New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Én azt látom, hogy ezek az újságírók több esetben is iszonyat buták, nem sokat konyítanak a focihoz, csak joguk van mindenhol ott lenni (persze itt most nem BBV-ra gondolok). Ehhez párosul még az is, hogy a kattintásokért dolgoznak, így minél nagyobb szenzációt kell csapni. Pl. New York Daily News-nál Payton is ott a jelöltek között, közben meg semmi megkeresés nem történt az irányába és nagyon nagyon meglepődnék ha picket áldoznánk rá, csak annyit mondott Mara, hogy nem jelenti ki, hogy nem ő lesz az új HC. Nyilván nem mond ilyet, mivel egy rakat lehetőséget vizsgálnak. És ugyebár ez New York, nem egy lap van akik piócaként küldik az embereiket.Az eddigi években az ment, hogy Coughlin megöregedett, nem tudja már irányítani a csapatot, nem hallgatnak rá a játékosai, most pedig sokan hogy miért "küldtük el". Mondjuk a "stepped down" nekem inkább azt jelenti, hogy ő akart menni, de kitudja mi van a háttérben, Gilbride sem biztos, hogy kizárólag önszántából vonult vissza. És amíg Coughlint próbálták lehúzni, addig Reese-t csak magasztalták. 2 SB-t nyert, milyen jó döntéseket hoz, jól draftol stb. Aztán hirtelen ez most megváltozott. Soha nem szerettem az ilyen szélsőséges magatartásokat, nem kell azonnal leírni mindenkit. Az viszont korábban is látszott, hogy elég sok dolog Reese-nek kedvezett. Az egyik, hogy a 2007-es SB győzelem inkább Accorsi érdeme volt, a csapat alapjait ő rakta le. Persze az a draft azért elég állat lett és az újoncok is sokat tettek hozzá a győzelemhez. Ami ezután irtó módon bejött az Nicks és JPP draftolása, valamint az, hogy Cruz minket választott. Rövid távon mindannyian jók voltak és alaposan kivették a részüket az újabb sikerből. Majd nem nagyon jöttek be az elképzelések és a "türelmi idő" nagyjából idáig tartott. Nálam megérdemel Reese még egy esélyt, sok olyan döntést kell meghoznia ebben az offseasonban ami kihatással lesz a jövőjére. Ha ezeket bebukja jövőre mehet isten hírével.
több mint 10 éve
Reese-t kinti szakik is támadják és feltehetőleg belülről is az elmúlt év draftjai miatt, erre jött ez az elemzés:Ezek a nagy szakik, (legalábbis a többségük) eddig évről évre A-B osztályzatokat adtak a draftjaira, meg nem egy offszezonban lehetett GMeket elemző cikkekben igen előkelő helyen látni a nevét. Nem védeni akarom, csak ebben a témában (is) vicc amit a média csinál, most ez hozza a népszerűséget, meg a kattintásokat, mert a szurkolók is elégedetlenek már, persze elsősorban az eredményekkel, de valakit kell szapulni ha már Coughlin elment.
www.bigblueview.com/2016/1/6/10721282/ny-giants-nfl-draft-jerry-reese-mid-to-late-roundpicks
21 játékosból 4 érte le csupán az átlagot, ebből kettőt (Kuhn, Andre Williams) pedig nem mki látná innen sem szívesen többé.
ami még nagyon érdekes statisztika, hogy a 2010-es osztályból JPP, a 2011-esből pedig Amu van egyedül nálunk ...
a tényekkel nehéz vitatkozni.
csebi
Nem állítom, hogy jó munkát végzett az utóbbi 5 évben, de ezek a 4-7 körös pickek nem hiszem, hogy sokkal nagyobb százalékban jönnek be máshol, aztán lehet, hogy tévedek és a liga nagy része tele van 5. körös kezdőkkel. Azt meg már Asbee is leírta többször, hogy korántsem csak ő a felelős a scoutingért.
Rászálltak most rendesen, jövőre egyértelműen repül, ha nem javít jelentősen a roster minőségén, meg ha továbbra sem jönnek az eredmények. Az jogos is, hogy Maráéktól is megkapta már a számonkérést, de amennyi savat kap most mindenhonnan, az szerintem röhej, én szorítok neki, hogy a sok lóvéval meg az újabb jó drafthellyel befogja mindenki száját. Ha nem sikerül akkor meg tényleg mehet a fenébe. 😊
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gase interjú pénteken.
több mint 10 éve
Reese-t kinti szakik is támadják és feltehetőleg belülről is az elmúlt év draftjai miatt, erre jött ez az elemzés:www.bigblueview.com/2016/1/6/10721282/ny-giants-nfl-draft-jerry-reese-mid-to-late-roundpicks
21 játékosból 4 érte le csupán az átlagot, ebből kettőt (Kuhn, Andre Williams) pedig nem mki látná innen sem szívesen többé.
ami még nagyon érdekes statisztika, hogy a 2010-es osztályból JPP, a 2011-esből pedig Amu van egyedül nálunk ...
a tényekkel nehéz vitatkozni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Jön Marrone szombaton. Végül is az előző Jaguars-os edző bevált, nem? 😊 twitter.com/RapSheet/status/684727011873521665
több mint 10 éve
www.yardbarker.com/nfl/articles/tom_coughlin_blows_past_giants_owner_john_mara_at_exit_presser_video/s1_8626_20142709felfújt lufi. egyből ment kinn a találgatás, de ez a coughlin-i rituálé. sajtótájékoztató után (főleg egy ilyen megterhelő után) sosem állt le senkivel csevegni, csak kiment a teremből. utána már a teremen kívül jókedvűen elbeszélgettek amúgy.
A videót is nézzétek meg.
GJohnny74
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
www.yardbarker.com/nfl/articles/tom_coughlin_blows_past_giants_owner_john_mara_at_exit_presser_video/s1_8626_20142709A videót is nézzétek meg.
Szerkesztette: GJohnny74
több mint 10 éve
Sean McDermott Panthers DCAdam Gase Bears OCDoug Marrone is valószínűleg a célpontunkban van. És a Nassib fan club felkészül 3... 2... 1...vannak még más kiszemeltek ? Spagni és McAdoon kívül ?
Asbee
Taz
Sanyichef

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Adam Gase Bears OCDoug Marrone is valószínűleg a célpontunkban van. És a Nassib fan club felkészül 3... 2... 1...vannak még más kiszemeltek ? Spagni és McAdoon kívül ?
Asbee
Taz
több mint 10 éve
Doug Marrone is valószínűleg a célpontunkban van. És a Nassib fan club felkészül 3... 2... 1...vannak még más kiszemeltek ? Spagni és McAdoon kívül ?
Asbee
több mint 10 éve
Doug Marrone is valószínűleg a célpontunkban van. És a Nassib fan club felkészül 3... 2... 1...
több mint 10 éve
The #Giants also plan to interview Carolina Panthers defensive coordinator Sean McDermott - per Ralph Vacchiano
több mint 10 éve
Szidhattuk, meg elment felette is az idő, de ilyen edzőnk jo ideig nem lesz : korábban kezdte nyomni itt mint hogy elkezdtem nfl-t nézni és a Giantsnak drukkolni (nyg@sea, L/OT)
több mint 10 éve
Szidhattuk, meg elment felette is az idő, de ilyen edzőnk jo ideig nem lesz :www.facebook.com/bigblueunited/videos/10153327671624856/
több mint 10 éve
én Paytonnak örülnék még második körrel együtt isRob Ryan-el együtt is? 😊
Szesze
több mint 10 éve
de akkor még két első kört ért 😊én Paytonnak örülnék még második körrel együtt isPayton pár éve még jobban tetszett volna....😊
Szesze
yooker
több mint 10 éve
Egyébként én nem nagyon láttam még ilyen óriási tiszteletet, amit a volt és jelenlegi Giants játékosok mutatnak Coughlin felé, ez valami elképesztő.grantland.com/the-triangle/the-annual-pursuit-of-quitting-on-tom-coughlin/
Tényleg a tisztelet és a szeretet sugárzik minden egyes nyilatkozatból, tweetből.
Ritka és nagyon felemelő ilyet látni a jelenlegi negatív és anyázós nyilatkozatokkal teli médiában.
tenorx
Az idézett cikkben is benne volt amúgy az a sztori, hogy Giants-es első évében azért büntetett meg játékosokat, mert csak két perccel a megbeszélés előtt érkeztek meg, miközben az ő mottója szerint "a meetingek öt perccel korábban kezdődnek". Na a mai sajtótájékoztató is keleti parti idő szerint 10:30-kor kezdődött volna, az NFL Network is így időzített, erre Coughlin 10:25-kor állt pódiumra és kezdett bele mondanivalójába 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
én Paytonnak örülnék még második körrel együtt isPayton pár éve még jobban tetszett volna....😊
Szesze
több mint 10 éve
Ahogy olvasgattam anno Az eredeti terv az volt, hogy a jövőre lejáró szerződése után vette volna át a csapatot a mekadu' a tervezett pozitív szezon(ok) után. A terv jó volt, el is fogadta volna mindenki vlsz, csak nem jött össze. Olyan nevek is röpködnek, hogy a végén még örülnénk neki ha ő lenne.
több mint 10 éve
Mind1 hogy OC vagy DC a csapatnak az lesz a fontos, hogy legyen győztes mentalitású és jól tudjon motiválni.Ennek örömére Spagnuolot és McAdoot is leinterjúztatják 😀
Asbee
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egyébként én nem nagyon láttam még ilyen óriási tiszteletet, amit a volt és jelenlegi Giants játékosok mutatnak Coughlin felé, ez valami elképesztő.Tényleg a tisztelet és a szeretet sugárzik minden egyes nyilatkozatból, tweetből.
Ritka és nagyon felemelő ilyet látni a jelenlegi negatív és anyázós nyilatkozatokkal teli médiában.
több mint 10 éve
én Paytonnak örülnék még második körrel együtt is
több mint 10 éve
Hát bárki legyen is az utód Coughlin hiányozni fog, ha tényleg folytatja remélem valami szimpatikus csapathoz kerül.Nekem nem igazán tetszik egyetlen eddig felmerült név sem, McDaniels téren Szeszével vagyok, Paytonért ne adjunk második kört, McAdoonak sok lenne még a kinevezés szerintem, többiek meg meh. Leginkább egy jó D gurunak örülnék, aki mellett maradhatna McAdoo, Elinak nincs már sok ideje, nem kéne újabb offenset tanultatni vele. Mondjuk ez a váltás sem okozott neki sok gondot, elég tapasztalt már ahhoz hogy bármit elsajátítson, főleg ha valami hasonló rendszer jön, de szerintem a bajszoshoz eléggé ragaszkodunk, azt viszont nem szeretném ha HC is lenne. Azt persze senki ne kérdezze ki lenne ez a jó D edző, aki nem hozna saját stábot 😊
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"