New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
és ugye ezt a mostani keretet is összerakta valaki(k)Én abban reménykedem, hogy Reese az állásáért küzd idén, és bátrabb, váratlanabb lépéseket is megtesz( nem értelmetlen költekezésre gondolok de nem is kukázást várok)Az a baj, h kibaszott gyenge ez a keret sajnos, rengeteg a tátongó lyuk.
ozibozi
Szesze
de innen ennyi pénzzel már csak fölfelé vezet az út...(remélem) 😊
több mint 10 éve
en.wikipedia.org/wiki/Khalil_Mack róla volt szó korábban, hogy átjön? elég LT feje van 😀Sztem ilyen sose kerult szoba.Draftolasa ota a liga egyik legjobb vedojatekosa,olyan mintha Beckhamet akarnad innen elmozditani😊
vittore
több mint 10 éve
en.wikipedia.org/wiki/Khalil_Mack róla volt szó korábban, hogy átjön? elég LT feje van 😀na ha valami akkor az kizárt hogy a Raiders eladja Macket 😀
vittore
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
nem lyukaink vannak, hanem kb pár poszt, ahol megvagyunk (QB, WR1, C, egy guard, egy DT, CB1, max. 1 lb, 1 S) ezt akárhogy nézem a 22 kezdőből 8 fő!!!!! nagyon vékony ...Én abban reménykedem, hogy Reese az állásáért küzd idén, és bátrabb, váratlanabb lépéseket is megtesz( nem értelmetlen költekezésre gondolok de nem is kukázást várok)Az a baj, h kibaszott gyenge ez a keret sajnos, rengeteg a tátongó lyuk. Bátorság ide vagy oda tuti, h ismét úgy fogunk nekimenni a szezonnak, h tele leszünk megoldatlan problémákkal. Kb egy komplett védelmet kéne összerakni és akkor a szokásos OL gondokról nem is beszéltünk.. fel van adva a lecke
ozibozi
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Én abban reménykedem, hogy Reese az állásáért küzd idén, és bátrabb, váratlanabb lépéseket is megtesz( nem értelmetlen költekezésre gondolok de nem is kukázást várok)Az a baj, h kibaszott gyenge ez a keret sajnos, rengeteg a tátongó lyuk. Bátorság ide vagy oda tuti, h ismét úgy fogunk nekimenni a szezonnak, h tele leszünk megoldatlan problémákkal. Kb egy komplett védelmet kéne összerakni és akkor a szokásos OL gondokról nem is beszéltünk.. fel van adva a lecke
ozibozi
több mint 10 éve
Én abban reménykedem, hogy Reese az állásáért küzd idén, és bátrabb, váratlanabb lépéseket is megtesz( nem értelmetlen költekezésre gondolok de nem is kukázást várok)
több mint 10 éve
Amunál a legnagyobb gáz a sérülékenysége, sajna nem tekinthetünk rá úgy, hogy 16 meccsen kezdő tud lenni... Emiatt alaposan meg kell gondolni mennyi pénzt adunk neki és ha a játékos/ügynök szempontot is nézzük a legvalószínűbb az lesz, hogy kipróbálja a piacot és nagyobb pénzért elviszi valaki más.
több mint 10 éve
Én megtartanám Prince-t. Schwartz elküldése nagyon meglepett, Beatty és Beason-ra számítottam. Hát nincsen kevesebb lyukunk ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
A S felhozatal idén sem tűnik vmi acélosnak a drafton, úgyh én Gipson-ra mindenképp rápróbálnék (próbálkozás mondjuk volt tavaly is fa-n, csak nem jött össze). Ezen kívül RT-t mindenképp próbálnék szerezni mihamarabb.DL, LB pozíciók viszont elég mélynek látszanak az idei class-ban, szóval ide draftolnék inkább. Persze Ayers-t megpróbálnám itt tartani bank robbantás nélkül. Prince jó kérdés...
Randle, Kuhn, Jenkins mehet a fa-k közül.
Slot cb és cb depth meg #2 wr is megoldandó...majd alakul fa lehetőségektől függően.
(Megjegyzem h McBride limitált játékidővel is az egyik legjobb playmaker volt secondaryben slot cb-ként-sztem méltatlanul hanyagolja Spangli, én továbbra is csípem, de jó eséllyel elengedjük. Mondjuk a D összes problémája közt ez eltörpül.)
több mint 10 éve
Jelenleg 52 millio koruli a cap space.Csapatot drafton kell epiteni,de Eli nem lesz fiatalabb ugyh ha robbantani akar a csapat akkor sztem odakell vagni FA n is.Nincs pass rusher,nincs lb,nincs cb depth,nincs free safety,nincs Hankinsnek parja ,nincs wr 2 es most mar oline jobb oldalaaba is 2 kezdo jatekos szukseges..Ennyi lyukat nem lehet drafton potolni.Kivancsi vagyok ki marad,ki megy.Nalam Prince,JPP,Randle ,Kuhn,Jenkins out!Robert Ayers,Janoris Jenkins,ex eagles boykin ,tapasztalt es fiatal FS ,Top DE ,RT welcome!LB,DE,DT,CB,WR drafton.Reese ugyis kibaszik velunk,ugyh ez biztos nem lesz igy😊Kínkeserves szezon vár ránk 😁 😢🤔
Gerixx
több mint 10 éve
en.wikipedia.org/wiki/Khalil_Mack róla volt szó korábban, hogy átjön? elég LT feje van 😀
több mint 10 éve
Jelenleg 52 millio koruli a cap space.Csapatot drafton kell epiteni,de Eli nem lesz fiatalabb ugyh ha robbantani akar a csapat akkor sztem odakell vagni FA n is.Nincs pass rusher,nincs lb,nincs cb depth,nincs free safety,nincs Hankinsnek parja ,nincs wr 2 es most mar oline jobb oldalaaba is 2 kezdo jatekos szukseges..Ennyi lyukat nem lehet drafton potolni.Kivancsi vagyok ki marad,ki megy.Nalam Prince,JPP,Randle ,Kuhn,Jenkins out!Robert Ayers,Janoris Jenkins,ex eagles boykin ,tapasztalt es fiatal FS ,Top DE ,RT welcome!LB,DE,DT,CB,WR drafton.Reese ugyis kibaszik velunk,ugyh ez biztos nem lesz igy😊
több mint 10 éve
Beason vissza is vonult
több mint 10 éve
Kezdő G-t és T-t is kell szereznünk jobb oldalra.Azért Beatty számomra meglepő. Mindkét fél részéről. A paycut mindenkinek megoldás lett volna. Vagy gáz van Beatty egészségével. Attól nem félek, hogy máshol robbant, mert akit eddig elengedtünk, az máshol sem vitte sokra, kivéve Josephet, akit a mai napig sírok vissza.Nekem inkább Schwartz kivágása. Igaz hogy sok pénzt fizetünk érte, és a 2 év alatt nem sokat játszott , de még mindig jobb alternatíva mint Jerry . A támadófal jobb oldala teljesen használhatatlan.
gyurczi
Taz
Nekivágtunk az átalakításnak, az edzői stábban is volt jó néhány csere és úgy fest h a vezetőségnek is elege lett abból h reménykedünk mindig h talán most egészséges marad (Schwartz, Beason v akárki) mert amúgy tök jó játékos lenne ha pályára kerülne. Csak hát mindkettő 2 éve folyamat sérült és annál azért többet keresnek h így megérje mindig várni rájuk. Jöjjenek helyettük fiatalok, egészségesek (Sajnos erről is szól az nfl.). Beatty-nél sztem sokat számított a pénz ennél a döntésnél, ő a korábbi szezonokban azért folyamatosan pályán volt, így egy IR-en töltött szezon után meg lehetett volna még próbálni, hátha bírja - csak úgy fest ennyiért nem akarták próbálgatni (pláne nem RT-nek).
több mint 10 éve
Schwartz mindkét szezonjában lerobbant, várható volt h menni fog. Beatty egyrészt 30, másrészt sok sérülése volt már és mondta h ő LT szeretne lenni. Gondolom megpróbálkozunk majd Harttal a kezdőben és jön egy RT.Na kb pont ugyanezt kezdtem el leírni, a pálya széléről Schwartz sem jobb senkinél. Hart meg egészen jól mozgott a szezon vége felé RGként. Beattynél is lehet, hogy nagy a gáz, ugye a mellizomszakadásból már októberben vissza kellett volna térnie, aztán kiderült, hogy valami a vállával is van. lehet, hogy nem is tudott tavaly május óta egyáltalán edzeni és sokat nem vártunk tőle, hosszútávon meg egyébként sem számoltunk volna vele, így felesleges tartogatni. Remélem így rámegyünk valami jobbfajta FA RTre majd.
Asbee
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Schwartz mindkét szezonjában lerobbant, várható volt h menni fog. Beatty egyrészt 30, másrészt sok sérülése volt már és mondta h ő LT szeretne lenni. Gondolom megpróbálkozunk majd Harttal a kezdőben és jön egy RT.
több mint 10 éve
Azért Beatty számomra meglepő. Mindkét fél részéről. A paycut mindenkinek megoldás lett volna. Vagy gáz van Beatty egészségével. Attól nem félek, hogy máshol robbant, mert akit eddig elengedtünk, az máshol sem vitte sokra, kivéve Josephet, akit a mai napig sírok vissza.Nekem inkább Schwartz kivágása. Igaz hogy sok pénzt fizetünk érte, és a 2 év alatt nem sokat játszott , de még mindig jobb alternatíva mint Jerry . A támadófal jobb oldala teljesen használhatatlan.
gyurczi
több mint 10 éve
Azért Beatty számomra meglepő. Mindkét fél részéről. A paycut mindenkinek megoldás lett volna. Vagy gáz van Beatty egészségével. Attól nem félek, hogy máshol robbant, mert akit eddig elengedtünk, az máshol sem vitte sokra, kivéve Josephet, akit a mai napig sírok vissza.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Na hát nem sokat szaroztunk, Beason, Beatty, Schwartz cut. Cruzzal ezek szerint tényleg megpróbálunk megegyezni.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
és még Cruzból is +lesz sok pénz, így-vagy úgy
több mint 10 éve
Először mondjuk érdemes megvárni h kik lesznek azok akik ténylegesen kimennek a piacra és kikkel hosszabbítanak, aztán utána hívhatjuk Dévényi Tibi bácsit. Az mondjuk tény, hogy Broncos-tól szeretünk FA-t szerezni, ott van Ayers, DRC, Holliday. Első kettő elég jól be is jött. Mondjuk én nem várok nagyon nagy mozgást, vagyis nem akkorát amekkorát sokan várnak. Nem hiszem h az első pár napban mindjárt "leraboljuk" a piacot és több olyan játékos is lesz akinél elhangzik majd a "miért nem mi igazoltuk le?" kérdés. A cap vszínűleg újra komolyan nőni fog, komoly pénzt kell majd letenni a legjobb játékosokért. Egyet vagy kettőt azért valahogy csak megcsípünk majd, de nem bánnám ha találunk idén is néhány Dwayne Harris-t. Amit még remélek, hogy előtte a hosszabbításoknál/cutoknál/paycutoknál észnél leszünk..nah, ezeket én is pont így látom/ezt várom
Asbee
több mint 10 éve
Először mondjuk érdemes megvárni h kik lesznek azok akik ténylegesen kimennek a piacra és kikkel hosszabbítanak, aztán utána hívhatjuk Dévényi Tibi bácsit. Az mondjuk tény, hogy Broncos-tól szeretünk FA-t szerezni, ott van Ayers, DRC, Holliday. Első kettő elég jól be is jött. Mondjuk én nem várok nagyon nagy mozgást, vagyis nem akkorát amekkorát sokan várnak. Nem hiszem h az első pár napban mindjárt "leraboljuk" a piacot és több olyan játékos is lesz akinél elhangzik majd a "miért nem mi igazoltuk le?" kérdés. A cap vszínűleg újra komolyan nőni fog, komoly pénzt kell majd letenni a legjobb játékosokért. Egyet vagy kettőt azért valahogy csak megcsípünk majd, de nem bánnám ha találunk idén is néhány Dwayne Harris-t. Amit még remélek, hogy előtte a hosszabbításoknál/cutoknál/paycutoknál észnél leszünk..
több mint 10 éve
Beason valszeg cut vagy újra tárgyalják kontaktusát.hát nemtom.. szerintem ezek közül Vernon és Malik Jackson az akiért valóban be fogunk jelentkezni, de ezzel nyilván lesznek még egy páran, úgyh túl nagy reményeket azért nem kell táplálni irántuk.
Sok fajta FA lista van potenciális jelöltekből, de talán eddig ez a legreálisabb:
gmenhq.com/2016/02/08/2016-nfl-free-agency-players-new-york-giants-target/
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Nézegettem mostanában a leendő UFAkat és hát nem lesz túl nagy merítés egyik poszton sem, főleg miután ezekből még jópár kap új szerződést a jelenlegi csapatától, nehéz lesz betömnünk a lyukakat.Irvin nem fog kimenni a piacra, azt nyilatkozta hogy mindenképpen Seattle-ben akar maradni , neki nem a pénz a legfontosabb
Egyébként kiknek örülnétek? Nem az egyértelmű emberekre gondolok akiket mindenhol emlegetnek (Jackson, Trevathan, Gipson) hanem inkább ilyen under the radar jellegű játékosokra.
Nálam O oldalon Rishard Matthews. Ahány Miami meccset láttam, mindig jó volt, ha nem is játszott sokat, egyfajta biztosíték lehetne Cruzra is.
A védelembe pedig Bruce Irvin, nem tudom menyire tudnánk az ő képességeit jól kihasználni a mi sémánkban, de egyszerre adhatna némi javulást a LB játéknak és a pass rushnak is.
Henderson
több mint 10 éve
Schwartz is elég nehéz kérdés. Keveset van pályán, ha igen akkor is látszik a teljesítményén h sérüléssel küzd. A fal jobb oldalát rendbe kell hozni.