New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Dallas életben tartotta az esélyeinket 😀 😊
több mint 10 éve
jó kis csoport ez
több mint 10 éve
nagyon remélem is hogy megy, mert ezt a sok szart ő lapátolta össze hosszú évek alatt, ami most a fejünkre hullottNem értem, hogy a halálba nincs annyi TC-ban, hogy szól, hogy köszi az eddigieket...az a baj, h most már Reese felelősségre vonása is kezd megkerülhetetlen lenni.. TC vszínű így is úgy is megy év végén
vittore
Szesze
több mint 10 éve
Mi van E Flowers-el?Giants LT Ereck Flowers has been diagnosed with a high-ankle sprain.
Nem nezett ki jol a kocsin.
Janek
twitter.com/BobGlauber/status/673936888332423168

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ha jól emlékszem még a baltimore (4-8) szórja idén a 4. negyedben a jól felépített előnyös meccseiket
több mint 10 éve
na igen, hogy jön az a sok trokhár ahhoz, hogy szétcsessze az egyébként se penge hétfői hangulatomat?és ráadásul kb minden héten.. hogy a faszomba lehet ugyanilyen körülmények között 5x(!!!) kikapni egy szezonban??? mindig voltak balfaszkodásaink, de azért ez már tényleg hihetetlen kategória
vittore
több mint 10 éve
na igen, hogy jön az a sok trokhár ahhoz, hogy szétcsessze az egyébként se penge hétfői hangulatomat?
több mint 10 éve
most néztem meg felvételről, csak annyit fűznék hozzá: elmehet az egész edzői stáb a picsába!szar lehet, én már felejteni próbálok 😊 egyelőre kevés sikerrel..
Henderson
több mint 10 éve
most néztem meg felvételről, csak annyit fűznék hozzá: elmehet az egész edzői stáb a picsába!
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
a két szitu teljesen más. 4. negyedben 10 pontos vezetésnél 8:35-nél rúgni kell, az ellenfélnek 2 td-t kelljen hoznia. egyszerűen a 4. negyed managementünk katasztrofális idén.Tommy bácsi nem érzi, hogy mikor kell 4.-re rámenni, azt az idei szezonban már bőven láttuk.Pedig még mondtam is yooker-nek az első esetnél, amikor az 1-yardosról nem mentünk neki 4.-re, hogy jövőre olyan edzőt akarok látni a csapatnál, aki ilyenkor megpróbálja, erre a második félidőben megérkezett ez az edző. Yooker jól ki is röhögött az int után, hogy tessék, megkaptam, amit akartam, nekimentünk. Ő már akkor azt mondta, hogy ez a field goal fog hiányozni a végén.
esküszöm szerencsés voltam, hogy tegnap nem volt normális netem, így esélyem sem volt nézni.
csebi
G-men
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
nypost.com/2015/12/06/tom-coughlin-just-gave-giants-the-perfect-case-to-fire-him/a poén kedvéért igazán összehozhatná az nfc east hogy mindenki 7-9el zár
több mint 10 éve
Tommy bácsi nem érzi, hogy mikor kell 4.-re rámenni, azt az idei szezonban már bőven láttuk.Pedig még mondtam is yooker-nek az első esetnél, amikor az 1-yardosról nem mentünk neki 4.-re, hogy jövőre olyan edzőt akarok látni a csapatnál, aki ilyenkor megpróbálja, erre a második félidőben megérkezett ez az edző. Yooker jól ki is röhögött az int után, hogy tessék, megkaptam, amit akartam, nekimentünk. Ő már akkor azt mondta, hogy ez a field goal fog hiányozni a végén.
esküszöm szerencsés voltam, hogy tegnap nem volt normális netem, így esélyem sem volt nézni.
csebi
több mint 10 éve
nézzük a dolog pozitív oldalát:Nagyobb az esély, hogy jövőre mégis mi játszunk a Rams-szel Londonban
több mint 10 éve
Nem értem, hogy a halálba nincs annyi TC-ban, hogy szól, hogy köszi az eddigieket...az a baj, h most már Reese felelősségre vonása is kezd megkerülhetetlen lenni.. TC vszínű így is úgy is megy év végén
vittore
több mint 10 éve
Nem értem, hogy a halálba nincs annyi TC-ban, hogy szól, hogy köszi az eddigieket...
több mint 10 éve
Tommy bácsi nem érzi, hogy mikor kell 4.-re rámenni, azt az idei szezonban már bőven láttuk.esküszöm szerencsés voltam, hogy tegnap nem volt normális netem, így esélyem sem volt nézni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Jah tényleg 😔 Szegény JPP-t kihagytamHát ez a meccs egy nagy szar volt. Itt az ideje a váltásnak az edzői stábnál+ Reese is mehet a rákba. Remélem a szabadügynök piacról hozunk egy futót és a drafton meg meg min az első 4 körben csak a védelembe húzunk. Beckhamnek meg Harrisnek hatalmas pacsi , mert ők akik legalább vmit csinàltak ismeg JPP-nek
Taz
ozibozi
több mint 10 éve
Hát ez a meccs egy nagy szar volt. Itt az ideje a váltásnak az edzői stábnál+ Reese is mehet a rákba. Remélem a szabadügynök piacról hozunk egy futót és a drafton meg meg min az első 4 körben csak a védelembe húzunk. Beckhamnek meg Harrisnek hatalmas pacsi , mert ők akik legalább vmit csinàltak ismeg JPP-nek
Taz
több mint 10 éve
kibaszott gyötrelmes egy kínhalál volt ez....ezen jót röhögtem 😊
nem baj, van szép családom , jó munkahelyem , ezeket az embereket meg nem is ismerem, úgyhogy b@sszák meg...😊
yooker
több mint 10 éve
Hát ez a meccs egy nagy szar volt. Itt az ideje a váltásnak az edzői stábnál+ Reese is mehet a rákba. Remélem a szabadügynök piacról hozunk egy futót és a drafton meg meg min az első 4 körben csak a védelembe húzunk. Beckhamnek meg Harrisnek hatalmas pacsi , mert ők akik legalább vmit csinàltak is
több mint 10 éve
az O néha 2 teljes de néha majd 3 negyeden keresztül nem szerez TD-t SŐT néha még mezőnygólt sem. (Mellesleg volt egy stat, hogy Eli-nak van ideje passzolni NFL átlagban.)
több mint 10 éve
Az O eljut zászlókkal az endzoneba, addig egy nagy playből tudtak pontokat saját erőből szerezni, az Oline nem tud blokkolni a futáshoz, nincs ideje a QBnak passzolni. A nagytudású stáb döntése, nekimenni a negyediknek tuti 3 pont helyett. Mert annyi pontot csinált előtte az O, hogy lazán elengedünk 3 pontot. Ha nem lettek volna a korábbi meccseken a faszságok, azt mondom előfordul. De az, hogy a hülyeség az alap nálunk, rendszeresen papírforma, hogy elbasszuk, na ez már egyszerűen megbocsáthatatlan.rengeteg faúzságunk volt, de hát igen a meccs ezen ment el.Úgy hogy előtte a goal line 4-re sem mentünk neki...
gyurczi
több mint 10 éve
Az O eljut zászlókkal az endzoneba, addig egy nagy playből tudtak pontokat saját erőből szerezni, az Oline nem tud blokkolni a futáshoz, nincs ideje a QBnak passzolni. A nagytudású stáb döntése, nekimenni a negyediknek tuti 3 pont helyett. Mert annyi pontot csinált előtte az O, hogy lazán elengedünk 3 pontot. Ha nem lettek volna a korábbi meccseken a faszságok, azt mondom előfordul. De az, hogy a hülyeség az alap nálunk, rendszeresen papírforma, hogy elbasszuk, na ez már egyszerűen megbocsáthatatlan.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
kibaszott gyötrelmes egy kínhalál volt ez....nem baj, van szép családom , jó munkahelyem , ezeket az embereket meg nem is ismerem, úgyhogy b@sszák meg...😊