New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 sports.yahoo.com/news/nfls-giants-sign-zimbabwe-born-defensive-end-maponga-223035014--nfl.html
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 711
Tuti aláír egy playoff csapatba. Jó lottó esetén még gyűrű is juthat neki.
Höri
Megy Cortland után a párducokhoz
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
egy újabb 3. körös pick. pedig anno hogy vártuk, hogy ő lesz az új Osi.
csebi
Hát nekem nagy reményeim voltak benne :S
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
egy újabb 3. körös pick. pedig anno hogy vártuk, hogy ő lesz az új Osi.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
"Sources say the final straw was a recent fight in practice between Moore at his defensive line teammates. But sources said Moore also had been fined several times by the team this year for rules violations and behavior problems and that the decision to waive him was based on the accumulation of issues, not just one fight.

Coaches and administrators have spoken to Moore on several occasions, this year and in years past, about his behavior in practice. Sources say Moore routinely clowned around on the practice field in front of everyone from teammates on up to Giants owner John Mara and responded poorly to efforts by teammates and coaches to get him to take practice more seriously. Moore also was penalized several times this year during games for roughing the passer, and his lack of on-field discipline earned him a full-game benching in a Week 7 victory against the Dallas Cowboys."

Sources also said Moore feuded openly with some team officials, including general manager Jerry Reese, when confronted about his behavior.

Szóval volt vele baj ezen az eseten kívül is, meg azon kívül is amit a pályán láttunk. Mondjuk ez gyanús is volt, miután még úgy sem kapott sok lehetőséget, hogy baromi rövidek voltunk (vagyunk) a falban. Igazi barom.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man
Friss, meleg. Hátha valaki vinné:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
ha jól olvastam OBJ vett mindenkinek egy párat a fülesből; Jenkins kettőt vett el így nem jutott Moorenak, aki megpróbált szerezni egyet magának

lehet Jenkinst kellett volna inkább elküldeni 😀
sapka
Ő is mehet...😊
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Giants DE Damontre Moore got into a fight with Cullen Jenkins, sources say, over not getting free @beatsbydre headphones like other players.

szimpatikus, érett viselkedés :\
markny
mehet Isten hírével!Nekem egy percig nem fog hiányozni...
yooker
ha jól olvastam OBJ vett mindenkinek egy párat a fülesből; Jenkins kettőt vett el így nem jutott Moorenak, aki megpróbált szerezni egyet magának

sapka
Ezek alapján még inkább OBJ-t 😊

komolyan: óvoda az egész!
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 669 — sapka
Giants DE Damontre Moore got into a fight with Cullen Jenkins, sources say, over not getting free @beatsbydre headphones like other players.

markny
yooker

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Hollywood San Francisco 49ers 172
OBJ-nek eddig 14 db 100 yard-os meccse volt a 24-ből.

Nézzük meg, hogy az NFL történelmének három legeredményesebb elkapójának hányadik meccsén jött össze a 14. 100 yardos teljesítmény.

Randy Moss-nak a 39. meccsén
Jerry Rice-nak a 47. meccsén
Terrell Owens-nek a 84. meccsén

Hja... egy ELIte irányítóval könnyű 😊
több mint 10 éve

markny
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tuti aláír egy playoff csapatba. Jó lottó esetén még gyűrű is juthat neki.

több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean

több mint 10 éve
SOURCE: Giants are releasing DE Damontre Moore for violating team rules.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Damontre Moore kivágva. na vajon miért?
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 457
Tény hogy hibáztak az edzők, de ennek is csak azért van jelentősége mert Romo lesérült, a filit meg szétverte Al Bundy lánya...Mi 4 év alatt eddig jutottunk Reese játékos politikájával. Sérülések mindig mindenkinél vannak, de 4 évről beszélünk... Most leverik az öregem a balhét mert elcseszte, de attól még a probléma meg fog maradni.
több mint 10 éve
...nem tudom mennyire emlékeztek, de a szezon előtt lel lett nyilatkozva, hogy az O-nak(v a csapatnak) 28 pont körül kell teljesíteni, hogy bármi esélyünk is legyen idén ezzel a D-vel együtt...És láss csodát, ezzel a gyenge, de küzdős és labdaszerzésre azért alkalmas D-vel is jók voltunk nyerők mindig, amikor e körül termeltünk /28 pont). TC is csak azért ment neki negyedikre, mert nem bízott a védelemben, és a pontokkal akarta kivégezni őket,,,a D be is bizonyította, hogy kellett volna még az TD...a győzelemhez... A képességeket tekintve a D oda tette magát, erőn felül teljesítettek (behatárolt skillel)ellenben a "jó képességű" legendás O magára hagyta őket a vereségeknél, kivéve a Saints meccsen, és bőven a képességeik alatt teljesítettek.
ozibozi
teljesen igaz amit írsz, ligaelit offense amit vártunk a szezon előtt, inkább egy erős közepes lett.
Taz
ligaelit O-t azért szerintem kevesen vártak...
én egy stabilabb O-t vártam , sokkal színesebb játékkal ehhez képest is nyilván alul teljesítenek , de ez a futójáték teljes csődjének köszönhető amit a gyengébb fal mellett én egyre inkább az igen gyenge futóinknak tudom be...
a röhej az , hogy egy ilyen egysíkú O-val és egy liga utolsó D-vel is 5 olyan meccsünk van ahol többé kevésbé az edzők
bénázásának köszönhetően buktunk a végén...
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
...nem tudom mennyire emlékeztek, de a szezon előtt lel lett nyilatkozva, hogy az O-nak(v a csapatnak) 28 pont körül kell teljesíteni, hogy bármi esélyünk is legyen idén ezzel a D-vel együtt...És láss csodát, ezzel a gyenge, de küzdős és labdaszerzésre azért alkalmas D-vel is jók voltunk nyerők mindig, amikor e körül termeltünk /28 pont). TC is csak azért ment neki negyedikre, mert nem bízott a védelemben, és a pontokkal akarta kivégezni őket,,,a D be is bizonyította, hogy kellett volna még az TD...a győzelemhez... A képességeket tekintve a D oda tette magát, erőn felül teljesítettek (behatárolt skillel)ellenben a "jó képességű" legendás O magára hagyta őket a vereségeknél, kivéve a Saints meccsen, és bőven a képességeik alatt teljesítettek.
ozibozi
teljesen igaz amit írsz, ligaelit offense amit vártunk a szezon előtt, inkább egy erős közepes lett.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 457

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
ebben a cikkben helyettem is nagyon szépen leírták, hogy miért teljesen más a 2 eset:

www.bigblueview.com/2015/12/9/9871388/ny-giants-stats-numbers-analysis-tom-coughlin-odell-beckham-jaguars
csebi
és még sokkal többet is ...
több mint 10 éve
ebben a cikkben helyettem is nagyon szépen leírták, hogy miért teljesen más a 2 eset:

www.bigblueview.com/2015/12/9/9871388/ny-giants-stats-numbers-analysis-tom-coughlin-odell-beckham-jaguars

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
" Ha az NFL meccsek 75 másodpercel kevesebbek lennének akkor most a Giants 10-2vel állna, ehelyett 5-7el áll...;("
több mint 10 éve
ha kinyomják TC-t, akkor kíváncsi leszek az eddig visszatartott belső infókra, hogy milyen is a csávó. Tiki pl nem fogta vissza magát amikor a korábbi kenyéradóit kellett fikázni szóval érdekes, hogy lesz most
vittore
és utána TC nyert 2 SB-t... szóval azt hiszem végülis az edzőnek és a managementnek volt igaza.

több mint 10 éve
ha kinyomják TC-t, akkor kíváncsi leszek az eddig visszatartott belső infókra, hogy milyen is a csávó. Tiki pl nem fogta vissza magát amikor a korábbi kenyéradóit kellett fikázni szóval érdekes, hogy lesz most
több mint 10 éve
bár TC személyisége és mentalitása (keménység,következetesség,) sok hasznot is tud hozni de látjuk hogy kissé már kezd "néha" összezavarodni ő is , főleg amikor gyors döntéseket kell hozni a meccsek alatti szituációkban!ezek lereagálásában esett vissza komolyan az ő (és csapata) teljesítménye és ez idén már elég sokba került eddig is...a HC váltásnak egyértelműen eljött tehát az ideje!annak meg csak OC , DC váltással együtt van igazán értelme!persze ha teljesen összeillenek az elképzeléseik akkor nem szükséges váltani , de jobb a "saját"ember!
de csakis akkor van értelme mindezeknek amennyiben tényleg tudunk megfelelő embert a posztra aki elérhető, csak önmagáért a váltás tényéért hülyeség...mert ha mellényúlunk,kapkodunk akkor jó pár év fog elszaladni megint szép csendben...
Reeset pedig (hogy valamennyit azért őrizzünk az alapokból ) érdemes lenne megtartani mindenképp!

de bármi is történik a következő évben egy normálisabb D-t szeretnék látni végre!
mind FA-n , mind a drafton (mindent egy lapra feltéve) jelentősen erre koncentrálni...