New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
persze, hogy most játszunk újra Londonban, mikor sztem 0 % esély van arra, hogy elmenjek a meccsre ...szerintem meg lehet Reese-től kéne megszabadulni olyan gyorsan, ahogy csak lehet... 😊 ezzel a játékosállománnyal az is csoda, hogy odáig eljutottunk, hogy mi tudtunk elveszíteni meccseket a végén. (OBJ nélkül harcban lettünk volna az 1/1-ért) ezt a szart ő lapátolta össze 4 év alatt,
TC-nek szépen meg kell köszönni az elmúlt évtizedet, azért ő rakott vissza minket a térképre, a 2 SB gyönyörű volt. viszont nagyon remélem, hogy egyik koordinátorunk sem lesz HC nálunk, sőt Spagnoulot ki is rúgnám, ő nagyon úgy néz ki, hogy one year wonder volt és kész. Reese meg szerintem még kapjon egy kb utolsó utáni esélyt, azzal a HC-val, akit ő választ ki.
csebi
több mint 10 éve
persze, hogy most játszunk újra Londonban, mikor sztem 0 % esély van arra, hogy elmenjek a meccsre ...TC-nek szépen meg kell köszönni az elmúlt évtizedet, azért ő rakott vissza minket a térképre, a 2 SB gyönyörű volt. viszont nagyon remélem, hogy egyik koordinátorunk sem lesz HC nálunk, sőt Spagnoulot ki is rúgnám, ő nagyon úgy néz ki, hogy one year wonder volt és kész. Reese meg szerintem még kapjon egy kb utolsó utáni esélyt, azzal a HC-val, akit ő választ ki.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
kb 2 hét múlva elkezdik árulni a jegyeket, utána már nehéz lesz szervezkednibár lehet egyszerűbb lenne csak a meccset együtt megtekinteni, a kiutat meg a szállást bonyolult összehozni (meg lehet felesleges is 😊 )szervezünk fórumos kiutat, vagy az nagyon nagy macera? 😊Én támogatnám 😁
trii
Taz
trii
több mint 10 éve
szervezünk fórumos kiutat, vagy az nagyon nagy macera? 😊Én támogatnám 😁
trii
több mint 10 éve
Top 10 picks in 2016 NFL Draft:1. Tennessee
2. Cleveland
3. SD
4. Dallas
5. Jacksonville
6. Baltimore
7. SF
8. Miami
9. TB
10. NYG
több mint 10 éve
Csak kb egész héten ez volt a téma, de mind1 nem leszek megint én a gonosz, nem fogok vitát nyitni, ugrojunk.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Asbee számomra nem annyira egyértelmű, hogy Coughlin megy vagy marad. Senki nem tudja biztosra. Bevallom nem nagyon szoktam követni a Giants történéseit. Így nekem a Coughlin megy kicsit meglepetés.
több mint 10 éve
Randle nél a mennyi az annyi fog szerintem dönteni, ő már nem lesz szerintem sokkal jobb, de "nem sokért" egy korrekt 2.-3. számú opció lehet. Ha meg vlk elviszi, hát menjen...
több mint 10 éve
csak úgy mellesleg: 😊És 5 game-ről hiányzott is, ha jól számolom. (4+1)
Most Rec yds in 1st 2 seasons in NFL history:
1) Odell Beckham Jr.
2) Randy Moss
ozibozi
Azért kérdés jövőre Randle maradjon a 2. számú elkapó, vagy próbálkozunk FA piac vagy esetleg drafton beleszeretnek-e valakibe.
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
csak úgy mellesleg: 😊Most Rec yds in 1st 2 seasons in NFL history:
1) Odell Beckham Jr.
2) Randy Moss
több mint 10 éve
Akkor lesz egy London-Tour :S 😀 Egyik szemem sír a másik nevet 😀 😥Mázlisták. Már ebből is 2 lesz Elinak. : D
Taz

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Még meccs előtt néztem, pénteki indulással, keddi visszaerkezéssel 25 ezer most a Ryanair jegy, hétfői visszaindulással 34. Lehet tervezgetni, csak figyelni kell, mert gondolom, akkor lesz az őszi szünet mo-on, tehát azért kapósak lehetnek a londoni jegyek.
több mint 10 éve
Ha jól látom már lehet is jegyeket venni. Van valakinek tapasztalata, hogy meddig lesz szabad hely? Érdemes megvenni most vagy várni nyárig-stb. hátha lejjebb mennek az árak?
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Majd ha lesznek infók, írjátok! Persze rá leszek cuppanva én is 😀A Top10 biztos 8, 9 vagy 10
Kicsit más téma:
draftsorrend ha jól számolom eddig a Miami-t előzzük ? és még Tampára lesz esélyünk 😀
EDIT: hülye vagyok nem így van
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Akkor lesz egy London-Tour :S 😀 Egyik szemem sír a másik nevet 😀 😥
több mint 10 éve
Majd ha lesznek infók, írjátok! Persze rá leszek cuppanva én is 😀Kicsit más téma:
draftsorrend ha jól számolom eddig a Miami-t előzzük ? és még Tampára lesz esélyünk 😀
EDIT: hülye vagyok nem így van
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Jó utat, jó szurkolást 😊
több mint 10 éve
London Baby!!!
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Nah tudtam, hogy a végét csak elcsesszuk. No problem, irány London 😊
több mint 10 éve
Irány London!😀
több mint 10 éve
Lehet hogy tényleg ez Coughlin utolsó meccse az NFL ben? Nagyon sok hír van most róla. A mai meccsen a családja is az oldal vonal mellett van, Coughlin pulóverben!Hú, köszi az infót!😮
Béczkó
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Lehet hogy tényleg ez Coughlin utolsó meccse az NFL ben? Nagyon sok hír van most róla. A mai meccsen a családja is az oldal vonal mellett van, Coughlin pulóverben!
több mint 10 éve
nem is akkor kapta meg, amikor az NFL-be került csikóként 😊 az első - második évében...A sajtóban többször emlegetett Notre Dame-os Brian Kelly kilőve mint edzőjelölt, mert ő is összevont GM-HC akar lenni az NFL-ben .(majd egyszer)Seattle-ben pont az ellenpélda van rá, és Carroll pl. százszor jobban draftol mint Reese. Lehet ennek jövője, egyszer.
vlsz ez ilyen Kelly szindrómaként fog bevonulni a NFL történetébeHa Parcells meg Coughlin sem kapott ilyen jogokat, vlsz NY-ban ez még sokáig nem lesz téma... (ráadásul pont a fili szitu után nem is mostanában lesz ez bárhol aktuális)
ozibozi
szviko
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
A sajtóban többször emlegetett Notre Dame-os Brian Kelly kilőve mint edzőjelölt, mert ő is összevont GM-HC akar lenni az NFL-ben .(majd egyszer)Seattle-ben pont az ellenpélda van rá, és Carroll pl. százszor jobban draftol mint Reese. Lehet ennek jövője, egyszer.
vlsz ez ilyen Kelly szindrómaként fog bevonulni a NFL történetébeHa Parcells meg Coughlin sem kapott ilyen jogokat, vlsz NY-ban ez még sokáig nem lesz téma... (ráadásul pont a fili szitu után nem is mostanában lesz ez bárhol aktuális)
ozibozi
több mint 10 éve
A sajtóban többször emlegetett Notre Dame-os Brian Kelly kilőve mint edzőjelölt, mert ő is összevont GM-HC akar lenni az NFL-ben .(majd egyszer)