New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom. Valahogy nem érzem h most annyival előrébb lennétek, meg h a DC marad...
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
elég langyos víznek tűnik ez így nekem...mind kivitelezésben,mind az edzők személyében!
(Spags maradása bosszant azért engem is leginkább ha választani kellene)
így akkor az öregre lett kenve minden bajunk kb.! ami pozitív hogy elvileg lesz miből költeni
szóval erre nem lehet majd fogni semmit...kíváncsi vagyok hogyan vágnak bele, remélem legalább tökösek lesznek!
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 817 — Lucas Scott
McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna. Spags rendszerével nem lenne baj, ha lenne hozzá játékos alapanyag. viszont most van pénzünk, ezért fel lehetne tölteni a réseket, ez már Reese dolga lesz. Philbin személy szerint sosem bírtam emberileg, meglátjuk mi lesz. igazából nagy változások nem várhatóak sem az offense-ben, sem a defense-ben.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Marrone ,Smith vagy Mcadoo...
Gerixx
Schwartz, ha jönne vele, akkor simán örülni kéne neki a részetekről.
Amadeus91
Sztem Schwartznal jobb DC t ndhez talalni,orultem is volna neki.
több mint 10 éve
It does look like Steve Spagnuolo will return as defensive coordinator, according to a source (and as @MikeGarafolo said)
ozibozi
Mcadoo azt mondom rendben.Allitolag Joe Philbin lesz az OC je,ami szinten jo huzasnak tunik.Spags??Ezt nem tudom megerteni.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
It does look like Steve Spagnuolo will return as defensive coordinator, according to a source (and as @MikeGarafolo said)
több mint 10 éve
ESPN szerint Mekadu lesz a befutóó...
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Gerixx
Schwartz, ha jönne vele, akkor simán örülni kéne neki a részetekről.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Hue Jackson a Clevelandé lett.... Akkor nagy valószínűséggel Marrone lesz nálunk a befutó
Taz
Pugh, Nassib, Bromley, csupa régi ismerőse van itt, logikus lenne 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Hue Jackson a Clevelandé lett.... Akkor nagy valószínűséggel Marrone lesz nálunk a befutó

Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
Ma reggeli hír, hogy Phillyben McAdoo lehet a befutó, míg nálunk Marrone.
Ha Marrone jön lehetséges, hogy Pepper Johnson érkezne DC-nek? Tavaly interjúztattuk.
Sanyichef
Marrone az interjun emlitette h Jim Schwartzot hozna DC nek ami sztem a legjobb erv a szerzodtetese mellett.Azert remelem h Hue Jackson lesz a befuto.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
De én ebben a topic-ban egy időre újra inaktívvá teszem magam, mert lassan minden harmadik komment az ember agyát kúrja fel vagy a fejemet ingatom csak rajta. Akinek nem inge...
Asbee
Ha valóban így van akkor akár még azon is elgondolkodhatnál egyszer, h nem a te véleményed a szentírás 😉
több mint 10 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Ma reggeli hír, hogy Phillyben McAdoo lehet a befutó, míg nálunk Marrone.
Ha Marrone jön lehetséges, hogy Pepper Johnson érkezne DC-nek? Tavaly interjúztattuk.
több mint 10 éve
Steve Tisch says #Giants hope to have a coach by end of the week. He's been taking to Jerry Reese every day - per Jordan Raanan

Szerintem HJackson és Mekadu között lesz a döntés, vagy más 😊
ozibozi
Igazad lehet😀 Spagsen kivul a meginterjuvoltak kozul nekem mind1 lenne ,igazabol rosszul egyikkel sem jarunk.Megvan mindenki mellett az evr es ellenerv.

több mint 10 éve
Steve Tisch says #Giants hope to have a coach by end of the week. He's been taking to Jerry Reese every day - per Jordan Raanan

Szerintem HJackson és Mekadu között lesz a döntés, vagy más 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Source tells @NFLonFOX that ‪#‎Giants‬ o-line coach Pat Flaherty will interview for same position with ‪#‎Vikings‬. MIN fired Jeff Davidson today - per Alex Marvez
ozibozi
Na ezt sztem sokan nem banjuk😊
több mint 10 éve
Azt se feledjük, hogy Coughlin is offense edző és néha az ő ujjlenyomata is erősen ott volt ezen az offense-en
Asbee
Én is úgy gondolom, (vagy szeretném úgy gondolni), hogy a néhol nagyszerű, néhol meg érthetetlenül szar playhívásokban az is benne volt, hogy az öreg erősen belekontárkodott McAdoo dolgába. A felmerülő neveket látva, egyre inkább hajlok rá, hogy ő lenne a legjobb megoldás, vagy inkább benne lenne a legkevesebb rizikó, hogy szét lesz baszva a csapat teljesen. Bár Hue Jackson még talán tetszene, de ha Eli tényleg nagyon szeretné hogy maradjon Ben, akkor ez valószínűleg erősen befolyásolja majd a döntést, és igazából ez is tűnik helyesnek, az utolsó pár évére kapjon meg minden segítséget, ki tudja mikor lesz ismét ilyen franchise QBnk.

Én se vagyok Mekk Edu fan, de ha így visszagondolok, mintha kevesebb lenne átlagban a play-áthívás Eli-tól, szóval vagy jobb playeket hív mint Killdrive vagy le van tiltva az áthívás
vittore
Szerintem elég sok van most is és nagyon sokszor be is jönnek. Mondjuk nem hiszem, hogy az audible gyakoriságából messzemenő következtetéseket lehet levonni a playhívás minőségét illetően.
Henderson
ti meg Hue Jacksonnal akartok interjúzni
petey
Rola nagyon vszinu lecsuszunk mert Mara LA be csapatkoltoztetos meetingen lesz kedd es szerda,a browns pedig mar ajanlatot is tett Huenak.Leghamarabb csutortokon tudna a giants interjuztatni,addigra pedig Jackson mar Clevelandbe lesz vagy Friscoba.
Gerixx
Miért menne valaki Friscoba vagy Clevelandbe most komolyan...kivéve ha el akarja ásni a karrierjét.
TheBerzerker
Ha vkit megkinalnak egy HC allassal,az nem fog varni arra,h mashoz menjen interjura 10.emberkent es ugye nem garantalt meloval.
Gerixx
Na latod lehet h igazad lesz,mert Jackson szeretne egy meetinget a Giants vezetosegevel mielott meghozza a donteset.Talan az egyetlen tamadokoordinator akit szivesen latnek HC kent a csapatnal.A legtobb asszistens azonnal igent mond az elso foedzoi melora,d vszinu erzi h o kivarhat.
több mint 10 éve
lassan a foci(s edzőkereső) is olyan lesz, mint a politika, kis idő elteltével hajlamos az ember megfeledkezni a megtörténtektől, és akár el is hiszi hogy nem is az történt ami...😊 pedig de...
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Azt se feledjük, hogy Coughlin is offense edző és néha az ő ujjlenyomata is erősen ott volt ezen az offense-en
Asbee
Én is úgy gondolom, (vagy szeretném úgy gondolni), hogy a néhol nagyszerű, néhol meg érthetetlenül szar playhívásokban az is benne volt, hogy az öreg erősen belekontárkodott McAdoo dolgába. A felmerülő neveket látva, egyre inkább hajlok rá, hogy ő lenne a legjobb megoldás, vagy inkább benne lenne a legkevesebb rizikó, hogy szét lesz baszva a csapat teljesen. Bár Hue Jackson még talán tetszene, de ha Eli tényleg nagyon szeretné hogy maradjon Ben, akkor ez valószínűleg erősen befolyásolja majd a döntést, és igazából ez is tűnik helyesnek, az utolsó pár évére kapjon meg minden segítséget, ki tudja mikor lesz ismét ilyen franchise QBnk.

Én se vagyok Mekk Edu fan, de ha így visszagondolok, mintha kevesebb lenne átlagban a play-áthívás Eli-tól, szóval vagy jobb playeket hív mint Killdrive vagy le van tiltva az áthívás
vittore
Szerintem elég sok van most is és nagyon sokszor be is jönnek. Mondjuk nem hiszem, hogy az audible gyakoriságából messzemenő következtetéseket lehet levonni a playhívás minőségét illetően.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Source tells @NFLonFOX that ‪#‎Giants‬ o-line coach Pat Flaherty will interview for same position with ‪#‎Vikings‬. MIN fired Jeff Davidson today - per Alex Marvez
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Ezzel miert is lenne kilove?Ez nem kikotes Maratol h Mcadoot megkell tartani.Azert kovetkezo HC is maga fogja pickkelni az asszistenseit.Annyira unalmas mar ez a Mcadoo saga.Semmi extrat nem nyujtott mint edzo.Beckham miatt volt jo Eli nem pedig az uj offense miatt.Sztetek csak Mcadoo tol west coast offenset??Ha annyira fekszik Elinak a west coast akkor majd felvesznek egy OC t aki szinten ezt favorizalja.Max a playbook lesz mas.Ha nincs OBJ ez a west coast a picsba sincs.A giants mindig run first team volt,eros defensevel.Ezt kell visszaallitani,nem pedig Mcadoot hagyni bohockodni.A legroszabb csapatok kozott voltunk redzoneba.Tele voltunk rossz jatekhivasokkal.Mcadoonal 100x jobb OC k vannak a ligaba.Ha Mcadoo lesz HC akkor tuti marad one game wonder Spagnuolo is.Spags mindenhol megbukott kivetel egy SB donto.Marrone legalabb hozna egy Scwartzot vagy Pettinet minimum.Azon felul eleg jo Oline coach ,ami nagyon rankferne.Inkabb Marrone mint Mcadoo. Nagyon elegedett lennek ha meginterjuztatnak a Matt Patriciat.Fiatal es nagyon felkeszult edzo,aki nem mellesleg BB keze alatt dolgozik evek ota.
Gerixx
Marrone jó OL-coach? 51 sacket engedélyezett idén a Jax OL (ami emberanyagra eléggé rendben van), ami a 4. legtöbb volt a ligában.
empty taxi
Abbol a falbol eleg nehez barmit is kihozni.Nem azt mondtam h magus,hanem edzo.
Gerixx
Ezt mondom, hogy ez nem igaz, az alapanyag ott bőven jobb, mint sok csapatnál.
A fal, amivel befejezték az idényt.
Joeckel - Beadles - Wisniewski - Cann - Parnell.
Joeckel lépésről lépésre fejlődik (mikor éppen nem sérült), Beadles kifejezetten mobilis guard, sima kezdőszint. Wisniewski átlag feletti kezdő (ha nem is elit), Cann a tavalyi draft egyik legjobb guard prospectje volt és az újoncidényén sincs mit szégyellnie. Parnell a dallasi swing tackle posztját cserélte kezdő RT-re, nem véletlen volt az egyik legjobban keresett OL a tavalyi FA-n.
Ja és akkor tegyük hozzá, hogy a legtehetségesebb OL-jük Brandon Linder IR-en fejezte be az idényt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ezzel miert is lenne kilove?Ez nem kikotes Maratol h Mcadoot megkell tartani.Azert kovetkezo HC is maga fogja pickkelni az asszistenseit.Annyira unalmas mar ez a Mcadoo saga.Semmi extrat nem nyujtott mint edzo.Beckham miatt volt jo Eli nem pedig az uj offense miatt.Sztetek csak Mcadoo tol west coast offenset??Ha annyira fekszik Elinak a west coast akkor majd felvesznek egy OC t aki szinten ezt favorizalja.Max a playbook lesz mas.Ha nincs OBJ ez a west coast a picsba sincs.A giants mindig run first team volt,eros defensevel.Ezt kell visszaallitani,nem pedig Mcadoot hagyni bohockodni.A legroszabb csapatok kozott voltunk redzoneba.Tele voltunk rossz jatekhivasokkal.Mcadoonal 100x jobb OC k vannak a ligaba.Ha Mcadoo lesz HC akkor tuti marad one game wonder Spagnuolo is.Spags mindenhol megbukott kivetel egy SB donto.Marrone legalabb hozna egy Scwartzot vagy Pettinet minimum.Azon felul eleg jo Oline coach ,ami nagyon rankferne.Inkabb Marrone mint Mcadoo. Nagyon elegedett lennek ha meginterjuztatnak a Matt Patriciat.Fiatal es nagyon felkeszult edzo,aki nem mellesleg BB keze alatt dolgozik evek ota.
Gerixx
Marrone jó OL-coach? 51 sacket engedélyezett idén a Jax OL (ami emberanyagra eléggé rendben van), ami a 4. legtöbb volt a ligában.
empty taxi
Abbol a falbol eleg nehez barmit is kihozni.Nem azt mondtam h magus,hanem edzo.
több mint 10 éve
ti meg Hue Jacksonnal akartok interjúzni
petey
Rola nagyon vszinu lecsuszunk mert Mara LA be csapatkoltoztetos meetingen lesz kedd es szerda,a browns pedig mar ajanlatot is tett Huenak.Leghamarabb csutortokon tudna a giants interjuztatni,addigra pedig Jackson mar Clevelandbe lesz vagy Friscoba.
Gerixx
Miért menne valaki Friscoba vagy Clevelandbe most komolyan...kivéve ha el akarja ásni a karrierjét.
TheBerzerker
Ha vkit megkinalnak egy HC allassal,az nem fog varni arra,h mashoz menjen interjura 10.emberkent es ugye nem garantalt meloval.