New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
a felsoroltak közül bárkit kivettél, volt támadójáték... de bármelyik csapat 1.számú WR kiveszed akkor marad támadó játék max gyengül ...de a 2015-ös Giants támadójátéka nem létezett OBJ nélkül. Tehát ennyit ért az idei OC a többi felsorolttal szemben...bravo
ozibozi
Egy meccset hagyott ki Beckham, a Vikings elleni, mikor is az azt megelőző este tudta meg a csapat, hogy elúszott a szezon. Nem éppen releváns infó, de gondolj amit akarsz.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
Nem szar semmiképpen sem a mekadu ezt szerintem senki nem is gondolja komolyan, csak még nem biztos hogy HC kell hogy legyen.Azokból a számokból kivonja az ember OBJ ufónautát akkor semmi extra, sőt láttuk mire képes az O ha nem játszik egy meccsen. De azt is láttuk mire volt képes mikor 1 meccsen belül pár negyedre kikapcsolták.Biztos hogy övé a jövő csak gyúrjon még kicsit ,hogy elhigyjük Eli és az egész O az OBJ nélkül is tud teljesíteni. Én megtartanák OC-nak Eli és a potenciál miatt stb, de egy Giants-Et egy Coughlin után nem mernék rábízni főleg ilyen ínséges időszak után ,ahol akár 3 zakó után --tekintély nélküliként -- elsöpri a népharag(a sajtóval karöltve)
Kíváncsian várom a fejleményeket, mert van 8-10 kezdőnek való játékosunk van pénzünk, előre kéne lépni anélkül "hogy hátra is lépjünk kettőt".
ozibozi
Ez az egész bullshit, hogy persze mert Beckham nélkül. Korábban is voltak jó elkapók. Toomer, Burress, Smith, Nicks, Cruz... Ennyi erővel minden csapatból vegyük ki a legjobb elkapót és mindenki gyenge lesz.
Asbee
True story! 😕
alatriste
a felsoroltak közül bárkit kivettél, volt támadójáték... de bármelyik csapat 1.számú WR kiveszed akkor marad támadó játék max gyengül ...de a 2015-ös Giants támadójátéka konkrétan nem létezett OBJ nélkül. Tehát ennyit ért az idei OC a többi felsorolttal szemben...bravo

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Sőt ha nem vagyunk ilyen szerencsétlenek, akkor most 2 kurva jó van. Cruz + OBJ. 3.számú Randle hmmm kár, hogy sose tudjuk meg Cruz és OBJ együtt milyen terrort tartott volna.
Nem szar semmiképpen sem a mekadu ezt szerintem senki nem is gondolja komolyan, csak még nem biztos hogy HC kell hogy legyen.Azokból a számokból kivonja az ember OBJ ufónautát akkor semmi extra, sőt láttuk mire képes az O ha nem játszik egy meccsen. De azt is láttuk mire volt képes mikor 1 meccsen belül pár negyedre kikapcsolták.Biztos hogy övé a jövő csak gyúrjon még kicsit ,hogy elhigyjük Eli és az egész O az OBJ nélkül is tud teljesíteni. Én megtartanák OC-nak Eli és a potenciál miatt stb, de egy Giants-Et egy Coughlin után nem mernék rábízni főleg ilyen ínséges időszak után ,ahol akár 3 zakó után --tekintély nélküliként -- elsöpri a népharag(a sajtóval karöltve)
Kíváncsian várom a fejleményeket, mert van 8-10 kezdőnek való játékosunk van pénzünk, előre kéne lépni anélkül "hogy hátra is lépjünk kettőt".
ozibozi
Ez az egész bullshit, hogy persze mert Beckham nélkül. Korábban is voltak jó elkapók. Toomer, Burress, Smith, Nicks, Cruz... Ennyi erővel minden csapatból vegyük ki a legjobb elkapót és mindenki gyenge lesz.
Asbee
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 859 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
ozibozi
Asbee
True story! 😕

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Akkor lehet nézegetni az utódokat, azért még ne adjuk oda McAdoo-nak a HC posztot. Abban viszont nagyon reménykedem h jó pár pozíciós edző is menni fog...

több mint 10 éve
ozibozi

több mint 10 éve
Akkor legalább végre a találgatásoknak. Leszámítva az utolsó 2 perceket, bírtam idén is. Hiányozni fog. Akárki lesz az utód, nem lesz ilyen kaliber egy ideig.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 881 — no es importante
Eli Apple közben jelentkezett a draftra (nemrég írtam róla itt, de elnéztem valamit, mert korábban azt hittem csak 2017-ben draftolhatjátok)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
out
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Tom Coughlin has informed his coaching staff that the Giants are making a head coaching change, source tells ESPN.

Vége.
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Tom Coughlin is talking with Giants ownership today. Meeting was not scheduled until today.
több mint 10 éve
ICYMI: New York Giants Head Coaching Job Considered the Most Coveted on Market: Report #giants #nyg #nfl
több mint 10 éve
A very emotional Eli Manning seemed to know what Tom Coughlin's future holds. "Maybe," he said. "But I don't want to share it right now."
több mint 10 éve
Eli Manning called Tom Coughlin "a great coach," but he added "We did not get the job done."

A very emotional Eli Manning seemed to know what Tom Coughlin's future holds. "Maybe," he said. "But I don't want to share it right now."
több mint 10 éve
Prince Amukamara, set to become a free agent, reiterates he wants to remain a Giant. - per Ohm Youngmisuk

Maradjon is, aztán reméljük normális delláért meg egészségesen is marad.

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Egyébként Spags helyett mit szólnátok Jim Schwatzhoz? Bár ő szerintem inkább HC állásra vár.

több mint 10 éve
Hát én mondtam tavaly tavasszal, hogy a védelmet kell erősíteni mert komoly gondok lehetnek, de a Flowers pickből jól kijöhetünk és a támadófalba (ahová már csak kis ráncfelvarrás kell) is kellett az erősítés. Most a védelem a soros történjen akármi is. Azt viszont nem értem hogyan jöhetne szóba egy újabb OT pick, egyrészt Flowers-t nem fogjuk elmozdítani a vakoldali tackle pozícióból máshova a támadófalba pedig luxus lenne draftolni 1/10-re, másrészt pedig az újonc falemberekkel elég sok kritika van mostanság, nekünk pedig meg 1 azonnal bevethető játékos kell majd oda. Ez a pozíció sem tetszik nekem, majdnem mindig van 4-5 tehetség akit ekkorra már kivisznek, ezután pedig lehet húzni jó pár bustot, nem látok vészes különbséget egy 1/10 vagy egy 1/16-os drafthely között.

Sean Payton? Not gonna happen. Nem fogunk egy head coach-ért egy 2. körös draft picket odaadni és nagy szükségünk van most minden választásra. JR egyébként sem olyan GM aki a korai körös választásokat csak úgy cserélgetné.

Eli-ról és McAdoo-ról még U T O L J Á R A annyit, hogy Manning soha nem passzolt eddig annyi TD-t mint idén és holtversenyben 2. lett a passzolt touchdownok számában. 62,6%-kal dobált, ez eddig a harmadik legjobb amit elért ("meglepő" módon a legpontosabb tavaly volt, szintén McAdoo alatt). A 2. legtempósabb offense volt a miénk az Eagles után, régebben nem egy olyan kritika volt, hogy mi miért nem használjuk a no huddle-t, hát tessék megkaptuk és korrektül is működik. Nem volt Cruz, alig játszott az első és a második számú TE (Donnell és Fells), az újonc Flowers volt a LT aki egész szezonban bokasérüléssel szenvedett, ráadásul Schwartz problémája is hasonló volt és hát ő IR-re is került ugyebár. Ennek ellenére hatodikak lettünk a meccsenkénti pontok számában, hetedikek a meccsenkénti TD-k és a játékonkénti pontok számában, nyolcadikak a total yardot nézve. Szerintem ezek mind magáért beszélnek és nem látom annak az értelmét miért olyan népszerűtlen itt McAdoo. Igen, neki is vannak hibái és ő sem elit OC, az idei red zone offense borzasztó volt (pedig tavaly jók voltunk ebben a tekintetben is), Williams gyengélkedésével és a TE-k sérülésével nem tudtunk ott mit kezdeni és látunk egy-két túl konzervatív hívást. De újjáépítette azt a Manninget, akiről többen már lemondtak és új irányítóért kiáltottak, lecsökkentette a labdaeladások számát és mindkét évben olyan játékot hozott ki Eli-ból, amit végignézve a számokon Gilbride csak egyszer tudott. Nem lett olyan sablonos a playhívás (mínusz idei red zone O), végre nem mondhatjuk azt, hogy 3rd & 4-re jön a shotgun draw és a labdára is jobban vigyázunk. Simán hozza azt amit a bajszos, ha nem Gilbride lett volna az OC akkor is összejött volna az a két SB (ennek ellenére nem akarom lekicsinyíteni az érdemeit, egy ideig jó munkát végzett). Szinte mindenhol elismerik azt amit McAdoo elért és ez sem véletlen. Még csak 38 éves, ezelőtt csak pozíciós edző volt, fejlődési potenciál is van még benne. És ami a legfontosabb Manning is megtalálta vele az összhangot és elmondta, hogy vele szeretne dolgozni. Nem akarok én senkit sem meggyőzni, de azért ne vegyük el az érdemeit.

több mint 10 éve
Továbbra is erős a McAdoo vonal is, mint potenciális jelölt.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
A network.yardbarker.com-on azt írják egy cikkben, hogy egy lehetséges Hall of Famer HC-t egy nagy névvel kellene pótolni, Sean Payton vagy Nick Saban.

network.yardbarker.com/nfl/article_external/vacchiano_it_feels_inevitable_that_mara_and_co_owner_steve_tisch_will_end_the_coughlin_era_early_next_week/s1_9352_20131426
GJohnny74
Saban nem hinném , hogy eljönne egyetemről. Most van a csúcson a Bamával és már próbálkozott az NFL-el régebben.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
GJohnny74 New York Giants 698
A network.yardbarker.com-on azt írják egy cikkben, hogy egy lehetséges Hall of Famer HC-t egy nagy névvel kellene pótolni, Sean Payton vagy Nick Saban.

network.yardbarker.com/nfl/article_external/vacchiano_it_feels_inevitable_that_mara_and_co_owner_steve_tisch_will_end_the_coughlin_era_early_next_week/s1_9352_20131426
több mint 10 éve
Azért érdemes utóbbi 4 évben hány kezdő szintet drafoltunk D-be... Szóval eléggé el lett hanyagolva, nem feltételen Spag a bűnös az én szemembe.

Jellemzően első két körben tudunk normálisan drafoltni...
Volt első körben 4 év alatt: Flowers, OBJ, Pugh, David Wilson...
második köröben: Collins, Richburg, Hankins, Randle

Ez úgy 1. körök 100% Offensebe 😀 első és második körökbe pedig összesen 75 % O-ba ment pick 😀

Ami durva, hogy én most is érzek esélyt, hogy O-ba húzzunk. ( Ronnie Stanley OT vagy Laquon Treadwell WR) Ami továbbra is Def elhanyagolás lenne, bár ezen Offense húzásoknak is lenne értelme.)
Egy újabb OT pick azt jelentené első körben, hogy kb teljes O-line utóbbi 4 év draftjából nézne ki.

na persze először jöjjön az FA. De idén akár 1. és 2. körben is D# húzásnak is örülnék. Saftey Collins mellé meg egy jó DL

sok mindent csinálhatunk, aminek lehet értelme.

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Report: Sean Payton would be ‘very interested’ in Giants job
 www.yardbarker.com/nfl/articles/report_sean_payton_would_be_very_interested_in_giants_job/s1_127_20131825
GJohnny74
mondjuk őt aláírnám
több mint 10 éve
GJohnny74 New York Giants 698
Report: Sean Payton would be ‘very interested’ in Giants job
 www.yardbarker.com/nfl/articles/report_sean_payton_would_be_very_interested_in_giants_job/s1_127_20131825
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Volt pár gond McAdoo munkájával, de többségében jó dolgokat csinált és Eli jobb nála mint Gilbride-nál volt
Asbee
jobb nála, mint Gilbride utolsó évében.. egyébként a gilbride-i fénykorhoz képest sehol sincs ez a teljesítmény akármit is mutatnak a statisztikák.. emellett mellesleg a futójátékunk úgy szar ahogy van, így meg kitörölhetjük a seggünk azzal, h a passzjáték valamit javult (bár a jótól nagyon messze van továbbra is) és mivel McAdoo nem csak QB edző így azért ezt is csapjuk hozzá a teljesítményéhez