New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Donnell, Vödör, Kennard nem játszik majd, Newhouse és Richburg kérdéses, utóbbira óriási szükség lenne, ahogy már Szesze is írta, persze ha még mindig gáz a bokája akkor inkább ne erőltessük. Defense oldalon szerintem az lesz a kulcs, hogy Amu és DRC megfogják egy az egyben Deckert és Marshallt, így talán Ivoryt is kordában lehetne tartani, az Otól meg gyors pontos passzok kellenének egy ilyen gyengébb sec ellen, talán így lehetne esélyünk, mert az idén már kiderült hogy itt pass rush meg normális futójáték itt nem igazán lesz.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Revis fog-e játszani...mert a picivel azért gyengébb passz D fontos része ő!A válasz: nem. Cromartie, Skrine, McDougle, Milliner, Walls lesz a CB sorunk.
yooker
több mint 10 éve
Hát az biztos, h nem mi vagyunk az esélyesek..
több mint 10 éve
mindenképpen vízválasztó lesz ez a meccs , ez igaz! benne van a nagy összeomlás is ugyanúgy, mint egy heroikus win...egy TC interjúból úgy vettem ki hogy DRC játékára lehet esély hétvégén! ez igaz lehet 😊DRC egyáltalán nincs a sérültlistán, szóval elvileg teljes értékűen edz, ez alapján biztos a játéka. Revis viszont már hivatalosan is out, ez nagy előny, de azért én nem vagyok túl bizakodó. Nagy kérdés, hogy Pugh és Richburg milyen állapotban lesz, ha pályán lesznek egyáltalán, mert ez a Richardson Wilkerson Williams hármas elég ijesztő így is, nemhogy Reynolds-Jerry-Hart ellen. Hart így is játszani fog valószínűleg Newhouse helyén, mondjuk ez nem nagyon lehet downgrade. Ja és nem edz Vödör sem, mondjuk őt megint nem nehéz pótolni, ennyit Dahl is tud. Nagyobb baj, hogy csütörtökön Kennard is DNP volt, a mairól még nincsenek hírek. Én félek, hogy nagyon sima L lesz, remélem felszívják magukat a fiúk rendesen.
amúgy igen várom már a meccset, igazi must win!ilyen szar produkció után azért össze szoktuk kapni magunkat!a Jets futás ellen nagyon darál, de visszaesni már nem tudunk hová így ez annyira nem számít!ellenben azzal hogy
Revis fog-e játszani...mert a picivel azért gyengébb passz D fontos része ő!
elfogadható szinten kell tartanunk a futást részükről és így egy relatíve kevesebb pontos meccsen a 2 irányító közti különbség dönthet a javunkra!
az szép hogy Spagsnak ismét sikerül összeraknia egy ligautolsó D-t!
yooker
Henderson
meglátjuk!
több mint 10 éve
egy TC interjúból úgy vettem ki hogy DRC játékára lehet esély hétvégén! ez igaz lehet 😊DRC egyáltalán nincs a sérültlistán, szóval elvileg teljes értékűen edz, ez alapján biztos a játéka. Revis viszont már hivatalosan is out, ez nagy előny, de azért én nem vagyok túl bizakodó. Nagy kérdés, hogy Pugh és Richburg milyen állapotban lesz, ha pályán lesznek egyáltalán, mert ez a Richardson Wilkerson Williams hármas elég ijesztő így is, nemhogy Reynolds-Jerry-Hart ellen. Hart így is játszani fog valószínűleg Newhouse helyén, mondjuk ez nem nagyon lehet downgrade. Ja és nem edz Vödör sem, mondjuk őt megint nem nehéz pótolni, ennyit Dahl is tud. Nagyobb baj, hogy csütörtökön Kennard is DNP volt, a mairól még nincsenek hírek. Én félek, hogy nagyon sima L lesz, remélem felszívják magukat a fiúk rendesen.
amúgy igen várom már a meccset, igazi must win!ilyen szar produkció után azért össze szoktuk kapni magunkat!a Jets futás ellen nagyon darál, de visszaesni már nem tudunk hová így ez annyira nem számít!ellenben azzal hogy
elfogadható szinten kell tartanunk a futást részükről és így egy relatíve kevesebb pontos meccsen a 2 irányító közti különbség dönthet a javunkra!
yooker
több mint 10 éve
egy TC interjúból úgy vettem ki hogy DRC játékára lehet esély hétvégén! ez igaz lehet 😊amúgy igen várom már a meccset, igazi must win!ilyen szar produkció után azért össze szoktuk kapni magunkat!a Jets futás ellen nagyon darál, de visszaesni már nem tudunk hová így ez annyira nem számít!ellenben azzal hogy
több mint 10 éve
Richburg kiesése gyakorlatilag teljesen használhatatlanná tette a falat, úgyh neki muszáj lenne visszatérnie. Mondjuk 2-3 nagy lyuk így is úgy is lesz most már idén az OLben..
több mint 10 éve
Newhouse nem edzett tegnap, viszont Pugh és Richburg igen. Mit szólnátok egy Flowers-Jerry-Richburg-Hart-Pugh falhoz?Múlt hetinél rosszabb nem lehet 😀 😊
Sanyichef
több mint 10 éve
Newhouse nem edzett tegnap, viszont Pugh és Richburg igen. Mit szólnátok egy Flowers-Jerry-Richburg-Hart-Pugh falhoz?
több mint 10 éve
"Ez annyira helytelen, hogy csak annyit mondok: Nem. Nincs az az NFCE csapat amelyik lefeküdne egy másiknak, függetlenül draftpozíciótól."Én sem hinném, hogy van olyan csapat, akit 100%ban az elveik határoznak ez. Ez üzlet. Ha szarba lépsz és a lefelé vezető út optimálisabb akkor még jobban elmerülsz benne, hogy kimászhass.
üzlet ez elsősorban. szerintem vannak tulajok közti megbeszélt eredmények, amiket az egyik fél számára előnytelenebb draft- és egyéb dealekkel egyenlítenek ki. nincs ebben semmi rossz, csak tudni kellene előre, hogy fogadhassunk rá
vittore
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
"Ez annyira helytelen, hogy csak annyit mondok: Nem. Nincs az az NFCE csapat amelyik lefeküdne egy másiknak, függetlenül draftpozíciótól."üzlet ez elsősorban. szerintem vannak tulajok közti megbeszélt eredmények, amiket az egyik fél számára előnytelenebb draft- és egyéb dealekkel egyenlítenek ki. nincs ebben semmi rossz, csak tudni kellene előre, hogy fogadhassunk rá
több mint 10 éve
Cowboyst szerintem oda vissza verik majd, mert van egy olyan érzésem, hogy rámennek a legjobb draft pickre Dallasban.TheBerzerkerEz annyira helytelen, hogy csak annyit mondok: Nem. Nincs az az NFCE csapat amelyik lefeküdne egy másiknak, függetlenül draftpozíciótól. Az hogy mennyire rosszul játszanak vagy verték őket szét más kérdés.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Nem tudtam nézni a meccset sajnos, de ha egy Redskinst nem tudunk ilyen helyzetben elverni akkor tényleg kár POról álmodozni. Ennyi sérülttel meg pláne, az Ofal teles közepe kiesik, ez már tényleg vicc kategória, idén (is) elég sok csapat szenved nagy részben a sérüléseknek köszönhetően, de ebben ismét a "legjobbak" között vagyunk. Innentől azt hiszem különösebb elvárások nélkül ülök le minden meccs elé, aztán nagyon örülök ha nyerünk, esetleg jól játszunk meg ha mondjuk látok valakit Beckhamen kívül akire lehet majd építeni a jövőben. Mert Eli még egy pár évig talán ok, de rajtuk kívül alig van valaki aki jobb egy gyenge közepesnél. Na jó ez túlzás, de túl sok poszton játszanak csere szintű emberek stabil kezdőként.
több mint 10 éve
Nektek legalább van irányítótok. Aki azért foghat ki jó napokat. Nekünk még mutatóba is alig. S a védelmünk is erősen szétesőben van nem biztos hogy pont a Pats ellen kezdene éledezni akár mennyi sérült is van ott. Még Bradynek is megvan a megfelelő helyettese.
több mint 10 éve
Hát ahhoz tényleg gigamák kell 😀 kb esélytelen hogy ez megtörténjenén bírom amikor a week 17 arról szól, hogy 5-8 csapatbók ki jut oda a 4 wildcard helyre.
több mint 10 éve
óriási gigamákkal a 8-8 elég lehet a wildcardraHát ahhoz tényleg gigamák kell 😀 kb esélytelen hogy ez megtörténjen
ebben a szupervetélkedőben a seattle-t, az atlantát (ellenük szopó a helyzet) és még jópár bandát kellene előzni
vittore
több mint 10 éve
óriási gigamákkal a 8-8 elég lehet a wildcardraebben a szupervetélkedőben a seattle-t, az atlantát (ellenük szopó a helyzet) és még jópár bandát kellene előzni
több mint 10 éve
igen nagy kár ezért a vereségért , nagyon nehezen tudom feldolgozni mert ezek után eléggé a Skinsnek áll a zászló a csoportban..nem mondom hogy innentől csak nyernek de 3 csoportmeccsük van hátra , 2 a Boys ,1 Philly, tehát lehet termelni még a csoportgyőzelmeket, + akár a Bears ,Bills elleni győzelem is becsúszhat nekik, nem lefutott tehát egyik meccsük sem!
nálunk egyedül a Miami számítható "kötelező" győzelemnek +, még ide veszem nagy nehezen az Eaglest is(nem is tudom miért amúgy... ) , Vikes,Panthers várhatóan L , és ez a vasárnapi Jets meccs sem lesz egyszerű..
ha az bukó akkor nagyon nagy eséllyel elszálltunk!
de a legnagyobb baj inkább az hogy további sérülteket szedtünk össze , így nélkülük végképp nem adok sok esélyt hogy odaérjünk a végére...
több mint 10 éve
sajna csak az underdog szerep megy nekünk, mert nem vagyunk jó csapat, de ha néha napján eltalálják a taktikát az edzők, nem sérült a fél csapat, és Eli | + pár átlagon felüli játékosunk | is jó napot fog ki, akkor bárki ellen helyt tudunk állni, azonban simán ki is kaphatunk nem csak az egyenlő esélyeknél, hanem esélyesként is. Mert nem vagyunk elég jók, de annyira rosszak se, hogy bárki biztosra mehessen ellenünk.
több mint 10 éve
A csoport meccseken nem is, de a rájátszásban már szerintem se kell beszarni. Látható volt hogy ez a töketlen banda is képes 1 meccsen idén is néha produkálni.ráadásul ott már megint nem nekünk lenne veszíteni valónk, úgy meg mindig megy.nem kéne beszarni szerintem se, de ettől még az esélyek nem egyenlőek
ozibozi
több mint 10 éve
A csoport meccseken nem is, de a rájátszásban már szerintem se kell beszarni. Látható volt hogy ez a töketlen banda is képes 1 meccsen idén is néha produkálni.ráadásul ott már megint nem nekünk lenne veszíteni valónk, úgy meg mindig megy.
több mint 10 éve
én ezzel a csapattal igazából annyira nem ragaszkodom a PO-hoz..hát azért egy Cardinals-Green Bay-Seattle ellen nem lenne 50% esélyünk az biztos
szerintem aki a PO-ban elkerüli a pantherst, az az NFC döntőig besétálhat úgy hogy minden meccsen 50-50% az esély, szóval a carolina kivételével nem gondolok senkit übernek
vittore
több mint 10 éve
én ezzel a csapattal igazából annyira nem ragaszkodom a PO-hoz..szerintem aki a PO-ban elkerüli a pantherst, az az NFC döntőig besétálhat úgy hogy minden meccsen 50-50% az esély, szóval a carolina kivételével nem gondolok senkit übernek
több mint 10 éve
sztem max 8-8uk lesz, de nekünk is ez a maxkemény a matek, szerintem a redskins innen csinál 8-8at és akkor őket csak 9-7el lehetne előzni, a divíziómérleg miatt.Cowboyst szerintem oda vissza verik majd, mert van egy olyan érzésem, hogy rámennek a legjobb draft pickre Dallasban. Philyt megabálják és szerintem a Bears Bills duóból valamelyiket behúzzák. Szerintem sajnos 9-7el be fogják húzni. De ne legyen igazam.
vittore
TheBerzerker
én ezzel a csapattal igazából annyira nem ragaszkodom a PO-hoz..
több mint 10 éve
kemény a matek, szerintem a redskins innen csinál 8-8at és akkor őket csak 9-7el lehetne előzni, a divíziómérleg miatt.Cowboyst szerintem oda vissza verik majd, mert van egy olyan érzésem, hogy rámennek a legjobb draft pickre Dallasban. Philyt megabálják és szerintem a Bears Bills duóból valamelyiket behúzzák. Szerintem sajnos 9-7el be fogják húzni. De ne legyen igazam.
vittore
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin