New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Coughlin nem áll be Halfbackbe? Hétfőn egy tackleről simán lejött az oldalvonalnál.
Höri
jah, szépet kapott szegény, röhögtem is, h mindenki lesérül, de a 70 éves HC bezzeg nem 😊
Szesze
locker room celebration speech alatt viccelődve meg is említette, hogy DRC megpróbálta hidegre tenni, de ennél több kell. Ebből a kis epizódból nekem az jött le, hogy azért vmilyen szinten még mindig működik a kémia TC meg a csapat között.

A másik, ami a kulisszák mögötti videóban nagyon tetszett, hogy a meccs előtti készülésnél sokkal elszántabbak, sokkal motiváltabbak voltak, mint a Jets elleni meccs előtt. Lehet persze ebben a prime time-nak is szerepe volt - nyilván könnyebb felpörögni egy villanyfényes meccsre, mint egy délután 1-esre, de akkor is. Ebből a szempontból jó előjel a MIN elleni meccs SNF-re módosítása.
JPP-től tetszett ez a mondat a lelkesítő beszédből: "this is our playoff baby right now"

Csak reménykedem benne, hogy vasárnap is meglesz ez a tűz. Mert ez a minimum, aztán még melléje mindenkinek 110%-ot kelle nyújtania, hogy legalábbis izgulnivalónk legyen.
G-men
nah nekem ez az SNFre módosítás kimaradt.. annyira nem is örülök neki megmondom őszintén
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Coughlin nem áll be Halfbackbe? Hétfőn egy tackleről simán lejött az oldalvonalnál.
Höri
jah, szépet kapott szegény, röhögtem is, h mindenki lesérül, de a 70 éves HC bezzeg nem 😊
Szesze
locker room celebration speech alatt viccelődve meg is említette, hogy DRC megpróbálta hidegre tenni, de ennél több kell. Ebből a kis epizódból nekem az jött le, hogy azért vmilyen szinten még mindig működik a kémia TC meg a csapat között.

A másik, ami a kulisszák mögötti videóban nagyon tetszett, hogy a meccs előtti készülésnél sokkal elszántabbak, sokkal motiváltabbak voltak, mint a Jets elleni meccs előtt. Lehet persze ebben a prime time-nak is szerepe volt - nyilván könnyebb felpörögni egy villanyfényes meccsre, mint egy délután 1-esre, de akkor is. Ebből a szempontból jó előjel a MIN elleni meccs SNF-re módosítása.
JPP-től tetszett ez a mondat a lelkesítő beszédből: "this is our playoff baby right now"

Csak reménykedem benne, hogy vasárnap is meglesz ez a tűz. Mert ez a minimum, aztán még melléje mindenkinek 110%-ot kelle nyújtania, hogy legalábbis izgulnivalónk legyen.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Höri
Szesze
kemény az öreg!ahogy mondta Márk is a közvetítésben! 😊
és ez ugye nem is az első esete volt!mondjuk itt mankó lett a vége ha jól emlékszem..

www.youtube.com/watch?v=bX1ai1zP77o
több mint 10 éve
Höri
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Nosztalgia csapat összeállított!SB Win lesz ebből most már tuti!!😀
yooker
már csak Feagles hiányzik, meg valamelyik nap instán láttam O'Hara-t is esetleg őt kellene bepróbálni, valamint a pass rush-t erősítendi vsszahívni LT-t ... még jó, hogy Eli jól nyomta, így nincs szükség Simmsre.
csebi
Én Blackburnre gondoltam egyből, de látom, ti már időben előrebb, akarom mondani hátrébb tartotok 😉
G-men
Snee-t visszahízlalják , azt playoffra már be is ugorhat Jerry helyet 😁
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
nekem meg valamelyik átigazolási hírben feltűnt Bear Pascoe, mivel TE-ben egyébként se vagyunk állatok, ő még jöhetne
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
yooker
már csak Feagles hiányzik, meg valamelyik nap instán láttam O'Hara-t is esetleg őt kellene bepróbálni, valamint a pass rush-t erősítendi vsszahívni LT-t ... még jó, hogy Eli jól nyomta, így nincs szükség Simmsre.
csebi
Én Blackburnre gondoltam egyből, de látom, ti már időben előrebb, akarom mondani hátrébb tartotok 😉
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
yooker

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Strahant kéne még visszahozni
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Giants signed NT Barry Cofield. Már Nicks igazolásánál megjósoltam 😊 :
Barry Coefield meg a Coltsnál volt próbajátékon, nehogy ő legyen a következő szerzemény Hankins kiesésének fényében. 😊
Henderson
Kuhn kiesése miatt jön, aki egyébként - nem gondoltam, hogy valaha ilyet írok - kezdett egészen jól játszani az utóbbi egy-két meccsen.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Brandon Meriweather RELEASED
több mint 10 éve
én megbeszélném az eredményt reese helyében. egy W+egy panthersnek kedvező drafttrade tavasszal, mindenki jól jár és még a tippmixen is jól fizet
több mint 10 éve
én is jobban örülök, h ellenünk még fullon kell pörögnötök, mert másképp úgyse érdemes POról álmodozni, ha esélytelenek vagyunk a POs csapatok ellen. Most majd kiderül.. ha sima zacskó lesz akkor legalább nincs miről beszélni. (Csak légyszi most már ne úgy kapjunk ki, mint kb idén az összes meccsünkön, h idegbajt kelljen kapni a végén, akkor inkább verjenek rommá minket még az is jobb).
Szesze
En szinte biztos vagyok benne, hogy megint idegbaj vereseg lesz. Vegig meccsben leszunk, majd a vegen a D-n atrohannak es a maradek 25 masodpercben dob Eli egy INT-et aztan csumika. Igazabol lehet meg is teszem a szoros Giants L-et, hatha keresek vele egy kis penzt 😀 😀
NightBoY
Aztán a végén ez lesz a legvidámabban elbukott kis pénzed😊
TheBerzerker
igen, mert sima vereség lesz belőle 😊
én nagyon kis esélyt adok magunknak még arra is, h szorossá tegyük. A Patriots ellen éreztem a sanszot, az be is jött, de ez a Panthers sokkal kellemetlenebb (és sztem jobb) ellenfél náluk.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
én is jobban örülök, h ellenünk még fullon kell pörögnötök, mert másképp úgyse érdemes POról álmodozni, ha esélytelenek vagyunk a POs csapatok ellen. Most majd kiderül.. ha sima zacskó lesz akkor legalább nincs miről beszélni. (Csak légyszi most már ne úgy kapjunk ki, mint kb idén az összes meccsünkön, h idegbajt kelljen kapni a végén, akkor inkább verjenek rommá minket még az is jobb).
Szesze
En szinte biztos vagyok benne, hogy megint idegbaj vereseg lesz. Vegig meccsben leszunk, majd a vegen a D-n atrohannak es a maradek 25 masodpercben dob Eli egy INT-et aztan csumika. Igazabol lehet meg is teszem a szoros Giants L-et, hatha keresek vele egy kis penzt 😀 😀
NightBoY
Aztán a végén ez lesz a legvidámabban elbukott kis pénzed😊

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Szesze

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 423 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az baj hogy ti szeretitek elvennia100 százalékos szezon lehetőségét 😉
több mint 10 éve
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding
Panthers kitalálhatná, hogy innentől pihenteti a kezdőit
vittore
a 100%os szezon lehetősége miatt sajnos ez kizárható 😊
Szesze
Leszarjuk a száz százalékos szezont, ha úgy alakul tuti nem játszanak végig a kezdők, a Falcons ellen is lement mindenki a harmadik negyed után legkésőbb. Mondjuk az a meccs addig el is dőlt 😊
De Olsen és Stewart is kisebb sérüléssel nyűglődik, Benwikerét el is vesztettük egész idényre, úgyhogy ha úgy alakul, hogy már nem lesz tétje a meccseinknek, nem hiszem hogy csak azért kitenné extra veszélynek a játékosokat Rivera, hogy meglegyen a 16-0.
Persze ellenetek ez még nem áll fenn, a Cardinals miatt még nincs meg a no1 seed, addig pedig menni fogunk előre. És erre szükség is van, majd egy hónap lenne normális meccs nélkül, nem nagyon tudom arra hogyan reagálna a társaság.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
vittore
a 100%os szezon lehetősége miatt sajnos ez kizárható 😊
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
vittore
Ja...főleg az utolsó héten. Bár tavaly Andersonnal is megabálták a tampát😊

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Örülök, hogy nyertetek, így legalább éles meccs lesz vasárnap 😊 Kiváncsi vagyok mire megy Norman Beckhammel, jó csörte lesz, de az egész meccs jónak ígérkezik, sztem a hátralevő háromból ez lesz az érdemi erőfelmérőnk a playoff előtt.
gabokocka
Meglepne ha lenne reális esélyünk nyerni, bár nyilván oda fogjuk tenni magunkat. Sajnos jelenleg akkorának tűnik a szakadék a két csapat között, h az nem hiszem h áthidalható. Mindkét oldalon sokkal jobbak vagytok, de persze egy meccsen bármi megtörténhet és egyszer már lehetne nekünk is szerencsénk egy meccsen.
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding
Örülök, hogy nyertetek, így legalább éles meccs lesz vasárnap 😊 Kiváncsi vagyok mire megy Norman Beckhammel, jó csörte lesz, de az egész meccs jónak ígérkezik, sztem a hátralevő háromból ez lesz az érdemi erőfelmérőnk a playoff előtt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.