New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Azt lehet tudni melyik oldalon lesz a Giants? Nem tudom h az away team pl melyik oldalon van ebben a stadionban
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
az hogy van oda amit csak holnapután kezdenek árulni a www.nfluk.com/ oldalon, abból máshol már csak pár tucat kapható? azok mind3 meccsre vettek akik oda foglaltak? Ti melyiken veszitek?Igen, de ez a 3 londoni meccs mindegyikére való vásárlás esetén érvényes jegyár a mi meccsünkre viszonyítva, ami 20%-kal olcsóbb, mint a holnap árusítandóak lesznek. Azoknál ezek lesznek az árak:80 és 120 fontos jegyek voltak ebben a kategóriában elérhetők pár perce...(már ha jó helyen nézem)Nem elfelejteni:irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
holnap 10-től jegyárusítás a londoni meccsre (a 3 legdrágább jegykategóriában)
Azt esetleg kiderítette valamelyikőtök, hogy a 10 órát, az GMT vagy CET szerint kell érteni?
G-men
csebi
ozibozi
Cat 1 149
Cat 2 110
Cat 3 105
Plusz némi booking fee, mert mégiscsak a pénzügyi szolgáltatások egyik őshazájában vagyunk...
G-men
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Nagyon szép lista. Palmierinek örülök leginkább, de Nunn távozásával is talán majd tanulnak a srácok valamit a bullrushon kívül is. Flaherty mondjuk lehet, hogy annak áldozata lett, hogy évekig hanyagoltuk a pozíciót, de igazából ő is csak az első-második körösökből tudott elfogadható teljesítményt kihozni, hátsóbb körös embereket még backup szintre sem sikerült kinevelni. A titánoknál mondjuk úgy tűnik idén nem sikerül túl jó döntéseket hozni edzők terén.Nem hosszabbítottatok a DL-edző Robert Nunn-nal, aki ha minden igaz a Titansnél fog ezután dolgozni.Az OL edző Pat Flaherty sem folytatja nálunk munkásságát.
empty taxi
Távozik még Jerry Palmieri (erőnléti edző)
Viszont érkezhet QB edzőnek Frank Cignetti Jr.
Sanyichef
JPP kezét ismét műtötték, kíváncsi leszek képes lesz e valaha kötés nélkül játszani és ha igen mennyire tud majd szorítani vele, mert bár meglepően jól játszott így is, azért jó néhány tackle, sőt sack is elment ezen. Persze ez csak akkor lesz igazán érdekes ha egyáltalán megtartjuk, bár ha elmegy én akkor is szorítok neki, hogy ne vágja ez tönkre a karrierjét.
Londont én is nagyon adnám, de egyszerűen én sem tudok ennyire előre tervezni, aki megy azért majd minimum egy részletes beszámolóval tartozik az itthon maradottaknak.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Nem hosszabbítottatok a DL-edző Robert Nunn-nal, aki ha minden igaz a Titansnél fog ezután dolgozni.Az OL edző Pat Flaherty sem folytatja nálunk munkásságát.
empty taxi
Távozik még Jerry Palmieri (erőnléti edző)
Viszont érkezhet QB edzőnek Frank Cignetti Jr.
több mint 10 éve
Nem hosszabbítottatok a DL-edző Robert Nunn-nal, aki ha minden igaz a Titansnél fog ezután dolgozni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
teljesen érthető, vszeg ha be tudnám tervezni, hogy akkorra biztosan kapok szabit, akkor én is veletek tartanék, nem a jegyen spórolnék. nekem itt ráadásul már a vnap is munkanap ...Azt beszéltük közös ismerősünkkel (y), hogy a jegyáron inkább nem spórolunk. Ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen elérhető távolságban Giants-meccs.Nem elfelejteni:irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
Azt esetleg kiderítette valamelyikőtök, hogy a 10 órát, az GMT vagy CET szerint kell érteni?
G-men
csebi
G-men
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Azt beszéltük közös ismerősünkkel (y), hogy a jegyáron inkább nem spórolunk. Ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen elérhető távolságban Giants-meccs.Nem elfelejteni:irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
G-men
csebi
több mint 10 éve
Igen, de ez a 3 londoni meccs mindegyikére való vásárlás esetén érvényes jegyár a mi meccsünkre viszonyítva, ami 20%-kal olcsóbb, mint a holnap árusítandóak lesznek. Azoknál ezek lesznek az árak:80 és 120 fontos jegyek voltak ebben a kategóriában elérhetők pár perce...(már ha jó helyen nézem)Nem elfelejteni:irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
G-men
csebi
ozibozi
Cat 1 149
Cat 2 110
Cat 3 105
Plusz némi booking fee, mert mégiscsak a pénzügyi szolgáltatások egyik őshazájában vagyunk...
több mint 10 éve
80 font nem rossz árSőt, nagyon jó. Amint elfogynak ezek, a skalpoló oldalak a szarabbakat is 200+ért fogják vesztegetni.
Janek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
80 és 120 fontos jegyek voltak ebben a kategóriában elérhetők pár perce...(már ha jó helyen nézem)Nem elfelejteni:irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
G-men
csebi
több mint 10 éve
Nem elfelejteni:irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
G-men
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Nem elfelejteni:holnap 10-től jegyárusítás a londoni meccsre (a 3 legdrágább jegykategóriában)
több mint 10 éve
@RVacchianoNYDNSpags is still under contract w/Giants. Both John Mara and Ben McAdoo want him to stay. Giants might not even let Eagles talk to him.
több mint 10 éve
McAdoo-nál bejött nekik, egyből aláírattuk 😊Gyakorlatilag spangli megtartása mcadoo első komoly döntése! Miért? Megalkuvás?Tényleg nincs jobb?Lehet h viszi az Eagles 😉
yooker
profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/17/report-eagles-want-to-hire-steve-spagnuolo-as-defensive-coordinator/
empty taxi
több mint 10 éve
Gyakorlatilag spangli megtartása mcadoo első komoly döntése! Miért? Megalkuvás?Tényleg nincs jobb?Lehet h viszi az Eagles 😉
yooker
profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/17/report-eagles-want-to-hire-steve-spagnuolo-as-defensive-coordinator/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
szerintetek a draftnál várható vmi szemléletváltás?mire gondolsz? sztem nem várható semmi extrém változás, elég logikusan szoktunk húzni az első körökben, ez várható most is, annak függvényében, h hogy sikerül az FA piaci tevékenységünk
vittore
több mint 10 éve
"Adam Henry, who was OBJ's old WRs coach at LSU, will join the Giants staff."
több mint 10 éve
Előtte a FA piac már el fog árulni pár dolgot, kit tartunk meg, kit hozunk...
több mint 10 éve
szerintetek a draftnál várható vmi szemléletváltás?
több mint 10 éve
A korábbi évekre ez még igaz is lehet, de hát az előző offseasonban volt pár finoman szólva is megkérdőjelezhető döntése Reese-nek, úgyh nem csoda, h felerősödtek a kritikák vele szemben is. Én sem örültem volna, ha elküldik, idén több mozgástere lesz, reméljük él vele (és némileg szerencsésebbek is lesznek a választások/igazolások, mert annak eléggé hiányában voltunk az utóbbi években)Egyébként ha már elküldtük Coughlint akkor sztem is McAdoo a leglogikusabb folytatás, de nem tartom megfelelő utódnak (még) és ha rajtam múlik inkább küldtem volna el Reese-t (akivel egyébként nincs különösebb bajom), mint Coughlint, számomra az logikusabb lett volna. Ezen most már kár agonizálni, én se teszem, bízom benne hogy sikerül egy normális keretet összehozni jövőre, mert ezzel senki se tudott volna többet csinálni.Na ezaz. Már írtam hasonlót korábban is, hogy Reese off season munkáiba nem nagyon tudnak belekötni szerintem azok sem, akik leginkább a fejét követelik. Az adott évben az adott cap helyzetben a rendelkezésre álló FA és újonc felhozatalból mindig jó(nak tűnő) dolgokat hozott ki. Ettől függetlenül a roster egy határ szar, de szerintem nem megkérdőjelezhető, hogy logikus, jó döntéseket hoz adott helyzetben, sok más tényező van, ami miatt ezeket nem sikerül kamatoztatni. És nem tudom mi többet várhatunk tőle, az edzők meg a training/medical staff munkáját nem végezheti el.
Szesze
Vérfrissítésre van szüksége a csapatnak, ezzel szerintem mindenki egyetért, és nagyon nem értem, hogy ehhez miért lett volna jobb Reesetől megválni, mint Coughlintól.
Spagnulo meg néhány pozíciós edző megtartása már sokkal inkább megkérdőjelezhető, de érdemes megnézni McAdoo sajtótájékoztatóját, elmondta, hogy a teljes staff képlékeny még, és nem fog sietni semmilyen döntéssel, szóval itt még reménykedhetünk is.
De egyik tábor sem fogja a másikat meggyőzni az igazáról, én már igazából azt várom, hogy alakuljon ki a végleges edzői stáb, aztán foglalkozzunk azzal, hogy kit szeretnénk FAn meg drafton. (Aztán utána majd megint lehet JRt szidni vagy dícsérni 😊 )
Henderson
több mint 10 éve
...azért ettől a rostertől, amit 4 év alatt összehozott, megoldható az előrelépés, jogosan reménykedhetünk, min. Top 5-ös cap space-el. +Pár cut és már 60+ Milkóval lehet garázdálkodni...nyilván nem kötelező elkölteni, vlsz nem is fogják ész nélkül, de az idei off season alatt unatkozni nem fogunk 😊
több mint 10 éve
Egyébként ha már elküldtük Coughlint akkor sztem is McAdoo a leglogikusabb folytatás, de nem tartom megfelelő utódnak (még) és ha rajtam múlik inkább küldtem volna el Reese-t (akivel egyébként nincs különösebb bajom), mint Coughlint, számomra az logikusabb lett volna. Ezen most már kár agonizálni, én se teszem, bízom benne hogy sikerül egy normális keretet összehozni jövőre, mert ezzel senki se tudott volna többet csinálni.Na ezaz. Már írtam hasonlót korábban is, hogy Reese off season munkáiba nem nagyon tudnak belekötni szerintem azok sem, akik leginkább a fejét követelik. Az adott évben az adott cap helyzetben a rendelkezésre álló FA és újonc felhozatalból mindig jó(nak tűnő) dolgokat hozott ki. Ettől függetlenül a roster egy határ szar, de szerintem nem megkérdőjelezhető, hogy logikus, jó döntéseket hoz adott helyzetben, sok más tényező van, ami miatt ezeket nem sikerül kamatoztatni. És nem tudom mi többet várhatunk tőle, az edzők meg a training/medical staff munkáját nem végezheti el.
Szesze
Vérfrissítésre van szüksége a csapatnak, ezzel szerintem mindenki egyetért, és nagyon nem értem, hogy ehhez miért lett volna jobb Reesetől megválni, mint Coughlintól.
Spagnulo meg néhány pozíciós edző megtartása már sokkal inkább megkérdőjelezhető, de érdemes megnézni McAdoo sajtótájékoztatóját, elmondta, hogy a teljes staff képlékeny még, és nem fog sietni semmilyen döntéssel, szóval itt még reménykedhetünk is.
De egyik tábor sem fogja a másikat meggyőzni az igazáról, én már igazából azt várom, hogy alakuljon ki a végleges edzői stáb, aztán foglalkozzunk azzal, hogy kit szeretnénk FAn meg drafton. (Aztán utána majd megint lehet JRt szidni vagy dícsérni 😊 )
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"