New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
No!Hát ennyi....Csalódott lennék ha nem lenne egy komolyabb tisztogatás!
yooker
Meglepne, ha lenne takarítás. Kap mégegy évet TC vagy házon belül oldjuk meg az utódlást...
balu10
szerintem se lesz és a látszat ellenére talán nem is feltétlen lenne indokolt..
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
yooker
Meglepne, ha lenne takarítás. Kap mégegy évet TC vagy házon belül oldjuk meg az utódlást...

több mint 10 éve
iason New York Giants 58
Ennyi volt. Jó volt Önökkel társalogni, eszmét cserélni, találkozunk újra szeptemberben. Mindenkinek minden jót kívánok!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Akkor már megvan a londoni meccs, vagy még kérdéses?
vanek úr
Az csak a jövő héten dől el és az is beleférne, ha ma esetleg nyernénk. Bár innentől én már csak egy jó Top10 pickért szurkolok, mert a védelem nagyon durva tehetséghiánnyal küzd. Illetve a London is király lenne,tuti mennék.

több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
vanek úr
Azt szerintem jövő héten dől el
több mint 10 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Na úgy tűnik közeleg a dal vége. 30-17re megy a redskins a 4. negyed elején😕

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 021
maholnap' 😊, de legkésőbb jövő héten tuti közelebb leszünk a megoldáshoz, ki költekezhet, ki marad stb..stb (nem egy-két sors fog eldőlni pro-kontra' ez alatt az idő alatt)
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Olvastam, hogy idén mennyi Cap space lesz majd. 30-40 misi rémlik +ezenfelül

+ erre elvileg rájöhet Cruz, 2016-ban 9,9 misit keresne, hát nem tudom mi lesz vele, nagyon rég nem játszott már, így én szkeptikus vagyok vele, ha cut se baj, amivel 6,1 misit spórolhatnánk

+JPP-vel is kell szerződés. Én megtartanám, remélem értékelni fogja, hogy bíztunk benne, és az eredeti igényeivel baleset előttről azért lemond.(6-8 misiért jó is lesz)

+Beatty se játszott idén jövőre 9,1 misit keresne, ami szerintem túl sok, nekem nem hiányzik, cut esetén 4,1 misi spórolás is elérhető lenne

+Jon Beason 5,1 misi míg George Schwartz 4,9 misi fizetés

FA igazolásainkra nagyon-nagyon kíváncsi leszek, félek hatalmas csalódás lesz.
Álom lenne, Collins mellé Eric Berry, de mondjuk Weedle se lenne rossz.
Egy oldalon olvastam a következő neveket: Von Miller, Alshon Jeffery, Bruce Irvin, Mitchell Schwartz

Ebből a realitás max Mitchell Schwartz és Alshon Jeffery lenne, bárki ilyen kaliber jönne nagyon örülnék neki. Beckam mellé kell még jó elkapó. Mitchell pedig jelenlegi játékosunk öccse, csak megfűzné.

Drafton is fokozottan várom. DL mindenképp lesz első két körben, de elég sok posztra várható.

Idén lehetnénk 12-2-es csapat, de semmi se jött össze, Remélem, hogy Manningnek még van 2 jó éve mondjuk és FA piacon sikerül szépen muzsikálnunk és még draftról is jön pár tehetség akkor a következő évben jöhetne valami szép siker.

Tudom még irtó korai, csak mivel a héten volt kicsi idő átgondolni, ezért zongoráztam a lehetőségekkel 😊
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Nyilván az utolsó pillanatig reménykedem, ez ellen nincs mit tenni 😀 és a Skinstől meg is kapjuk az esélyt sztem még, de nagy eséllyel elvérzünk már most a Vikes meccsen...
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Ma - pontosabban holnap hajnalban az eagles-nek fogok szurkolni. Soha ilyet még nem tettem és ha a szükség nem kényszerítene, most sem tenném. Egyszer talán bocsánatot nyerek erre a bűnre. Ps. Hátha mégis bejutunk!
iason
Én már nem reménykedek , ha hajnalban mégis kikapnak , a töketlen Cowboystól úgyse fognak. Sajnos a Redskins el kapta a fonalat elégé felvannak spannolva, így ahhoz hogy az Eagles nyerjen nagy játék kell tőlük.
több mint 10 éve
iason New York Giants 58
Ma - pontosabban holnap hajnalban az eagles-nek fogok szurkolni. Soha ilyet még nem tettem és ha a szükség nem kényszerítene, most sem tenném. Egyszer talán bocsánatot nyerek erre a bűnre. Ps. Hátha mégis bejutunk!
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Itt a Coughlin éra vége?

Írtam egy hosszabbat TC eddigi munkásságáról, illetve arról, hogy mi lehet a sorsa.

Btw ha valaki szeretne holnap meccsnézést dobjatok egy pm-t, mert rá fogok érni végre.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Eli Manning is on pace to have the highest completion %, 2nd most passing yards, most TD's, and 3rd lowest INT total of his NFL career, making it his best statistical season his entire career... Not bad for not having Victor Cruz & Will Beatty the entire season, nor Donnell for half the season.
ozibozi
jah, de azért ebből is látszik h a statisztika nem minden, mert valójában messze nem ez volt a legjobb szezonja..
több mint 10 éve
Eli Manning is on pace to have the highest completion %, 2nd most passing yards, most TD's, and 3rd lowest INT total of his NFL career, making it his best statistical season his entire career... Not bad for not having Victor Cruz & Will Beatty the entire season, nor Donnell for half the season.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 659 — Grady Judd fan
ahogy ti csináltátok Romoval idén? 😉 amúgy még mindig jobb mint ezt hallgatni minden nap, ha eltörölték volna az eltiltását.. most akkor megnyugodhat mindenki, helyre állhat a lelki békéd neked is
Szesze
Így van, pont ahogy mi tettük Romoval egész évben. 😊 Mondjuk OBJ hiába játssza magát épp az All Pro csapatba vagy a Madden borítójára, a csapata akkor is kikaphat. 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Eddig úgy nézz hogy eltörlik Beckham eltiltását. Megerősítés késő este várható.
Taz
(az azért szégyen lenne, bár láttunk már karón varjút)

de csak ha nézem Norman büntetését (első bünti facemask 8.7k, második bünti head/neck area 17.4), akkor Beckham mit kapna? ugye volt két h2h próbálkozás, az első bünti minimum 20k, a második dupláz, az eddig 60.
ha visszanézik a videót, akkor volt egy facemask (ugye oda-vissza ment a két faszagyerek között) az minimum ugyanúgy 8.7k, mint Normannek. ezen felül ugye Beckham párszor még odaütött Norman rácsára, az akkor vagy 8.7 + 17.4 + 17.4, vagy 17.4 + 34.8 + 34.8, az 43.5 és 87 között van. akkor ez 112 és 156 közöttre esik. Beckham virtuális game check-je (bonus included) 147.8k. a büntetés nem lépheti túl a game check felét. akkor a sokadik faszság már árengedményes? olyan, mint a londoni Oyster card, hogy napi mondjuk 15 fonton felül minden utazás ingyér' van?

de ha sok a matek, akkor csak annyi, hogy ugye a h2h az általában minimum 20k elsőre, másodikra 1 meccs eltiltás (nálunk is volt ilyen pár éve, a csere safety kapta, pedig egyszer sem fejre akart menni, csak elszámolta a röppályát). akkor egy meccsen belül annyiszor csinálhatod, ahányszor akarod, csak nem két különböző meccsen? nem lenne fair...
slowmotion
Én eltiltanám 2 szezonra. Az korrekt lenne. De legalább a Cowboys ellen ne léphessen soha pályára.
ON: Kiadott egy közleményt, korrekt:  www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Statement-from-Odell-Beckham-Jr-/c1ce6b60-5c85-4813-a1ec-6f786e0ed522
NightBoY
egy meccs jár, annyi elég.
(azt meg nem szeretném, ha ellenünk nem játszhatna, mert akkor ha nyerünk, végig azt hallgathatnánk, hogy mert Bekkemmel biztos más lett volna a vége 😛)
slowmotion
ahogy ti csináltátok Romoval idén? 😉 amúgy még mindig jobb mint ezt hallgatni minden nap, ha eltörölték volna az eltiltását.. most akkor megnyugodhat mindenki, helyre állhat a lelki békéd neked is

Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
Taz

de csak ha nézem Norman büntetését (első bünti facemask 8.7k, második bünti head/neck area 17.4), akkor Beckham mit kapna? ugye volt két h2h próbálkozás, az első bünti minimum 20k, a második dupláz, az eddig 60.
ha visszanézik a videót, akkor volt egy facemask (ugye oda-vissza ment a két faszagyerek között) az minimum ugyanúgy 8.7k, mint Normannek. ezen felül ugye Beckham párszor még odaütött Norman rácsára, az akkor vagy 8.7 + 17.4 + 17.4, vagy 17.4 + 34.8 + 34.8, az 43.5 és 87 között van. akkor ez 112 és 156 közöttre esik. Beckham virtuális game check-je (bonus included) 147.8k. a büntetés nem lépheti túl a game check felét. akkor a sokadik faszság már árengedményes? olyan, mint a londoni Oyster card, hogy napi mondjuk 15 fonton felül minden utazás ingyér' van?

de ha sok a matek, akkor csak annyi, hogy ugye a h2h az általában minimum 20k elsőre, másodikra 1 meccs eltiltás (nálunk is volt ilyen pár éve, a csere safety kapta, pedig egyszer sem fejre akart menni, csak elszámolta a röppályát). akkor egy meccsen belül annyiszor csinálhatod, ahányszor akarod, csak nem két különböző meccsen? nem lenne fair...
slowmotion
Én eltiltanám 2 szezonra. Az korrekt lenne. De legalább a Cowboys ellen ne léphessen soha pályára.
ON: Kiadott egy közleményt, korrekt:  www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Statement-from-Odell-Beckham-Jr-/c1ce6b60-5c85-4813-a1ec-6f786e0ed522
NightBoY
egy meccs jár, annyi elég.
(azt meg nem szeretném, ha ellenünk nem játszhatna, mert akkor ha nyerünk, végig azt hallgathatnánk, hogy mert Bekkemmel biztos más lett volna a vége 😛)
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Taz

slowmotion

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Maradt OBJ 1 meccses eltiltása.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
Taz

több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Whitlock IR . Visszahoztuk Meriweathert a helyére . FB posztot kifogja betölteni ? Vmelyik RB fogja helyetesíteni ?
több mint 10 éve
A legtöbb büdösbogárnak 1 igazi baja van csak, hogy nem náluk játszik.