New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
a Cardsot közben bele szerkesztettem! 😉 de a Panthers formája azért megkérdőjelezhető az elmúlt hetekben..hát azért a Cardinals és a Panthers is ott van.. pici reménykedés nyilván beleférhet, de nem egy súlycsoport ez a Redskins a többi POs csapattalSB tényleg elég távol van, de azért az tény hogy egyik legjobb formában vagytok az NFC-ből jelenleg a Hawks , Cards mellett ..Mark my words, 4 évente NFC East SB bajnok lesz, és amennyire ez a Redskins le volt sajnálva úgy behúzzák a végén egy 1000-sel meg is rakom többel azért nem 😀Azt az ezrest inkább add a dílerednek, mert kurva jó cuccot árulhat, ha ilyen vízióid vannak... 😀 😀
Most viszont minden FA és szerződés módosítás előtt álló játékos bizonyíthat, hogy megéri e neki nagyobb szerződést adni más miatt nem lehetnek motiváltak a játékosok, kivéve JPP akinek a fizu mértéke függ tőle. Azért nagyon fáj, hogy megint a TV elől nézzük csak a PO-t, és hogy egy újabb esélyre szeptemberig kell várni...
Rodaron
apeszos
és hát a PO most kezdődik majd!pici reménykedés beleférhet azért! 😉
yooker
Szesze
több mint 10 éve
hát azért a Cardinals és a Panthers is ott van.. pici reménykedés nyilván beleférhet, de nem egy súlycsoport ez a Redskins a többi POs csapattalSB tényleg elég távol van, de azért az tény hogy egyik legjobb formában vagytok az NFC-ből jelenleg a Hawks , Cards mellett ..Mark my words, 4 évente NFC East SB bajnok lesz, és amennyire ez a Redskins le volt sajnálva úgy behúzzák a végén egy 1000-sel meg is rakom többel azért nem 😀Azt az ezrest inkább add a dílerednek, mert kurva jó cuccot árulhat, ha ilyen vízióid vannak... 😀 😀
Most viszont minden FA és szerződés módosítás előtt álló játékos bizonyíthat, hogy megéri e neki nagyobb szerződést adni más miatt nem lehetnek motiváltak a játékosok, kivéve JPP akinek a fizu mértéke függ tőle. Azért nagyon fáj, hogy megint a TV elől nézzük csak a PO-t, és hogy egy újabb esélyre szeptemberig kell várni...
Rodaron
apeszos
yooker
több mint 10 éve
SB tényleg elég távol van, de azért az tény hogy egyik legjobb formában vagytok az NFC-ből jelenleg a Hawks , Cards mellett ..Mark my words, 4 évente NFC East SB bajnok lesz, és amennyire ez a Redskins le volt sajnálva úgy behúzzák a végén egy 1000-sel meg is rakom többel azért nem 😀Azt az ezrest inkább add a dílerednek, mert kurva jó cuccot árulhat, ha ilyen vízióid vannak... 😀 😀
Rodaron
apeszos
Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
Közben az eredmények alakulása miatt annyit szűkült a kör, hogy "legjobb" esetben 6. helyen draftolhatunk, illetve "legrosszabb" esetben 18. helyről választhatunk.
több mint 10 éve
most hogy eldőlt a csoport , azért egyre izgalmasabban hangzik egy esetleges londoni meccs jövőre! ha összejön nagyon kellene menni!elég sokat számít az a mínusz 5-6 ezer km! 😊
több mint 10 éve
A redskins addig nem nyer semmit amig nem valtanak nevet,sajnos
több mint 10 éve
Hidd el én lennék az egyik legboldogabb ha nem nem ti nyernétek, 1000-s cucc hááát not a good quality attól tényleg vízióim lennének + ez az NFL ahol mindig tündérmesék alakulnak, főleg underdog csapat, 50. SB és a többi és a többi nem ez lenne az első és utolsó ilyen meglepetés eredmény 😛Mark my words, 4 évente NFC East SB bajnok lesz, és amennyire ez a Redskins le volt sajnálva úgy behúzzák a végén egy 1000-sel meg is rakom többel azért nem 😀Azt az ezrest inkább add a dílerednek, mert kurva jó cuccot árulhat, ha ilyen vízióid vannak... 😀 😀
Rodaron
apeszos
több mint 10 éve
Mark my words, 4 évente NFC East SB bajnok lesz, és amennyire ez a Redskins le volt sajnálva úgy behúzzák a végén egy 1000-sel meg is rakom többel azért nem 😀Azt az ezrest inkább add a dílerednek, mert kurva jó cuccot árulhat, ha ilyen vízióid vannak... 😀 😀
Rodaron
több mint 10 éve
Mark my words, 4 évente NFC East SB bajnok lesz, és amennyire ez a Redskins le volt sajnálva úgy behúzzák a végén egy 1000-sel meg is rakom többel azért nem 😀Most viszont minden FA és szerződés módosítás előtt álló játékos bizonyíthat, hogy megéri e neki nagyobb szerződést adni más miatt nem lehetnek motiváltak a játékosok, kivéve JPP akinek a fizu mértéke függ tőle. Azért nagyon fáj, hogy megint a TV elől nézzük csak a PO-t, és hogy egy újabb esélyre szeptemberig kell várni...
több mint 10 éve
...viszont megtörténhet a szar fossá csapatása, elkezdték ezt a kretén mekadut utódként hypolni, pont ahogy gondoltuk sajnos...www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25427054/giants-oc-mcadoo-a-strong-candidate-for-promotion-if-coughlin-retires
egy esélyünk van, hogy megússzuk ezt, ha ma az O bebizonyítja hogy szart se ér ezzel a napközis fejű kreténnel (OBJ nélkül) ,ellenkező esetben évekig bámulhatjuk majd a bamba képét vezetőedzőként a csodálatos kreatív play hívásaival együtt... Ha megy az öreg, akkor ezek se maradjanak, vagy maradjon az öreg is és kapjon végre NFL szintű játékosokat...
több mint 10 éve
meglátjuk... ha edzői fronton nem is lesz változás, de komolyabb játékosállományA játékosállomány totál szar így, úgyh ott mindenképp kell az átalakítás. Én pont azért nem gondolom, h edzőváltás kéne, mert ebből az anyagból ez egy simán vállalható eredmény volt amit idén elértünk, főleg h valami elképesztő pechünk volt egész évben.
csere azért mindenképp ránk férne..johetnek a cutok ha kell , részemről nagy pénzt senkinek sem adnék,
és a meg maradt pénzt a lehető legjobban felhasználni, főleg a D oldalt erősítve...
yooker
több mint 10 éve
meglátjuk... ha edzői fronton nem is lesz változás, de komolyabb játékosállománycsere azért mindenképp ránk férne..johetnek a cutok ha kell , részemről nagy pénzt senkinek sem adnék,
és a meg maradt pénzt a lehető legjobban felhasználni, főleg a D oldalt erősítve...
több mint 10 éve
Lehet Reese is kap még egy esélyt a 30-40 M capspacesszel, (plusz néhány cuttal, átstruktúrálással még több) hogy rendbe rakja a rostert. Sok lesz a FA a csapatban, ráadásul lesz egy-két nagy név FA a hiányposztjainkra, meg egy jó drafttal elég jól ki lehetne takarítani és minőséget hozni. A Tom és Jerry show lehet még megy tovább, de akkor az utolsó (utáni) lehetőséggel illene élniük.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Ezt én is így gondolom. Nem volt rossz annyira ez a szezon, hogy indokolt lenne. Amíg Eli itt van play off a cél minden évben, abba pedig nem feltétlen fér bele egy adott esetben "újonc" edző. Ha valaki nagyon tapasztalt, elismert és sikeres edző elérhető lenne, akkor megérteném a váltást, de így nem tartom valószínűnek.szerintem se lesz és a látszat ellenére talán nem is feltétlen lenne indokolt..No!Hát ennyi....Csalódott lennék ha nem lenne egy komolyabb tisztogatás!Meglepne, ha lenne takarítás. Kap mégegy évet TC vagy házon belül oldjuk meg az utódlást...
yooker
balu10
Szesze
több mint 10 éve
szerintem se lesz és a látszat ellenére talán nem is feltétlen lenne indokolt..No!Hát ennyi....Csalódott lennék ha nem lenne egy komolyabb tisztogatás!Meglepne, ha lenne takarítás. Kap mégegy évet TC vagy házon belül oldjuk meg az utódlást...
yooker
balu10
több mint 10 éve
No!Hát ennyi....Csalódott lennék ha nem lenne egy komolyabb tisztogatás!Meglepne, ha lenne takarítás. Kap mégegy évet TC vagy házon belül oldjuk meg az utódlást...
yooker
több mint 10 éve
Ennyi volt. Jó volt Önökkel társalogni, eszmét cserélni, találkozunk újra szeptemberben. Mindenkinek minden jót kívánok!
több mint 10 éve
No!Hát ennyi....Csalódott lennék ha nem lenne egy komolyabb tisztogatás!
több mint 10 éve
Akkor már megvan a londoni meccs, vagy még kérdéses?Az csak a jövő héten dől el és az is beleférne, ha ma esetleg nyernénk. Bár innentől én már csak egy jó Top10 pickért szurkolok, mert a védelem nagyon durva tehetséghiánnyal küzd. Illetve a London is király lenne,tuti mennék.
vanek úr
több mint 10 éve
Akkor már megvan a londoni meccs, vagy még kérdéses?Azt szerintem jövő héten dől el
vanek úr
több mint 10 éve
Akkor már megvan a londoni meccs, vagy még kérdéses?
több mint 10 éve
Na úgy tűnik közeleg a dal vége. 30-17re megy a redskins a 4. negyed elején😕
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
maholnap' 😊, de legkésőbb jövő héten tuti közelebb leszünk a megoldáshoz, ki költekezhet, ki marad stb..stb (nem egy-két sors fog eldőlni pro-kontra' ez alatt az idő alatt)
több mint 10 éve
Olvastam, hogy idén mennyi Cap space lesz majd. 30-40 misi rémlik +ezenfelül+ erre elvileg rájöhet Cruz, 2016-ban 9,9 misit keresne, hát nem tudom mi lesz vele, nagyon rég nem játszott már, így én szkeptikus vagyok vele, ha cut se baj, amivel 6,1 misit spórolhatnánk
+JPP-vel is kell szerződés. Én megtartanám, remélem értékelni fogja, hogy bíztunk benne, és az eredeti igényeivel baleset előttről azért lemond.(6-8 misiért jó is lesz)
+Beatty se játszott idén jövőre 9,1 misit keresne, ami szerintem túl sok, nekem nem hiányzik, cut esetén 4,1 misi spórolás is elérhető lenne
+Jon Beason 5,1 misi míg George Schwartz 4,9 misi fizetés
FA igazolásainkra nagyon-nagyon kíváncsi leszek, félek hatalmas csalódás lesz.
Álom lenne, Collins mellé Eric Berry, de mondjuk Weedle se lenne rossz.
Egy oldalon olvastam a következő neveket: Von Miller, Alshon Jeffery, Bruce Irvin, Mitchell Schwartz
Ebből a realitás max Mitchell Schwartz és Alshon Jeffery lenne, bárki ilyen kaliber jönne nagyon örülnék neki. Beckam mellé kell még jó elkapó. Mitchell pedig jelenlegi játékosunk öccse, csak megfűzné.
Drafton is fokozottan várom. DL mindenképp lesz első két körben, de elég sok posztra várható.
Idén lehetnénk 12-2-es csapat, de semmi se jött össze, Remélem, hogy Manningnek még van 2 jó éve mondjuk és FA piacon sikerül szépen muzsikálnunk és még draftról is jön pár tehetség akkor a következő évben jöhetne valami szép siker.
Tudom még irtó korai, csak mivel a héten volt kicsi idő átgondolni, ezért zongoráztam a lehetőségekkel 😊
több mint 10 éve
Nyilván az utolsó pillanatig reménykedem, ez ellen nincs mit tenni 😀 és a Skinstől meg is kapjuk az esélyt sztem még, de nagy eséllyel elvérzünk már most a Vikes meccsen...