New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Rueben Randle, listed as questionable with a hamstring injury, is playing today.
több mint 10 éve
Aktiváltuk JPP-t , játszani fog holnap 😀 Yeeess 😀 Kíváncsi leszek hogy mit fog alkotni 😀 Beason IR-en :S Sztem többet nem is fogjuk Giants mezbe látni... 😕
több mint 10 éve
facipányos lenne nyerni, mert a skins - ha nem most akar nagyot kaszálni a tippmixmaffia - egyértelmű L, a másik két culáger csapat meg egymás ellen játszik
több mint 10 éve
Elvileg már a ma reggeli edzés után eldöntik, egyébként is, este 10ig aktiválni kell, ha akarjuk.JPP játszani fog holnap ?Holnap derül ki, de jó esély van rá!
Taz
szviko
Érdekes amúgy, hogy Beattyről nagy a hallgatás, pedig elvileg már 2 hete edzésbe állt, őt ha minden igaz jövő héten már muszáj aktiválni, ha szeretnénk, hogy játszon még idén.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Letudtuk a NO meccset (még szarabb lett mint valaha gondoltam volna) , felejtsük gyorsan el, de honap egy must win game jön, a Tampa ellen! Nyilván nem vagyunk egyértelmű esélyesek, de sokkal jobb match up mint a Saints az tuti!Nagyon harapós D-t várok erre a meccsre ,tőlük elképzelhető hogy bőven erőn felül teljesítve hozzák majd le a meccset!Spagson is a világ szeme a múlt heti égés után...A futást (amiben erősek) nagyobb eséllyel állítjuk meg mint a passzt és ha ez sikerül JW azért fog hibázgatni!Amennyiben az O továbbra is ilyen jól vigyáz a labdára , akkor nyerők leszünk vasárnap!
Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
JPP játszani fog holnap ?
több mint 10 éve
Na ennyit Amu visszaréréséről. Ő, Beason, Donnell, Thomas és persze Cruz nem játszanak, Randle és Unga is kérdéses. JPPben még bízhatunk, de egyelőre még nem aktiváltuk. Borítékolható, hogy megint sok pontot kapunk, mert ez as secondary még egy rookienak is könnyű préda. A labdaszerzés azért viszonylag jól megy idén, talán bízhatunk pár Winston pickben, meg hogy az O tudja tartani a lépést.
több mint 10 éve
HBD OBJ!
több mint 10 éve
Amu már edzett limitáltan, ez jó jel. De a DNP lista szép hosszú megint:LB Jon Beason WR Victor Cruz S Craig Dahl TE Larry Donnell DE Owa Odighizuwa WR Rueben Randle
G Geoff Schwartz LB J.T. Thomas
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
JPP’s deal is laid out based on 7 weeks of play-time & other incentives. If he plays Sunday, he’ll have 8 wks to reach 7 wks of incentives. Tom Coughlin says JPP will practice today with the regular defense. Following through on the plan to get him ready for Sunday.Tom Coughlin said he has no timetable on Victor Cruz's return. Nagyon jó hír.
Szerkesztette: Béczkó
több mint 10 éve
The results of Giants RCB Prince Amukamara's (pectoral) Monday MRI were "encouraging."Köszi!
ESPN's Dan Graziano reports Amukamara has a chance to play this weekend.
Ettől én még nem vagok elájulva mondjuk, majd ha edzeni is fog. Nagy szükségünk van rá.
Egy jó trade nekem is tetszene, bár nem tudom kiért lenne érdemes picket áldozni. Akiktől szabadulnának a csapatok és érnek is valamit általában már utolsó éveikben vannak és/vagy sokat keresnek. Willie Youngot a maciktól egy hátsókörösért nem bánnám, bár ő is már 30 éves.
Olyat is olvastam hogy Eric Weddle iránt érdeklődünk, nagy upgrade lenne, az biztos, de ő sem fiatal már, ráadásul jelenleg sérült, amiből szerintem van elég így is.
Henderson
Örülnék ha visszatérne, nagyon csípem a játékát. Még akkoris ha most vasárnap a Bucs ellen játszik a Giants😊 Bár arra gondolom nulla az esély, hogy játsszon most hétvégén.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
The results of Giants RCB Prince Amukamara's (pectoral) Monday MRI were "encouraging."ESPN's Dan Graziano reports Amukamara has a chance to play this weekend.
Ettől én még nem vagok elájulva mondjuk, majd ha edzeni is fog. Nagy szükségünk van rá.
Egy jó trade nekem is tetszene, bár nem tudom kiért lenne érdemes picket áldozni. Akiktől szabadulnának a csapatok és érnek is valamit általában már utolsó éveikben vannak és/vagy sokat keresnek. Willie Youngot a maciktól egy hátsókörösért nem bánnám, bár ő is már 30 éves.
Olyat is olvastam hogy Eric Weddle iránt érdeklődünk, nagy upgrade lenne, az biztos, de ő sem fiatal már, ráadásul jelenleg sérült, amiből szerintem van elég így is.
több mint 10 éve
Amukamaráról van valami hír? Utolsó infóm az volt, hogy valami MRI vizsgálata lesz.
több mint 10 éve
+nemhogy tradelnénk valami értelmeset több mint 10 éve
Azt hittem egy kiadós alvás segíteni fog, de rohadtul nem. Még mindig eléggé zavar a tegnapi meccs, az uccsó driveunk, hogy előtte már szétpasszoljuk őket és egy 3&5-t elszórakozunk így és nem csináljuk meg könnyen...plusz Wing hetek óta "tökéletesen" puntol erre meg ez..A másik ami nagyon zavar, hogy jó pár hozzászólást, nyilatkozatot olvastam amiben a NO szurkolók, de még Payton is úgy nyilatkozott, hogy ők a jobb csapat, ami szerintem nem igaz, mi se vagyunk jók de, hogy ők jobbak na ez sem igaz. Idén már a 3. meccsünk amit a végén előnyről adunk el. Amit korábban ti is írtatok, hogy annyi jó megmozdulást meg meccset driveot látunk, hogy a szurkoló elkezd hinni, hogy ez a szezon még jó is lehet majd jönnek az ilyen végjátékok...Juventus szurkoló vagyok kis tökös korom óta, és a Serie B-s időszak után kemény évek voltak szurkolónak lenni, azt hittem hozzászoktam, de ezek a meccsek még mindig lerombolnak 😀
Az a durva, még így is van esélyünk továbbjutni...meglátjuk, de az ilyen meccseket ezentúl hoznunk kéne. Cruz meg JPP nem tudom mennyire lesz majd segítség ilyen meccseken?
Szerkesztette: Rodaron
több mint 10 éve
Lassan tök mind1, hogy nyerünk v veszítünk, de az edzői stáb minden meccsen hozza a balfaszkodást valamilyen szinten.
több mint 10 éve
Én nem bántam annyira ezt a szopót, persze az utolsó fél perces time managementért kár. Ha nyerünk, annak se tudtam volna igazán örömködni, kicsit már gáz volt a 4th-re megcsinált TDmák, meg pár bírói bénázás. szóval nem lenne jó a liga juventusának lenniCsak ez a kibasz idegesítő végjáték ne lett volna (megint..), az ilyenek totál el tudják venni a kedvemet az egésztől (legalább is pár napig😊)
vittore
több mint 10 éve
Én nem bántam annyira ezt a szopót, persze az utolsó fél perces time managementért kár. Ha nyerünk, annak se tudtam volna igazán örömködni, kicsit már gáz volt a 4th-re megcsinált TDmák, meg pár bírói bénázás. szóval nem lenne jó a liga juventusának lenni
több mint 10 éve
Mi a szar volt itt tegnap te jó ég!
több mint 10 éve
halál nyugodt voltam az utolsó negyed végéig mert egy percig nem hittem el, h nyerhetünk addigpersze sikerült úgy alakítani, h totál eldurranjon az agya az embernek, hihetetlen..
több mint 10 éve
Igazabol leszarom a time managementet meg a puntert is. Ilyen fogalmatlan vedelemmel ez is egy kibaszott nagy csoda, hogy idaig jutottunkÉn is így gondolom. De megint az edzők felelőssége az, hogy az utolsó pillanatban kapunk ki.
NightBoY
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Igazabol leszarom a time managementet meg a puntert is. Ilyen fogalmatlan vedelemmel ez is egy kibaszott nagy csoda, hogy idaig jutottunkahogy kibaszott nagy csoda 49 ponttal, eladott labda nélkül kikapni..
NightBoY