New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
többször leírtam már és továbbra is tartom, hogy csak akkor érdemes váltani ha komoly embert tudunk szerezni HC-nek aki rendes stábot is tud hozni...ha nincs ilyen, akkor inkább maradjon TC!
de Spangli azért mindenképpen mehetne , mert ez a történelmi mélypont a D oldalon (állománytól függetlenül) felháborító volt nekem..és az előző helyein is kb ezt a szintet hozta!tőle egyszerűen nem várható több sajnos...
több mint 10 éve
Ami még benne van, h Coughlin visszavonul és megpróbálja McAdoo-t benyomni a helyére
több mint 10 éve
Paytont állítólag 2. körért árulják NO-ban.. elgondolkodtató
több mint 10 éve
McAdoo lesz az új HCbaszki, ne ijesztgess má 😊
bebaszna. a poén kedvéért pedig hívja vissza Sheridan mestert (most LB edző a Lionsnál) DCnek
vittore
több mint 10 éve
Volt pár gond McAdoo munkájával, de többségében jó dolgokat csinált és Eli jobb nála mint Gilbride-nál volt
több mint 10 éve
McAdoo lesz az új HCbebaszna. a poén kedvéért pedig hívja vissza Sheridan mestert (most LB edző a Lionsnál) DCnek
több mint 10 éve
Több helyen is írták, hogy ha Coughlin megy, akkor nagy esély van rá, hogy McAdoo lesz az új HC.Mert McAdoo visszahozta Elishát a süllyesztőből, egy új HC viszont tradícionálisan hozza a saját embereit. Ergo a legbiztosabb módja McAdoo megtartásának, ha HC-t csinálnak belőle.
GJohnny74
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Több helyen is írták, hogy ha Coughlin megy, akkor nagy esély van rá, hogy McAdoo lesz az új HC.
több mint 10 éve
Ez is pont így van, nem véletlenül ilyen megosztott a szurkolókon kívül a vezetőség a sajtó stb ebben a kérdésben. Vannak logikus érvek pro-kontra.ráadásul egy kirúgás magában még valóban nem megoldás. Ki lesz, lenne helyette, helyettük... Ma este vlsz több info lesz. /mellesleg az OC~nk a filinél interjúzik/
több mint 10 éve
Azért azt se feledjük, hogy Beckhamet is Reese-ék hozták ide. Korábban azért láttunk nem egy jó döntést is, 4-5 éve majdnem minden FA húzás bejött. És akkor is volt olyan év mikor sok pénzünk volt a cap alatt, de sikerült olyan játékosokat hozni, mint Rolle, Canty vagy Boley. Viszont egy-egy rossz draft nem egyedül Reese munkája, keményen ott van mögötte a scouting team is Marc Ross-al az élen, őt érdekes módon senki sem említi meg. De szerencsére most úgy néz ki összehoztunk két korrekt draftot is. Az is probléma, hogy egy-egy alapanyagból nem mindig tudtuk kihozni a legtöbbet, pl. Joseph is jobb a Vikings-nál. És tényleg azt sem mondhatjuk, hogy kizárólag a gyenge kereten ment el az év, mert nem egy meccsen volt esélyünk a győzelemre és a 6-10-ből simán lehetett volna 10-6 is. Ráadásul nem ez volt az első ilyen eset, évekig dominálhattuk volna az NFC Eastet, de ez jobb játékoskerettel sem sikerült. Benne van a GM és a HC is. Az időt viszont Coughlin sem tudja megállítani és szvsz itt az idő a váltásra. Persze ha marad az sem lenne nálam nagyon nagy gáz, mert nem tuti hogy megfelelő helyettest tudnánk találni.
több mint 10 éve
Sziasztok! Én is tervezek kimenni megnézni a meccset élőben, így ezt én is támogatom.szervezünk fórumos kiutat, vagy az nagyon nagy macera? 😊Én támogatnám 😁
trii
Taz
több mint 10 éve
persze, hogy most játszunk újra Londonban, mikor sztem 0 % esély van arra, hogy elmenjek a meccsre ...szerintem meg lehet Reese-től kéne megszabadulni olyan gyorsan, ahogy csak lehet... 😊 ezzel a játékosállománnyal az is csoda, hogy odáig eljutottunk, hogy mi tudtunk elveszíteni meccseket a végén. (OBJ nélkül harcban lettünk volna az 1/1-ért) ezt a szart ő lapátolta össze 4 év alatt,
TC-nek szépen meg kell köszönni az elmúlt évtizedet, azért ő rakott vissza minket a térképre, a 2 SB gyönyörű volt. viszont nagyon remélem, hogy egyik koordinátorunk sem lesz HC nálunk, sőt Spagnoulot ki is rúgnám, ő nagyon úgy néz ki, hogy one year wonder volt és kész. Reese meg szerintem még kapjon egy kb utolsó utáni esélyt, azzal a HC-val, akit ő választ ki.
csebi
több mint 10 éve
persze, hogy most játszunk újra Londonban, mikor sztem 0 % esély van arra, hogy elmenjek a meccsre ...TC-nek szépen meg kell köszönni az elmúlt évtizedet, azért ő rakott vissza minket a térképre, a 2 SB gyönyörű volt. viszont nagyon remélem, hogy egyik koordinátorunk sem lesz HC nálunk, sőt Spagnoulot ki is rúgnám, ő nagyon úgy néz ki, hogy one year wonder volt és kész. Reese meg szerintem még kapjon egy kb utolsó utáni esélyt, azzal a HC-val, akit ő választ ki.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
kb 2 hét múlva elkezdik árulni a jegyeket, utána már nehéz lesz szervezkednibár lehet egyszerűbb lenne csak a meccset együtt megtekinteni, a kiutat meg a szállást bonyolult összehozni (meg lehet felesleges is 😊 )szervezünk fórumos kiutat, vagy az nagyon nagy macera? 😊Én támogatnám 😁
trii
Taz
trii
több mint 10 éve
szervezünk fórumos kiutat, vagy az nagyon nagy macera? 😊Én támogatnám 😁
trii
több mint 10 éve
Top 10 picks in 2016 NFL Draft:1. Tennessee
2. Cleveland
3. SD
4. Dallas
5. Jacksonville
6. Baltimore
7. SF
8. Miami
9. TB
10. NYG
több mint 10 éve
Csak kb egész héten ez volt a téma, de mind1 nem leszek megint én a gonosz, nem fogok vitát nyitni, ugrojunk.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Asbee számomra nem annyira egyértelmű, hogy Coughlin megy vagy marad. Senki nem tudja biztosra. Bevallom nem nagyon szoktam követni a Giants történéseit. Így nekem a Coughlin megy kicsit meglepetés.
több mint 10 éve
Randle nél a mennyi az annyi fog szerintem dönteni, ő már nem lesz szerintem sokkal jobb, de "nem sokért" egy korrekt 2.-3. számú opció lehet. Ha meg vlk elviszi, hát menjen...
több mint 10 éve
csak úgy mellesleg: 😊És 5 game-ről hiányzott is, ha jól számolom. (4+1)
Most Rec yds in 1st 2 seasons in NFL history:
1) Odell Beckham Jr.
2) Randy Moss
ozibozi
Azért kérdés jövőre Randle maradjon a 2. számú elkapó, vagy próbálkozunk FA piac vagy esetleg drafton beleszeretnek-e valakibe.
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
csak úgy mellesleg: 😊Most Rec yds in 1st 2 seasons in NFL history:
1) Odell Beckham Jr.
2) Randy Moss
több mint 10 éve
Akkor lesz egy London-Tour :S 😀 Egyik szemem sír a másik nevet 😀 😥Mázlisták. Már ebből is 2 lesz Elinak. : D
Taz

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Még meccs előtt néztem, pénteki indulással, keddi visszaerkezéssel 25 ezer most a Ryanair jegy, hétfői visszaindulással 34. Lehet tervezgetni, csak figyelni kell, mert gondolom, akkor lesz az őszi szünet mo-on, tehát azért kapósak lehetnek a londoni jegyek.
több mint 10 éve
Ha jól látom már lehet is jegyeket venni. Van valakinek tapasztalata, hogy meddig lesz szabad hely? Érdemes megvenni most vagy várni nyárig-stb. hátha lejjebb mennek az árak?
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Majd ha lesznek infók, írjátok! Persze rá leszek cuppanva én is 😀A Top10 biztos 8, 9 vagy 10
Kicsit más téma:
draftsorrend ha jól számolom eddig a Miami-t előzzük ? és még Tampára lesz esélyünk 😀
EDIT: hülye vagyok nem így van
GiantsMLBhunter