New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Rendesen beszukultek vagyunk valóban a LW ugy miatt...nehezen fogunk ebből jol kijonni bárhogy is alakul de meg akar történelmi szintű szopacs is lehet az ugy akár 🤪
több mint 5 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
Giants want to get a long-term deal with Leonard Williams, but there isn't much progress, according to Mike Garafolo. Tag is worth $19M & Williams is asking for "a lot more" per year than $19M. The whole situation is holding them up from doing other business.

Istenem, nem túl szimpatikus a hozzáállása. Akkor játssz még egy évet franchise tag-gel, aztán jövőre megkapod a 12-14 milkás szerződést majd máshol, mert annyi jár neked. Szétnézhetne a piacon többi játékos mennyi pénzért írt alá... És érezhetné annak is a súlyát, hogy részben miatta nem lett pénz Tomlinson megtartására...
GiantsMLBhunter
Na, erről beszéltem
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Giants want to get a long-term deal with Leonard Williams, but there isn't much progress, according to Mike Garafolo. Tag is worth $19M & Williams is asking for "a lot more" per year than $19M. The whole situation is holding them up from doing other business.

Istenem, nem túl szimpatikus a hozzáállása. Akkor játssz még egy évet franchise tag-gel, aztán jövőre megkapod a 12-14 milkás szerződést majd máshol, mert annyi jár neked. Szétnézhetne a piacon többi játékos mennyi pénzért írt alá... És érezhetné annak is a súlyát, hogy részben miatta nem lett pénz Tomlinson megtartására...
több mint 5 éve
Dalvin Tomlinson -> Vikes 22 milliót kap ott 2 évre.
iktriad
ugy elosztva h iden 8.5 a cap hit, jovore meg 13.5. ev vegen kirakhatjak es 6 misit sporolnak. azert sztem ez megerte volna egy olyan jatekosert, aki 4 ev alatt egy meccset sem hagyott ki
csebi
Jó játékos, de az kb biztos volt, hogy mindketten semmiképp sem maradnak Williams-szel. Én is Leo-t választottam volna kettejük közül.
Viszont ez a Zeitler/Solder dolog nagyon gáznak tűnik egyelőre..
WR fronton még sokan vannak kint a piacon, ide biztos jönni fog valaki, de pass rusher már alig maradt értelmes. (Clowney meg Dunlap a nagyobb nevek, de nekem mindkettővel vannak fenntartásaim.. persze fizetéstől függene ez is).
Szesze
Hát ja, csak éppen Tomlinson annyiért is maradt volna, amennyit ér, sőt a jelek szerint még olcsóbban is, Leó meg vagy lehúz minket, vagy jövőre lelép. Tehát vagy nem marad egy klasszisunk sem a posztra, vagy lesz egy alaposan túlárazva. Annyival, amennyivel garantáltan nem jobb mint Tomlinson. És akkor még mindig kérdéses lesz, mennyire fogja törni magát, ha megkapta a nagy lóvéját. Ráadásul a jelek szerint DG úgy gondolja, LW megoldja a pass rusht is, ezért baszik hozni egy értelmes embert ide.

Szerkesztette: vanek úr
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Kíváncsi leszek OL-re nagyon. Thomas-Lemieux-Gates-Hernandez-Solder(Peart)

Hogy fog vajon majd muzsikálni. Hernandez jó lenne ha rászolgálna arra, hogy 2. körös pick volt, nem tudom mi hiányzik belőle ahhoz hogy jobb lehessen... Ha ez lenne a kezdő 5-ös, akkor én szívesen látnék még egy centert 3. körtől, hogy legyen mélység és opció még.

FA-ról ne is beszéljünk. Szerintem senkit nem fogunk hozni érdemlegeset 😀 Szóval ne várjatok WR/Edge pozira. Max valami CB-t akasztunk még.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
Dan Graziano of ESPN reported that they have agreed to a one-year deal with Austin Johnson. Per other reports, it is a one-year, $3 million deal for Johnson.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
iktriad
ugy elosztva h iden 8.5 a cap hit, jovore meg 13.5. ev vegen kirakhatjak es 6 misit sporolnak. azert sztem ez megerte volna egy olyan jatekosert, aki 4 ev alatt egy meccset sem hagyott ki
csebi
Jó játékos, de az kb biztos volt, hogy mindketten semmiképp sem maradnak Williams-szel. Én is Leo-t választottam volna kettejük közül.
WR fronton még sokan vannak kint a piacon, ide biztos jönni fog valaki, de pass rusher már alig maradt értelmes. (Clowney meg Dunlap a nagyobb nevek, de nekem mindkettővel vannak fenntartásaim.. persze fizetéstől függene ez is).
Szesze
Mindenki nyugodjon le, Dave papa mindent megold! Azt mondták neki kell két új pass rusher. Elintézve. A Carter - Xiamiaú duó vadi újnak fog számítani. Kész, passz...
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott
iktriad
csebi
Szesze
varhato volt h DG nem engedi el Leot, meglatjuk, remelem hozza az idei szintet tovabbra is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
PeppyRapier New York Giants 88
iktriad
csebi
Szesze
Engem is ez zavar, mert van pénz lóvéra és azért 1 értelmes pass rusher-t jó lenne (jó lett volna?) megfogni mert a draft nem lesz túl acélos Edge felhozatalban. Jó WR-t talán a 2. körben is lehet majd találni, míg az elsőben egy jó Rashawn Slater húzással talán ki lehetne pipálni a támadófalat egy időre, de igazán jó pass rusher-t mág az 1/11-en sem biztos hogy találnánk. Senki nem túl meggyőző, és kétlem hogy pont mi húznánk bele a tutiba.

Ezért azt hittem minden pénzel rámegyünk egy Ngakoue v. Judon kaliberű palira, és ha marad miből, akkor hozunk egy WR1 kinézetű játékost is, mert ott biztos nem lesz akkora a piac a jó draft alapanyag miatt. De eddig síri csönd és hulla szag.
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
iktriad
csebi
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 906 — Lucas Scott
iktriad

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 948 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Vobox New York Giants 659
Állítólag Kenny Golladay jön megbeszélni valamit.... 😉
Zet
Én nagyon azt érzem ő nálunk köt ki..
több mint 5 éve
Vobox New York Giants 659
Zeitler évi 7 misiért írt alá... gratulálok Dave
vanek úr
Golden 4,5M$/y maradt Arizonaban 😉
nagir
Okwara meg 13 😀
vanek úr
Azt valaki magyarázza meg nekem pls..
több mint 5 éve
vanek úr
Ennyit ér, nem 12 milliót. Ha belement volna a fizetés csökkentésbe akkor nyílván megtartottuk volna, de gyanítom ennyiért akkor már inkább egy contender csapathoz írt alá, amilyen a Revens is.
PeppyRapier
valóban úgy néz ki hogy Zeitler lépni szeretett volna..
Solder meg tudja hogy ha velünk nem egyezik meg akkor kb a kutyának nem fog kelleni
egyszerűen nem kezdő kaliber már!
több mint 5 éve
vanek úr
nagir
Okwara meg 13 😀
több mint 5 éve
vanek úr
Ennyit ér, nem 12 milliót. Ha belement volna a fizetés csökkentésbe akkor nyílván megtartottuk volna, de gyanítom ennyiért akkor már inkább egy contender csapathoz írt alá, amilyen a Revens is.
PeppyRapier
Én meg gyanítom, hogy Solder jóval többe fog fájni, abban meg egészen biztos vagyok, hogy sokkal rosszabb játékos.
több mint 5 éve
Taz New York Giants 350
Zet
elmondja h mennyit akar keresni , DG azt mondja lókugi a popódba , ő meg azt h baxátok meg magatokat és aláír egy másik csapathoz 😊

Szerkesztette: Taz
több mint 5 éve
PeppyRapier New York Giants 88
vanek úr
több mint 5 éve
vanek úr

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Zet New York Giants 2 020
több mint 5 éve

Remélem vet.min. közelében lesz...🤨
nagir
Soldernek nem érdeke, hogy 6 milliónál nagyobb paycutba belemenjen, mivel ennyit bukott volna azzal is ha kivágták volna. Valószínűleg 2-3 milliós lesz az a paycut.
Seda26
Annyit viszont soha nem ért.
Akkor már Zeitler megtartásával anyagilag és szakmailag is jobban jártunk volna. Megint egy logikus DG húzás.
több mint 5 éve
Leonard Williams új szerződést kaphat hamarosan.

iktriad
Várható volt maga a tény..de rohadtul kíváncsi vagyok mik lesznek a konkrét számok...remélem azért Dak P. dealjet nem dönti meg 😀