New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Romonak van most elég baja szerintem, nekünk meg hál' istennek nem nagyon kell vele foglalkoznunk.Annál inkább azzal, hogy hétvégén üssük szépen a Washington és tegyünk egy nagy lépést a csoportgyőzelem felé. A Boys ezzel végleg kiesett, az Eagles is elég szarul néz ki, ha a Skinst verjük oda-vissza már szinte lehetetlen lesz elbaszni, persze az idei meccseinket elnézve bármit el tudunk.
Nem lesz könnyű meccs, Pugh még mindig nem edz, tartok tőle hogy ez egy hosszú kimaradás lesz ezzel a rosszul diagnosztizált agyrázkódással, Richburg meg egy szerdai limited után nem edzett, szóval úgy tűnik az ő bokája is messze van még attól, hogy rendben legyen. Ha sikerül ott középen nagyjából normálisan pótolni őket, akkor azért be kell hogy húzzuk és akkor nagyon közel leszünk ahhoz, hogy újra POban lássuk a csapatot.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Hagyjuk màr ezta romos hypot, mikor egy totàl szètesett Giants is csak magàt kellett hogy legyőzze, hogy bàrmi legyen az elejèn. Màr ott be volt àrazva a story) Most àllnànak vele is max egy 5-5-el vaagy mind1.àhh, a sok szagèrtő majd elmondja,hogy mièrt a Giants a legrosszabb a világon. Alig vàrom, hogy ' pofàn röhögjem' őket.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Remelem most mar elhallgat minden Romot istenito .Volt 1 jonak nevezheto szezonja es mar jo qbnak tartottak.Gyorsan elfelejtettek,h mennyire gorcsolt o a nagy meccseken es dobta a szenyakat elotte.
több mint 10 éve
egyszerűen érthetelen számomra a Philly !Kelly nagy "csalódás" nekem hogy hagyja így szétesni a csapatot...Este nagyon kell drukkolni, mindket meccs ket eselyes szerintem. Nem tudom miert irjak a dallast a fogadoirodak favoritnak, en azert a pantherst erzem inkabb annak - de teny, hogy azert nem dominansan.ezen az elsőn annyira még drukkolni se kellett 😊 reméljük a Panthers is kivégzi a Dallast. (nálam egyértelmű favorit a Panthers, nem is értem h ezt a csapatot mikor fogja már elfogadni a közvélemény, mint egyik első számú esélyest az idei super bowl-ra.. ha mi nem jutunk be/kiesünk tuti nekik fogok szurkolni idén)
NightBoY
Szesze
és ha már ezen elmélkedünk nekem az Arizona a legszimpatikusabb csapat!Palmerrel az élen...😊
több mint 10 éve
Este nagyon kell drukkolni, mindket meccs ket eselyes szerintem. Nem tudom miert irjak a dallast a fogadoirodak favoritnak, en azert a pantherst erzem inkabb annak - de teny, hogy azert nem dominansan.ezen az elsőn annyira még drukkolni se kellett 😊 reméljük a Panthers is kivégzi a Dallast. (nálam egyértelmű favorit a Panthers, nem is értem h ezt a csapatot mikor fogja már elfogadni a közvélemény, mint egyik első számú esélyest az idei super bowl-ra.. ha mi nem jutunk be/kiesünk tuti nekik fogok szurkolni idén)
NightBoY
több mint 10 éve
Jo ,de nekünk szurkoljatok!Ha megint -1 pontot hoz nekem a phily védelem dühös leszek!😊
Janek
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Olyan kérdésem lenne felétek (fantasy szempontból), hogy Brinkley marad MLB vagy Unga visszakapja a szerepkört? Volt valami hír erröl? Feltettem már Fantasy topicban is a kérdést, de nem jött semmi reakció. Köszönöm a segítséget.Nagyon meglepő lenne, ha nem Brinkley maradna a kezdő, tekintve hogy kb a leginkább pozitív meglepetés az utóbbi hetekben védő poszton. Ettől viszont még nem lesz all-down LB, kb a snap-ek 50-60%-án lesz csak pályán várhatóan.
Toto21
több mint 10 éve
Szerintem futott TDje azért nem lesz 😀100+ yard 2 TD egyik futott másik elkapott 😊Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?gyakorlatilag semmire
TheBerzerker
Szesze
csebi
De a 100+ yard és az elkapott TD simán benne lehet. Mindenki Beckhamre fog figyelni, amiből profitálhat Nicks rendesen.
több mint 10 éve
Olyan kérdésem lenne felétek (fantasy szempontból), hogy Brinkley marad MLB vagy Unga visszakapja a szerepkört? Volt valami hír erröl? Feltettem már Fantasy topicban is a kérdést, de nem jött semmi reakció. Köszönöm a segítséget.Brinkley elég jól mozgott ezen a poszton, sztem ő lesz a vasárnap a kezdő MLB
Toto21
több mint 10 éve
Bár nagyon szeretném magunkat látni Londonban, de most inkább mégis azt kívánom, hogy ne mi játsszunk 2016.10.23-án a Rams-szel ott!
több mint 10 éve
Olyan kérdésem lenne felétek (fantasy szempontból), hogy Brinkley marad MLB vagy Unga visszakapja a szerepkört? Volt valami hír erröl? Feltettem már Fantasy topicban is a kérdést, de nem jött semmi reakció. Köszönöm a segítséget.
több mint 10 éve
Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?flea flicker
sok play áthívása
dohányzás a pályán
😀
több mint 10 éve
Olyat nem tud, hail mary-t viszont igen. Igaz, azt a divisional roundra tartogatjuk green bay-beMeg egy kickoff return TD.Hail Mary TD a félidő végén100+ yard 2 TD egyik futott másik elkapott 😊Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?gyakorlatilag semmire
TheBerzerker
Szesze
csebi
G-men
TheBerzerker
több mint 10 éve
semmiképpen.. max 1-2 elkapás jöhet tőle a meccsen, de sztem annyi semAzért kérdeztem mert felkaptam fantasyban hátha robbantok vele bankot, de még nem merem betenni. De ahogy nézem te se tanácsolod.Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?White-al váltogatják egymást. Néha sztem Eli azért fog felé dobálni hogy letesztelje mit tud a jó öreg Nicks, de a komolyabb , és a kulcs szituációkba úgyis Beckhamet fogja keresni 😊
TheBerzerker
Taz
TheBerzerker
több mint 10 éve
Meg egy kickoff return TD.Hail Mary TD a félidő végén100+ yard 2 TD egyik futott másik elkapott 😊Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?gyakorlatilag semmire
TheBerzerker
Szesze
csebi
G-men
több mint 10 éve
Hail Mary TD a félidő végén100+ yard 2 TD egyik futott másik elkapott 😊Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?gyakorlatilag semmire
TheBerzerker
Szesze
csebi
több mint 10 éve
100+ yard 2 TD egyik futott másik elkapott 😊Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?gyakorlatilag semmire
TheBerzerker
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Azért kérdeztem mert felkaptam fantasyban hátha robbantok vele bankot, de még nem merem betenni. De ahogy nézem te se tanácsolod.Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?White-al váltogatják egymást. Néha sztem Eli azért fog felé dobálni hogy letesztelje mit tud a jó öreg Nicks, de a komolyabb , és a kulcs szituációkba úgyis Beckhamet fogja keresni 😊
TheBerzerker
Taz
több mint 10 éve
Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?White-al váltogatják egymást. Néha sztem Eli azért fog felé dobálni hogy letesztelje mit tud a jó öreg Nicks, de a komolyabb , és a kulcs szituációkba úgyis Beckhamet fogja keresni 😊
TheBerzerker
több mint 10 éve
Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?gyakorlatilag semmire
TheBerzerker
több mint 10 éve
Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?Néhány snap, Myles White-al válthatják egymást negyedik számú WRként, egyelőre többre nem lehet számítani szerintem. Ha aktív lesz egyáltalán, azért ő nem ebben a rendszerben játszott amikor itt volt, szerintem elképzelhető, hogy nem is játszik még.
TheBerzerker
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"