New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 459
persze, hogy most játszunk újra Londonban, mikor sztem 0 % esély van arra, hogy elmenjek a meccsre ...

TC-nek szépen meg kell köszönni az elmúlt évtizedet, azért ő rakott vissza minket a térképre, a 2 SB gyönyörű volt. viszont nagyon remélem, hogy egyik koordinátorunk sem lesz HC nálunk, sőt Spagnoulot ki is rúgnám, ő nagyon úgy néz ki, hogy one year wonder volt és kész. Reese meg szerintem még kapjon egy kb utolsó utáni esélyt, azzal a HC-val, akit ő választ ki.
csebi
szerintem meg lehet Reese-től kéne megszabadulni olyan gyorsan, ahogy csak lehet... 😊 ezzel a játékosállománnyal az is csoda, hogy odáig eljutottunk, hogy mi tudtunk elveszíteni meccseket a végén. (OBJ nélkül harcban lettünk volna az 1/1-ért) ezt a szart ő lapátolta össze 4 év alatt, sérülésektől függetlenülmost meg az öreg viszi el a balhét) Ráadásul ha marad, most elkölthet 60 milkót, ki tudja kikre... (mind1 úgy sincs beleszólásunk 😊
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
persze, hogy most játszunk újra Londonban, mikor sztem 0 % esély van arra, hogy elmenjek a meccsre ...

TC-nek szépen meg kell köszönni az elmúlt évtizedet, azért ő rakott vissza minket a térképre, a 2 SB gyönyörű volt. viszont nagyon remélem, hogy egyik koordinátorunk sem lesz HC nálunk, sőt Spagnoulot ki is rúgnám, ő nagyon úgy néz ki, hogy one year wonder volt és kész. Reese meg szerintem még kapjon egy kb utolsó utáni esélyt, azzal a HC-val, akit ő választ ki.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
szervezünk fórumos kiutat, vagy az nagyon nagy macera? 😊
trii
Én támogatnám 😁
Taz
bár lehet egyszerűbb lenne csak a meccset együtt megtekinteni, a kiutat meg a szállást bonyolult összehozni (meg lehet felesleges is 😊 )
trii
kb 2 hét múlva elkezdik árulni a jegyeket, utána már nehéz lesz szervezkedni
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
szervezünk fórumos kiutat, vagy az nagyon nagy macera? 😊
trii
Én támogatnám 😁
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Top 10 picks in 2016 NFL Draft:

1. Tennessee
2. Cleveland
3. SD
4. Dallas
5. Jacksonville
6. Baltimore
7. SF
8. Miami
9. TB
10. NYG
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Csak kb egész héten ez volt a téma, de mind1 nem leszek megint én a gonosz, nem fogok vitát nyitni, ugrojunk.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Asbee számomra nem annyira egyértelmű, hogy Coughlin megy vagy marad. Senki nem tudja biztosra. Bevallom nem nagyon szoktam követni a Giants történéseit. Így nekem a Coughlin megy kicsit meglepetés.
több mint 10 éve
Randle nél a mennyi az annyi fog szerintem dönteni, ő már nem lesz szerintem sokkal jobb, de "nem sokért" egy korrekt 2.-3. számú opció lehet. Ha meg vlk elviszi, hát menjen...
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
csak úgy mellesleg: 😊
Most Rec yds in 1st 2 seasons in NFL history:
1) Odell Beckham Jr.
2) Randy Moss
ozibozi
És 5 game-ről hiányzott is, ha jól számolom. (4+1)

Azért kérdés jövőre Randle maradjon a 2. számú elkapó, vagy próbálkozunk FA piac vagy esetleg drafton beleszeretnek-e valakibe.

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
csak úgy mellesleg: 😊
Most Rec yds in 1st 2 seasons in NFL history:
1) Odell Beckham Jr.
2) Randy Moss
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan
Akkor lesz egy London-Tour :S 😀 Egyik szemem sír a másik nevet 😀 😥
Taz
Mázlisták. Már ebből is 2 lesz Elinak. : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Még meccs előtt néztem, pénteki indulással, keddi visszaerkezéssel 25 ezer most a Ryanair jegy, hétfői visszaindulással 34. Lehet tervezgetni, csak figyelni kell, mert gondolom, akkor lesz az őszi szünet mo-on, tehát azért kapósak lehetnek a londoni jegyek.
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Ha jól látom már lehet is jegyeket venni. Van valakinek tapasztalata, hogy meddig lesz szabad hely? Érdemes megvenni most vagy várni nyárig-stb. hátha lejjebb mennek az árak?

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Majd ha lesznek infók, írjátok! Persze rá leszek cuppanva én is 😀

Kicsit más téma:
draftsorrend ha jól számolom eddig a Miami-t előzzük ? és még Tampára lesz esélyünk 😀
EDIT: hülye vagyok nem így van
GiantsMLBhunter
A Top10 biztos 8, 9 vagy 10

több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Akkor lesz egy London-Tour :S 😀 Egyik szemem sír a másik nevet 😀 😥
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Majd ha lesznek infók, írjátok! Persze rá leszek cuppanva én is 😀

Kicsit más téma:
draftsorrend ha jól számolom eddig a Miami-t előzzük ? és még Tampára lesz esélyünk 😀
EDIT: hülye vagyok nem így van

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 938 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó utat, jó szurkolást 😊
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 671 — Giants fan
London Baby!!!

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nah tudtam, hogy a végét csak elcsesszuk. No problem, irány London 😊

több mint 10 éve
Irány London!😀

több mint 10 éve
Lehet hogy tényleg ez Coughlin utolsó meccse az NFL ben? Nagyon sok hír van most róla. A mai meccsen a családja is az oldal vonal mellett van, Coughlin pulóverben!
Béczkó
Hú, köszi az infót!😮

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Lehet hogy tényleg ez Coughlin utolsó meccse az NFL ben? Nagyon sok hír van most róla. A mai meccsen a családja is az oldal vonal mellett van, Coughlin pulóverben!
több mint 10 éve
A sajtóban többször emlegetett Notre Dame-os Brian Kelly kilőve mint edzőjelölt, mert ő is összevont GM-HC akar lenni az NFL-ben .(majd egyszer)
vlsz ez ilyen Kelly szindrómaként fog bevonulni a NFL történetébe Ha Parcells meg Coughlin sem kapott ilyen jogokat, vlsz NY-ban ez még sokáig nem lesz téma... (ráadásul pont a fili szitu után nem is mostanában lesz ez bárhol aktuális)
ozibozi
Seattle-ben pont az ellenpélda van rá, és Carroll pl. százszor jobban draftol mint Reese. Lehet ennek jövője, egyszer.
szviko
nem is akkor kapta meg, amikor az NFL-be került csikóként 😊 az első - második évében...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
A sajtóban többször emlegetett Notre Dame-os Brian Kelly kilőve mint edzőjelölt, mert ő is összevont GM-HC akar lenni az NFL-ben .(majd egyszer)
vlsz ez ilyen Kelly szindrómaként fog bevonulni a NFL történetébe Ha Parcells meg Coughlin sem kapott ilyen jogokat, vlsz NY-ban ez még sokáig nem lesz téma... (ráadásul pont a fili szitu után nem is mostanában lesz ez bárhol aktuális)
ozibozi
Seattle-ben pont az ellenpélda van rá, és Carroll pl. százszor jobban draftol mint Reese. Lehet ennek jövője, egyszer.
több mint 10 éve