New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Szoros győzelmet várok.Lesz 2 sack meg egy Int a védelem részéről.
Jones 250yard. Futás nem erőlteti.
100 futott yard és végre jó spec team játék. 12 pont tőlűk
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jones és Martinez is limitáltan edzett, mindketten Q besorolásúak, de Judge egész optimistán nyilatkozott velük kapcsolatban. Martinez szerintem sokkal jobban hiányozna, remélem őt össze tudjuk drótozni anélkül, hogy rásérülne.
több mint 5 éve
Santa Log came early and blessed all the @Giants DB’s with new PS5’s // 🎅🏾
— Logan Ryan (@RealLoganRyan) December 11, 2020
Since I love the holidays, I’m going to bless a Giants Fan with a new PS5 as well!! Check out my Instagram to see how to win. ‼️
Good Luck! #TisTheSzn #TheMostVersatile pic.twitter.com/iGXNgjSHjw

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
A múlt héten gyanút fogott. 😉Nagy mulatság lesz. Asszony már költözik haza /csak meccsnapra/ 😕
😊
oziboziNagy mulatság lesz. Asszony már költözik haza /csak meccsnapra/ 😕Te ötleted volt?😉
😊
ozibozi
yooker
Pár év alatt sajna elszokott már attól, hogy van egy csapat aki fontos Vasárnaponként. 😉
Régen vártam már így, hogy teljenek a napok. 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Nagy mulatság lesz. Asszony már költözik haza /csak meccsnapra/ 😕
😊
ozibozi
Nagy mulatság lesz. Asszony már költözik haza /csak meccsnapra/ 😕Te ötleted volt?😉
😊
ozibozi
több mint 5 éve
Egy Turnover Lajostól és nyertünk...ok véletlen, második turnover Lajostól és megint nyertünk....szerencse. Ha az Arizona ellen is lesz Lajos turnover és nyerünk akkor az már rendszer...méghozzá milyen 😀Megfejtettem mindent srácok! Van egy Coughlin a csapatnál és egyből összeállnak a dolgok 😀Baszhatná a múlt, ha nem lenne jövőnk, meg egy Lajosunk. 😉
Vobox
ozibozi
Viccet félretéve, az elmúlt 4 meccsen megnyertük a TO harcot, és 150 yard felett futunk meccsenkén, ami eddig jó előjelzője volt a győzelmeknek. Ezt kell tovább folytatnunk 😛
több mint 5 éve
Igen, kár volt kihívni a sorsot, de vlsz nagylelkűbb ennél, és megbocsát.
több mint 5 éve
megnyugodhatunk, innentől minden gromek.Csak nehogy megsértődjön, amiért nem őt jelöltük az Év Embere díjra!
Giants add Niko Lalos to 53-man roster
Niko Lalos, Greek God of turnovers.
www.bigblueview.com/2020/12/8/22164187/ny-giants-roster-moves-niko-lalos-to-53-man-roster-sign-joe-webb-to-practice-squad?fbclid=IwAR0cRfCPt71oUQsHHa8-UVTKwCBCo-Au4iQ0-64c2CSJv7RVZAF-FrQ4WKA
ozibozi
több mint 5 éve
megnyugodhatunk, innentől minden gromek.Giants add Niko Lalos to 53-man roster
Niko Lalos, Greek God of turnovers.
www.bigblueview.com/2020/12/8/22164187/ny-giants-roster-moves-niko-lalos-to-53-man-roster-sign-joe-webb-to-practice-squad?fbclid=IwAR0cRfCPt71oUQsHHa8-UVTKwCBCo-Au4iQ0-64c2CSJv7RVZAF-FrQ4WKA
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Megfejtettem mindent srácok! Van egy Coughlin a csapatnál és egyből összeállnak a dolgok 😀Baszhatná a múlt, ha nem lenne jövőnk, meg egy Lajosunk. 😉
Vobox
több mint 5 éve
Leo Williams lett a hét NFC védője az NFLnél!👍

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Hamar reagáltak a TV-társaságok IS a jobb teljesítményünkre:
több mint 5 éve
Megfejtettem mindent srácok! Van egy Coughlin a csapatnál és egyből összeállnak a dolgok 😀
több mint 5 éve
Gallman😉
több mint 5 éve
Mik vannak?!?www.cbssports.com/nfl/news/joe-judge-changed-this-rule-from-the-tom-coughlin-era-and-giants-players-are-loving-it/amp/

több mint 5 éve
www.bloggingbigblue.com/2020/12/08/new-york-giants-latest-on-blake-martinezs-injury/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=new-york-giants-latest-on-blake-martinezs-injuryJó hírek ....

több mint 5 éve
Tökéletes időzítés volt^^MegúsztákThe 16-0 Steelers when they have to face a 7-9 Giants team in the Super Bowl pic.twitter.com/y6RVq2oAnb
— Hoodie Maybin (@HoodieMaybin) December 7, 2020
Wyatt
vanek úr

több mint 5 éve
Egyetértek!!!😉Nem akarok nagyon károgni, de DGnek azért ilyen Toilolo, meg Fackrell, Fleming, D.Lewis igazolásokkal is el kell majd számolni az év végén a lelkiismeretével.jó, azért olyan csapat a világon nincs ahol minden igazolás sikeres, én még mindig haragszom DG-re és inkább az edzői stábban látom a kulcsot, de azért az ilyen kisebb bukták beleférnek.
nagir
(Solder, Tate mehet, Engram meg hozza az elmúlt két heti teljesítményét és őt még át lehet gondolni)
kristof
2021re most kb.10M$ a cap space...
Ha cut/trade Solder, Zeitler, Tate, Engram, Toilolo akkor ez a szám 50M$!💸💵💰

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok nagyon károgni, de DGnek azért ilyen Toilolo, meg Fackrell, Fleming, D.Lewis igazolásokkal is el kell majd számolni az év végén a lelkiismeretével.jó, azért olyan csapat a világon nincs ahol minden igazolás sikeres, én még mindig haragszom DG-re és inkább az edzői stábban látom a kulcsot, de azért az ilyen kisebb bukták beleférnek.
nagir
(Solder, Tate mehet, Engram meg hozza az elmúlt két heti teljesítményét és őt még át lehet gondolni)
több mint 5 éve
Hat a Was ellopta a showt...De komolyan nem baj! Elegem volt mar hogy a csoporton rohog mindenki!
Most majd kuss lesz😀
több mint 5 éve
Ha valaki azt mondja nekem tavaly vagy akár szezon elején, hogy ilyen statokat fogunk ide berakni december elején azt pillanatnyi idegállapotomtól függően vagy körberöhögöm vagy elküldöm a picsába, hogy szórakozzon mással 😊Vagy akar az elso Philly meccs utan ahol teljes apatiaban irtad hogy mar egyaltalan nem basznak fel az olyan orult veresegek sem...😀
Szesze
több mint 5 éve
MegúsztákThe 16-0 Steelers when they have to face a 7-9 Giants team in the Super Bowl pic.twitter.com/y6RVq2oAnb
— Hoodie Maybin (@HoodieMaybin) December 7, 2020
Wyatt
több mint 5 éve
Ha valaki azt mondja nekem tavaly vagy akár szezon elején, hogy ilyen statokat fogunk ide berakni december elején azt pillanatnyi idegállapotomtól függően vagy körberöhögöm vagy elküldöm a picsába, hogy szórakozzon mással 😊