New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ZDave New York Giants 3
Végül nekünk is sikerült 4 egymás mellett lévő jegyet venni, bár nem az L hanem az M szektorba. Az is csak sokadik próbálkozásra. A lényeg, hogy ott leszünk!!!
több mint 10 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.

Többiek?
G-men
Sikerült, úgyhogy irány London 😀
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.

Többiek?
G-men
L1-es szektor, 3 jegy egymás mellé! 😊
szviko
Szép! De ezt nem tegnap vettétek! 😉
yooker
Nem, de inkább biztosra mentem/mentünk. Tavaly belépővel, repjeggyel a kezemben kellett lemondanom a Pats elleni meccsünket.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !

Többiek?
G-men
szviko
Szép! De ezt nem tegnap vettétek! 😉
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71

Többiek?
G-men
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Sziasztok!

Csütörtökön vennénk jegyet a Londoni Giants meccsre. Aki ma próbált venni jegyet leírná a tapasztalatait, mert a külföldi oldalakon olvasottak alapján elég viharosra sikerült a jegyeladás.

Köszi!
ZDave
nekünk sikerült venni( elég jó helyre : középső karéj, oldalvonal széle) de csak single ticketet adott a rendszer másra esély sem volt , ezt is csak nagy nehezen!kb 10 perc különbséggel adta csak be a második jegyet...
G-men bejelentkezett már jóval előtte (egy idő után érezhetően lassult a server )és az első pillanattól próbálkozott!a viszonteladói oldalakon voltak még jegyek utána kb 30%-kal drágábban és lesznek még azért jegyek később is erre-arra, de nyilván egyre drágábban...
így hirtelen ennyi!
yooker
Létezik, hogy ticketmasteren kívül több jegyirodánál is lehet venni már olyan helyre is ahova a hivatalos ticketmasteren csak holnaptól lehetne? Ráadásul egyáltalán nem sokkal drágábban mint a hivatalos ár. Valaki vélemény?

pl:  www.ticketnetwork.com/tix/los-angeles-rams-vs-new-york-giants-10-23-2016-tickets-2733802.aspx
ZDave
Persze, abszolút létezik, hogy lehet olyan jegyet is venni. Ezek nyilván a 3-meccsre egyszerre konstrukcióban vásárolt jegyek egyenként elpasszolva. Mivel ezen eleve volt 20% kedvezmény, így ha valaki nyerészkedés céljából vásárolt, már azzal realizál nem kis profitot, hogy ha az egymeccses listaáron árulja.

Egyébként én megnéztem a linket, nekem nem tűnik úgy, hogy "egyáltalán nem sokkal drágábban, mint a hivatalos ár" Én ugyanazt a kb 30 %-os drágítást látom, mint a viagogo-n is.

A korábbi londoni meccsrésztvevő fórumozók véleménye alapján pedig nem látok sok esélyt arra, hogy a nepperek idővel jóárasítani fogják a tiketteket.
több mint 10 éve
Sziasztok!

Csütörtökön vennénk jegyet a Londoni Giants meccsre. Aki ma próbált venni jegyet leírná a tapasztalatait, mert a külföldi oldalakon olvasottak alapján elég viharosra sikerült a jegyeladás.

Köszi!
ZDave
Szia!

A lényeget yooker leírta. Vagy 30-szor próbálkoztam mindenféle trükkökkel (jegyek darabszámát voáltoztatva, kategóriát változtatva) és folyton azt írta ki, hogy 'no matches available'. Aztán amikor éppen 1 jegy igénylésre volt beállítva, feldobott egy M3-as szektort. De azt passzoltam, mert 2-t akartunk egymás mellé, így újabb próbálkozások teltek el eredménytelenül 2 jegyért. Aztán visszaálltam 1 jegyre, és ekkor kb. harmadszorra megint feladta az M3 szektort (nem biztos, hogy ugyanazt a helyet, nem emlékszem). Ekkor már megvettem, mert eléggé kivoltam (minden egyes próbálkozásnál hülyébbnél hülyébb captcha-kat kellett megfejteni... Majd újra elkezdtem a keresést. Újra csak úgy jártam sikerrel, hogy 1 jegyet igényeltem, kb tizedikre. Ez az M10-be szólt, magasabbra. Ekkor egyeztettünk yooker-ral, hogy folytassam-e a keresést két egymás melletti jegyért vagy lecsapjak erre, és a helyszínen majd a'la Népstadion úgyis egymás mellé ülünk. Végül ennél maradtunk. én boldog vagyok, hogy van jegyem, a többit majd később kiegyenesítjük.
több mint 10 éve
ZDave New York Giants 3
Sziasztok!

Köszi!
ZDave
nekünk sikerült venni( elég jó helyre : középső karéj, oldalvonal széle) de csak single ticketet adott a rendszer másra esély sem volt , ezt is csak nagy nehezen!kb 10 perc különbséggel adta csak be a második jegyet...
G-men bejelentkezett már jóval előtte (egy idő után érezhetően lassult a server )és az első pillanattól próbálkozott!a viszonteladói oldalakon voltak még jegyek utána kb 30%-kal drágábban és lesznek még azért jegyek később is erre-arra, de nyilván egyre drágábban...
így hirtelen ennyi!
yooker
Létezik, hogy ticketmasteren kívül több jegyirodánál is lehet venni már olyan helyre is ahova a hivatalos ticketmasteren csak holnaptól lehetne? Ráadásul egyáltalán nem sokkal drágábban mint a hivatalos ár. Valaki vélemény?

pl:  www.ticketnetwork.com/tix/los-angeles-rams-vs-new-york-giants-10-23-2016-tickets-2733802.aspx
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Sziasztok!

Köszi!
ZDave
így hirtelen ennyi!
több mint 10 éve
ZDave New York Giants 3
Sziasztok!

Köszi!
több mint 10 éve

Többiek?
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 467
Azt lehet tudni melyik oldalon lesz a Giants? Nem tudom h az away team pl melyik oldalon van ebben a stadionban
NightBoY
Ez egy rugby stadion, ott a kispadok egy oldalon vannak, nfl meccs még sosem volt itt, tehát nincs hova nyúlni. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a kispadokkal szemben lesz a Giants mint vendég.
G-men
east vagy west a kispados oldal vajon?
több mint 10 éve
Nem elfelejteni:
holnap 10-től jegyárusítás a londoni meccsre (a 3 legdrágább jegykategóriában)

Azt esetleg kiderítette valamelyikőtök, hogy a 10 órát, az GMT vagy CET szerint kell érteni?
G-men
irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
csebi
80 és 120 fontos jegyek voltak ebben a kategóriában elérhetők pár perce...(már ha jó helyen nézem)
ozibozi
Igen, de ez a 3 londoni meccs mindegyikére való vásárlás esetén érvényes jegyár a mi meccsünkre viszonyítva, ami 20%-kal olcsóbb, mint a holnap árusítandóak lesznek. Azoknál ezek lesznek az árak:
Cat 1 149
Cat 2 110
Cat 3 105
Plusz némi booking fee, mert mégiscsak a pénzügyi szolgáltatások egyik őshazájában vagyunk...
G-men
az hogy van oda amit csak holnapután kezdenek árulni a  www.nfluk.com/ oldalon, abból máshol már csak pár tucat kapható? azok mind3 meccsre vettek akik oda foglaltak? Ti melyiken veszitek?
ozibozi
All tickets will go on sale at www.ticketmaster.co.uk/NFL
Ez a hivatalos, minden egyéb már másodlagos piac.
több mint 10 éve
Azt lehet tudni melyik oldalon lesz a Giants? Nem tudom h az away team pl melyik oldalon van ebben a stadionban
NightBoY
Ez egy rugby stadion, ott a kispadok egy oldalon vannak, nfl meccs még sosem volt itt, tehát nincs hova nyúlni. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a kispadokkal szemben lesz a Giants mint vendég.
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Nem elfelejteni:

Azt esetleg kiderítette valamelyikőtök, hogy a 10 órát, az GMT vagy CET szerint kell érteni?
G-men
irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
csebi
80 és 120 fontos jegyek voltak ebben a kategóriában elérhetők pár perce...(már ha jó helyen nézem)
ozibozi
Igen, de ez a 3 londoni meccs mindegyikére való vásárlás esetén érvényes jegyár a mi meccsünkre viszonyítva, ami 20%-kal olcsóbb, mint a holnap árusítandóak lesznek. Azoknál ezek lesznek az árak:
Cat 1 149
Cat 2 110
Cat 3 105
Plusz némi booking fee, mert mégiscsak a pénzügyi szolgáltatások egyik őshazájában vagyunk...
G-men
az hogy van oda amit csak holnapután kezdenek árulni a  www.nfluk.com/ oldalon, abból máshol már csak pár tucat kapható? azok mind3 meccsre vettek akik oda foglaltak? Ti melyiken veszitek?

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Nem hosszabbítottatok a DL-edző Robert Nunn-nal, aki ha minden igaz a Titansnél fog ezután dolgozni.
empty taxi
Az OL edző Pat Flaherty sem folytatja nálunk munkásságát.
Távozik még Jerry Palmieri (erőnléti edző)
Viszont érkezhet QB edzőnek Frank Cignetti Jr.
Sanyichef
Nagyon szép lista. Palmierinek örülök leginkább, de Nunn távozásával is talán majd tanulnak a srácok valamit a bullrushon kívül is. Flaherty mondjuk lehet, hogy annak áldozata lett, hogy évekig hanyagoltuk a pozíciót, de igazából ő is csak az első-második körösökből tudott elfogadható teljesítményt kihozni, hátsóbb körös embereket még backup szintre sem sikerült kinevelni. A titánoknál mondjuk úgy tűnik idén nem sikerül túl jó döntéseket hozni edzők terén.

JPP kezét ismét műtötték, kíváncsi leszek képes lesz e valaha kötés nélkül játszani és ha igen mennyire tud majd szorítani vele, mert bár meglepően jól játszott így is, azért jó néhány tackle, sőt sack is elment ezen. Persze ez csak akkor lesz igazán érdekes ha egyáltalán megtartjuk, bár ha elmegy én akkor is szorítok neki, hogy ne vágja ez tönkre a karrierjét.

Londont én is nagyon adnám, de egyszerűen én sem tudok ennyire előre tervezni, aki megy azért majd minimum egy részletes beszámolóval tartozik az itthon maradottaknak.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Nem hosszabbítottatok a DL-edző Robert Nunn-nal, aki ha minden igaz a Titansnél fog ezután dolgozni.
empty taxi
Az OL edző Pat Flaherty sem folytatja nálunk munkásságát.
Távozik még Jerry Palmieri (erőnléti edző)
Viszont érkezhet QB edzőnek Frank Cignetti Jr.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
Nem elfelejteni:

G-men
csebi
Azt beszéltük közös ismerősünkkel (y), hogy a jegyáron inkább nem spórolunk. Ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen elérhető távolságban Giants-meccs.
G-men
teljesen érthető, vszeg ha be tudnám tervezni, hogy akkorra biztosan kapok szabit, akkor én is veletek tartanék, nem a jegyen spórolnék. nekem itt ráadásul már a vnap is munkanap ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Nem elfelejteni:

G-men
csebi
Azt beszéltük közös ismerősünkkel (y), hogy a jegyáron inkább nem spórolunk. Ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen elérhető távolságban Giants-meccs.
több mint 10 éve
Igen már közben én is rájöttem mikor tovább nyomtam

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Nem elfelejteni:

G-men
csebi
ozibozi
Cat 1 149
Cat 2 110
Cat 3 105
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
80 font nem rossz ár
Janek
Sőt, nagyon jó. Amint elfogynak ezek, a skalpoló oldalak a szarabbakat is 200+ért fogják vesztegetni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
80 font nem rossz ár