New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Hali! Már legalább 1,5 éve nem írtam ide, de most kicsit kikívánkozik belőlem az új korszak kezdetén. Látom itt már eléggé ki kiveséztétek a HC váltás - GM nem váltás témát érvekkel ide-oda, szóval a magam részéről röviden annyit h a változás az elmúlt 4 szezon után elég egyértelműen kellett. Én nagyon csípem TC-t, Reese-zel sincs bajom, meg McAdoo-val sem. Előbbi ment, ez van. McAdoo kinevezésével azért sincs különösebb problémám, mert nem nagyon volt olyan jelölt, aki egyértelműen jobb lett volna.Amit viszont egyeltalán nem értek, az Spangli megtartása (bár hivatalos bejelentés még nem volt, úgyh reménykedem). Utoljára 2007-ben tudott vmi normális edzői teljesítményt felmutatni. Azóta leszerepelt HC-ként a Rams-nél, és kétszer is sikerült DC-ként a liga legszarabb védelmét kialakítania (Saints és most nálunk).
Azért egy ligautolsó védelmet nem intéznék el annyival, h gyenge volt a keret. Gyenge volt, az tény, de sokan már úgy beszélnek a D-nkről, mintha középiskolásokat kellett volna pályára küldeni. A 2007-es játékosanyagból nem volt nehéz jó védelmet csinálni. Egy jó edzőnek pedig az lenne az ismérve, h egyénileg kevésbé tehetséges játékosokból is vmi elfogadható szintet kihoz. Lehet h kedvelik, meg h egyébként nagyon szofisztikált és furfangos a védelmi rendszere, csak éppen nem működik. Legalábbis az eredményeken ez látszik. Ha nagyon pozitívumot akarok keresni, akkor a labdaszerzéseket említem, de megállítani nem tudtuk az ellenfeleket, a yardokat úgy nyeltük mintha muszáj lenne. Nem fér a fejembe h az elmúlt 6-7 év munkássága és az újfent elcseszett esélye után miért nem váltjuk le. Nem tudom elképzelni h ne ne találnánk jobbat. Meg a nagy változtatás is arra korlátozódott eddig h lelépett TC (meg 1-2 poz. edző), de ránk férne még a vérfrissítés D oldalon elsősorban és én Spanglival kezdeném. Meg persze fel kell turbózni (esősorban a D oldalon) a rostert, ezt persze nem kétlem.
több mint 10 éve
Nem volt igazán jobb a piacon az tény, de Reese seggét TC-ért cserébe megvédeni nem biztos hogy kellett volna. Jövőre lejárt volna a szerződése és ha kapott volna pár használlható játékost, akkor egy pozitív szezon után leléphetett volna emelt fővel. Most meg marad mindenki és őt egyedül alázzák ?...Reese miatt...A rájátszásba jutás önmagában meg egy Giantset nem igazán érdekel akkor ha egy tényleg súlytalan Redskins szerű meneteléssel kecsegtet/nem megbántva, csak a példa/ Ez a roster pedig 4 éve gáz, sajna, sérülések pedig vannak , lesznek mindenütt, Az igazi baj szerintem nem mekadu vagy TC hanem Reese, és ez csak azért nem olyan nyilvánvaló, mert OBJ nálunk játszik. Különben Top 5 ben draftolnánk idén meg tavaly is +a csapat sérüléseit is figyelembe véve. Ennek ellenére ( + hogy NFC east) még a rájátszás is összejöhetett volna. Vicc. De ezen max Reese röhög.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
csak hogy felidézzem a tavaly szezon előtti várakozásokat..Oké tény, hogy nagyon szar volt a védelem, de azért a teljes szezont nem kell rögtön eltemetni. Új DC, új séma idő kell. Offense tavaly hogy nézett ki az előszezonban? Páran már az első 1-2 meccs után el akarták küldeni McAdoo-t, aztán hogy összeállt minden. Kis türelmet adjunk Spagnuolo-nak is, aztán a szezon előrehaladtával majd meglátjuk. Az offense nagyon nagyon jó lehet, Beckhamtől megint láthatunk majd varázslatot bőven. Az kell, hogy a védelemből is kiemelkedjen valaki. Emiatt nagyon nagy szükség van most JPP-re, látnunk kell mire képes és mennyire lehet számítani rá, mert a nyomás nagy lesz rajta és kettőzött erővel kell játszania, úgyhogy ebből valami jó is kisülhet.Szerinted tényleg egy ember kiemelkedésére van szükség ebből a védelemből, hogy összeálljon a kép? 😊 irigylésre méltó lenne az optimizmusod, más kérdés, h így inkább kicsit idegesítő, mert nem hiszem, h bárki is eltemette volna a szezont azzal, ha leírjuk hogy jelenleg egy határ szarnak tűnik az összkép védelmi oldalon és ráadásul én nem is nagyon látom ebben azt a hatalmas potenciált, hogy akkora javulásra kellene számítani. Konkrétan nézve: DE poszt teljes zacskó jelenleg, főleg h tegnap még Ayers is összeszedett vmi sérülést, Jenkins eleve nem tényező, Moore-ban látom egyedül, h képes lehet szintet lépni, de azért nyilván erre se lehet mérget venni. DT poszt súlytalan, se megfelelő minőség, se mélység nincs. LB sor olyan, mint évek óta mindig (szar), CB poszton lennénk egyedül jók, de pl Amu tegnapi teljesítményén finoman szólva is látszott, h még nem egészséges, a nem létező safety-jeinkről már ne is beszéljünk. Eléggé meglepne, ha egy hónapok óta nem edző, 9 ujjú JPP megváltó lenne, ha egyáltalán visszatér még valamikor, mert egyelőre kb semmit nem lehet róla tudni, könnyen lehet, h a fizikai teszten se megy majd át. Igazából ha nem lennénk ekkora szarban biztos vagyok benne, hogy már régen kivágták volna Maráék.
Egyszerű a képlet, a támadóknak úgy kell játszani ahogyan várjuk tőlük. A védelemből ki kell emelkednie valakinek és néhány hét eltelte alatt stabilizálni kell az ő játékukat is. Ha ez összejön lehet rájátszás is, ha nem akkor pápá.
Asbee
Én ráadásul a támadójátéktól se várok olyan hatalmas teljesítményt, mint te.. én azt látom, h az OL továbbra is teljesen kaotikus, az egyetlen pozitívum benne, h Flowers úgy néz ki elég jól beilleszkedett LT poszton, cserébe pl Pugh teljes katasztrófa volt tegnap, a falunk jobb oldala meg eleve szar. A passzvédekezés még úgy ahogy elmegy, de a futás az teljes homály, egyelőre semmit nem sikerült ebben se előrelépni tavalyhoz képest. Igazából sztem absz nem reális, h ez egy ligaelit offense lesz majd (finoman szólva tavaly se volt az) amire nekünk szükség lenne ahhoz, h esélyünk legyen a PO-ba jutni és a szezon közben óhatatlanul bekövetkező sérülések nyilván szintén nem fognak segíteni ezen.
Ettől még nem temetem a szezont, amíg lehet addig én is reménykedem h hátha összejön vmi, de én jobban szeretek a realitások talaján mozogni, az pedig sajnos semmivel nem mutat jobb idényt, mint a tavalyi.
Szesze
több mint 10 éve
Senki nem írta le előre McAdoo-t. Arról van szó, h te folyamatosan azt szajkózod, h ő mennyire jó teljesítményt nyújtott OCként és én (meg még többen) egyszerűen nem ezt látjuk/láttuk, sőt. Értem, h te igen, de mi nem. Ráadásul most a HC posztról beszélünk.. Ettől még nem írtam le, de ahhoz ez bőven elég, h ne legyek túl optimista vele kapcsolatban ahogy tavaly sem voltam az és akkor is azt hallgattam folyamatosan, h majd elit offense lesz, meg jó lesz a védelem is ha visszatér JPP stbstb. Sajnos nekem lett igazam aminek nem örülök, de egyébként sem az szokott a bajom lenni itt, h más véleményen van vki, mint én, hanem hogy a sztem minimum megkérdőjelezhető állításait úgy közli, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt.Bezzeg az elmúlt 2 évben. Sziporkázó 1 yard futás OBJ passz vagy punt. Több meccsen eltelt 30-40 perc pontszerzés nélkül(még punt sem) mind1 valójában ez tényleg egy sokkal összetettebb dolog. Jogos...deAnnyi sérülésre, amennyi nálunk az elmúlt két szezonban volt, senki sem tudott volna felkészülni. A Mackenzie-Snee-O'hara-Diehl-Pettigrew fémjelezte O-fal évekig sérülés nélkül tolta végig a szezonokat, persze hogy jobban működött a támadósor. De ez nem Gilbride érdeme volt. Emellett nézzük már meg, hogy milyen védelem volt akkoriban: Strahan, Tuck, Osi, Kiwanuka, Pierce és még sorolhatnám.
Mondjuk abban hogy ilyen volt a csapat nem biztos hogy az edzők a hibásak, lehet aki ezt a rostert összerakta a sérüléseket lereagálta. Simán elhiszem hogy jó játékosokkal mekadu is tud majd produkálni, legalábbis bízok benne. Ahogy TC is vlsz többre ment volna ha lett volna legalább néhány meccsre egy tucat egészséges kezdő szintű játékosa, impulzusok ide vagy oda.
ozibozi
Ha idén vége lesz a draftnak és a free agent időszaknak, akkor lehet majd azt mondani, hogy most sem szereztünk megfelelő védőket és támadókat. De mondom nem is ez a baj, hanem az, hogy előre leírjátok McAdoo-t.
Szerintem igen. Andy Reid sem volt rossz edző, zsinórban 4 NFC döntőt játszott, mégis mennie kellett. Most nézd meg a KC meccseit és eredményeit.Neki is kellett a megújulás és a csapatnak is. Mert Kelly első évében igenis jobban ment a Phily mint Reid-del egy évvel korábban. Az már más kérdés, hogy több hatalmat adtak neki, mint amennyit kellett volna. De a lényeg az, hogy bizonyos idő után jól jön a váltás, kivéve persze ha állandóan sikeres egy csapat és az edző (lásd Pats). Marának nem volt lehetősége, valamit lépnie kellett. A teljes tisztogatás nem jöhetett szóba, mert akkor Eli is ment volna, ellenben ez az előléptetés még jól is elsülhet. És ami a lényeg szerintem, hogy nem volt jobb lehetőség, nem volt kint kihagyhatatlan edző a piacon. Mert ha egy Payton vagy egy Pete Carroll jött volna, akkor oké. De egy Lovie Smith ne legyen már jobb alternatíva a mostani helyzetnél.Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno.Szerinted ez egy jó példa egyébként? 😊
Porzinger
Szesze
Porzinger
Egyébként ha már elküldtük Coughlint akkor sztem is McAdoo a leglogikusabb folytatás, de nem tartom megfelelő utódnak (még) és ha rajtam múlik inkább küldtem volna el Reese-t (akivel egyébként nincs különösebb bajom), mint Coughlint, számomra az logikusabb lett volna. Ezen most már kár agonizálni, én se teszem, bízom benne hogy sikerül egy normális keretet összehozni jövőre, mert ezzel senki se tudott volna többet csinálni.
több mint 10 éve
Bezzeg az elmúlt 2 évben. Sziporkázó 1 yard futás OBJ passz vagy punt. Több meccsen eltelt 30-40 perc pontszerzés nélkül(még punt sem) mind1 valójában ez tényleg egy sokkal összetettebb dolog. Jogos...deAnnyi sérülésre, amennyi nálunk az elmúlt két szezonban volt, senki sem tudott volna felkészülni. A Mackenzie-Snee-O'hara-Diehl-Pettigrew fémjelezte O-fal évekig sérülés nélkül tolta végig a szezonokat, persze hogy jobban működött a támadósor. De ez nem Gilbride érdeme volt. Emellett nézzük már meg, hogy milyen védelem volt akkoriban: Strahan, Tuck, Osi, Kiwanuka, Pierce és még sorolhatnám.
Mondjuk abban hogy ilyen volt a csapat nem biztos hogy az edzők a hibásak, lehet aki ezt a rostert összerakta a sérüléseket lereagálta. Simán elhiszem hogy jó játékosokkal mekadu is tud majd produkálni, legalábbis bízok benne. Ahogy TC is vlsz többre ment volna ha lett volna legalább néhány meccsre egy tucat egészséges kezdő szintű játékosa, impulzusok ide vagy oda.
ozibozi
Ha idén vége lesz a draftnak és a free agent időszaknak, akkor lehet majd azt mondani, hogy most sem szereztünk megfelelő védőket és támadókat. De mondom nem is ez a baj, hanem az, hogy előre leírjátok McAdoo-t.
Szerintem igen. Andy Reid sem volt rossz edző, zsinórban 4 NFC döntőt játszott, mégis mennie kellett. Most nézd meg a KC meccseit és eredményeit.Neki is kellett a megújulás és a csapatnak is. Mert Kelly első évében igenis jobban ment a Phily mint Reid-del egy évvel korábban. Az már más kérdés, hogy több hatalmat adtak neki, mint amennyit kellett volna. De a lényeg az, hogy bizonyos idő után jól jön a váltás, kivéve persze ha állandóan sikeres egy csapat és az edző (lásd Pats). Marának nem volt lehetősége, valamit lépnie kellett. A teljes tisztogatás nem jöhetett szóba, mert akkor Eli is ment volna, ellenben ez az előléptetés még jól is elsülhet. És ami a lényeg szerintem, hogy nem volt jobb lehetőség, nem volt kint kihagyhatatlan edző a piacon. Mert ha egy Payton vagy egy Pete Carroll jött volna, akkor oké. De egy Lovie Smith ne legyen már jobb alternatíva a mostani helyzetnél.Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno.Szerinted ez egy jó példa egyébként? 😊
Porzinger
Szesze
több mint 10 éve
Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno.Szerinted ez egy jó példa egyébként? 😊
Porzinger
több mint 10 éve
Bezzeg az elmúlt 2 évben. Sziporkázó 1 yard futás OBJ passz vagy punt. Több meccsen eltelt 30-40 perc pontszerzés nélkül(még punt sem) mind1 valójában ez tényleg egy sokkal összetettebb dolog. Jogos...deMondjuk abban hogy ilyen volt a csapat nem biztos hogy az edzők a hibásak, lehet aki ezt a rostert összerakta a sérüléseket lereagálta. Simán elhiszem hogy jó játékosokkal mekadu is tud majd produkálni, legalábbis bízok benne. Ahogy TC is vlsz többre ment volna ha lett volna legalább néhány meccsre egy tucat egészséges kezdő szintű játékosa, DeNEMVOLT...
impulzusok ide vagy oda.
több mint 10 éve
lehet, h szelektív ezt nem tudhatom, de azért jó, h (vissza)jöttél 😉sztem te felejtetted el, h Gilbride-nak milyen eredményei voltak korábban..Szelektív lehet a memóriám, de nekem valahogy nem rémlik az, hogy mennyire kreatív és lehengerlő volt a playhívás Gilbride alatt.
Szesze
Porzinger
több mint 10 éve
sztem te felejtetted el, h Gilbride-nak milyen eredményei voltak korábban..Szelektív lehet a memóriám, de nekem valahogy nem rémlik az, hogy mennyire kreatív és lehengerlő volt a playhívás Gilbride alatt.
Szesze
több mint 10 éve
sztem te felejtetted el, h Gilbride-nak milyen eredményei voltak korábban.. szerinted Gilbride rossz OC volt, sztem meg nem. TE-k beépítésével finoman szólva az ő idejében se volt gond, ha már pont ezt hozod példának. Harris meg azért szintén nem egy fantasztikus példa McAdoo tehetségének bizonyítására.. Gilbride utolsó évére Eli valamiért összeomlott, ezért váltottunk és elkezdtük 33 évesen újra felépíteni a franchise QB-nkat ami többé-kevésbé sikerült is, más kérdés, h az offense ettől még semmivel nem lett jobb.Senki nem azért drukkol hogy megbukjon, (én legalábbis biztos nem) csak az a helyzet, hogy jött egy QB edző OC-nak, és eltelt 2 év de még mindig csak QB edző maradt, mert még a hívei se tudnak más pozitívumot kiemelni , mint Eli stats, Eli stats stb ...akinek csak annyi a tényszerű eredménye szerintem, hogy van egy földönkívüli elkapója véletlenül/nem egy jó elkapó, hanem vlsz egy ufó/ aki felé dob és elkapja. Én csak abban bízok, hogy Vezető edzőnek jobb lesz, mint OC-nak, mert annak szar volt. (QB edzőnek rendben volt). Reméljük ők látják jól.Szerinted rossz Oc volt, szerintem meg nem. Gilbride sokkal rosszabb volt, de látom sokan ezt már elfelejtették. Az O fal sérüléseiről nem igazán tehet, de például beépítette Harrist, Tye is elég bíztatóan mozgott valamint Cruz másfél éve sérült. Felőlem mondhatjátok, hogy rossz volt meg hogy csak OBJ miatt szereztünk pontokat, nekem nem lesz rosszabb. Jövőre kiderül mi lesz. Kicsit úgy érzem magam mint az NBA draft idején a Porzingis picknél. Előre leírta őt is mindenki, anélkül hogy akár egyszer is lepattintotta volna a labdát. Az esély jár McAdoo-nak is, főképp egy ilyen ligában, ahol sok csapat egy superbowl győzelemért odaadna 10 másik évet. Nekünk kettő is jutott az elmúlt 8 évben, én ennek is bőven tudok örülni (mit nem adnék egy Knicks bajnoki címért).
ozibozi
Porzinger
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Senki nem azért drukkol hogy megbukjon, (én legalábbis biztos nem) csak az a helyzet, hogy jött egy QB edző OC-nak, és eltelt 2 év de még mindig csak QB edző maradt, mert még a hívei se tudnak más pozitívumot kiemelni , mint Eli stats, Eli stats stb ...akinek csak annyi a tényszerű eredménye szerintem, hogy van egy földönkívüli elkapója véletlenül/nem egy jó elkapó, hanem vlsz egy ufó/ aki felé dob és elkapja. Én csak abban bízok, hogy Vezető edzőnek jobb lesz, mint OC-nak, mert annak szar volt. (QB edzőnek rendben volt). Reméljük ők látják jól.Szerinted rossz Oc volt, szerintem meg nem. Gilbride sokkal rosszabb volt, de látom sokan ezt már elfelejtették. Az O fal sérüléseiről nem igazán tehet, de például beépítette Harrist, Tye is elég bíztatóan mozgott valamint Cruz másfél éve sérült. Felőlem mondhatjátok, hogy rossz volt meg hogy csak OBJ miatt szereztünk pontokat, nekem nem lesz rosszabb. Jövőre kiderül mi lesz. Kicsit úgy érzem magam mint az NBA draft idején a Porzingis picknél. Előre leírta őt is mindenki, anélkül hogy akár egyszer is lepattintotta volna a labdát. Az esély jár McAdoo-nak is, főképp egy ilyen ligában, ahol sok csapat egy superbowl győzelemért odaadna 10 másik évet. Nekünk kettő is jutott az elmúlt 8 évben, én ennek is bőven tudok örülni (mit nem adnék egy Knicks bajnoki címért).
ozibozi
több mint 10 éve
Senki nem azért drukkol hogy megbukjon, (én legalábbis biztos nem) csak az a helyzet, hogy jött egy QB edző OC-nak, és eltelt 2 év de még mindig csak QB edző maradt, mert még a hívei se tudnak más pozitívumot kiemelni , mint Eli stats, Eli stats stb ...akinek csak annyi a tényszerű eredménye szerintem, hogy van egy földönkívüli elkapója véletlenül/nem egy jó elkapó, hanem vlsz egy ufó/ aki felé dob és elkapja. Én csak abban bízok, hogy Vezető edzőnek jobb lesz, mint OC-nak, mert annak szar volt. (QB edzőnek rendben volt). Reméljük ők látják jól.
több mint 10 éve
Miért kellett elküldeni Coughlint? Ahogy írtam, valami változás kellett a sok utolsó perces vereség miatt. Ahogy már mondtam, szerintem megfáradt a kapcsolat a csapat és Tom között. Nem érzelmi alapon, hanem pusztán az elmúlt 10 év hozta ezt. Ráadásul a sikertelenség meggyorsította ezt a dolgot. Meggyőződésem, hogy jövőre ugyanez történt volna, Tom visszavonul és McAdoo pedig főedző lett volna. Ez történt meg egy évvel hamarabb. Én ennek örülök, mert így még Eli ideje alatt kiderül milyen vezetői képességekkel rendelkezik McAdoo. Ha nem lesz sikeres, akkor jöhet egy új GM, egy tapasztalt edző + egy elsőkörös irányító. Nekem ez a lépés jobban tetszik mint ha marad Tom és nem változik semmi sem, illetve hozunk egy már bukott edzőt, aki minimum 4 évre be lenne betonozva. Ebben a lépésben legalább benne van a "home run" lehetősége. Mindenesetre az esélyt legalább adjuk meg McAdoo-nak, ne ítéljük már meg anélkül, hogy akár csak egy meccset is végigvezényelt volna. Egy jó draft és free agent időszak kell, aztán lehet menni a következő gyűrűért. Egyébként nem NFL, de elhihetitek, hogy aki el tudja viselni Dolan agyatlanságait, az képes látni a pozitívumokat Jerry Reese-ben. 😊ejj, de ismerős stílus ez 😊
Porzinger
több mint 10 éve
Miért kellett elküldeni Coughlint? Ahogy írtam, valami változás kellett a sok utolsó perces vereség miatt. Ahogy már mondtam, szerintem megfáradt a kapcsolat a csapat és Tom között. Nem érzelmi alapon, hanem pusztán az elmúlt 10 év hozta ezt. Ráadásul a sikertelenség meggyorsította ezt a dolgot. Meggyőződésem, hogy jövőre ugyanez történt volna, Tom visszavonul és McAdoo pedig főedző lett volna. Ez történt meg egy évvel hamarabb. Én ennek örülök, mert így még Eli ideje alatt kiderül milyen vezetői képességekkel rendelkezik McAdoo. Ha nem lesz sikeres, akkor jöhet egy új GM, egy tapasztalt edző + egy elsőkörös irányító. Nekem ez a lépés jobban tetszik mint ha marad Tom és nem változik semmi sem, illetve hozunk egy már bukott edzőt, aki minimum 4 évre be lenne betonozva. Ebben a lépésben legalább benne van a "home run" lehetősége. Mindenesetre az esélyt legalább adjuk meg McAdoo-nak, ne ítéljük már meg anélkül, hogy akár csak egy meccset is végigvezényelt volna. Egy jó draft és free agent időszak kell, aztán lehet menni a következő gyűrűért. Egyébként nem NFL, de elhihetitek, hogy aki el tudja viselni Dolan agyatlanságait, az képes látni a pozitívumokat Jerry Reese-ben. 😊
Szerkesztette: Porzinger
több mint 10 éve
Én csak azt nem értem, hogy miért is kellett akkor Coughlint elküldeni? Nekem egyértelműen az jön le ebből, hogy McAdoo simán kifúrta nagyra tartott mentorát, tulajdonképp - nyilván indirekt módon - "megzsarolva" azzal a vezetőséget, hogy ha nem ő lesz itt a HC, akkor elmegy majd az Eagles-hez. A GM és a DC személye nem változik, az OC-t előléptették, sőt maga a coughlini rendszer is marad, csak maga Coughlin nélkül:Hagyjátok már ezt a negativizálást. Mégis ki lett volna jobb vezetőedző idén? Mike Smith, Lowie Smith, Marrone? Nekem egyik sem kellene. Inkább próbáljuk meg McAdoo-val, aztán ha nem sikerül, akkor úgyis új időszámítás kezdődik Eli visszavonulásakor. Ha pedig mégis sikerült kifognunk a jövő egyik nagy vezetőedzőjét, akkor felépítheti az Eli utáni korszak irányítóját is. Reese sem fog maradni ha nem lesz eredmény a következő idényben, de azt is nézzük már meg, hogy mire megy például a Cleveland az állandó vezetői cserékkel. Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno. Lehet Tom is nyerne még egy superbowlt máshol, de nálunk most egy új arc kellett vezetőedzőnek, aki képes új impulzusokat hozni a csapatba. Én például akkor haragudtam volna ha McAdoo elmegy máshova és ott sikeres lesz, mi pedig megragadtunk volna egy középszer edzővel, aki máshol már megbukott.Na, első hozzászólásnak jó lesz 😊 De komolyan, jó hogy jöttél, már kezdtem úgy érezni, hogy egyedül én nem látom azt a rengeteg edzőzsenit, aki még szabad és mi nem hoztuk ide, annyira fanyalog mindenki. A legutóbbi SB győzelemnél all-in volt a jelmondat, most is toltunk egy all-int Elira, aztán vagy kaszálunk vagy bebukjuk és akkor jöhet a teljes rebuild, amiért itt már sokan szezon közepén kiáltottak.
Porzinger
Henderson
twitter.com/Giants/status/688163923715985409
Mindezt négy sikertelen év után, amiből - részben vagy egészben - a Reese-McAdoo-Spagnuolo trió tevékenyen kivette a részét. Persze a szurkoló nem tehet egyebet, mint reménykedik, végkövetkeztetésnek pedig marad a "majd meglátjuk"...
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hagyjátok már ezt a negativizálást. Mégis ki lett volna jobb vezetőedző idén? Mike Smith, Lowie Smith, Marrone? Nekem egyik sem kellene. Inkább próbáljuk meg McAdoo-val, aztán ha nem sikerül, akkor úgyis új időszámítás kezdődik Eli visszavonulásakor. Ha pedig mégis sikerült kifognunk a jövő egyik nagy vezetőedzőjét, akkor felépítheti az Eli utáni korszak irányítóját is. Reese sem fog maradni ha nem lesz eredmény a következő idényben, de azt is nézzük már meg, hogy mire megy például a Cleveland az állandó vezetői cserékkel. Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno. Lehet Tom is nyerne még egy superbowlt máshol, de nálunk most egy új arc kellett vezetőedzőnek, aki képes új impulzusokat hozni a csapatba. Én például akkor haragudtam volna ha McAdoo elmegy máshova és ott sikeres lesz, mi pedig megragadtunk volna egy középszer edzővel, aki máshol már megbukott.Na, első hozzászólásnak jó lesz 😊 De komolyan, jó hogy jöttél, már kezdtem úgy érezni, hogy egyedül én nem látom azt a rengeteg edzőzsenit, aki még szabad és mi nem hoztuk ide, annyira fanyalog mindenki. A legutóbbi SB győzelemnél all-in volt a jelmondat, most is toltunk egy all-int Elira, aztán vagy kaszálunk vagy bebukjuk és akkor jöhet a teljes rebuild, amiért itt már sokan szezon közepén kiáltottak.
Porzinger
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Run n' shoot offense volt az,amit Gilbride azaz Giants jatszott ezelott evekig.Elegge valoszinu h nem azt fogja a csapat tolni,hiszen az mar elavult es kiismerheto volt.Azt irják Mike Sullivan lesz az OC. Ez jó nekünk?Hmm ez izgi. Sullivan anno Tampában klasszik Coryell offense-re hajazó rendszert vitt, McAdoo filozófiája ettől azért eltér 😊
GJohnny74
empty taxi
több mint 10 éve
Azt irják Mike Sullivan lesz az OC. Ez jó nekünk?Hmm ez izgi. Sullivan anno Tampában klasszik Coryell offense-re hajazó rendszert vitt, McAdoo filozófiája ettől azért eltér 😊
GJohnny74

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hagyjátok már ezt a negativizálást. Mégis ki lett volna jobb vezetőedző idén? Mike Smith, Lowie Smith, Marrone? Nekem egyik sem kellene. Inkább próbáljuk meg McAdoo-val, aztán ha nem sikerül, akkor úgyis új időszámítás kezdődik Eli visszavonulásakor. Ha pedig mégis sikerült kifognunk a jövő egyik nagy vezetőedzőjét, akkor felépítheti az Eli utáni korszak irányítóját is. Reese sem fog maradni ha nem lesz eredmény a következő idényben, de azt is nézzük már meg, hogy mire megy például a Cleveland az állandó vezetői cserékkel. Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno. Lehet Tom is nyerne még egy superbowlt máshol, de nálunk most egy új arc kellett vezetőedzőnek, aki képes új impulzusokat hozni a csapatba. Én például akkor haragudtam volna ha McAdoo elmegy máshova és ott sikeres lesz, mi pedig megragadtunk volna egy középszer edzővel, aki máshol már megbukott.
több mint 10 éve
Ha mekadu offense marad, akkor elég csak fellapozni az eredménykövetöket a valóságért. Tehetséges, Majd hirtelen megváltozik a stratégia , mert OBJ kétszer kap el mindent, de az majd duplán számít...
több mint 10 éve
Azt irják Mike Sullivan lesz az OC. Ez jó nekünk?
GJohnny74
Ez McAdoo offense marad, OCtól függetlenül. Ő nyilván jól ismeri a rendszert, eddig QB coach volt, valószínűleg ez megint egy Eli-barát húzás.
Pozíciós edzők közül eddig távozott Jim Herrmann LB- és Sean Ryan WR edző. Egyikük sem fog különösebben hiányozni szerintem.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Azt irják Mike Sullivan lesz az OC. Ez jó nekünk?
több mint 10 éve
Érdekes milyen rövid az emlékezet: a szezon elött kijelentve 28 pont kell minimum a bármihez...Ha már nincs védelem /amúgy a manningobj kiismerhetetlen párosa hozta is 70% körül/ Visszanézve az idei meccseket hányszor volt mikor a D a tehetségtelenségén túlnyúlva, lelkesedéssel, labdaszerzéssel adta a sanszot, a meccset de ezt a legendás O baszott kihasználni. ( 5x) és nem csak negyedek hanem mérkőzések alatt. (Sajnálom hogy nem GReeset baszták ki, aki négy év alatt -nem idén-összehozta ezt a gané bandát) ezzel a lépéssel (TC out majd a többi kretén ok) megalázták a Giants legendáját, aki nem ezt érdemelte, és ki fog derülni sajnos lassan, hogy a név, hogy Mara szart se ér magában. Ilyet egy igazi MaRa soha nem tett volna.(. Vagy így vagy sehogy... )Vagy kibasz mindenkit, vagy megy tovább. Sajnos a vér néha vizzé válik...😕
több mint 10 éve
Ha jól olvasom a hozzászólásaitokat, akkor James McAdoo lett a vezető edző. Nem ő volt eddig az offensive coordinator?no offense, de az értesítéseknél nálad nem jelzi, ha új cikk kerül fel? csak mert még ott is megjelent, hogy Ben McAdoo...
iason

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal