New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát ahhoz tényleg gigamák kell 😀 kb esélytelen hogy ez megtörténjenén bírom amikor a week 17 arról szól, hogy 5-8 csapatbók ki jut oda a 4 wildcard helyre.
több mint 10 éve
óriási gigamákkal a 8-8 elég lehet a wildcardraHát ahhoz tényleg gigamák kell 😀 kb esélytelen hogy ez megtörténjen
ebben a szupervetélkedőben a seattle-t, az atlantát (ellenük szopó a helyzet) és még jópár bandát kellene előzni
vittore
több mint 10 éve
óriási gigamákkal a 8-8 elég lehet a wildcardraebben a szupervetélkedőben a seattle-t, az atlantát (ellenük szopó a helyzet) és még jópár bandát kellene előzni
több mint 10 éve
igen nagy kár ezért a vereségért , nagyon nehezen tudom feldolgozni mert ezek után eléggé a Skinsnek áll a zászló a csoportban..nem mondom hogy innentől csak nyernek de 3 csoportmeccsük van hátra , 2 a Boys ,1 Philly, tehát lehet termelni még a csoportgyőzelmeket, + akár a Bears ,Bills elleni győzelem is becsúszhat nekik, nem lefutott tehát egyik meccsük sem!
nálunk egyedül a Miami számítható "kötelező" győzelemnek +, még ide veszem nagy nehezen az Eaglest is(nem is tudom miért amúgy... ) , Vikes,Panthers várhatóan L , és ez a vasárnapi Jets meccs sem lesz egyszerű..
ha az bukó akkor nagyon nagy eséllyel elszálltunk!
de a legnagyobb baj inkább az hogy további sérülteket szedtünk össze , így nélkülük végképp nem adok sok esélyt hogy odaérjünk a végére...
több mint 10 éve
sajna csak az underdog szerep megy nekünk, mert nem vagyunk jó csapat, de ha néha napján eltalálják a taktikát az edzők, nem sérült a fél csapat, és Eli | + pár átlagon felüli játékosunk | is jó napot fog ki, akkor bárki ellen helyt tudunk állni, azonban simán ki is kaphatunk nem csak az egyenlő esélyeknél, hanem esélyesként is. Mert nem vagyunk elég jók, de annyira rosszak se, hogy bárki biztosra mehessen ellenünk.
több mint 10 éve
A csoport meccseken nem is, de a rájátszásban már szerintem se kell beszarni. Látható volt hogy ez a töketlen banda is képes 1 meccsen idén is néha produkálni.ráadásul ott már megint nem nekünk lenne veszíteni valónk, úgy meg mindig megy.nem kéne beszarni szerintem se, de ettől még az esélyek nem egyenlőek
ozibozi
több mint 10 éve
A csoport meccseken nem is, de a rájátszásban már szerintem se kell beszarni. Látható volt hogy ez a töketlen banda is képes 1 meccsen idén is néha produkálni.ráadásul ott már megint nem nekünk lenne veszíteni valónk, úgy meg mindig megy.
több mint 10 éve
én ezzel a csapattal igazából annyira nem ragaszkodom a PO-hoz..hát azért egy Cardinals-Green Bay-Seattle ellen nem lenne 50% esélyünk az biztos
szerintem aki a PO-ban elkerüli a pantherst, az az NFC döntőig besétálhat úgy hogy minden meccsen 50-50% az esély, szóval a carolina kivételével nem gondolok senkit übernek
vittore
több mint 10 éve
én ezzel a csapattal igazából annyira nem ragaszkodom a PO-hoz..szerintem aki a PO-ban elkerüli a pantherst, az az NFC döntőig besétálhat úgy hogy minden meccsen 50-50% az esély, szóval a carolina kivételével nem gondolok senkit übernek
több mint 10 éve
sztem max 8-8uk lesz, de nekünk is ez a maxkemény a matek, szerintem a redskins innen csinál 8-8at és akkor őket csak 9-7el lehetne előzni, a divíziómérleg miatt.Cowboyst szerintem oda vissza verik majd, mert van egy olyan érzésem, hogy rámennek a legjobb draft pickre Dallasban. Philyt megabálják és szerintem a Bears Bills duóból valamelyiket behúzzák. Szerintem sajnos 9-7el be fogják húzni. De ne legyen igazam.
vittore
TheBerzerker
én ezzel a csapattal igazából annyira nem ragaszkodom a PO-hoz..
több mint 10 éve
kemény a matek, szerintem a redskins innen csinál 8-8at és akkor őket csak 9-7el lehetne előzni, a divíziómérleg miatt.Cowboyst szerintem oda vissza verik majd, mert van egy olyan érzésem, hogy rámennek a legjobb draft pickre Dallasban. Philyt megabálják és szerintem a Bears Bills duóból valamelyiket behúzzák. Szerintem sajnos 9-7el be fogják húzni. De ne legyen igazam.
vittore
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
kemény a matek, szerintem a redskins innen csinál 8-8at és akkor őket csak 9-7el lehetne előzni, a divíziómérleg miatt.
több mint 10 éve
Hát...nemtudom. Ezt a meccset nagyon hozni kellett volna.Ráadásul nem túl acélos a redskins sorsolása sem ahogy látom. Ha a schelude-öt nézem jelenleg nagyobb a sansza a csoportgyőzelemre a skinsnek sajnos. Az, hogy 20 pontot engedett a giants és mégse tudta behúzni a meccset az elég elszomorító...
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Hoztuk a formánkat 😔 Bár a pozitívum hogy Odell megint megcsinálta az év játékát.Az tuti, hogy rajta nem fog a madden-átok
Taz
több mint 10 éve
Most mit lehet mondani egy ilyen meccs után??a 3 csapat sorsolását megnézve itt a 8-8 biztos továbbjutást érhet. NFC east
Ha 7-3-mal álltunk volna a meccs előtt, ami teljesen reális lenne, akkor ez most simán belefért volna. Így lehet, hogy nem fog.
G-men
több mint 10 éve
Most mit lehet mondani egy ilyen meccs után??Ha 7-3-mal álltunk volna a meccs előtt, ami teljesen reális lenne, akkor ez most simán belefért volna. Így lehet, hogy nem fog.
több mint 10 éve
Hoztuk a formánkat 😔 Bár a pozitívum hogy Odell megint megcsinálta az év játékát.
több mint 10 éve
Hakeem Nicks is officially active.ennek nagyon örülök, én nagyon szerettem volna ha nálunk is keretben marad, de talán a régi sikerek helyszínén benne van még egy-két jó szezon, hajrá 😊
Béczkó
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Hakeem Nicks is officially active.
több mint 10 éve
New York Giants QB Eli Manning has 177 straight starts over an 11-year span.In that same 11-year span, the Washington Redskins have started 10 different QBs.
www.kepfeltoltes.hu/151129/11222122_10153867625489171_8699997856001277287_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerkesztette: Höri
több mint 10 éve
Holnap a Kandallóban a mi meccsünket is adják a 7-órások közül. Ki csatlakozna?
több mint 10 éve
Center Weston Richburg (ankle) has been downgraded to out and will miss Sunday's game against the Redskins.Richburg, tight end Larry Donnell (ankle) and guard Justin Pugh (concussion) did not travel with the team to Washington.
Linebacker Mark Herzlich (quad) was upgraded from out to questionable, the team announced.
Linebacker J.T. Thomas (ankle) is also questionable, while linebacker Unai' Unga (neck), guard Geoff Schwartz (ankle), defensive end Damontre Moore (hamstring) and cornerbacks Prince Amukamara (pectoral) and Leon McFadden (groin) are probable.
több mint 10 éve
Larry Donnell az alapszakaszra vlsz kiesett
több mint 10 éve
Eleg szépen szétszakadt a liga játék alapján.még korán van, igazából elég csak bevergődni a rájátszásba, utána kezdődik minden ...
Kb most van 4 igazan jól működő csapat a többi vergődik.
Car,pecc,arizona,cinci.
Vagy sérülesek szedik szét vagy valami mas oka van.
Nem sok jo meccset lattam idén
Janek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.