New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
valahogy nem ér váratlanul h Norman mellett volt paraszt Beckham, liga jelenlegi legnagyobb gyökere ez az Norman, aki egy jó év után azt hiszi már ő Charles Woodson.

Beckham király!
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
idegenben a 'sington nem annyira penge

a dallassal meg kell egyezni. ha megverik a redskinst, akkor jövőre az egyik dal vs nyg meccs első félidejében garantáltan nem szerez pontot az offensünk. szerintem fair ajánlat
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
35:7-nél elment aludni!
tök jó , mert valami kárt biztos okoztam volna a végén...😊
yooker
Én meg pont 35-7-nél értem haza 9-kor (mondjuk vmi hasonló eredményre számítottam, meg sem lepődtem), aztán majdnem meglett a csoda. Viszont így legalább csak Giants TD-t láttam, Beckham gyökérkedéseiről is lemaradtam nagyrészt.

Sajnos attól tartok, bármi lesz is jövő héten, azt sehogy nem látom, hogy veri meg az utolsó fordulóban a DAL a WAS-t, így félő, hogy a PHI elleni meccsünk már csak a londoni útról fog szólni és paradox módon a vesztes csapat szurkolói örülhetnek majd...

De egyelőre azt is nehezen hiszem, hogy jövő szombaton nem az indiánok nyernek.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
35:7-nél elment aludni!
tök jó , mert valami kárt biztos okoztam volna a végén...😊
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Hát, amikor már az ember elkezd szurkolni nektek egy meccsen, és elhitetitek, hogy volt értelme reménykedni, majd utána kaptok egy gyors FG-t és zacsi. Nagyon nem szeretné ez a csapat, hogy kedveljem 😀
Wyatt
még az utálatunknál is fontosabb lett volna, h nehogy a Panthers 100%-os szezont toljon? 😉 korrekt
több mint 10 éve
Hát, amikor már az ember elkezd szurkolni nektek egy meccsen, és elhitetitek, hogy volt értelme reménykedni, majd utána kaptok egy gyors FG-t és zacsi. Nagyon nem szeretné ez a csapat, hogy kedveljem 😀
Wyatt
még az utálatunknál is fontosabb lett volna, h nehogy a Panthers 100%-os szezont toljon? 😉 korrekt
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
viszont lehet ha a PO nem is, cserébe a LONDON azért összejöhet a Rams ellen

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Haa bejuttok a PO-ba tuti SB-t nyertek.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
Az jo uzlet azért.

több mint 10 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Sors és Fortuna asszony azért visszavesz mindent ebben a szezonban amit a két SB menetelés idején kaptunk
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Playoffra nem sok esèly maradt már nem ?
Taz
Két WAS LOS es nekünk Két WIN. Más opció nincs szerintem.
NightBoY
Ha éjszak nyer a phi, akkor bye-bye playoff van
G-men
ha megverjük őket /és a Mint/ akkor jobb a konferenciánk szerinten /és a Dall megveri a Washt/
ozibozi
Akkor szinte semmi
több mint 10 éve
Taz
NightBoY
G-men
ha megverjük őket /és a Mint/ akkor jobb a konferenciánk szerinten /és a Dall is megveri a Washt a fili után/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Taz
NightBoY
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Taz
NightBoY
Ott van még a múlt is😊
2007 38-35 szopacs a veretlen pats ellen 2011ben 38-35 szopacs a veretlen packers ellen. A többit nem kell mondanom ugye?😊

Szerkesztette: TheBerzerker

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
OBJ nélkül ez a csapat Top 5-ös pickre esélyes a drafton. Ha kicsit megerősödik, lehet Top 10--re is esélyes
több mint 10 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
OBJ-nek is akkor lehetett volna arcoskodnia, gyökérkednie, ha lehúzza az elején azt a wide open td passzt. Tök gáz volt amit csinált.
gyurczi
Szerintem pont amiatt lett idegbeteg.
Engem meg az bosszant, hogy ha így is tudunk játszani mint ma, vagy a Pats ellen, akkor a Wasinghton ellen miért nem? Ott ment el a PO (ha elmegy).
vanek úr
Washington
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Taz

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
OBJ-nek is akkor lehetett volna arcoskodnia, gyökérkednie, ha lehúzza az elején azt a wide open td passzt. Tök gáz volt amit csinált.
gyurczi
Szerintem pont amiatt lett idegbeteg.
Engem meg az bosszant, hogy ha így is tudunk játszani mint ma, vagy a Pats ellen, akkor a Wasinghton ellen miért nem? Ott ment el a PO (ha elmegy).
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding
Hát fel a fejjel srácok, sokkal jobb csapat van itt, mint amit a mérleg mutat, persze ezzel sokra nem mentek 😊 Nem semmi meccs volt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ki kell kapni 3 ponttal és tuti SB-t nyertek mert ez a "trükk" 4 és 8 évvel ezelőtt is bejött.... Pats és GB volt akkor ligaelső az alapszakaszban ha jól emlékszem 😀
ThundersNFL
Akkor ez teljesítve.
több mint 10 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 515 — Bla, bla, bla
Hali!
Még új vagyok, úgyhogy csak figyelek egyenlőre, de ha valakinek lenne jó stream-je estére akkor, azt nagyon megköszönöm!
nagir
az eredménykövetőben biztos találsz majd. Én itt fogom nézni vszínű:
 gofirstrow.eu/sport/american-football.html

ha nem is a legjobb a minőség, de azért nagyjából élvezhető szokott lenni
Szesze
Köszi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Nah lassan kezdődik a meccs. Finoman szólva nem mi vagyunk az esélyesek, de igazából ha POba szeretnénk jutni akkor ahhoz pont egy ilyen bravúrra lenne szükség. Szerintem a futójátékokon tudnánk a javunkra fordítani a meccset, meg kéne állítani az övéket, illetve megfelelően használni a miénket. Sajnos egyik se reális így előre, de sztem vmi extrém eseteken kívül, (pl 4-5 labdaszerzés😊 ez az egyetlen esélyünk, ha meg akarjuk nyerni ezt a meccset. Úgy gondolom mi nem leszünk képesek sok pontot szerezni, így muszáj lenne őket is alacsonyon tartani. Meglátjuk.
Tippem 31-10 oda 😊