New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Nyilván ez is olyan mint minden statisztika. Van olyan szempont amit torzítanak, viszont összességében szerintem jó képet mutatnak, ami alpján fel lehet mérni a valós teljesítményeket is.www.kephost.com/image/SOlfmondjuk számomra ezek a PFF-es statisztikák finoman szólva sem objektívek.. igaz, ezzel most nagyjából egyet értek, bár meglepne ha Richburg lenne a legjobb center a ligában, de az biztos hogy sokat fejlődött az OL az utóbbi időben, ami előre is tudható volt hogy alapvető fontosságú lesz a szezonra nézve. Jó ez az állomány ami van, de jövőre egy korai körös OT húzás még nem ártana, h teljes legyen a kép hosszú távon is.
www.kephost.com/image/SOly
Feltöltöttem két képet melyen a PFF értékelései láthatók a Centerekről és a Guardokról. 24 legjobb értkeléssel rendelkező játékos van a képen. Érdekes megnézni, hogy a Richburg előtt álló Kalil mennyivel kevesebb snapet töltött pályán. Ez ugye sokat számít ha a konzisztens játékot vesszük figyelembe mert ugy a PFF minden playt elemez.
A Guard lista is erősíti amit Asbee már említett, hogy a belső hármas az jó erőben van. Schwartz és Pugh egyaránt top szintet képvisel. Viszont ami fájó, hogy a Tackle-k között nem tudunk ilyen jó lineupot felmutatni. Az első 24-be értékelések alapján egyik játékosunk sem fért be. Remélem, hogy ez változni fog Beatty visszatérésével, és Flowersnek könnyebb lesz kicsit a jobb oldalon játszania.
Sugar#26
Szesze
több mint 10 éve
www.kephost.com/image/SOlfmondjuk számomra ezek a PFF-es statisztikák finoman szólva sem objektívek.. igaz, ezzel most nagyjából egyet értek, bár meglepne ha Richburg lenne a legjobb center a ligában, de az biztos hogy sokat fejlődött az OL az utóbbi időben, ami előre is tudható volt hogy alapvető fontosságú lesz a szezonra nézve. Jó ez az állomány ami van, de jövőre egy korai körös OT húzás még nem ártana, h teljes legyen a kép hosszú távon is.
www.kephost.com/image/SOly
Feltöltöttem két képet melyen a PFF értékelései láthatók a Centerekről és a Guardokról. 24 legjobb értkeléssel rendelkező játékos van a képen. Érdekes megnézni, hogy a Richburg előtt álló Kalil mennyivel kevesebb snapet töltött pályán. Ez ugye sokat számít ha a konzisztens játékot vesszük figyelembe mert ugy a PFF minden playt elemez.
A Guard lista is erősíti amit Asbee már említett, hogy a belső hármas az jó erőben van. Schwartz és Pugh egyaránt top szintet képvisel. Viszont ami fájó, hogy a Tackle-k között nem tudunk ilyen jó lineupot felmutatni. Az első 24-be értékelések alapján egyik játékosunk sem fért be. Remélem, hogy ez változni fog Beatty visszatérésével, és Flowersnek könnyebb lesz kicsit a jobb oldalon játszania.
Sugar#26
több mint 10 éve
www.kephost.com/image/SOlfwww.kephost.com/image/SOly
több mint 10 éve
Ha nem is játszhat már, mindenesetre ez jó hír.
több mint 10 éve
Ha jól tudom, Fells-nek szerdán megvolt a 6. műtétje és akkor azt írták, jól reagált az antibiotikumos cuccra, amit beleoperáltak és lehet bizakodni.Egyelőre semmi új. Focizni valószínűleg már nem fog, de úgy néz ki a lábát meg tudták menteni.
Tudtok róla valami újat?
Szorítok a srác egészségéért.
Minitron
több mint 10 éve
Ha jól tudom, Fells-nek szerdán megvolt a 6. műtétje és akkor azt írták, jól reagált az antibiotikumos cuccra, amit beleoperáltak és lehet bizakodni.Tudtok róla valami újat?
Szorítok a srác egészségéért.
több mint 10 éve
Alapjában véve a belső hármas önmagában nagyon erős. De ahogy ezerszer leírtam már kell hogy legyenek bizonyos elvárásaink a támadófal felé. Van két első körös (Pugh, Flowers) és egy második pick (Richburg). Ott van Schwartz, aki nagy pénzért érkezett FA piacról és visszatér majd Beatty is, akire szintén eleget költöttünk. Sokat áldoztunk tehát a falra és egy ilyen ádozatokkal járó (korai pickek, magas fizetések) manőverek után egy idő után jól kell játszania a játékosoknak. Szerencsére úgy néz ki ez egyre jobban sikerül.
több mint 10 éve
Weston Richburg is the 2nd Highest Rated Center in the NFL according to @PFF with a grade of 82.5. Panthers C Ryan Kalil is 1st with a grade of 85.3.
több mint 10 éve
Hülyén hangzik,de valahol nagyon mélyen őrülök ezeknek a sérüléseknek...persze a már bizonyított,bevált játékosok akiket szívesen látunk a pályán,de így van esélye a többieknek...,rookie-knak stb...Nehogy meglepetést okozzanak...(vagyis igen,okozzanak) 😉 GoBigBlueamennyiben már esélytelenek lennénk a PO-ra akkor lehetne esetleg ebben valami! de jelen állás szerint ezek miatt a sérülések miatt mehet el a szezon!kifejezetten a legjobb formát futó játékosaink estek/esnek ki sorra...nagy kár érte..
Vobox
több mint 10 éve
Hát nem tudom, szért ne egy Bobby Hart szerepeljen pl. Schwartz helyén. Egyébként sem az első éve határozza meg egy játékos jövőjét, nézzük meg pl. RGIII-t. Egy-egy kivételtől eltekintve nem túl egészséges ha egy rookie kezd. De pucoljuk ki az egész keretet, hozzunk egy rakat fiatalt és akkor legyünk mi az új Jaguars. Kezdjen az újonc akkor, ha ő a legjobb a posztján. Van franchise QB-nk, egy másodpercet sem szabad elvesztegetnünk az időnkből, annak kell játszania aki a legjobb. Ha pedig tömegével a rookie-k a legjobbak akkor valami baj van. Odighizuwa kapott már bőven lehetőséget ahhoz képest, hogy sérült volt és nem volt nagy gond vele, bár csodát ő sem csinált. DE-ről beszélünk, ezen a poszton nem is baj ha a játékos nem kezd azonnal, mert nagyon sok esetben bele kell erősödnie a ligába. Azt se feledjük h 3-4-es OLB volt és főképp a futás megállítására kellett figyelnie, úgyhogy tanulnia is van még mit. Ayers visszatér, neki a kezdőben a helye + Wynn is egyre jobb. Moore két sacket szerzett legutóbb, ő is megérdemli majd a nagy snapszámot.
több mint 10 éve
Hülyén hangzik,de valahol nagyon mélyen őrülök ezeknek a sérüléseknek...persze a már bizonyított,bevált játékosok akiket szívesen látunk a pályán,de így van esélye a többieknek...,rookie-knak stb...Nehogy meglepetést okozzanak...(vagyis igen,okozzanak) 😉 GoBigBluehát azért Amukamara kiesése finoman szólva sem lehet öröm, eleve nagyon jó emberfogó CB, de a futás elleni védekezéshez meg kimagaslóan sokat tesz hozzá, senki nincs a keretben (egyébként az egész nfl-ben se sokan) aki csak megközelítőleg képes lenne erre az ő posztján, úgyh ő biztosan nagyon fog hiányozni és ráadásul pont a legfontosabb meccsekről..
Vobox
több mint 10 éve
Én O.O.-ra lennék kiváncsi,hogy kezdőként mit tud elérni...
több mint 10 éve
Hülyén hangzik,de valahol nagyon mélyen őrülök ezeknek a sérüléseknek...persze a már bizonyított,bevált játékosok akiket szívesen látunk a pályán,de így van esélye a többieknek...,rookie-knak stb...Nehogy meglepetést okozzanak...(vagyis igen,okozzanak) 😉 GoBigBlue
több mint 10 éve
Azt mondjuk tegyük hozzá h Pugh-n kívül mindenki limitáltan volt. Randle szvsz visszatér és állítólag Beckham sem hagy ki sokat, oldalvonal mellett ott volt, futott meg minden, akár hétfőn is játszhat.
több mint 10 éve
twitter.com/Giants/status/654674268899315712twitter.com/DanGrazianoESPN/status/654673763800211457

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Tovább erősödik az underdog szerep. Lehet, hogy ez jön majd be.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Amukamaránál részleges mellizomszakadás, 3-4 hétig nem játszik. Lehet néháy százezer dollárjába fog majd kerülni ez a sérülés...
több mint 10 éve
fasz kivan, h pont erre a meccsre dől ki a fél csapat.. (főleg, h a másik fele már korábban kidőlt)
több mint 10 éve
nézzük a jó oldalát! így legalább nem tudja az Eagles kire is kell figyelni ! 😊Most akkor kik lesznek az elkapók? Randle és Harris?Lehet Randle sem lesz... Marad még Geremy Davis és Myles White
TheBerzerker
Asbee
több mint 10 éve
Hu basszus nagy a szar ezen a téren. Is.Most akkor kik lesznek az elkapók? Randle és Harris?Lehet Randle sem lesz... Marad még Geremy Davis és Myles White
TheBerzerker
Asbee
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Nyugi a dallast is megoldottuk ezt is ....kinéz egy izgalmas 12-9 es meccs
több mint 10 éve
Most akkor kik lesznek az elkapók? Randle és Harris?Lehet Randle sem lesz... Marad még Geremy Davis és Myles White
TheBerzerker
több mint 10 éve
Most akkor kik lesznek az elkapók? Randle és Harris?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Meg is próbálkozott visszatéréssel, de nem bírta az edzést, akkor injekciós kezelést kapott ami után az is szóbajött h IR-re kerül visszatérési lehetőséggel. Most nem hiszem h játszhat, de egy-két hét és szvsz visszatérBeckham szerintem tuti nem lesz, az lenne a csoda ha nem kéne 3-4 hetet kihagynia.Ès van valami hír Cruz-ról? Elvileg már 2 hete játszani akar csak Coughlin nem akarja mèg bevetni.
Asbee
szampi#33
több mint 10 éve
Beckham szerintem tuti nem lesz, az lenne a csoda ha nem kéne 3-4 hetet kihagynia.Ès van valami hír Cruz-ról? Elvileg már 2 hete játszani akar csak Coughlin nem akarja mèg bevetni.
Asbee