New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Aziasztok! Érdekelne a véleményetek a főcsoport döntőkről!Hát... gondoltam hogy a Pats támadójátékát a denveri védelem megfogja ölni, de azt hogy a Cards ennyire gyengén fog muzsikálni azt sztem senki nem gondolta. Érdekes döntő lesz, két véglet lesz sztem, kevés pontos épphogy győzelem, vagy egyoldalú verés . Meglássssuk 😀
iason
több mint 10 éve
Aziasztok! Érdekelne a véleményetek a főcsoport döntőkről!
több mint 10 éve
Eli Manning is a finalist for the Walter Payton Man of The Year Awardwww.bigblueview.com/2016/1/24/10823370/2016-walter-payton-man-of-the-year-eli-manning-finalist-ny-giants
több mint 10 éve
Eli is ott lesz a Pro Bowl-on 😀www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Eli-Manning-named-to-2016-Pro-Bowl/ed41678b-3f2f-4ced-b929-b6f4260e2171
Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
Szamuraj Mike😊
több mint 10 éve
Mike Singletary lehet a linebackerek edzőjeAkkor már csak épkézláb linebacker kell 😊
Asbee
több mint 10 éve
Uh MS jó, sokat segíthet Spags Djének teljesítményénRontani mindenesetre nem tud rajta... :/
dande
több mint 10 éve
Uh MS jó, sokat segíthet Spags Djének teljesítményén
több mint 10 éve
Mike Singletary lehet a linebackerek edzője
több mint 10 éve
tök jó! meccs előtti sörözést majd ledumáljuk! 😊Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.Sikerült, úgyhogy irány London 😀
Többiek?
G-men
ironroy
több mint 10 éve
Végül nekünk is sikerült 4 egymás mellett lévő jegyet venni, bár nem az L hanem az M szektorba. Az is csak sokadik próbálkozásra. A lényeg, hogy ott leszünk!!!
több mint 10 éve
Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.Sikerült, úgyhogy irány London 😀
Többiek?
G-men
több mint 10 éve
Nem, de inkább biztosra mentem/mentünk. Tavaly belépővel, repjeggyel a kezemben kellett lemondanom a Pats elleni meccsünket.Szép! De ezt nem tegnap vettétek! 😉Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.L1-es szektor, 3 jegy egymás mellé! 😊
Többiek?
G-men
szviko
yooker
több mint 10 éve
Szép! De ezt nem tegnap vettétek! 😉Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.L1-es szektor, 3 jegy egymás mellé! 😊
Többiek?
G-men
szviko
több mint 10 éve
Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.L1-es szektor, 3 jegy egymás mellé! 😊
Többiek?
G-men
több mint 10 éve
Persze, abszolút létezik, hogy lehet olyan jegyet is venni. Ezek nyilván a 3-meccsre egyszerre konstrukcióban vásárolt jegyek egyenként elpasszolva. Mivel ezen eleve volt 20% kedvezmény, így ha valaki nyerészkedés céljából vásárolt, már azzal realizál nem kis profitot, hogy ha az egymeccses listaáron árulja.Létezik, hogy ticketmasteren kívül több jegyirodánál is lehet venni már olyan helyre is ahova a hivatalos ticketmasteren csak holnaptól lehetne? Ráadásul egyáltalán nem sokkal drágábban mint a hivatalos ár. Valaki vélemény?Sziasztok!nekünk sikerült venni( elég jó helyre : középső karéj, oldalvonal széle) de csak single ticketet adott a rendszer másra esély sem volt , ezt is csak nagy nehezen!kb 10 perc különbséggel adta csak be a második jegyet...
Csütörtökön vennénk jegyet a Londoni Giants meccsre. Aki ma próbált venni jegyet leírná a tapasztalatait, mert a külföldi oldalakon olvasottak alapján elég viharosra sikerült a jegyeladás.
Köszi!
ZDave
G-men bejelentkezett már jóval előtte (egy idő után érezhetően lassult a server )és az első pillanattól próbálkozott!a viszonteladói oldalakon voltak még jegyek utána kb 30%-kal drágábban és lesznek még azért jegyek később is erre-arra, de nyilván egyre drágábban...
így hirtelen ennyi!
yooker
pl: www.ticketnetwork.com/tix/los-angeles-rams-vs-new-york-giants-10-23-2016-tickets-2733802.aspx
ZDave
Egyébként én megnéztem a linket, nekem nem tűnik úgy, hogy "egyáltalán nem sokkal drágábban, mint a hivatalos ár" Én ugyanazt a kb 30 %-os drágítást látom, mint a viagogo-n is.
A korábbi londoni meccsrésztvevő fórumozók véleménye alapján pedig nem látok sok esélyt arra, hogy a nepperek idővel jóárasítani fogják a tiketteket.
több mint 10 éve
Sziasztok!Szia!
Csütörtökön vennénk jegyet a Londoni Giants meccsre. Aki ma próbált venni jegyet leírná a tapasztalatait, mert a külföldi oldalakon olvasottak alapján elég viharosra sikerült a jegyeladás.
Köszi!
ZDave
A lényeget yooker leírta. Vagy 30-szor próbálkoztam mindenféle trükkökkel (jegyek darabszámát voáltoztatva, kategóriát változtatva) és folyton azt írta ki, hogy 'no matches available'. Aztán amikor éppen 1 jegy igénylésre volt beállítva, feldobott egy M3-as szektort. De azt passzoltam, mert 2-t akartunk egymás mellé, így újabb próbálkozások teltek el eredménytelenül 2 jegyért. Aztán visszaálltam 1 jegyre, és ekkor kb. harmadszorra megint feladta az M3 szektort (nem biztos, hogy ugyanazt a helyet, nem emlékszem). Ekkor már megvettem, mert eléggé kivoltam (minden egyes próbálkozásnál hülyébbnél hülyébb captcha-kat kellett megfejteni... Majd újra elkezdtem a keresést. Újra csak úgy jártam sikerrel, hogy 1 jegyet igényeltem, kb tizedikre. Ez az M10-be szólt, magasabbra. Ekkor egyeztettünk yooker-ral, hogy folytassam-e a keresést két egymás melletti jegyért vagy lecsapjak erre, és a helyszínen majd a'la Népstadion úgyis egymás mellé ülünk. Végül ennél maradtunk. én boldog vagyok, hogy van jegyem, a többit majd később kiegyenesítjük.
több mint 10 éve
Létezik, hogy ticketmasteren kívül több jegyirodánál is lehet venni már olyan helyre is ahova a hivatalos ticketmasteren csak holnaptól lehetne? Ráadásul egyáltalán nem sokkal drágábban mint a hivatalos ár. Valaki vélemény?Sziasztok!nekünk sikerült venni( elég jó helyre : középső karéj, oldalvonal széle) de csak single ticketet adott a rendszer másra esély sem volt , ezt is csak nagy nehezen!kb 10 perc különbséggel adta csak be a második jegyet...
Köszi!
ZDave
G-men bejelentkezett már jóval előtte (egy idő után érezhetően lassult a server )és az első pillanattól próbálkozott!a viszonteladói oldalakon voltak még jegyek utána kb 30%-kal drágábban és lesznek még azért jegyek később is erre-arra, de nyilván egyre drágábban...
így hirtelen ennyi!
yooker
pl: www.ticketnetwork.com/tix/los-angeles-rams-vs-new-york-giants-10-23-2016-tickets-2733802.aspx
több mint 10 éve
Sziasztok!nekünk sikerült venni( elég jó helyre : középső karéj, oldalvonal széle) de csak single ticketet adott a rendszer másra esély sem volt , ezt is csak nagy nehezen!kb 10 perc különbséggel adta csak be a második jegyet...
Köszi!
ZDave
így hirtelen ennyi!
több mint 10 éve
Sziasztok!Csütörtökön vennénk jegyet a Londoni Giants meccsre. Aki ma próbált venni jegyet leírná a tapasztalatait, mert a külföldi oldalakon olvasottak alapján elég viharosra sikerült a jegyeladás.
Köszi!
több mint 10 éve
Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.Többiek?
több mint 10 éve
east vagy west a kispados oldal vajon?Azt lehet tudni melyik oldalon lesz a Giants? Nem tudom h az away team pl melyik oldalon van ebben a stadionbanEz egy rugby stadion, ott a kispadok egy oldalon vannak, nfl meccs még sosem volt itt, tehát nincs hova nyúlni. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a kispadokkal szemben lesz a Giants mint vendég.
NightBoY
G-men
több mint 10 éve
All tickets will go on sale at www.ticketmaster.co.uk/NFLaz hogy van oda amit csak holnapután kezdenek árulni a www.nfluk.com/ oldalon, abból máshol már csak pár tucat kapható? azok mind3 meccsre vettek akik oda foglaltak? Ti melyiken veszitek?Igen, de ez a 3 londoni meccs mindegyikére való vásárlás esetén érvényes jegyár a mi meccsünkre viszonyítva, ami 20%-kal olcsóbb, mint a holnap árusítandóak lesznek. Azoknál ezek lesznek az árak:80 és 120 fontos jegyek voltak ebben a kategóriában elérhetők pár perce...(már ha jó helyen nézem)Nem elfelejteni:irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
holnap 10-től jegyárusítás a londoni meccsre (a 3 legdrágább jegykategóriában)
Azt esetleg kiderítette valamelyikőtök, hogy a 10 órát, az GMT vagy CET szerint kell érteni?
G-men
csebi
ozibozi
Cat 1 149
Cat 2 110
Cat 3 105
Plusz némi booking fee, mert mégiscsak a pénzügyi szolgáltatások egyik őshazájában vagyunk...
G-men
ozibozi
Ez a hivatalos, minden egyéb már másodlagos piac.
több mint 10 éve
Azt lehet tudni melyik oldalon lesz a Giants? Nem tudom h az away team pl melyik oldalon van ebben a stadionbanEz egy rugby stadion, ott a kispadok egy oldalon vannak, nfl meccs még sosem volt itt, tehát nincs hova nyúlni. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a kispadokkal szemben lesz a Giants mint vendég.
NightBoY