New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
En nem szeretnem

több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Mekado nalunk viziten
Janek
Tolem vihetnetek
több mint 10 éve
Remelem ,h Gaset mar azelott szerzodtetik mielott hozzank jonne interjura.Tapasztalt edzore van szuksege a csapatnak.Teryl Austin nalam az abszolut favorit,ha nem celozzuk meg a frissen kivagott Lovie t,aki az egyetlen igazi HC a jeloltek kozott.Mindket koordinatorunk mehet tolem isten hirevel illetve az osszes pozicios edzo.Uj hangra van szuksege a csapatnak,Eli egy tapasztalt jatekos,alkalmazkodik majd barki legyen az uj OC.A problema ott kezdodik ,h ha Mcadoo lenne kinevezve,szinte biztos h maradna Spags is.Azaz semmi sem valtozna.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
Mekado nalunk viziten

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gase interjú pénteken.
Beki
közben ajánlatot kapott a sasoktól
csebi
Nem olvastam ajánlatról, csak lehetséges 2. interjúról.
Beki
Viszont a Phinsnél állítólag Ross arra készül, hogy ma olyan paychecket tesz elé, ami után esze ágában sem lesz még 1 körre visszamenni Phillybe.
empty taxi
Igen, most olvastam mondjuk végig a Philly topicot és La Canfora tweetje is erre enged következtetni, így elvileg Gase előtt akad ajánlat és ha hétvégén visszamegy Phillybe 2. interjúra valszeg ő lesz a HC ott.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Gase interjú pénteken.
Beki
csebi
Beki
Viszont a Phinsnél állítólag Ross arra készül, hogy ma olyan paychecket tesz elé, ami után esze ágában sem lesz még 1 körre visszamenni Phillybe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gase interjú pénteken.
Beki
csebi
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
Gase interjú pénteken.
Beki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 463
Az hogy Reese maradt ès TC ment, az pont olyan mint egy ève a koordinàtor csere. Most nagyobb àldozat kellett...A Giants èrdekèt az szolgàlta volna, ha reese-t kibasszák, TC csinàl egy plusszos èvet, ès jövőre a bajúsz kinövi magàt/ahogy terveztèk/ ès HC lesz Eli visszavonulàsàig min.azèrt az USA szavazott 90-10 arànyban a felelősről azèrt hogy itt tartųnk, ès lehet Rreese volt az oka?. Ez trash roster ès magyaràzhatatlan. Mèg gyakorló csapatba se fèfnènek be a kezdőink nagyrèsze /màshol./

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
A középső és hátsókörös draft nagyjából lutri. Itt is választanak kezdőként, sztárjátékosokat, de ez szerintem ritka. Ha Russel Wilson esetét nézünk, akkor az összes scout, szagértő fogalmatlan, mert egy franchise qb midround választott lett.
Szóval szerintem egy GM munkáját nem a középső, hátsó körös választások minősítik, inkább a FA, a cap kezelése, a szerződések a roster. A hibákat, amiket csinált, azt meg leírtuk korábban.
Arról megy a vita kinn, hogy TC megkapta azokat a játékosokat, akiket kért, így ez valamennyire menti JR-t, a roster miatt.
gyurczi
A jo GM et es stabjat az kulonbozteti meg a rossztol h kesobbi korokbe jol draftol!!! Nem nehez 1.es 2 . korbe jo jatekost huzni sot meg 3. is alap h hasznalhato jatekost valasztassz.A jo gm kesobbi korokbe is talal jo jatekost.Szoval egy gm munkajat igenis a hatso koros draftok minositik!
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Sean Payton marad New Orleans-ban

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 671 — Giants fan
A középső és hátsókörös draft nagyjából lutri. Itt is választanak kezdőként, sztárjátékosokat, de ez szerintem ritka. Ha Russel Wilson esetét nézünk, akkor az összes scout, szagértő fogalmatlan, mert egy franchise qb midround választott lett.
Szóval szerintem egy GM munkáját nem a középső, hátsó körös választások minősítik, inkább a FA, a cap kezelése, a szerződések a roster. A hibákat, amiket csinált, azt meg leírtuk korábban.
Arról megy a vita kinn, hogy TC megkapta azokat a játékosokat, akiket kért, így ez valamennyire menti JR-t, a roster miatt.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Az eddigi években az ment, hogy Coughlin megöregedett, nem tudja már irányítani a csapatot, nem hallgatnak rá a játékosai, most pedig sokan hogy miért "küldtük el".
Asbee
ez nem tudom, hogy nekem szól-e, de magam védelmében annyit mondanék, hogy igen, sztem megöregedett már az öreg, picit rutin lett minden, nem árt a frissítés, és sztem ezt már tavaly meg kellett volna lépni. ettől függetlenül elismerem, amit tett, és bmikor is történt volna meg a váltás, sajnáltam volna. egyrészt, épp a személyisége miatt, amiket most is mondott, meg ahogy végig cselekedett, másrészt pedig csak ő volt az első edző, aki alatt a csapatom első 2 SB-jét élőben láthattam.
csebi
Nem neked ment😀 Az általános vélekedés volt ez

több mint 10 éve
Az eddigi években az ment, hogy Coughlin megöregedett, nem tudja már irányítani a csapatot, nem hallgatnak rá a játékosai, most pedig sokan hogy miért "küldtük el".
Asbee
ez nem tudom, hogy nekem szól-e, de magam védelmében annyit mondanék, hogy igen, sztem megöregedett már az öreg, picit rutin lett minden, nem árt a frissítés, és sztem ezt már tavaly meg kellett volna lépni. ettől függetlenül elismerem, amit tett, és bmikor is történt volna meg a váltás, sajnáltam volna. egyrészt, épp a személyisége miatt, amiket most is mondott, meg ahogy végig cselekedett, másrészt pedig csak ő volt az első edző, aki alatt a csapatom első 2 SB-jét élőben láthattam.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Én azt látom, hogy ezek az újságírók több esetben is iszonyat buták, nem sokat konyítanak a focihoz, csak joguk van mindenhol ott lenni (persze itt most nem BBV-ra gondolok). Ehhez párosul még az is, hogy a kattintásokért dolgoznak, így minél nagyobb szenzációt kell csapni. Pl. New York Daily News-nál Payton is ott a jelöltek között, közben meg semmi megkeresés nem történt az irányába és nagyon nagyon meglepődnék ha picket áldoznánk rá, csak annyit mondott Mara, hogy nem jelenti ki, hogy nem ő lesz az új HC. Nyilván nem mond ilyet, mivel egy rakat lehetőséget vizsgálnak. És ugyebár ez New York, nem egy lap van akik piócaként küldik az embereiket.

Az eddigi években az ment, hogy Coughlin megöregedett, nem tudja már irányítani a csapatot, nem hallgatnak rá a játékosai, most pedig sokan hogy miért "küldtük el". Mondjuk a "stepped down" nekem inkább azt jelenti, hogy ő akart menni, de kitudja mi van a háttérben, Gilbride sem biztos, hogy kizárólag önszántából vonult vissza. És amíg Coughlint próbálták lehúzni, addig Reese-t csak magasztalták. 2 SB-t nyert, milyen jó döntéseket hoz, jól draftol stb. Aztán hirtelen ez most megváltozott. Soha nem szerettem az ilyen szélsőséges magatartásokat, nem kell azonnal leírni mindenkit. Az viszont korábban is látszott, hogy elég sok dolog Reese-nek kedvezett. Az egyik, hogy a 2007-es SB győzelem inkább Accorsi érdeme volt, a csapat alapjait ő rakta le. Persze az a draft azért elég állat lett és az újoncok is sokat tettek hozzá a győzelemhez. Ami ezután irtó módon bejött az Nicks és JPP draftolása, valamint az, hogy Cruz minket választott. Rövid távon mindannyian jók voltak és alaposan kivették a részüket az újabb sikerből. Majd nem nagyon jöttek be az elképzelések és a "türelmi idő" nagyjából idáig tartott. Nálam megérdemel Reese még egy esélyt, sok olyan döntést kell meghoznia ebben az offseasonban ami kihatással lesz a jövőjére. Ha ezeket bebukja jövőre mehet isten hírével.

több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Reese-t kinti szakik is támadják és feltehetőleg belülről is az elmúlt év draftjai miatt, erre jött ez az elemzés:

www.bigblueview.com/2016/1/6/10721282/ny-giants-nfl-draft-jerry-reese-mid-to-late-roundpicks

21 játékosból 4 érte le csupán az átlagot, ebből kettőt (Kuhn, Andre Williams) pedig nem mki látná innen sem szívesen többé.

ami még nagyon érdekes statisztika, hogy a 2010-es osztályból JPP, a 2011-esből pedig Amu van egyedül nálunk ...
a tényekkel nehéz vitatkozni.
csebi
Ezek a nagy szakik, (legalábbis a többségük) eddig évről évre A-B osztályzatokat adtak a draftjaira, meg nem egy offszezonban lehetett GMeket elemző cikkekben igen előkelő helyen látni a nevét. Nem védeni akarom, csak ebben a témában (is) vicc amit a média csinál, most ez hozza a népszerűséget, meg a kattintásokat, mert a szurkolók is elégedetlenek már, persze elsősorban az eredményekkel, de valakit kell szapulni ha már Coughlin elment.
Nem állítom, hogy jó munkát végzett az utóbbi 5 évben, de ezek a 4-7 körös pickek nem hiszem, hogy sokkal nagyobb százalékban jönnek be máshol, aztán lehet, hogy tévedek és a liga nagy része tele van 5. körös kezdőkkel. Azt meg már Asbee is leírta többször, hogy korántsem csak ő a felelős a scoutingért.

Rászálltak most rendesen, jövőre egyértelműen repül, ha nem javít jelentősen a roster minőségén, meg ha továbbra sem jönnek az eredmények. Az jogos is, hogy Maráéktól is megkapta már a számonkérést, de amennyi savat kap most mindenhonnan, az szerintem röhej, én szorítok neki, hogy a sok lóvéval meg az újabb jó drafthellyel befogja mindenki száját. Ha nem sikerül akkor meg tényleg mehet a fenébe. 😊

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gase interjú pénteken.
több mint 10 éve
Reese-t kinti szakik is támadják és feltehetőleg belülről is az elmúlt év draftjai miatt, erre jött ez az elemzés:

www.bigblueview.com/2016/1/6/10721282/ny-giants-nfl-draft-jerry-reese-mid-to-late-roundpicks

21 játékosból 4 érte le csupán az átlagot, ebből kettőt (Kuhn, Andre Williams) pedig nem mki látná innen sem szívesen többé.

ami még nagyon érdekes statisztika, hogy a 2010-es osztályból JPP, a 2011-esből pedig Amu van egyedül nálunk ...
a tényekkel nehéz vitatkozni.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 355 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jön Marrone szombaton. Végül is az előző Jaguars-os edző bevált, nem? 😊
 twitter.com/RapSheet/status/684727011873521665
több mint 10 éve
 www.yardbarker.com/nfl/articles/tom_coughlin_blows_past_giants_owner_john_mara_at_exit_presser_video/s1_8626_20142709

A videót is nézzétek meg.
GJohnny74
felfújt lufi. egyből ment kinn a találgatás, de ez a coughlin-i rituálé. sajtótájékoztató után (főleg egy ilyen megterhelő után) sosem állt le senkivel csevegni, csak kiment a teremből. utána már a teremen kívül jókedvűen elbeszélgettek amúgy.

több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 www.nj.com/giants/index.ssf/2016/01/giants_bill_cowher_history_of_supposed_interest.html
több mint 10 éve
GJohnny74 New York Giants 702
 www.yardbarker.com/nfl/articles/tom_coughlin_blows_past_giants_owner_john_mara_at_exit_presser_video/s1_8626_20142709

A videót is nézzétek meg.

Szerkesztette: GJohnny74
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Doug Marrone is valószínűleg a célpontunkban van. És a Nassib fan club felkészül 3... 2... 1...
Asbee
vannak még más kiszemeltek ? Spagni és McAdoon kívül ?
Taz
Adam Gase Bears OC
Sanyichef
Sean McDermott Panthers DC

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Doug Marrone is valószínűleg a célpontunkban van. És a Nassib fan club felkészül 3... 2... 1...
Asbee
Taz
Adam Gase Bears OC
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Asbee