New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 467
azért Más világ volt 8-10 éve,SPangli ide vagy oda

szerintem nem fikázzák őt a fanok csak max az eltelt 7 évet kérdezik fel...

Defensive Starters 2007

LDE Michael Strahan 36 14 15 9.0 sacks, 0 interceptions, 1 fumble recovered New York Giants / 2nd / 40th pick / 1993
LDT Barry Cofield 23 1 15 1.0 sacks, 0 interceptions, 0 fumbles recovered New York Giants / 4th / 124th pick / 2006
RDT Fred Robbins 30 7 15 5.5 sacks, 0 interceptions, 0 fumbles recovered Minnesota Vikings / 2nd / 55th pick / 2000
RDE Osi Umenyiora* 26 4 16 13.0 sacks, 0 interceptions, 2 fumbles recovered New York Giants / 2nd / 56th pick / 2003
LLB Mathias Kiwanuka 24 1 9 4.5 sacks, 0 interceptions, 0 fumbles recovered New York Giants / 1st / 32nd pick / 2006
MLB Antonio Pierce 29 6 16 1.0 sacks, 1 interception, 2 fumbles recovered
RLB Kawika Mitchell 28 4 16 3.5 sacks, 1 interception, 1 fumble recovered Kansas City Chiefs / 2nd / 47th pick / 2003
LCB Aaron Ross 25 Rook 9 1.5 sacks, 3 interceptions, 0 fumbles recovered New York Giants / 1st / 20th pick / 2007
RCB Sam Madison 33 10 15 1.0 sacks, 4 interceptions, 1 fumble recovered Miami Dolphins / 2nd / 44th pick / 1997
SS James Butler 25 2 12 0.0 sacks, 1 interception, 1 fumble recovered
FS Gibril Wilson 26 3 13 0.0 sacks, 4 interceptions, 1 fumble recovered

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Vobox New York Giants 661
Én speciel nem a stáb tagjai miatt aggódom,sokkal inkább az lesz a kulcs,hogy kiket hoznak és mennyire túlfizetve,mert az tényleg évekre meghatározó lehet.
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Kezd kicsit sok lenni ez a Spags mocskolódás.... lol. Első SB-nél hányan álltatok a lőcs másik oldalán? 😀 Jön kicsi vérfrissítés aztán könnyen nagyon fejlődhet D#
több mint 10 éve
Összefoglalva: Az Íglisz főnökség szépen elintézte...Mi meg megkajáltuk... Elhitették Maraékkal, hogy mennyire kell nekik a Mekadu. Most már csak Romot kell valahogy elintézniük és megvan nekik a csoport... (azért egy edzőt még igazoljanak, lehetőleg azt a surmúrt, hogy 1 szinten maradjunk 😊 😊 😊
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Ahogy olvasom TC nem megy Phillybe.
Sanyichef
Nagyot csalódtam volna ha ott köt ki. Nálunk meg úgy néz ki Philbin mégsem OC lesz, mert MIke Sullivant (QB coach) nevezzük ki. Mondjuk egyelőre még Mek kinevezése sem hivatalos.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Ahogy olvasom TC nem megy Phillybe.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Ez így a legkevésbé meglepő, tipikus Giants. Spags maradásának sincs szerintem semmi más oka, mint hogy egyszerűen nem vagyunk olyan csapat, amelyik egy gyenge év után rögtön kibaszkodja az edzőit, szeretjük a folyamatosságot. Azt mondják, McAdoonál az is közrejátszott, hogy semmiképpen nem akartuk, hogy az Eaglesé legyen.
Én nem bánom, ha Marrone vagy Smith jött volna, én akkor mondanám, hogy kár volt Coughlint kivágni, így legalább fiatal feltörekvő edzőre cseréltük, meglátjuk mi sül ki belőle. Egyedül Hue Jacksonnak örültem volna igazán az elérhető emberek közül, őt meg interjúra sem sikerült behozni.
Mondjuk szerintem nagyjából kötelező színjáték volt itt mindenki mással az interjú, el volt ez döntve már rég, hogy ő lesz az utód.
De most aztán Eli villogjon minden hátralévő évében, ha már így ki lett nyalva a segge.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Eli miatt lett mekedu? Ne màr. Fontos a qb poszt de ez màr tulzas
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna.
csebi
Elinak szüksége van egy edző/terapeutára, mondtam. 😊 Pláne miután Reese megkínálta egy új szerződéssel, ha Elisha megint terítene egy betli évet, az a GM állásába kerülne jó eséllyel. Nem kockáztat, nem lehet hibáztatni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 980 — Giants fan
Ezért kár volt Coughlint elküldeni..
több mint 10 éve
Ez most így tényleg úgy néz ki, mintha minden Okés lett volna, csak az öreg volt a kerékkötő...nem tudom...(az hogy egész évben kb 8-10 kezdő szintű játékos volt max bevethető a csapatban, (pont ennyit sikerült a rendelkezésére bocsátani) az most már mellékes...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Elsőre nem túl szexi választás, de ha csak így lehetett megoldani, hogy maradjon, akkor nincs mit tenni. Hasonló mint a tampai történet.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 643 — Cowboys fan
McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna. Spags rendszerével nem lenne baj, ha lenne hozzá játékos alapanyag. viszont most van pénzünk, ezért fel lehetne tölteni a réseket, ez már Reese dolga lesz. Philbin személy szerint sosem bírtam emberileg, meglátjuk mi lesz. igazából nagy változások nem várhatóak sem az offense-ben, sem a defense-ben.
csebi
mi azért csendben reméljük, hogy nem lesz Adoo-ász. (bocs a szóviccért, kemények ezek a délelőttök)
több mint 10 éve
GJohnny74 New York Giants 702
Azt írják hogy valszeg Eli miatt lett McAdoo a HC. McAdoo is preferálta hogy Spag maradjon a DC ezért maradt. Kíváncsi leszek, ebből mi fog kisülni, főleg hogy Reese is maradt. Minthogyha olvastam volna olyat is, hogy a tulaj azt mondta Reese -nek is bizonyítania kell. Az a gond, hogy most sok pénz elkölthető lesz, és ha ezt is elcseszi, akkor nem tudom mikor lesz épkézláb csapatunk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom. Valahogy nem érzem h most annyival előrébb lennétek, meg h a DC marad...
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
elég langyos víznek tűnik ez így nekem...mind kivitelezésben,mind az edzők személyében!
(Spags maradása bosszant azért engem is leginkább ha választani kellene)
így akkor az öregre lett kenve minden bajunk kb.! ami pozitív hogy elvileg lesz miből költeni
szóval erre nem lehet majd fogni semmit...kíváncsi vagyok hogyan vágnak bele, remélem legalább tökösek lesznek!
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna. Spags rendszerével nem lenne baj, ha lenne hozzá játékos alapanyag. viszont most van pénzünk, ezért fel lehetne tölteni a réseket, ez már Reese dolga lesz. Philbin személy szerint sosem bírtam emberileg, meglátjuk mi lesz. igazából nagy változások nem várhatóak sem az offense-ben, sem a defense-ben.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Marrone ,Smith vagy Mcadoo...
Gerixx
Schwartz, ha jönne vele, akkor simán örülni kéne neki a részetekről.
Amadeus91
Sztem Schwartznal jobb DC t ndhez talalni,orultem is volna neki.
több mint 10 éve
It does look like Steve Spagnuolo will return as defensive coordinator, according to a source (and as @MikeGarafolo said)
ozibozi
Mcadoo azt mondom rendben.Allitolag Joe Philbin lesz az OC je,ami szinten jo huzasnak tunik.Spags??Ezt nem tudom megerteni.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
It does look like Steve Spagnuolo will return as defensive coordinator, according to a source (and as @MikeGarafolo said)
több mint 10 éve
ESPN szerint Mekadu lesz a befutóó...
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 713
Gerixx
Schwartz, ha jönne vele, akkor simán örülni kéne neki a részetekről.
több mint 10 éve

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Hue Jackson a Clevelandé lett.... Akkor nagy valószínűséggel Marrone lesz nálunk a befutó
Taz
Pugh, Nassib, Bromley, csupa régi ismerőse van itt, logikus lenne 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Hue Jackson a Clevelandé lett.... Akkor nagy valószínűséggel Marrone lesz nálunk a befutó

Szerkesztette: Taz