New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Fantasy kérdés...szerintetek megpróbáljam megszerezni Cruz-t? Mikor játszhat?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
jöhet a Saints, fasza kis sok pontos meccs lesz az tuti!ettől lehet még sok pont... legfeljebb csak kapjuk...
tartok tőle hogy a Saints jobban rápörög majd, szerintem nekik inkább van mustwin szituáció
vittore
több mint 10 éve
jöhet a Saints, fasza kis sok pontos meccs lesz az tuti! tartok tőle hogy a Saints jobban rápörög majd, szerintem nekik inkább van mustwin szituáció
több mint 10 éve
Meccselőnnyel vezetjük a csoportot, ez jó. (mondjuk ez a Panthers jelen állapotunkban minket is szarrá verne de ez mellékes most😊jövő héten kéne a bravúr a Saints ellen (idegenben ez mindenképp annak számítana) és utána meg jön a Tampa, szintén idegenben, azért az egy nyerhető meccsnek tűnik.
A második fele a szezonnak sokkal keményebbnek néz ki, úgyh legalább az egyik meccset hozni kell a köv kettőből.
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
ja és most látom hogy a Philly is 3 INT-et szedett mégis kikapott... 😉
több mint 10 éve
a lényeg a W tényleg!nekünk a vakok között kell félszeműnek lenni és nem a Po-ra gondolnijelen pillanatban...
azért TC-nek még van valamicske tekintélye úgy tűnik mert ilyen kevés büntetéssel rég hoztunk le meccset szerintem..elég komoly picsán rúgások lehettek..remélem Moorenak is használt ez a kis padoztatás...
az hogy Hosley szar, és hogy ilyen állománnyal semmi pass rush az nem meglepő...(és sajnos Collinson is sokat szomorkodtam tegnap ismét ..)
de hogy a time management miért ilyen szar azt nem értem...
Vereen mellőzését szintén nem... Darkwat remélem elkezdjük használni majd, tegnap is jó lett volna még látni a Td után...
remélem Beatty minél hamarabb be tud már állni, Amu valszeg csak bye után fog jönni sztem...
jöhet a Saints, fasza kis sok pontos meccs lesz az tuti!
Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
Nekem pont tökéletes volt ez a W. Örülök, azért, hogy nyert a giants és annak is, hogy Manning és Donnell most szar volt az ellenfelemnél ott voltak fantasyban😊Összességében tényleg elég siralmas volt a meccs. És nem akarlak elkeseríteni titeket mert bár az eheti meccs nem azt tükrözte de a tampai védelem se rossz, és érdemes megnézni, hogy mit művel Winston amikor nincs rajta nyomás. Ha nem lesz pass rush még a tampa is gondot jelenthet a giantsnek. Ráadásul V-Jax ideiglenes sérülésével Winston rájött arra, hogy Evans is a pályán van, amit majdnem 150 yarddal honorált. Szóval nem lesz az olyan sétagalopp. Bár a komplett tampai csapat képes arra, hogy bal lábbal kel fel mindenki aznap és úgy beobnak mindent, hogy az rettenetes,
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Remélem igazad lesz.A W az jó, meg, hogy vezetjük a csoportot, de. Az O egy közepesnél jobb D ellen felrakott, 13 pontot (khm, mr. Reese). Ennyit tudnak. A D, ha egy közepes nfl qb jön szembe, nyeli a yardokat, szétpasszolják, most már futásnál is gáz van. Azért állunk 4-3-al, mert sok a labdaszerzés, kevés a labdavesztés. Ha egy jobb d, vagy egy jobb qb jön szembe szinte biztos az L. Szerintem sem vagyunk po csapat. Jön még Brees, Tombredi, a Panthers, Jets, Philly D, ahol támadni is tudnak.Akkor jövök én is egy kis optimizmussal. Amint visszatér Beatty és Cruz az O szárnyalni fog. Pont az a két dolog nem megy most nekünk, ami az ő feladatuk lenne. Beatty visszatérésével és Newhouse kikerülésével lesz pass protection. Cruz pedig a 3rd downoknál fog sokat jelenteni. Mindig is benne bízott meg Manning, kereste őt ezeknél a szituációknál. Amu visszatérésével pedig Hosley kikerül a kezdőből, ami mind passz, mind futás ellen hasznos lesz. Tényleg van még olyan CB az NFLben, aki képtelen egy tacklet megcsinálni?
Lehet rám cáfolnak, de nem látom, hogy mitől lesz itt egyszer csak valami elfogadható passrush, anélkül meg nem megy.
Úgy gondolom, hogy nem az indokolatlan pesszimizmus mondatja ezt velem, hanem, ez a reális helyzet. Valahogy most nem látok esélyt arra, a rosterből kiindulva, hogy olyan fordulat lesz, mint 4, vagy 8 éve. Nem mondom, hogy vége a szezonnak, csak azt, hogy a 9-7-hez is bravúr kell majd, ami meg ki tudja mire lesz elég.
gyurczi
Szóval ok, ha Saints ellen cumi is lesz a Tampát ütni kell és a Pats ellen a sérültek visszatérésével lehet új szintre emelkedni.
balu10
több mint 10 éve
A W az jó, meg, hogy vezetjük a csoportot, de. Az O egy közepesnél jobb D ellen felrakott, 13 pontot (khm, mr. Reese). Ennyit tudnak. A D, ha egy közepes nfl qb jön szembe, nyeli a yardokat, szétpasszolják, most már futásnál is gáz van. Azért állunk 4-3-al, mert sok a labdaszerzés, kevés a labdavesztés. Ha egy jobb d, vagy egy jobb qb jön szembe szinte biztos az L. Szerintem sem vagyunk po csapat. Jön még Brees, Tombredi, a Panthers, Jets, Philly D, ahol támadni is tudnak.Akkor jövök én is egy kis optimizmussal. Amint visszatér Beatty és Cruz az O szárnyalni fog. Pont az a két dolog nem megy most nekünk, ami az ő feladatuk lenne. Beatty visszatérésével és Newhouse kikerülésével lesz pass protection. Cruz pedig a 3rd downoknál fog sokat jelenteni. Mindig is benne bízott meg Manning, kereste őt ezeknél a szituációknál. Amu visszatérésével pedig Hosley kikerül a kezdőből, ami mind passz, mind futás ellen hasznos lesz. Tényleg van még olyan CB az NFLben, aki képtelen egy tacklet megcsinálni?
Lehet rám cáfolnak, de nem látom, hogy mitől lesz itt egyszer csak valami elfogadható passrush, anélkül meg nem megy.
Úgy gondolom, hogy nem az indokolatlan pesszimizmus mondatja ezt velem, hanem, ez a reális helyzet. Valahogy most nem látok esélyt arra, a rosterből kiindulva, hogy olyan fordulat lesz, mint 4, vagy 8 éve. Nem mondom, hogy vége a szezonnak, csak azt, hogy a 9-7-hez is bravúr kell majd, ami meg ki tudja mire lesz elég.
gyurczi
Szóval ok, ha Saints ellen cumi is lesz a Tampát ütni kell és a Pats ellen a sérültek visszatérésével lehet új szintre emelkedni.
Szerkesztette: balu10
több mint 10 éve
nem kell foglalkoznunk a többi csapattal a lényeg a győzelem. végre a fontos pillanatban megcsináltuk a kulcs játékot. a 3+8-nál behívni a 8 emberes blitzet. innen puszilom Spangit gyönyörű játék volt!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
A W az jó, meg, hogy vezetjük a csoportot, de. Az O egy közepesnél jobb D ellen felrakott, 13 pontot (khm, mr. Reese). Ennyit tudnak. A D, ha egy közepes nfl qb jön szembe, nyeli a yardokat, szétpasszolják, most már futásnál is gáz van. Azért állunk 4-3-al, mert sok a labdaszerzés, kevés a labdavesztés. Ha egy jobb d, vagy egy jobb qb jön szembe szinte biztos az L. Szerintem sem vagyunk po csapat. Jön még Brees, Tombredi, a Panthers, Jets, Philly D, ahol támadni is tudnak.Lehet rám cáfolnak, de nem látom, hogy mitől lesz itt egyszer csak valami elfogadható passrush, anélkül meg nem megy.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
...az a szikra, ami a frisco ellen látszott és biztatóan előre mutató volt az O játékán, a play hívásokon és Manningen, az azóta eltűnt sajnos.több mint 10 éve
hát ez minden volt csak nem PO szintű teljesítmény, de ezzel a győzelemmel legalább versenyben maradtunk, a többit inkább hagyjuk 😊jön idegenben a Saints.. hát nem magunkra fogadnék, bár persze minden meccs más, majd meglátjuk
több mint 10 éve
Milyen a meccs??? Sajnos a meló miatt nem tudom nézni , csak az NFL Alkalmazáson keresztül követem az eseményeket. Nagyon úgy tűnik hogy nem állunk a helyzet magaslatán
több mint 10 éve
15-20 sack azért erősen optimista, de 8-10 sackre jó. És per pill ő a legjobb pass rusherünk. Ne játsszon mondjuk egy negyedet vagy egy félidőt, aztán utána jöhetne.
több mint 10 éve
áááá, a culáger tampa 0-150ről bassza el éppen a skins ellen
több mint 10 éve
Damontre Moore inaktív lesz, innen is üdvözlöm Coughlinékat...
[/quote/ Gratulálok, magunkkal baszunk ki. Ok, hogy nem egy atomfizikus, de kapna rendes játékidőt 15-20 sackje lenne egy szezonban. Bár azt gondolom nem a D-n fog múlni.Asbee
több mint 10 éve
Damontre Moore inaktív lesz, innen is üdvözlöm Coughlinékat...
több mint 10 éve
Kár, hogy a Falcons elvitte előlünk Freemant, nekem ő volt a kedvencem a draft előtt, bár majdnem felmentünk Williams-ért a 4. kör elejére 😀
több mint 10 éve
Sajnos Williams úgy néz ki még backup posztra is teljesen alkalmatlan, jó nagy bustnak tűnik jelenleg..
több mint 10 éve
Az a baj Casselnek tuti lesz rendszeresen 5-6 másodperce passzonként, defensive endjeink nagyon kevesek lesznek ma (is). Ennyi idő alatt szinte mindenki talál célpontot a ligában, egy jól felépített gameplannel könnyen haladni tudnak majd. Viszont bármikor hibázhatnak is, így az elsődleges az lesz, hogy megállítsuk a passzokat és futásra kényszerítsük a Cowboys-t hátha homokszem kerül a gépezetbe. Remélem Ayers visszatér és Moore-t sem ültetjük le végig a padra, mert rá is szükség van. Támadó oldalon sem lesz egyszerű, nagy kérdés, hogy milyen lábbal kelt fel a támadófal. A futójáték borzasztó, évek óta nem tudjuk már megoldani. Jennings még úgy ahogy próbálkozik, de ha Andre Williams nem kap 8 méteres sávot nem tud túljutni a falon. Legalább ha egyszer meglódult akkor borít mindenkit. Nem tudjuk Beckham mire lesz képes, de Randle-nek a szebbik arcát kell mutatnia és remélem Dwayne Harris sem csak egy vagy két elkapásra lesz jó. Egy tuti, iszonyat nagy meccsre számítok.
Szerkesztette: Asbee
több mint 10 éve
hát ozi ilyen nagyszájú nyilatkozatokat azért nem nagyon kellene tennünk (még ha top favoritok lennénk se) , de tényleg nyerni kell nincs mese!a szurkoló az szurkol is néha 😊 és kell az 'önbiztatás', ha másként nem megy 😊 gyorsan meg is fogadom őket
egyértelműen ez sokkal fontosabb meccs nekünk mint a múlt heti ezt tudtuk!ezért is nem értem miért
kellett OBJ játékát erőltetni a Philly ellen...
annak meg hogy egy győzelemmel akár életben tarthatjuk a szezonunkat mostanában nagyon is örülnünk kell! 😉
yooker
több mint 10 éve
hát ozi ilyen nagyszájú nyilatkozatokat azért nem nagyon kellene tennünk (még ha top favoritok lennénk se) , de tényleg nyerni kell nincs mese! egyértelműen ez sokkal fontosabb meccs nekünk mint a múlt heti ezt tudtuk!ezért is nem értem miért
kellett OBJ játékát erőltetni a Philly ellen...
annak meg hogy egy győzelemmel akár életben tarthatjuk a szezonunkat mostanában nagyon is örülnünk kell! 😉
több mint 10 éve
A múlt heti meccsre azt mondtam, h nem döntő jelentőségű a mi szempontunkból (az Eaglesnek az volt), hát ez a meccs most az lesz, ha kikapunk akkor a szezonunknak nagyjából annyi (ha nyerünk akkor is csak versenyben tartjuk magunkat). Nehéz elemezgetni magunkat, mert 3 heti jó teljesítmény után ez a múlt heti játék annyira ultragáz volt, h ilyenkor franc se tudja, h mire lehet számítani, majd meglátjuk..