New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Nincs is semmi latnivalo. OBJ-nek fel kell nonie, hogy ne vegye fel az ilyen noname senki ps playerek provokaciojat. Megerdemli az egy meccses eltiltast.Amugy van azert a gyereknek pofaja idegenben baseball utovel arcoskodni AKKOR amikor meg a csapatban SINCS. Mindegy, tul kell ezen lepni, biztos frusztralt volt, hogy neki nem jott be annyira az elet mint OBJ-nek.
Azert a Panthers edzojenel sincs minden rendben, mert a nyilatkozatai alapjan ez csak fun, es bruhu no fun liga aki ezt nem engedi. Tiszta sertodott ovodast jatszik. Mindegy, a buntetes megvolt, megerdemelten, az, hogy Norman nem kapott meg semmit meg vicc, de tultettuk magunkat rajta. Eleg neki annyi, hogy 2x volt OBJ-n 1v1ben, egyikbol TD, a masikbol meg csak OBJ evenkenti egyszeri dropjan mult, hogy nem lett TD. A legrosszabb osztalyzatot kapta OBJ ellen az iden. Szoval ennyit errol...
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
2 napja volt? (ütők sehol akkor még)Deion Sanders a másik nem gyenge kollegával értékelte a szitut közvetlenül a meccs után a stúdióban, és nem voltak úgy kiborulva ezen. Elmondták a saját példájukat is, h amikor még ők játszottak, akkor ugyanezek a csaták lementek...ŐK is simán megpróbálták befenyíteni egymást, főleg a kezdőket. Ezekből jöttek ki a későbbi legendás párosok nagy csatái, akiknek a nagy része ma már HOF tag. Amikor jön egy sokkal tehetségesebb, más dimenzióban játszó , provokáló stílusban (de még eredményesen is) játszó fiatal /pár meccsel a háta mögött már enyém a világ kategóriában/, annak minden meccsen meg kell vívnia ezeket a csatákat az elején. A jogos büntiét meg fogja kapni, vlsz tanul is belőle 22-23 évesen (azért más a szitu ha még veteránként is itt tartasz), de semmi olyan nem történt, ami annyira rendkívüli volna. Ők pl a kiállítást is túlzónak gondolták volna, de a büntit majd jogosnak utólag (mindkettőnek) Ez is egy vélemény, és még belülről is . 21.12.15
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Senki nem menti fel OBJ-t, ez a szándékos gusztustalan provokálás sem mentség a tettére. Megkapta a büntetését, jogosan, ami a csapatának kicsi eséllyel akár a po-ba kerülhet. Csak a Panthers megússza az egészet, ez egy kicsit igazságtalan.Amíg Beckham nem szedi össze magát és folytatja ezt a primadonna jellegű hisztis műsorát, addig mindig céltáblája lesz az ilyen hergelésnek. Most már van "priusza", a hergelő továbbra is meg fogja úszni, neki meg nagyobbak lesznek a csekkek és esetleg az eltiltások. Uralkodnia kell magán, nincs semmi "de".
gyurczi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
hatalmas +1. az elejét már én is írtam, de az utolsó bekezdésed nagyon a helyén van!...Ha az elején nem ejti el a TD-t, nyilván nem lett volna idegbeteg. Ha nem égnek 28 ponttal, nyilván nem lett volna idegbeteg. A fenyegetés által okozott frusztráltság a második félidő közepén jött ki nála. Ha megfenyegetnek a meccs előtt, akkor nem másnap jön ki ez a médiában, hanem talán a meccs után megjegyzem.Ha nem lennél Panthers szurkoló... 😊 más lenne a VÉLEMÉNYED
gabokocka
Megnyugtatásul: értem mit mondassz, hogy szerinted ezt csak utólag találták ki, és semmi köze nem volt a gyógyszer elgurulásához.
Nekem meg az a VÉLEMÉNYEM (de ezt egyikünk már írta is), hogy az ilyesmi nem tartozik a játékhoz. Az nem mentség, hogy mindig így szokták, sőt!
Viszont te lehet, hogy nem értessz engem: rohadtul nem arról megy az én részemről a duma, hogy szentté avattassam, felmentessem OBJ-t, hanem arról, hogy ha két sötét állat bunkó összebalhézik, és az egyik a fejét teljesen elvesztve a másikat úgy fejeli meg, mint ahogy azt OBJ tette, amiben simán benne volt a súlyos sérülés lehetősége, akkor ez ne helyezze már Kalkuttai Teréz anyával egy szintre a másikat és ne mentse fel a provokáció alól.
Azt pedig már tényleg a témában kifejtett utolsó mondatomként teszem hozzá, hogy az én erkölcsi megítélésemben mindig az a negatívabb, aki előre megfontolt szándékkal csinál aljasságot, mint az, aki eszét elvesztve hirtelen felindulásból - talán a büntetőjogból is ismert valami hasonló elv. (még mielőtt többen írnátok: tudom, hogy Norman előre megfontolt szándékból sem tett olyan a meccsen súlyút, mint a megfejelés, de előtte igenis, és a fejelés utáni rekaciójából pedig azt is tudhatjuk, hogy ő sem különb, amikor felbasszák az agyát.)
G-men
és azért azt se felejtsük el, hogy állítólag a meccs előtt lebuzizták a panthers játékosok OBJ-t (csak meg kell nézni, hogy Rondo vmi hasonlóért mit kapott).
tény, hogy megy a mosdatás a mi részünkről is, viszont vmi van a levegőben, ha már Eli is konkrétan kitér elég keményen Normanra, ami valljuk be eddig a circa 10 éves pályafutása alatt szinte példa nélküli, egyszer sem emlékszem, hogy bmikor is beszállt volna ilyen csörtébe, ennyire személyesen kiemelve azt, hogy Norman posztolhat bmit, mondhat bmit, egyetlenegyszer hagyták ott vele OBJ-t 1-1be, abból TD lett.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Nincs gond.Arra gondoltam, hogy természetes reakció lenne az öröm, ha a rivális csapat egyik meghatározó játékosát eltilják az egyik olyan meccstől, amelyiken a rivális csapatnak mindenképpen nyernie kell.Miért örülnék?Egy hetes pihi a 16. hetre.Örültök, mi?
Nevelő celzattal helyes.
Janek
Koncentráljatok inkább a szombatra, nehogy a végén még a szezon előtt a leggyengébbnek gondolt csapat menjen a rájátszásba!
G-men
Nekem ettől se jobb ,se rosszabb.
Picit lejjebb leírtam mindkét játékos elvesztette a hidegvérét,többen is hibásak,hogy engedték eddig a dolgot,de az egy meccs pont elég is neki,hogy letisztázza magában,hogy jobb ha a játékkal foglalkozik akkor tud igazán visszavágni az ellenfélnek.
Sokkal jobban zavar a játékvezetők hibázásai akik nem kapnak csekket sem eltiltást....
BTW :Ha a skins megy po-ba akkor abban benne van mind a 4 csapat teljesítménye,azt,hogy ki mit gondolt szezon elején meg pont ki lehet rakni a kukába,mint azt a példa is mutatja.
Janek
De biztos magamból indultam ki, elnézést!
G-men
Nekem zavaróbb dolog a liga szélsőséges büntetési rendszere...
Bár tény és való kevés az igazán buta és szándékos hiba,mégis rossz egy ilyen létszámot és anyagi nyereséget termelő profi vállalkozásban.
több mint 10 éve
...Ha az elején nem ejti el a TD-t, nyilván nem lett volna idegbeteg. Ha nem égnek 28 ponttal, nyilván nem lett volna idegbeteg. A fenyegetés által okozott frusztráltság a második félidő közepén jött ki nála. Ha megfenyegetnek a meccs előtt, akkor nem másnap jön ki ez a médiában, hanem talán a meccs után megjegyzem.Ha nem lennél Panthers szurkoló... 😊 más lenne a VÉLEMÉNYED
gabokocka
Megnyugtatásul: értem mit mondassz, hogy szerinted ezt csak utólag találták ki, és semmi köze nem volt a gyógyszer elgurulásához.
Nekem meg az a VÉLEMÉNYEM (de ezt egyikünk már írta is), hogy az ilyesmi nem tartozik a játékhoz. Az nem mentség, hogy mindig így szokták, sőt!
Viszont te lehet, hogy nem értessz engem: rohadtul nem arról megy az én részemről a duma, hogy szentté avattassam, felmentessem OBJ-t, hanem arról, hogy ha két sötét állat bunkó összebalhézik, és az egyik a fejét teljesen elvesztve a másikat úgy fejeli meg, mint ahogy azt OBJ tette, amiben simán benne volt a súlyos sérülés lehetősége, akkor ez ne helyezze már Kalkuttai Teréz anyával egy szintre a másikat és ne mentse fel a provokáció alól.
Azt pedig már tényleg a témában kifejtett utolsó mondatomként teszem hozzá, hogy az én erkölcsi megítélésemben mindig az a negatívabb, aki előre megfontolt szándékkal csinál aljasságot, mint az, aki eszét elvesztve hirtelen felindulásból - talán a büntetőjogból is ismert valami hasonló elv. (még mielőtt többen írnátok: tudom, hogy Norman előre megfontolt szándékból sem tett olyan a meccsen súlyút, mint a megfejelés, de előtte igenis, és a fejelés utáni rekaciójából pedig azt is tudhatjuk, hogy ő sem különb, amikor felbasszák az agyát.)
több mint 10 éve
Arra gondoltam, hogy természetes reakció lenne az öröm, ha a rivális csapat egyik meghatározó játékosát eltilják az egyik olyan meccstől, amelyiken a rivális csapatnak mindenképpen nyernie kell.Miért örülnék?Egy hetes pihi a 16. hetre.Örültök, mi?
Nevelő celzattal helyes.
Janek
Koncentráljatok inkább a szombatra, nehogy a végén még a szezon előtt a leggyengébbnek gondolt csapat menjen a rájátszásba!
G-men
Nekem ettől se jobb ,se rosszabb.
Picit lejjebb leírtam mindkét játékos elvesztette a hidegvérét,többen is hibásak,hogy engedték eddig a dolgot,de az egy meccs pont elég is neki,hogy letisztázza magában,hogy jobb ha a játékkal foglalkozik akkor tud igazán visszavágni az ellenfélnek.
Sokkal jobban zavar a játékvezetők hibázásai akik nem kapnak csekket sem eltiltást....
BTW :Ha a skins megy po-ba akkor abban benne van mind a 4 csapat teljesítménye,azt,hogy ki mit gondolt szezon elején meg pont ki lehet rakni a kukába,mint azt a példa is mutatja.
Janek
De biztos magamból indultam ki, elnézést!
több mint 10 éve
Senki nem menti fel OBJ-t, ez a szándékos gusztustalan provokálás sem mentség a tettére. Megkapta a büntetését, jogosan, ami a csapatának kicsi eséllyel akár a po-ba kerülhet. Csak a Panthers megússza az egészet, ez egy kicsit igazságtalan.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Nyilván mind2 oldalról megy a csúsztatás.Beckham reakciója is túlzás, de a másik oldalt meg ilyen alapon soccer meccsek előtt meg golfütővel kéne bemelegíteni, hiszen népszerű gólöröm a szögletzászlónál golfozást imitálni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Gabo azert ne mond, hogy ez a normális módja a bemelegítésnek...Minden meccsen visznek ki a DB-k baseballütőt, imitálva a homerun playeket, nézd meg a csevegőbe tett videót. Benwikere homerun ütést mutatva vonult be pl a Falcons ellen. Minden egyes meccsen ez volt eddig. Beckham a meccs után nem említette ezt a dolgot, másnap jöttek rá, valamit ki kell találni, mert szar van a palacsintában. Most az, hogy egy PS player szóváltásba keveredik Beckhammel a bemelegítés alatt, igen kemény fenyegetés, ilyen még nem volt az NFL történetében. Mondom, mindenki azt gondol amit akar, csak picit érdemes végiggondolni a történteket. Ha az elején nem ejti el a TD-t, nyilván nem lett volna idegbeteg. Ha nem égnek 28 ponttal, nyilván nem lett volna idegbeteg. A fenyegetés által okozott frusztráltság a második félidő közepén jött ki nála. Ha megfenyegetnek a meccs előtt, akkor nem másnap jön ki ez a médiában, hanem talán a meccs után megjegyzem. Mindegy, nem akarom szétoffolni a Giants topikot, mindenkinek meg lehet a véleménye a történtekről, de érdemes pl Ray Lewis véleményét meghallgatni erről.
Blevi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Gabo azert ne mond, hogy ez a normális módja a bemelegítésnek...
több mint 10 éve
Ember, olvass utána a történteknek, utána ítélkezz. Eddig 13 csapat játékosai közül senkiben sem keltett drasztikus félelmet a bemelegítés során a behozott baseballütő. Ezzel szemben Beckham nyilvánvalóan annyira meg lett félemlítve a bemelegítés során, hogy három órával később a második félidőben mínusz 28-nál 20 yardot sprintel, hogy lefejelhesse Normant. Véletlenül sem azért lett idegbeteg, mert szarrá voltak szopatva, Norman nyomta neki a trashtalkot, neki meg elgurult a gyógyszer. Csak ahhoz gerinc kéne, hogy ezt elismerje. Mutass egy olyan felvételt, ahol bármelyik Panthers játékos sérülést akar okozni Beckhamnek. Egyetlen late hit, térdre menő ütközés sem volt. Ellenben a túloldallal. Mindegy ringasd magad abban az álomban, hogy Beckham azért volt paraszt, mert rommá lett fenyegetve. Biztos jobb lesz a lelkivilágodnak.Jó, hát ezek alapján elég egyértelmű a szitu. Így viszont számomra még gusztustalanabb, ahogy a párducok a meccs utáni sajtótájékoztatón obj férfias kiállását kérik számon. Az g..i férfias, melegítés közben baseball ütővel fenyegetőzni meg provokálni...na már az utsó hsz:twitter.com/NYGDaily/status/679126741252706304
ez egy tök véletlen felvétel a szokásos arról, hogy Eli a bemelegítésnél, hogyan pacsizik a többiekkel:
www.instagram.com/p/_hYkU5vaFl/
itt csak azt látni, hogy a srác (aki nem volt a játék keretben) vkire rámutat az ütővel. nem lepődnék meg, ha végül meglenne az a videó, hogy lengeti és fenyeget is.
csebi
Tudom hanyagolni kellene már a témát, de ez sem a football része, ahogy OBJ gyökérsége sem. Sajnos célt értek a provokációk,
gyurczi
G-men
És ezzel nem azt mondom, hogy Normant nem kéne megbüntetni a folyamatos trash talkért, kakaskodásért, ütésekért, dehogynem, pusztán annyit, hogy Beckham elvesztette a meccsen a fejét, és most próbálják mosdatni.
.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jó, hát ezek alapján elég egyértelmű a szitu. Így viszont számomra még gusztustalanabb, ahogy a párducok a meccs utáni sajtótájékoztatón obj férfias kiállását kérik számon. Az g..i férfias, melegítés közben baseball ütővel fenyegetőzni meg provokálni...na már az utsó hsz:twitter.com/NYGDaily/status/679126741252706304
ez egy tök véletlen felvétel a szokásos arról, hogy Eli a bemelegítésnél, hogyan pacsizik a többiekkel:
itt csak azt látni, hogy a srác (aki nem volt a játék keretben) vkire rámutat az ütővel. nem lepődnék meg, ha végül meglenne az a videó, hogy lengeti és fenyeget is.
csebi
Tudom hanyagolni kellene már a témát, de ez sem a football része, ahogy OBJ gyökérsége sem. Sajnos célt értek a provokációk,
gyurczi
több mint 10 éve
na már az utsó hsz:twitter.com/NYGDaily/status/679126741252706304
csebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Stabil hanyatlás megy az utolsó SB óta, Beckhamen kívül nincsenek kimagasló fiatal játékosok. Ez eléggé a GM sara szerintem, a FA teljesítményével együtt. Én nem bánnám ha maradna Reese, de az nem tenne túl jót a Giantsnek. 😊simán lehet, h teljes váltás lesz, ez csak az én véleményem, h idén szerintem még elmaradSzerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.azért ez elég érdekes lenne. változtatnunk kell vmit, mert ez édeskevés.
Szesze
csebi
Szesze
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Hú de nagyon remélem hogy nem lesz igazad 😀simán lehet, h teljes váltás lesz, ez csak az én véleményem, h idén szerintem még elmaradSzerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.azért ez elég érdekes lenne. változtatnunk kell vmit, mert ez édeskevés.
Szesze
csebi
Szesze
több mint 10 éve
simán lehet, h teljes váltás lesz, ez csak az én véleményem, h idén szerintem még elmaradSzerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.azért ez elég érdekes lenne. változtatnunk kell vmit, mert ez édeskevés.
Szesze
csebi
több mint 10 éve
Szerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.azért ez elég érdekes lenne. változtatnunk kell vmit, mert ez édeskevés.
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Elhibazott politika ez a liga részéről. A Panthers stabtagot és játékosokat (köztük Normant) minimum 3 meccsre kellett volna eltiltani. Az ő magatartasuk behozott egyfajta utcai banda stílust a pályára, mi veszélyezteti ennél jobban a játék integritasat? Már ott fel kellett volna lépni, és tenni valamit.
Remelem eltorlik az eltiltasat, mert ez így borzasztoan egyoldalura sikeredett.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Szerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.
több mint 10 éve
ha Coughlin megy, akkor az új edző valszeg hozza a koordinátorait. általában így megy, minimális kivétellel (pl. Dallas 2007, bár azért elég meredek volt, amikor Wade jött hedkócsnak, de megmondták neki, hogy az OC Garrett lesz...)Én azért egy évet még adnék neki. Sztem a vezetőség is fog....Az a baj, hogy a vedelmunk 32. tok utolso. Ha legalabb 20. lennenk mondhatnank, hogy nulla emberanyagbol is sikerult valamit csinalni DE 32. D-t en is osszehozok (nem nehez, nincs lejjebb). Szoval nem tudom...Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀Reese-t elküldeném meg TC-t is, de coordinátorokat még nem. Igaz McAdoo vmikor kva szar playeket hív, de Eli elég gyorsan beletanult az új rendszerbe ,(de lehet hogy csak Beckham miatt látszódik így) , és nem biztos h egy 3. rendszerbe is sikerülne neki. Sztem Spagni kihozta a maximumot ebből a védelemből, és szezon elején míg a kezdők játszottak addig elég ügyes volt a védelem . Egy jó draft ( ami főleg a védelemre koncentrál ) meg szabadügynök piacról megfelelő minőségű emberek, és szárnyalhat a D Spagni keze alatt.
NightBoY
Taz
NightBoY
Taz
több mint 10 éve
Szerintem is, ami nem is baj. TC-nek szeretnem megkoszonni az SB wineket meg az eddigi munkajat, a coordinatorok maradhatnak meg bizonyitani. Persze kerdes h az uj HC is akarja-e oket...Én azért egy évet még adnék neki. Sztem a vezetőség is fog....Az a baj, hogy a vedelmunk 32. tok utolso. Ha legalabb 20. lennenk mondhatnank, hogy nulla emberanyagbol is sikerult valamit csinalni DE 32. D-t en is osszehozok (nem nehez, nincs lejjebb). Szoval nem tudom...Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀Reese-t elküldeném meg TC-t is, de coordinátorokat még nem. Igaz McAdoo vmikor kva szar playeket hív, de Eli elég gyorsan beletanult az új rendszerbe ,(de lehet hogy csak Beckham miatt látszódik így) , és nem biztos h egy 3. rendszerbe is sikerülne neki. Sztem Spagni kihozta a maximumot ebből a védelemből, és szezon elején míg a kezdők játszottak addig elég ügyes volt a védelem . Egy jó draft ( ami főleg a védelemre koncentrál ) meg szabadügynök piacról megfelelő minőségű emberek, és szárnyalhat a D Spagni keze alatt.
NightBoY
Taz
NightBoY
Taz
több mint 10 éve
Én azért egy évet még adnék neki. Sztem a vezetőség is fog....Az a baj, hogy a vedelmunk 32. tok utolso. Ha legalabb 20. lennenk mondhatnank, hogy nulla emberanyagbol is sikerult valamit csinalni DE 32. D-t en is osszehozok (nem nehez, nincs lejjebb). Szoval nem tudom...Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀Reese-t elküldeném meg TC-t is, de coordinátorokat még nem. Igaz McAdoo vmikor kva szar playeket hív, de Eli elég gyorsan beletanult az új rendszerbe ,(de lehet hogy csak Beckham miatt látszódik így) , és nem biztos h egy 3. rendszerbe is sikerülne neki. Sztem Spagni kihozta a maximumot ebből a védelemből, és szezon elején míg a kezdők játszottak addig elég ügyes volt a védelem . Egy jó draft ( ami főleg a védelemre koncentrál ) meg szabadügynök piacról megfelelő minőségű emberek, és szárnyalhat a D Spagni keze alatt.
NightBoY
Taz
NightBoY
több mint 10 éve
Az a baj, hogy a vedelmunk 32. tok utolso. Ha legalabb 20. lennenk mondhatnank, hogy nulla emberanyagbol is sikerult valamit csinalni DE 32. D-t en is osszehozok (nem nehez, nincs lejjebb). Szoval nem tudom...Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀Reese-t elküldeném meg TC-t is, de coordinátorokat még nem. Igaz McAdoo vmikor kva szar playeket hív, de Eli elég gyorsan beletanult az új rendszerbe ,(de lehet hogy csak Beckham miatt látszódik így) , és nem biztos h egy 3. rendszerbe is sikerülne neki. Sztem Spagni kihozta a maximumot ebből a védelemből, és szezon elején míg a kezdők játszottak addig elég ügyes volt a védelem . Egy jó draft ( ami főleg a védelemre koncentrál ) meg szabadügynök piacról megfelelő minőségű emberek, és szárnyalhat a D Spagni keze alatt.
NightBoY
Taz