New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Doug Marrone is valószínűleg a célpontunkban van. És a Nassib fan club felkészül 3... 2... 1...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
The ‪#‎Giants‬ also plan to interview Carolina Panthers defensive coordinator Sean McDermott - per Ralph Vacchiano
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 463
Thank You Coach | Tom Coughlin Tribute

több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Szidhattuk, meg elment felette is az idő, de ilyen edzőnk jo ideig nem lesz :

korábban kezdte nyomni itt mint hogy elkezdtem nfl-t nézni és a Giantsnak drukkolni (nyg@sea, L/OT)
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
Szidhattuk, meg elment felette is az idő, de ilyen edzőnk jo ideig nem lesz :

www.facebook.com/bigblueunited/videos/10153327671624856/

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 319
én Paytonnak örülnék még második körrel együtt is
Szesze
Rob Ryan-el együtt is? 😊
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 980 — Giants fan
Szesze
Payton pár éve még jobban tetszett volna....😊
yooker
de akkor még két első kört ért 😊
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Egyébként én nem nagyon láttam még ilyen óriási tiszteletet, amit a volt és jelenlegi Giants játékosok mutatnak Coughlin felé, ez valami elképesztő.
Tényleg a tisztelet és a szeretet sugárzik minden egyes nyilatkozatból, tweetből.
Ritka és nagyon felemelő ilyet látni a jelenlegi negatív és anyázós nyilatkozatokkal teli médiában.
tenorx
 grantland.com/the-triangle/the-annual-pursuit-of-quitting-on-tom-coughlin/
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Philadelphia Eagles - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Az idézett cikkben is benne volt amúgy az a sztori, hogy Giants-es első évében azért büntetett meg játékosokat, mert csak két perccel a megbeszélés előtt érkeztek meg, miközben az ő mottója szerint "a meetingek öt perccel korábban kezdődnek". Na a mai sajtótájékoztató is keleti parti idő szerint 10:30-kor kezdődött volna, az NFL Network is így időzített, erre Coughlin 10:25-kor állt pódiumra és kezdett bele mondanivalójába 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Szesze
Payton pár éve még jobban tetszett volna....😊
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 463
Ahogy olvasgattam anno Az eredeti terv az volt, hogy a jövőre lejáró szerződése után vette volna át a csapatot a mekadu' a tervezett pozitív szezon(ok) után. A terv jó volt, el is fogadta volna mindenki vlsz, csak nem jött össze. Olyan nevek is röpködnek, hogy a végén még örülnénk neki ha ő lenne.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Mind1 hogy OC vagy DC a csapatnak az lesz a fontos, hogy legyen győztes mentalitású és jól tudjon motiválni.
Asbee
Ennek örömére Spagnuolot és McAdoot is leinterjúztatják 😀

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
Egyébként én nem nagyon láttam még ilyen óriási tiszteletet, amit a volt és jelenlegi Giants játékosok mutatnak Coughlin felé, ez valami elképesztő.
Tényleg a tisztelet és a szeretet sugárzik minden egyes nyilatkozatból, tweetből.
Ritka és nagyon felemelő ilyet látni a jelenlegi negatív és anyázós nyilatkozatokkal teli médiában.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Hát bárki legyen is az utód Coughlin hiányozni fog, ha tényleg folytatja remélem valami szimpatikus csapathoz kerül.

Nekem nem igazán tetszik egyetlen eddig felmerült név sem, McDaniels téren Szeszével vagyok, Paytonért ne adjunk második kört, McAdoonak sok lenne még a kinevezés szerintem, többiek meg meh. Leginkább egy jó D gurunak örülnék, aki mellett maradhatna McAdoo, Elinak nincs már sok ideje, nem kéne újabb offenset tanultatni vele. Mondjuk ez a váltás sem okozott neki sok gondot, elég tapasztalt már ahhoz hogy bármit elsajátítson, főleg ha valami hasonló rendszer jön, de szerintem a bajszoshoz eléggé ragaszkodunk, azt viszont nem szeretném ha HC is lenne. Azt persze senki ne kérdezze ki lenne ez a jó D edző, aki nem hozna saját stábot 😊

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
GJohnny74 New York Giants 702
De még senki nem is írta hogy köszönjük Tom Coughlin 😉
dande
Itt egymás között szerintem nem sok értelme írogatni, hogy köszönjük neki az elmúlt éveket. Rá kell írni a twitter, facebook, stb. oldalára, annak van értelme. 😊
több mint 10 éve
dande
csebi New York Giants 2 078 — Lucas Scott
persze, hogy most játszunk újra Londonban, mikor sztem 0 % esély van arra, hogy elmenjek a meccsre ... TC-nek szépen meg kell köszönni az elmúlt évtizedet, azért ő rakott vissza minket a térképre, a 2 SB gyönyörű volt. viszont nagyon remélem, hogy egyik koordinátorunk sem lesz HC nálunk, sőt Spagnoulot ki is rúgnám, ő nagyon úgy néz ki, hogy one year wonder volt és kész. Reese meg szerintem még kapjon egy kb utolsó utáni esélyt, azzal a HC-val, akit ő választ ki.
1 csak lett azért! 😊
érdekes amúgy tényleg, nekem se jutott eszembe hogy ide be kellene írni, pedig okozott sok örömet az tény!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 944 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 10 éve
Egyébként egy nagy piros pont mindenkinek, mert senki sem dobta be Gruden + Cowher nevét😀

több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 334 — Titans fan
Köszönöm a válaszokat Ross-ügyben! Nem hangzik túl biztatóan, amit írtatok, bár GM-ként nyilván más feladata lesz, és maga mellé vehet egy jó scouting csapatot. 😊 Meglátjuk, elvileg rajta kívül van még 13 jelölt a posztra.

Music City Miracle
több mint 10 éve
Mind1 hogy OC vagy DC a csapatnak az lesz a fontos, hogy legyen győztes mentalitású és jól tudjon motiválni. Gase-t én nem kérnék, Bears szurkolók annyira nincsenek oda érte. JMD-nél kérdés mennyit tudott tanulni a múlt hibáiból.

több mint 10 éve
ha McDaniels lesz akkor felkötöm magam az biztos.. akkor már 100x inkább McAdoo
Szesze
pont most akartam írni hogy szerintem KakAdoo lesz a befutó bár személy szerint valami izgalmasabbat (pl.McDaniels ) jobban várnék...az tuti nem lenne állóvíz 😊

Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
ha McDaniels lesz akkor felkötöm magam az biztos.. akkor már 100x inkább McAdoo
több mint 10 éve
A foxsports.com-on négy lehetséges jelöltet írnak:
Sean McDermott - Panthers def coord.
Adam Gase - Bears off coord.
Josh McDaniels - Patriots off coord.
Ben McAdoo

Érdekes, hogy itt Sean Payton nincs benne.
GJohnny74
Mert ők is tudják h nem fogunk egy 2.körös draftcetlit adni érte
Taz
Egy deff vagy off koordinátor jobb HC posztra. Vagy ez teljesen mindegy, és egyéb tulajdonságok révén lehet jó HC?
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Ben McAdoo

GJohnny74
Mert ők is tudják h nem fogunk egy 2.körös draftcetlit adni érte
több mint 10 éve
Ben McAdoo