New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Negyedszer is megcsináltuk, erre már tényleg nem lehet mit mondani.. mondjuk ez volt a legundorítóbb mind közül, mert itt aztán már tényleg semmi köze nem volt az ellenfélnek a meccshez. Ahh jó is, h bye jön mert ehhez most nem lenne elég az 1 hét szünet..
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Ilyen undorító módon kikapni. Az egész time management egy hulladék.

több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
A Boys és a Philly is megtette azt a szívességet, hogy kikapjon, így nekünk is jobban beleférne egy esetleges zakó

több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Amiben azonban nagyon is reménykedhetünk, hogy az elmúlt Giants elleni vesztes meccseken Gronk nem lehetett 100%-ban Brady mellett. Nagyon remélem nem lesz rá ma sem ellenszer... 😊
FunHun
Hát elnézve a S meg LB sorunkat, az sem lepne meg ha 200 yard 3 TD meccse lenne. De ha őt valami módon meg is fognánk, Edelman és Amendola is simán szétkaphatja ezt a gyenge secondaryt.
A falatok gyengesége miatt sem nagyon aggódnék, a miénknél gyengébb pass rushal nem nagyon találkozhatnak, JPP azért mèg annyit nem tud hozzátenni, meg egyedül kevés is.
Azzal lehet esélyünk ha Brady a szokottnál jóval többet hibázik, mert mondjuk mittudomén nem aludt jól az éjjel mert a superbowlokkal rémálmodott, az O meg sok rövid passzal és futásokkal és persze sok ponttal kézben tartja a meccset. De azért itt sem lennék túl bizakodó, bármennyire is pozitív meglepetés eddig Flowers, azért Jonesszal meg fog gyűlni a baja, a Newhouse-Ninko matchupba meg inkább bele se gondolok.

Azért este hajrá Giants, kell az újabb Eli-Coughlin varázslat BB ellen, játszunk egy jó meccset, ha már megint megkockáztatom, hogy melóban nézem! 😀

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Sajnos nem lehetünk nyugodtak:
- Giants ellen nem megy az utóbbi 7 évben
- Támadófalunk aggasztóan vékony, s pont eg sérülésre vagyunk attól, hogy már ne legyen elég ember
- Kérdéses, hogy az éppen összetákolt támadófal képes lesz-e hatékony futójátékot támogatni, és hogy Blount képes lesz-e reális opcióvá válni a támadásokban
- Lehet, hogy a Lewis jelentette plusz a támadórepertoárból túlzottan hiányozni fog
- Ma lehet a CB sor első igazi tesztelése, ammi lehet, hogy nagyon rosszul fog elsülni, hacsak nem lesz komoly safety támogatásuk, amely azonban a LOS-ról vonhatja el az erőt és gyengítheti a futás elleni védekezésünket

Amiben azonban nagyon is reménykedhetünk, hogy az elmúlt Giants elleni vesztes meccseken Gronk nem lehetett 100%-ban Brady mellett. Nagyon remélem nem lesz rá ma sem ellenszer... 😊
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 950
44%Giants defeat Patriots
Total Votes: 73897
ozibozi
Szerintem itt felcsereltek a csapatneveket 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Szesze
Pff, lehet, hogy így is már komplett hülyét csinálok magamból ezzel a tippel, nem akarom még tovább fokozni azzal, h részletekbe is belemenjek 😊 Nyerünk és kész!

[/quote]sokan szeretnék, ha hülyét csinálnál magadból 😊

Which upset is likeliest to happen in Week 10?
15%Titans defeat Panthers
30%Chiefs defeat Broncos
44%Giants defeat Patriots
11%Texans defeat Bengals
Total Votes: 73897
több mint 10 éve
Vobox New York Giants 659
Amennyire szkeptikus voltam magunkkal szemben a Saints meccs előtt (részben beigazolódott, mert szarrá szívatott minket Brees, de végül is még így is meg volt nyerve a meccs), most sokkal optimistább vagyok, szinte tuti h nagyon fel fogjuk szívni magunkat, mindenképp szoros meccset várok, simán el tudom képzelni, h nyerni fogunk.
Szesze
amúgy tök kíváncsi lettem hogy képzeled el a meccset!meghoztad a kedvem ezzel az optimizmussal... 😊 mert ok hogy a motiváció lehet nálunk lesz nagyobb , de minden más ellenünk szól kb. az eddigiek alapján!
JPP bevadul a megtizedelt O fal ellen és "lenullázzuk" a passzjátékukat?szerzünk vagy 4 labdát?
beindul a futás és az O nem fog hibázni?
milyen forgatókönyvvel nyerjük a meccset?
yooker
A labdaszerzésben lehet ráció talán( mondom talán)
több mint 10 éve
Amennyire szkeptikus voltam magunkkal szemben a Saints meccs előtt (részben beigazolódott, mert szarrá szívatott minket Brees, de végül is még így is meg volt nyerve a meccs), most sokkal optimistább vagyok, szinte tuti h nagyon fel fogjuk szívni magunkat, mindenképp szoros meccset várok, simán el tudom képzelni, h nyerni fogunk.
Szesze
amúgy tök kíváncsi lettem hogy képzeled el a meccset!meghoztad a kedvem ezzel az optimizmussal... 😊 mert ok hogy a motiváció lehet nálunk lesz nagyobb , de minden más ellenünk szól kb. az eddigiek alapján!
JPP bevadul a megtizedelt O fal ellen és "lenullázzuk" a passzjátékukat?szerzünk vagy 4 labdát?
yooker
Pff, lehet, hogy így is már komplett hülyét csinálok magamból ezzel a tippel, nem akarom még tovább fokozni azzal, h részletekbe is belemenjek 😊 Nyerünk és kész!
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Az mi durva, hogy Tom Coughlin 5-1-re áll Belichick-kel szemben vezetőedzőként. Nyugodtan mondhatja, hogy a mumusa, mert ez nem lehet véletlen. Szóval biztos, hogy fáj a fejünk rendesen a meccs miatt. Mind1 mi volt eddig az évben mindkét oldalon.

Do your job
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Coughlin: Will Beatty remains on PUP: rotator cuff injury that requires surgery.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
mivel a pats d line-nál jelenleg azért úgy tudom vannak bajok, még a végén lehet, hogy a giants futása is képes lehet rombolni.
TheBerzerker
Random módon írogatsz? Melyik Pats meccset láttad, vagy honnan veszed az ötleteidet?

Az utolsó három héten 47 yard/mérkőzés az ellenfelek futása, a legjobb a ligában. (Persze, hátrányból nem futnak annyiszor, de mindegyik próbálkozott, csak nem ment.)
tomi-tomi
Igen trollkodok😀 Szeretném látni, ahogy szétfutják őket.
TheBerzerker
Mi annyira nem..😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
 www.bigblueview.com/2015/11/11/9716200/ny-giants-markus-kuhn-pff
Ez tényleg csak Coughlinéknak nem tűnik fel ezen a bolygón?

Montori Hughes,350 fontos DT érkezett egyébként Hankins "helyére", kíváncsi vagyok mennyit játszik majd, gondolom kb mint Nix vagy Ellis...

Beattyről nagy a hallgatás továbbra is, máig kell aktiválnunk, nem ártana ha visszatérne, főleg mivel Pughnak meg lehet, hogy agyrázkódása van.

Én most már tényleg csak annyit várok a hétvégétől, hogy további sérültek nélkül lehozzuk, aztán bye után egy egészségesebb csapattal megpróbáljuk kiharcolni a rájátszást.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Szesze
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
mivel a pats d line-nál jelenleg azért úgy tudom vannak bajok, még a végén lehet, hogy a giants futása is képes lehet rombolni.
TheBerzerker
Random módon írogatsz? Melyik Pats meccset láttad, vagy honnan veszed az ötleteidet?

Az utolsó három héten 47 yard/mérkőzés az ellenfelek futása, a legjobb a ligában. (Persze, hátrányból nem futnak annyiszor, de mindegyik próbálkozott, csak nem ment.)
tomi-tomi
Igen trollkodok😀 Szeretném látni, ahogy szétfutják őket.

Szerkesztette: TheBerzerker

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
TheBerzerker

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Egyszerűen nem tudom elképzelni a módját annak, hogy nyerjünk. A Pats O-nak teljesen betliznie kellene, mert amit eddig a Giants D mutatott jobb irányítók ellen... Akkor csináltak pontot amikor akartak. Jobban futó csapat meg átrohant rajtunk. Gronk vs a LB-eink, parádés lesz.
Az O meg hullámzó. 100% kell tőlük a szoros meccshez. Ráadásul a futás, amivel Tombredit ültetnénk a padon, na az meg nem megy, a Pats meg jó a futás ellen.
Persze az NFL-ben ilyenkor jönnek a csodák, mert szerintem csak abban bízhatunk.
gyurczi
Tampa Martin és Sims miatt a jobban futó csapatok közé tartozik, mégis ketten sem csináltak szerintem 120 yardot se. Van azért sansz arra, hogy meg lehessen fogni a futásokat, és mivel a pats d line-nál jelenleg azért úgy tudom vannak bajok, még a végén lehet, hogy a giants futása is képes lehet rombolni. Nagy szükség is lenne erre, mert nagyon nem mindegy, hogy mennyit van Brádi a pályán.

Szerkesztette: TheBerzerker

több mint 10 éve
Ez jó! Te többnyire pesszimista vagy; akkor szoktatok jól játszani. Ha Te jó érzésekkel várod a meccset, akkor én is. 😀
tomi-tomi
hja, legalább ha bejön a papírforma akkor megint nem írok ilyent egy pár évig, de most akkor is ezt érzem 😊 egyébként sztem nem vagyok pesszimista, relatíve jól el szoktam találni a dolgokat, de azért ebben a sportban sokszor vannak nem várt fordulatok (ezért is a legjobb sport). Ez most egy bevállalós tipp, de sztem ülni fog, h szoros lesz. (mondjuk Amu sajnos nem fog játszani megint, pedig ő nagyon fontos lett volna 😕 )
több mint 10 éve
Szesze
ez tuti! bárcsak kizárólag ezen múlna...
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Egyszerűen nem tudom elképzelni a módját annak, hogy nyerjünk. A Pats O-nak teljesen betliznie kellene, mert amit eddig a Giants D mutatott jobb irányítók ellen... Akkor csináltak pontot amikor akartak. Jobban futó csapat meg átrohant rajtunk. Gronk vs a LB-eink, parádés lesz.
Az O meg hullámzó. 100% kell tőlük a szoros meccshez. Ráadásul a futás, amivel Tombredit ültetnénk a padon, na az meg nem megy, a Pats meg jó a futás ellen.
Persze az NFL-ben ilyenkor jönnek a csodák, mert szerintem csak abban bízhatunk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Ez jó! Te többnyire pesszimista vagy; akkor szoktatok jól játszani. Ha Te jó érzésekkel várod a meccset, akkor én is. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
több mint 10 éve
alapszakaszra ez nem igaz..😊
idén minden meccsünket elbuktáztuk amikor normálisabb irányító játszott az ellenfélnél.
Brees szanaszét szedte ezt a D-t...
mivel teljesen súlytalan a pass rush nálunk ezért fal ide vagy oda ez várható Bradytől is!
reménykedni lehet egy szorosabb meccsben , de jelen állás szerint nem vagyunk egy súlycsoport..
yooker
2011-ben is elvertétek a seggünket egy oda-vissza GW drive pár után.
Nem azt mondom, hogy a Giants az esélyes. De ennyire underdog ellenfélnek bárki mást választanék a Giants helyett. Ez túlzottan jól megy a Pats ellen az Eli-bandának.
tomi-tomi
hát persze! még a győztes playre is emlékszem pedig!
így már akkor komoly esélyt látok most is!! 😉
több mint 10 éve
A 2007-es idény kezdetet óta harmadszor van PO-t is beleszámítva legalább 10 meccses győzelmi sorozatunk. 2008 januárja óta egy csapatot nem tudtunk csak megverni a ligában. Ez a csapat szakította meg az előző két sorozatot. Szal jó lenne most kicsit megkomolyodni, nem leszünk így jóban : D
Wyatt
Van még 5 falemberetek ha jól hallom!Ha 3 max 4 lenne , akkor látnék némi esélyt a győzelemre...😉
yooker
Igen, van öt, de abból csak egy OT. Ő is PS-ből jött fel, életében nem játszott bal oldalon. Illetve múlt héten már igen. Tehát van egy PS RT, aki LT, egy térdsérült újonc RG, aki LG, egy UDFA újonc center, egy harmadéves UDFA RG és egy másodéves IR-ről most visszatért center, aki RT.

Kész, ennyi esélyt kaptok! 😀 (Btw az eddigi tapasztalatok alapján ez is több, mint elég szokott lenni a Giants-nek.)
tomi-tomi
Na igen...Pats - Giants mindig országos 2-es😀

több mint 10 éve
alapszakaszra ez nem igaz..😊
idén minden meccsünket elbuktáztuk amikor normálisabb irányító játszott az ellenfélnél.
Brees szanaszét szedte ezt a D-t...
mivel teljesen súlytalan a pass rush nálunk ezért fal ide vagy oda ez várható Bradytől is!
reménykedni lehet egy szorosabb meccsben , de jelen állás szerint nem vagyunk egy súlycsoport..
yooker
2011-ben is elvertétek a seggünket egy oda-vissza GW drive pár után.
Nem azt mondom, hogy a Giants az esélyes. De ennyire underdog ellenfélnek bárki mást választanék a Giants helyett. Ez túlzottan jól megy a Pats ellen az Eli-bandának.