New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Deion Sanders told Rich Eisen that Josh Norman had a baseball bat on the field before the game, and told Odell Beckham Jr that "he's going to end his career." If true, Norman should be suspended for the rest of the season at the very least for threatening the career of another player.
több mint 10 éve
a meccs utáni Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Még, még gyertek megmondó bajnokok, hogy mekkora gyökér OBJ. Mintha nem csinált volna még soha egy játékos sem szándékos helmet to helmet ütést a ligában.Ennek a legújabb médiaőrületnek tőlem gyűljenek a követői, csak ne itt.
Sajnos OBJ felült ennek a seggfejnek a meccs elejei provokációjára és kurva szarul jött ki belőle. Főleg, ha eltiltják, ráadásul jogosan.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
valahogy nem ér váratlanul h Norman mellett volt paraszt Beckham, liga jelenlegi legnagyobb gyökere ez az Norman, aki egy jó év után azt hiszi már ő Charles Woodson.norman ezekszerint kisertetiesen hasonlit valami richard sherman nevu csavora. ja vagom miert! az is nigger!
Beckham király!
braxa88
kivanom neked h egyszer probald ki milyen sotet szobaban fekudni tv, olvasas es beszelgetes nelkul 1 hetet. ha norman ottmarad, akkor persze te lennel az elso aki a fejvadasz primadonna obj fejet kovetelned :facepalm:
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Igazàbol mindkettőt büntetni kell de a jatekvezetőket is.Ennyi. De még az edzők felelőssége is érdekes kérdés, Coughlint eddig nem úgy ismertük, mint aki ezt a viselkedést csak úgy elnézi. Minimum egy-két drivera le kellett volna hozni, már az elején amikor látszott, hogy egyáltalán nem a játékkal foglalkozik, már csak azért is mert így csak hátráltatta a csapatot. Úgy tűnik nagyon nem akar még az öreg nyugdíjba menni, ha ezt is bevállalta, pedig most már egyre biztosabb, hogy muszáj lesz.
Janek
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Igazàbol mindkettőt büntetni kell de a jatekvezetőket is.
több mint 10 éve
Ebben igazad van: és sajnos tegnap a bírók mindkét játékos esetében elnézőek voltak.@slowmotion: sajnálom, hogy csalódnod kellett az irányítód ígéretében, de e frusztrációdat felesleges nálunk kiírni, arra van ott egy kék csillagos topik. végezetül ne feledd a szavakat, melyeket egy volt játékosotok mondott, hiszen még sokáig élvezheted Tony hanyag és teljesíthetetlen ígéreteit.:csebiamit ott kell, azt ott írom ki.
mindössze annyit jeleztem (lehet, kissé nagy terjedelemben), hogy milyen érdekes, hogy mekkora szórás van csapatok és játékosok között tűréshatár tekintetében.
slowmotion
Nekem azzal volt bajom, és ezt sztem érthetően fejeztem ki, hogy itt a topicban egyfajta Jézus Krisztus kontra Lucifer párharcként kezdték páran láttatni a Norman-Beckham incidenst (köszönet az idelátogató Panthers-fanoknak!). Ha így világosabb: nem Beckham felmentéséért szálltam síkra, hanem Norman felmentése ellen.
több mint 10 éve
A DPI-OPI, a roughing the passer, a holding, az illegal block in the back és más szubjektív mérlegelési körbe eső szabálytalanság esetén is nagy a szórás. Ahol ennyi szabálykönyv szerint is visszanézhető jelenet meg szuperlassítások vannak, utólag rengeteg vita van a szabály szerint nem visszanézhető, de amúgy visszajátszott jelenetek miatt. Szerintem jelenleg ez az NFL legnagyobb hibája, amellett, hogy egyébként a világ legjobb sportja, és meggyőződésem, hogy vmit fejleszteni kell ezen a téren is, mert ennyi pénz sorsa nem múlhat ennyire különböző bírói felfogásokon. És akkor én is visszakanyarodom oda, amit mások is írtak: ha a bírók felfogása normálisabb lett volna, akkor arra a 3. negyedbeli fejelésre már sor sem kerül - mert a fejelő meg a lefejelt sem lehetett volna már a pályán.
Szerkesztette: G-men
több mint 10 éve
a védhetetlenségről csak annyit, hogy Deion Sanders a másik nem gyenge kollegával értékelték a szitut közvetlenül a meccs után a stúdióban, és nem voltak úgy kiborulva ezen. Elmondták a saját példájukat is mikor még ők játszottak ugyanezek a csaták lementek, ŐK is simán próbálták befenyíteni egymást, főleg a kezdőket. Ezekből jöttek ki a későbbi legendás párosok nagy csatái, akiknek nagy része már HOF tag. Amikor jön egy sokkal tehetségesebb más dimenzióban játszó provokáló stílusban de sikeresen játszó fiatal /pár meccsel a háta mögött már enyém a világ kategóriában/, annak minden meccsen meg kell vívnia ezeket a csatákat az elején. A jogos büntiét meg fogja kapni, vlsz tanul is belőle 22-23 évesen (azért más a szitu ha még veteránként is itt tartasz), de semmi olyan nem történt, ami annyira rendkívüli volna. Ők pl a kiállítást is túlzónak gondolták, a büntit pedig majd jogosnak (mindkettőnek) Ez is vélemény és belülről.
több mint 10 éve
szerintem mindannyian jogosnak tartanánk, nem hiszem hogy volt ellenvélemény..ezzel egyetértek, hogy nagy a szórás, és én sem szeretem. látható, hogy én jogosnak tartanám az eltiltást is, még eredménykövetőben is írtam.@slowmotion: sajnálom, hogy csalódnod kellett az irányítód ígéretében, de e frusztrációdat felesleges nálunk kiírni, arra van ott egy kék csillagos topik. végezetül ne feledd a szavakat, melyeket egy volt játékosotok mondott, hiszen még sokáig élvezheted Tony hanyag és teljesíthetetlen ígéreteit.:csebiamit ott kell, azt ott írom ki.
mindössze annyit jeleztem (lehet, kissé nagy terjedelemben), hogy milyen érdekes, hogy mekkora szórás van csapatok és játékosok között tűréshatár tekintetében.
slowmotion
csebi
több mint 10 éve
ezzel egyetértek, hogy nagy a szórás, és én sem szeretem. látható, hogy én jogosnak tartanám az eltiltást is, még eredménykövetőben is írtam.@slowmotion: sajnálom, hogy csalódnod kellett az irányítód ígéretében, de e frusztrációdat felesleges nálunk kiírni, arra van ott egy kék csillagos topik. végezetül ne feledd a szavakat, melyeket egy volt játékosotok mondott, hiszen még sokáig élvezheted Tony hanyag és teljesíthetetlen ígéreteit.:csebiamit ott kell, azt ott írom ki.
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
@slowmotion: sajnálom, hogy csalódnod kellett az irányítód ígéretében, de e frusztrációdat felesleges nálunk kiírni, arra van ott egy kék csillagos topik. végezetül ne feledd a szavakat, melyeket egy volt játékosotok mondott, hiszen még sokáig élvezheted Tony hanyag és teljesíthetetlen ígéreteit.:csebiamit ott kell, azt ott írom ki.
több mint 10 éve
hát igen, az irigység legtöbbször még a félelmet is legyőzi 😉Vannak erősebb érdekek 😀Hát, amikor már az ember elkezd szurkolni nektek egy meccsen, és elhitetitek, hogy volt értelme reménykedni, majd utána kaptok egy gyors FG-t és zacsi. Nagyon nem szeretné ez a csapat, hogy kedveljem 😀még az utálatunknál is fontosabb lett volna, h nehogy a Panthers 100%-os szezont toljon? 😉 korrekt
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Vannak erősebb érdekek 😀Hát, amikor már az ember elkezd szurkolni nektek egy meccsen, és elhitetitek, hogy volt értelme reménykedni, majd utána kaptok egy gyors FG-t és zacsi. Nagyon nem szeretné ez a csapat, hogy kedveljem 😀még az utálatunknál is fontosabb lett volna, h nehogy a Panthers 100%-os szezont toljon? 😉 korrekt
Wyatt
Szesze
Amúgy sem utálom a Giantset, simán csak maradjatok ki minden évben a PO-ból 😀

több mint 10 éve
én már meccs közben is írtam, hogy sztem a bírók ott hibáztak, hogy kb a második vagy harmadik után nem vágták ki mindkettőt. sisak-sisakért amúgy el kellene tiltani, és remélem el is fogják, megérdemli.de azért az felháborító, hogy szegény Norman itt az áldozat. azért ne legyünk már ennyire elvakultak, elég keményen adott, ráadásul érthetetlen volt, hogy már az első playnél miért kellett ezt csinálnia ...
@slowmotion: sajnálom, hogy csalódnod kellett az irányítód ígéretében, de e frusztrációdat felesleges nálunk kiírni, arra van ott egy kék csillagos topik. végezetül ne feledd a szavakat, melyeket egy volt játékosotok mondott, hiszen még sokáig élvezheted Tony hanyag és teljesíthetetlen ígéreteit.:
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
hát aki képes ennyit, ilyen stílusban írni/magára venni egy őt/csapatát alapvetően semmilyen szinten nem érintő dologgal kapcs akkor ott azért tényleg lehet egy csepp frusztráció.. de hát érthető persze 😉 igazán irigylésre méltó, h ennyi idővel rendelkezel, h a mi meccsünket ilyen szinten ki tudod elemezni (persze teljes elfogulatlansággal). Sztem mindenki eméssze a történteket inkább a saját berkein belül, van bőven mit mindannyiunknak.remek kis (s)írás lett! 😊Oké, sztem be lehet fejezni a párducoknak. Beckham paraszt volt azzal a fejeléssel (Zidane-nak pl egy vb-döntőben szállt el így az agya...), de nem ok nélkül történtek a dolgok. Mindannyian láttuk, hogy előtte is mi ment.figyu, mondok én valamit. szerintem összetehetitek a két kezeteket, hogy Mara meg Goodell puszipajtások (írhattam volna cumipajtást is, de az talán túl kemény lett volna).
G-men
a cúnya rossz tehenészeknél ha mondjuk Bryant negyedennyit elkövet egy meccsen, akkor az minimum ugyanennyi flag, kizárás a meccsről, és a média versenyt fröcsög, hogy Dez mekkora surmó. pedig az a szitu, hogy Beckhamnek ezen a téren ő is csak csókolommal köszönhet.
attól, hogy nem vagy hajlandó észrevenni, hogy Beckham meccsenként minimum párszor elkövet personal foul-t, csak basznak a bírók bedobni, az még nem jelenti azt, hogy nem történik meg. aztán persze ha hatodikra a védő visszaüt a kis takonynak, akkor már megy a sírás, hogy mer' a szemét köcsög védő hogy játszik.
elkezdtem számolni, az első tizenkét percben négy olyan játék volt, ahol be kellett volna dobni a zászlót Beckhamre. nem lehetett, kellett volna. sőt, az egyik olyan volt, hogy igazából a bíró még választhatott is volna, hogy a két szabálytalanság közül melyikre röpül a tizenötös zászló.
azt hiszem, nyolc körül fejeztem be a számolást, és ebben bent sincs az egyik, amiért kapta. viszont volt két fejre célzás (csak a második ment, offsettinggel), meg egy sisaklevétel reklamálás céljából, ezek ugye mérlegelés nélkül büntetendőek. ezen felül volt két vagy három fejre mért ütés, ugye a late contact, amiért kapott egy zászlót, meg a meccs végi TD után amikor (és ahogy) átlépett Norman felett, az megintcsak erőteljesen taunting.
más szóval Beckham ha extra motivációval is lépett pályára, az nála nem a jobb játékban, hanem a nagyobb tahóságban csúcsosodott ki.
de nem kell félnetek, mert Goodell zacsija Mara markában van, még talán kap is egy köszönőlapot, hogy ennyire érdekessé tette a meccset.
UI: pár hete Norman Bryantet fogta. akkor sem volt nagyobb a különbség, mint most, amikor Beckham a fesztivált csinálta. csak ott Norman és Bryant között nem került sor semmi ilyenre. de hát Dez a tróger börtönszökevény, Bekkem meg a csodakezű grál lovag.
na ebbe gondolj bele, amikor a kisköcsögöt véded.
slowmotion
igen erősen süt belőle a frusztráció nemcsak OBJ hanem Bryant ,Giants ügyben is! de ugye most már jobb hogy kiírtad magadból...?
egyébként ki volt az aki Grál lovagnak mondta OBJ-t itt?
yooker
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
remek kis (s)írás lett! 😊Oké, sztem be lehet fejezni a párducoknak. Beckham paraszt volt azzal a fejeléssel (Zidane-nak pl egy vb-döntőben szállt el így az agya...), de nem ok nélkül történtek a dolgok. Mindannyian láttuk, hogy előtte is mi ment.figyu, mondok én valamit. szerintem összetehetitek a két kezeteket, hogy Mara meg Goodell puszipajtások (írhattam volna cumipajtást is, de az talán túl kemény lett volna).
G-men
a cúnya rossz tehenészeknél ha mondjuk Bryant negyedennyit elkövet egy meccsen, akkor az minimum ugyanennyi flag, kizárás a meccsről, és a média versenyt fröcsög, hogy Dez mekkora surmó. pedig az a szitu, hogy Beckhamnek ezen a téren ő is csak csókolommal köszönhet.
attól, hogy nem vagy hajlandó észrevenni, hogy Beckham meccsenként minimum párszor elkövet personal foul-t, csak basznak a bírók bedobni, az még nem jelenti azt, hogy nem történik meg. aztán persze ha hatodikra a védő visszaüt a kis takonynak, akkor már megy a sírás, hogy mer' a szemét köcsög védő hogy játszik.
elkezdtem számolni, az első tizenkét percben négy olyan játék volt, ahol be kellett volna dobni a zászlót Beckhamre. nem lehetett, kellett volna. sőt, az egyik olyan volt, hogy igazából a bíró még választhatott is volna, hogy a két szabálytalanság közül melyikre röpül a tizenötös zászló.
azt hiszem, nyolc körül fejeztem be a számolást, és ebben bent sincs az egyik, amiért kapta. viszont volt két fejre célzás (csak a második ment, offsettinggel), meg egy sisaklevétel reklamálás céljából, ezek ugye mérlegelés nélkül büntetendőek. ezen felül volt két vagy három fejre mért ütés, ugye a late contact, amiért kapott egy zászlót, meg a meccs végi TD után amikor (és ahogy) átlépett Norman felett, az megintcsak erőteljesen taunting.
más szóval Beckham ha extra motivációval is lépett pályára, az nála nem a jobb játékban, hanem a nagyobb tahóságban csúcsosodott ki.
de nem kell félnetek, mert Goodell zacsija Mara markában van, még talán kap is egy köszönőlapot, hogy ennyire érdekessé tette a meccset.
UI: pár hete Norman Bryantet fogta. akkor sem volt nagyobb a különbség, mint most, amikor Beckham a fesztivált csinálta. csak ott Norman és Bryant között nem került sor semmi ilyenre. de hát Dez a tróger börtönszökevény, Bekkem meg a csodakezű grál lovag.
slowmotion
igen erősen süt belőle a frusztráció nemcsak OBJ hanem Bryant ,Giants ügyben is! de ugye most már jobb hogy kiírtad magadból...?
egyébként ki volt az aki Grál lovagnak mondta OBJ-t itt?
több mint 10 éve
Oké, sztem be lehet fejezni a párducoknak. Beckham paraszt volt azzal a fejeléssel (Zidane-nak pl egy vb-döntőben szállt el így az agya...), de nem ok nélkül történtek a dolgok. Mindannyian láttuk, hogy előtte is mi ment.figyu, mondok én valamit. szerintem összetehetitek a két kezeteket, hogy Mara meg Goodell puszipajtások (írhattam volna cumipajtást is, de az talán túl kemény lett volna).
G-men
több mint 10 éve
Beckham király!braxa88Beckham Adel maximum kiralyno, de inkabb csak hercegnocske, aki csak a hirnevnek koszonheti, hogy a palyan maradhatott. Remeljuk ma elgondolkodik azon, hogy vajon dramaqueenkent van-e helye a legnagyobbak kozott.
Nagyot ment a Giants, de neki muszaj volt, hogy inkabb csak rola beszeljenek es ne a kisManningrol v a vedelemrol.
több mint 10 éve
Nem jöttem volna be, ha nem üti fel a fejét az a narratíva, amit most te is felhoztál, hogy "nem ok nélkül történtek a dolgok". Nincs olyan ok, ami Beckham ámokfutását elfogadhatóvá tenné (Finnegan meg pláne nem csinált semmit egész meccset, illetve egyszer visszaütött, akkor csak ő kapott flaget).Ja, tényleg. itt éppen a liga második legtisztábban játszó védőjátosát láthatjuk.valahogy nem ér váratlanul h Norman mellett volt paraszt Beckham, liga jelenlegi legnagyobb gyökere ez az Norman, aki egy jó év után azt hiszi már ő Charles Woodson.Nem csak Normant érte a megtiszteltetés.
Beckham király!
braxa88
vine.co/v/iKv0WPMPVEA
| Amúgy szánalmas a véleményed, nem a Panthers vagy Norman miatt, hanem mert ép ésszel védhetetlen, amit Beckham csinált |
Jakehomer
Oké, sztem be lehet fejezni a párducoknak. Beckham paraszt volt azzal a fejeléssel (Zidane-nak pl egy vb-döntőben szállt el így az agya...), de nem ok nélkül történtek a dolgok. Mindannyian láttuk, hogy előtte is mi ment.
G-men
Wiedersehen.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
touchéidegenben a 'sington nem annyira pengeSztem ezért az ajánlatért a világon senki nem adna cserébe semmit. csapatunkban ez simán benne van.
a dallassal meg kell egyezni. ha megverik a redskinst, akkor jövőre az egyik dal vs nyg meccs első félidejében garantáltan nem szerez pontot az offensünk. szerintem fair ajánlat
vittore
G-men
több mint 10 éve
Ja, tényleg. itt éppen a liga második legtisztábban játszó védőjátosát láthatjuk.valahogy nem ér váratlanul h Norman mellett volt paraszt Beckham, liga jelenlegi legnagyobb gyökere ez az Norman, aki egy jó év után azt hiszi már ő Charles Woodson.Nem csak Normant érte a megtiszteltetés.
Beckham király!
braxa88
vine.co/v/iKv0WPMPVEA
| Amúgy szánalmas a véleményed, nem a Panthers vagy Norman miatt, hanem mert ép ésszel védhetetlen, amit Beckham csinált |
Jakehomer
Oké, sztem be lehet fejezni a párducoknak. Beckham paraszt volt azzal a fejeléssel (Zidane-nak pl egy vb-döntőben szállt el így az agya...), de nem ok nélkül történtek a dolgok. Mindannyian láttuk, hogy előtte is mi ment.
több mint 10 éve
idegenben a 'sington nem annyira pengeSztem ezért az ajánlatért a világon senki nem adna cserébe semmit. csapatunkban ez simán benne van.
a dallassal meg kell egyezni. ha megverik a redskinst, akkor jövőre az egyik dal vs nyg meccs első félidejében garantáltan nem szerez pontot az offensünk. szerintem fair ajánlat
vittore
több mint 10 éve
nyílván egy büdös paraszt volt Beckham, de Normant nem tudom sajnálni.valahogy nem ér váratlanul h Norman mellett volt paraszt Beckham, liga jelenlegi legnagyobb gyökere ez az Norman, aki egy jó év után azt hiszi már ő Charles Woodson.Nem csak Normant érte a megtiszteltetés.
Beckham király!
braxa88
vine.co/v/iKv0WPMPVEA
Jakehomer
több mint 10 éve
valahogy nem ér váratlanul h Norman mellett volt paraszt Beckham, liga jelenlegi legnagyobb gyökere ez az Norman, aki egy jó év után azt hiszi már ő Charles Woodson.Nem csak Normant érte a megtiszteltetés.
Beckham király!
braxa88
Tepper takarodj!