New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Akkor lesz egy London-Tour :S 😀 Egyik szemem sír a másik nevet 😀 😥
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Majd ha lesznek infók, írjátok! Persze rá leszek cuppanva én is 😀

Kicsit más téma:
draftsorrend ha jól számolom eddig a Miami-t előzzük ? és még Tampára lesz esélyünk 😀
EDIT: hülye vagyok nem így van

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 424 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó utat, jó szurkolást 😊
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
London Baby!!!

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nah tudtam, hogy a végét csak elcsesszuk. No problem, irány London 😊

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Irány London!😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Lehet hogy tényleg ez Coughlin utolsó meccse az NFL ben? Nagyon sok hír van most róla. A mai meccsen a családja is az oldal vonal mellett van, Coughlin pulóverben!
Béczkó
Hú, köszi az infót!😮

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Lehet hogy tényleg ez Coughlin utolsó meccse az NFL ben? Nagyon sok hír van most róla. A mai meccsen a családja is az oldal vonal mellett van, Coughlin pulóverben!
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
A sajtóban többször emlegetett Notre Dame-os Brian Kelly kilőve mint edzőjelölt, mert ő is összevont GM-HC akar lenni az NFL-ben .(majd egyszer)
vlsz ez ilyen Kelly szindrómaként fog bevonulni a NFL történetébe Ha Parcells meg Coughlin sem kapott ilyen jogokat, vlsz NY-ban ez még sokáig nem lesz téma... (ráadásul pont a fili szitu után nem is mostanában lesz ez bárhol aktuális)
ozibozi
Seattle-ben pont az ellenpélda van rá, és Carroll pl. százszor jobban draftol mint Reese. Lehet ennek jövője, egyszer.
szviko
nem is akkor kapta meg, amikor az NFL-be került csikóként 😊 az első - második évében...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
A sajtóban többször emlegetett Notre Dame-os Brian Kelly kilőve mint edzőjelölt, mert ő is összevont GM-HC akar lenni az NFL-ben .(majd egyszer)
vlsz ez ilyen Kelly szindrómaként fog bevonulni a NFL történetébe Ha Parcells meg Coughlin sem kapott ilyen jogokat, vlsz NY-ban ez még sokáig nem lesz téma... (ráadásul pont a fili szitu után nem is mostanában lesz ez bárhol aktuális)
ozibozi
Seattle-ben pont az ellenpélda van rá, és Carroll pl. százszor jobban draftol mint Reese. Lehet ennek jövője, egyszer.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
 nypost.com/2015/12/30/john-maras-2016-plan-coughlin-likely-out-but-what-about-reese/
több mint 10 éve
Hoppá:

If the reports are true and Tom Coughlin is going to resign on Monday us GIANTS fans should really take the time and thank him for everything he has done in this decade of head coaching the Giants. I'll take the losing seasons because of the Championships he brought us and the class in which they came. Don't know who takes over but I sure hope it's somebody like TC.
THANKS FOR EVERYTHING COACH

-Licence Plate Guy
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Jó hír, hogy csapatunk is inkább a londoni derbyt a Rams-szel (+az utána következő bye weeket) részesíti előnyben az idegenbeli Seahawks meccsel szemben. Kérdés, hogy eszerint (nem)teszünk-e vasárnap.
szviko
Hát csalódnék a csapatban, hogy a könnyebb sorsolás miatt , inkább kikapnak.... Ráadásul az Eagles ellen
Taz
londoni meccs,jobb draft,(elvileg) jobb sorsolás...
jelen helyzetben elfogadnám a L-t én is...
több mint 10 éve
Mike Garafolo szerint az öreg a Panthers vereség után megváltozott, megtört, elege is lett(?) és a forrásai szerint hétfőn inkább lemond, mint hogy kitegye magát az esetleges kirúgásnak... (A vezetőség is mint a szurkolók, 50-50%-os megosztottságban vannak amúgy a kirúgásával kapcsolatban) ha így dönt, 7Milkóról is le kell mondania, ami jövőre még járna neki a szerződése alapján...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Én azért szívesen elnéznék Londonba😀 Mindig jó legyőzni egy riválist, de közel sem bánnám ha kikapunk

több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Jó hír, hogy csapatunk is inkább a londoni derbyt a Rams-szel (+az utána következő bye weeket) részesíti előnyben az idegenbeli Seahawks meccsel szemben. Kérdés, hogy eszerint (nem)teszünk-e vasárnap.
szviko
Hát csalódnék a csapatban, hogy a könnyebb sorsolás miatt , inkább kikapnak.... Ráadásul az Eagles ellen
több mint 10 éve
több mint 10 éve
70 milkó körül lehet a cap space (+/- 10 % a kivágások, átstrukturálások függvényében) , de mindenképpen Top 5 helyünk lesz idén
A WSJ is ezzel foglalkozik, felhozva a Jets tavalyi példáját
 www.wsj.com/articles/giants-should-have-ample-cap-room-to-improve-in-2016-1451268165
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Boldog új évet mindenkinek! (nekem sajnos egyből egy bokaficammal kezdődött..)

Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Minden Giants drukkernek nagyon boldog új évet kívánok! Ez a szezon ugyan nem jött össze, de majd a következő, az biztosan!
iason
Szép dolog hogy így egyből ránk gondoltál! Családot is csak utána hívtad? 😀 😉
yooker
Első a csapat 😀 Boldog Új évet Mindenkinek 😀 Kívánom hogy ez az év a mi évünk legyen,és hogy jövő ilyenkor már Lombardiért küzdjünk!!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Minden Giants drukkernek nagyon boldog új évet kívánok! Ez a szezon ugyan nem jött össze, de majd a következő, az biztosan!
iason
Szép dolog hogy így egyből ránk gondoltál! Családot is csak utána hívtad? 😀 😉
több mint 10 éve
iason New York Giants 58
több mint 10 éve
lehet s(z)avazni, kit tartanál meg, kit rúgnál ki... vannak érdekes eredmények , főleg a vezetőknél...

interactive.nydailynews.com/2015/12/giants-keep-em-dump-em/index.html?utm_content=buffer6ae77&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=RVacchiano+Twitter
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Volt még egy érdekes felvetés az edzőkérdéssel kapcsolatban ami szempont lehet a szakma mellett. A 'speciális' NY-i média kezelése. Az utódának mindenképpen olyannak kell lennie (most, vagy később) 'akit nem esznek meg reggelire' a sajtó rutinos képviselői se.
ozibozi
BB kaliberre gondoltál? 😊
Nomac
Szerintem nem arra gondolt. Tudom, hogy nehez lesz, es sajnalom, hogy ezt nekem kell veghezvinni de ugy erzem muszaj... kapaszkodj meg: NEM a Pats korul forog a Fold. Huhh, tudom nehez volt, de tul vagyunk rajta! Jobb azert igy lezarni az evet, az igazsag tudataban 😊

You should know I bleed blue...