New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Hoppá:If the reports are true and Tom Coughlin is going to resign on Monday us GIANTS fans should really take the time and thank him for everything he has done in this decade of head coaching the Giants. I'll take the losing seasons because of the Championships he brought us and the class in which they came. Don't know who takes over but I sure hope it's somebody like TC.
THANKS FOR EVERYTHING COACH
-Licence Plate Guy
több mint 10 éve
londoni meccs,jobb draft,(elvileg) jobb sorsolás...Jó hír, hogy csapatunk is inkább a londoni derbyt a Rams-szel (+az utána következő bye weeket) részesíti előnyben az idegenbeli Seahawks meccsel szemben. Kérdés, hogy eszerint (nem)teszünk-e vasárnap.Hát csalódnék a csapatban, hogy a könnyebb sorsolás miatt , inkább kikapnak.... Ráadásul az Eagles ellen
szviko
Taz
jelen helyzetben elfogadnám a L-t én is...
több mint 10 éve
Mike Garafolo szerint az öreg a Panthers vereség után megváltozott, megtört, elege is lett(?) és a forrásai szerint hétfőn inkább lemond, mint hogy kitegye magát az esetleges kirúgásnak... (A vezetőség is mint a szurkolók, 50-50%-os megosztottságban vannak amúgy a kirúgásával kapcsolatban) ha így dönt, 7Milkóról is le kell mondania, ami jövőre még járna neki a szerződése alapján...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Én azért szívesen elnéznék Londonba😀 Mindig jó legyőzni egy riválist, de közel sem bánnám ha kikapunk
több mint 10 éve
Jó hír, hogy csapatunk is inkább a londoni derbyt a Rams-szel (+az utána következő bye weeket) részesíti előnyben az idegenbeli Seahawks meccsel szemben. Kérdés, hogy eszerint (nem)teszünk-e vasárnap.Hát csalódnék a csapatban, hogy a könnyebb sorsolás miatt , inkább kikapnak.... Ráadásul az Eagles ellen
szviko
több mint 10 éve
Jó hír, hogy csapatunk is inkább a londoni derbyt a Rams-szel (+az utána következő bye weeket) részesíti előnyben az idegenbeli Seahawks meccsel szemben. Kérdés, hogy eszerint (nem)teszünk-e vasárnap.
több mint 10 éve
70 milkó körül lehet a cap space (+/- 10 % a kivágások, átstrukturálások függvényében) , de mindenképpen Top 5 helyünk lesz idénA WSJ is ezzel foglalkozik, felhozva a Jets tavalyi példáját
www.wsj.com/articles/giants-should-have-ample-cap-room-to-improve-in-2016-1451268165
több mint 10 éve
Első a csapat 😀 Boldog Új évet Mindenkinek 😀 Kívánom hogy ez az év a mi évünk legyen,és hogy jövő ilyenkor már Lombardiért küzdjünk!!Minden Giants drukkernek nagyon boldog új évet kívánok! Ez a szezon ugyan nem jött össze, de majd a következő, az biztosan!Szép dolog hogy így egyből ránk gondoltál! Családot is csak utána hívtad? 😀 😉
iason
yooker
több mint 10 éve
Minden Giants drukkernek nagyon boldog új évet kívánok! Ez a szezon ugyan nem jött össze, de majd a következő, az biztosan!Szép dolog hogy így egyből ránk gondoltál! Családot is csak utána hívtad? 😀 😉
iason
több mint 10 éve
Minden Giants drukkernek nagyon boldog új évet kívánok! Ez a szezon ugyan nem jött össze, de majd a következő, az biztosan!
több mint 10 éve
lehet s(z)avazni, kit tartanál meg, kit rúgnál ki... vannak érdekes eredmények , főleg a vezetőknél...interactive.nydailynews.com/2015/12/giants-keep-em-dump-em/index.html?utm_content=buffer6ae77&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=RVacchiano+Twitter
több mint 10 éve
Szerintem nem arra gondolt. Tudom, hogy nehez lesz, es sajnalom, hogy ezt nekem kell veghezvinni de ugy erzem muszaj... kapaszkodj meg: NEM a Pats korul forog a Fold. Huhh, tudom nehez volt, de tul vagyunk rajta! Jobb azert igy lezarni az evet, az igazsag tudataban 😊Volt még egy érdekes felvetés az edzőkérdéssel kapcsolatban ami szempont lehet a szakma mellett. A 'speciális' NY-i média kezelése. Az utódának mindenképpen olyannak kell lennie (most, vagy később) 'akit nem esznek meg reggelire' a sajtó rutinos képviselői se.BB kaliberre gondoltál? 😊
ozibozi
Nomac
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Volt még egy érdekes felvetés az edzőkérdéssel kapcsolatban ami szempont lehet a szakma mellett. A 'speciális' NY-i média kezelése. Az utódának mindenképpen olyannak kell lennie (most, vagy később) 'akit nem esznek meg reggelire' a sajtó rutinos képviselői se.BB kaliberre gondoltál? 😊
ozibozi
több mint 10 éve
Volt még egy érdekes felvetés az edzőkérdéssel kapcsolatban ami szempont lehet a szakma mellett. A 'speciális' NY-i média kezelése. Az utódának mindenképpen olyannak kell lennie (most, vagy később) 'akit nem esznek meg reggelire' a sajtó rutinos képviselői se.
több mint 10 éve
Mondjuk játékoskeret ide vagy oda ebből a csoportból tovább lehetett volna jutni. És igazából nekem ez fáj, hogy nem egy és nem két lehetőség volt erre. Évek múlva úgy fogok visszaemlékezni erre a szezonra, hogy volt egy rakat lehetőségünk, de mind elkúrtuk. Úgy mint pl. 2010-ben vagy 2012-ben, csak most még négyzetre emeltük a balfaszkodást. És ebben közel sem csak a GM a hibás. Benne van a játékosok egyéni hibája (pl. Collins elejtett INT-je a Pats ellen) és ott vannak a rossz edzői döntések (pl. Jets). Ha olyan fasza lenne ez az edzői stáb, hogy sorozatban 3 vesztes szezon után még őket kellene magasztalni, akkor ezeket a szituációkat jól oldották volna meg és most ott tartanánk, hogy várhatnánk a vasárnapi meccset, ahol valószínűleg legyalulnánk a head coach nélküli Eagles-t (nem megsértve persze őket ezzel...). Ha már draft, akkor érdemes megemlíteni Marc Ross nevét is, ő vezeti a scoutingot és legalább annyira felelős egy-egy rossz húzásért, mint Reese. Mondjuk szerintem nem minden játékosból hoztuk ki a maximumot, nem egy projekt érkezett akik mind bebuktak. És ne hagyjuk ki az orvosi stábot sem, akik már évek óta pocsék munkát végeznek. Felőlem mehetne a GM is, a HC is, de úgysem lesz ebből semmi. Én már évek óta mondogattam, hogy Reese füle mögött is vaj van, akkor ki lettem oktatva, hogy áááá nem Coughlin így Coughlin úgy, Reese-zel alles ok. Hát úgy látszik mégsem...😀 De general managert ezer éve nem vágtunk ki, valószínűleg most sem fogunk. Majd Coughlint pótoljuk házon belül, Spagnuolo vagy McAdoo lesz az utódja és akkor majd elmondhatjuk, hogy egyet léptünk előre kettőt pedig hátra.
több mint 10 éve
Az olvasók a NY Daily Newsnál a rossz szezonért 90-10 arányban Reeset teszik felelőssé TC-vel szemben.Hát van is benne vmi :S Ha az edzői stábot nem is piszkáljuk , de Reesenek mennie kell... Az oké hogy kiválasztotta OBJ-t meg az első körös választásai jók , de viszont a hátsó körökből nem tud jókat húzni, egyszerűen nem látja meg hogy kikből lehetne elit játékos. Persze vannak kivételek, de esetek többségénél olyanokat húzott be akik hamar eltűntek a süllyesztőbe. Vmelyik nap láttam pár képet instagrammon ahol évekre voltak szedve a játékosok hogy mikor draftolták, és pipával meg x-el jelölték hogy bevált-e vagy sem.... Hát sokkal több volt az x mint a pipa
ozibozi
Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
az unalomig ismételt hibák összessége, amit e fórum látogatói már 4-5 hónapja kitárgyaltak (előre)www.nydailynews.com/sports/football/giants/giant-s-mistakes-gm-jerry-reese-offseason-article-1.2479892
több mint 10 éve
Most, hogy "vége" a szezonnak, sokkal higgadtabban lehet gondolkodni, mint amikor év közben, a f..szunk kivolt az érthetetlen, gyáva playhívásoktól, a game manageléstől, Williams, vagy Kuhn erőltetésétől, OBJ kezelésétől, a néhol fogalmatlan, lélektelen játéktól, a lb, te, safety állomány elhanyagolásától, sérülékeny játékosok igazolásától, Beason vs Linvahl Joseph vagy a Jones vs Parker választástól, az összességében gyenge minőségű rostertől, az utcáról kukázott kezdőktől, a Cruz helyzet kezelésétől, a váratlanul gyenge wr-ektől, valamint a sok egyéni hibától, rossz döntéstől. Ha belegondolunk, ennyi minden miatt máshol nem sokat gondolkodnának az FO kitakarítását illetően.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Jah, hát ezt nem lehet tudni pontosan h ki milyen szinten felelős ezekért a dolgokért, igazából én ebben az évben éreztem először, hogy az offseasonban olyan szarul intéztünk mindent, hogy már a szezon elejére se sikerült ordító lyukakat betömni amik aztán persze vissza is ütöttek év közben és persze jöttek az ügyeletes sérülések is. Mivel ez korábban azért nem volt jellemző Resse-re (nyilván voltak lyukak mindig, de logikusan próbálta betömködni több-kevesebb (az utóbbi időben sajnos utóbbi) sikerrel). Én mindenképp adnék neki még egy esélyt erre az évre, ahogy Coughlinéknak is (itt is sok volt a balfaszkodás év közben, ennyi utolsó pillanatban elbukott meccs 5 évre is sok lenne, nemhogy egy szezonban, cserébe viszont ezzel a kerettel kifejezetten bravúr hogy egyáltalán meccsben voltunk szinte mindenkivel szemben), de nyilván az sem lenne meglepetés ha kitakarítanák az egész bandát.igen!kicsit olyan ez a helyzet most nálunk sokszor mint a Qb kérdés! 😊
Szesze
lecserélsz-e egy már többször is bizonyított , tapasztalt ,de veterán játékost akinek most azért volt 1-2 rosszabb éve és hozol egy teljesen új embert a posztra aki vagy beválik vagy nem , vagy marad a bizalom és próbálkozol tovább a régivel még egyet...
látható bőven hogy simán egy edzőváltás rohadtul nem jelent semmit...
én is csak abban az esetben támogatnám ha tényleg egy rátermett, már azért valahol komolyan bizonyított embert találunk a posztra...(nálam ez Arians,vagy Bowles volt kb)
egyébként nincs értelme ugrálni!
több mint 10 éve
Jah, hát ezt nem lehet tudni pontosan h ki milyen szinten felelős ezekért a dolgokért, igazából én ebben az évben éreztem először, hogy az offseasonban olyan szarul intéztünk mindent, hogy már a szezon elejére se sikerült ordító lyukakat betömni amik aztán persze vissza is ütöttek év közben és persze jöttek az ügyeletes sérülések is. Mivel ez korábban azért nem volt jellemző Resse-re (nyilván voltak lyukak mindig, de logikusan próbálta betömködni több-kevesebb (az utóbbi időben sajnos utóbbi) sikerrel). Én mindenképp adnék neki még egy esélyt erre az évre, ahogy Coughlinéknak is (itt is sok volt a balfaszkodás év közben, ennyi utolsó pillanatban elbukott meccs 5 évre is sok lenne, nemhogy egy szezonban, cserébe viszont ezzel a kerettel kifejezetten bravúr hogy egyáltalán meccsben voltunk szinte mindenkivel szemben), de nyilván az sem lenne meglepetés ha kitakarítanák az egész bandát.na jó, de abban hogy olyan a keretünk amilyen ,éppenséggel ő is vastagon benne van...😊Az olvasók a NY Daily Newsnál a rossz szezonért 90-10 arányban Reeset teszik felelőssé TC-vel szemben.Mivel ezzel a kerettel senki se tudott volna jobbat kihozni.. én ettől Reese-nek is adnék még egy esélyt
ozibozi
Szesze
yooker
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
A meccs végi szituációkért ki a felelős?azért ő meg a két koordinátor, de nem ez volt a kérdés
Asbee
több mint 10 éve
A meccs végi szituációkért ki a felelős?
több mint 10 éve
na jó, de abban hogy olyan a keretünk amilyen ,éppenséggel ő is vastagon benne van...😊Az olvasók a NY Daily Newsnál a rossz szezonért 90-10 arányban Reeset teszik felelőssé TC-vel szemben.Mivel ezzel a kerettel senki se tudott volna jobbat kihozni.. én ettől Reese-nek is adnék még egy esélyt
ozibozi
Szesze