézem majd. (Jets-GB sanszos)Este meg párhuzamosan nézem majd a Vikings-Pats-et az Oakland-Seattle-vel. Fel kell térképezni a jövő heti ellenfelet.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Dolphins - Bengals számomra egyértelmű h a másik kedvenc csapatomat nézem 😊utána nekem is tv mert lusta vagyok meg kiváncsi vagyok a pats-re (nem mintha nem láttam volna már tv-ben őket idén...)
több mint 15 éve
ja-ja most én sem válogatok jók lesznek a tv-s meccsek!!! 😉mit néztek 6-tól?vittorea wembley-s meccset utána meg a viking pats meccset. Elég nekem tökölni Giants meccsen a streammel szal most nem válogatok.Buchek8
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
mit néztek 6-tól?vittorea wembley-s meccset utána meg a viking pats meccset. Elég nekem tökölni Giants meccsen a streammel szal most nem válogatok.
több mint 15 éve
mit néztek 6-tól?én a jets packersre szavazok, utána meg végre megnézem a raiderst idén először
a tv-s meccs tökre nem érdekel (minnes 4.szer, patriots 27.szer ebben az évben)
több mint 15 éve
kicsit offGratula!!
sikerült az államvizsgám így már én is diplomás embernek vallhatom magam
remélem a bye weeken ennyi belefércsebi
több mint 15 éve
kicsit offGrat :cool:
több mint 15 éve
Balint ezert nem is ir mar ide...eg a kepe, mert o meg nem diplomas....(mondjuk az is zavaro lehet, hogy nem engedi be a forum, de ez biztos csak kifogas 😀 )Aztán majd elő lesz írva, hogy csak diplomás fórumozhat ebben a topikban. 😊vadibandikicsit offGratulálok!
Én is épp az államvizsgákkal szenvedek. Tököm tele is van a sulival rendesen.Szsziszka
több mint 15 éve
kicsit offGrat 😉
több mint 15 éve
Aztán majd elő lesz írva, hogy csak diplomás fórumozhat ebben a topikban. 😊kicsit offGratulálok!
Én is épp az államvizsgákkal szenvedek. Tököm tele is van a sulival rendesen.Szsziszka

több mint 15 éve
kicsit offGrat! 😉
több mint 15 éve
kicsit offGratulálok!
Én is épp az államvizsgákkal szenvedek. Tököm tele is van a sulival rendesen.