New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Aziasztok! Érdekelne a véleményetek a főcsoport döntőkről!
iason
Hát... gondoltam hogy a Pats támadójátékát a denveri védelem megfogja ölni, de azt hogy a Cards ennyire gyengén fog muzsikálni azt sztem senki nem gondolta. Érdekes döntő lesz, két véglet lesz sztem, kevés pontos épphogy győzelem, vagy egyoldalú verés . Meglássssuk 😀
több mint 10 éve
iason New York Giants 58
Aziasztok! Érdekelne a véleményetek a főcsoport döntőkről!
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
Eli Manning is a finalist for the Walter Payton Man of The Year Award
 www.bigblueview.com/2016/1/24/10823370/2016-walter-payton-man-of-the-year-eli-manning-finalist-ny-giants
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Eli is ott lesz a Pro Bowl-on 😀
 www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Eli-Manning-named-to-2016-Pro-Bowl/ed41678b-3f2f-4ced-b929-b6f4260e2171

Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Szamuraj Mike😊
több mint 10 éve
Vobox New York Giants 659
Mike Singletary lehet a linebackerek edzője
Asbee
Akkor már csak épkézláb linebacker kell 😊
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Uh MS jó, sokat segíthet Spags Djének teljesítményén
dande
Rontani mindenesetre nem tud rajta... :/
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 428 — Így remélem megfelelek nektek.....
Uh MS jó, sokat segíthet Spags Djének teljesítményén
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
L18as szektor 😀 London, jövünk!

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mike Singletary lehet a linebackerek edzője

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.

Többiek?
G-men
Sikerült, úgyhogy irány London 😀
ironroy
tök jó! meccs előtti sörözést majd ledumáljuk! 😊
több mint 10 éve
ZDave New York Giants 3
Végül nekünk is sikerült 4 egymás mellett lévő jegyet venni, bár nem az L hanem az M szektorba. Az is csak sokadik próbálkozásra. A lényeg, hogy ott leszünk!!!
több mint 10 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.

Többiek?
G-men
Sikerült, úgyhogy irány London 😀
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71

Többiek?
G-men
L1-es szektor, 3 jegy egymás mellé! 😊
szviko
Szép! De ezt nem tegnap vettétek! 😉
yooker
Nem, de inkább biztosra mentem/mentünk. Tavaly belépővel, repjeggyel a kezemben kellett lemondanom a Pats elleni meccsünket.
több mint 10 éve

Többiek?
G-men
szviko
Szép! De ezt nem tegnap vettétek! 😉
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71

Többiek?
G-men
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Sziasztok!

Csütörtökön vennénk jegyet a Londoni Giants meccsre. Aki ma próbált venni jegyet leírná a tapasztalatait, mert a külföldi oldalakon olvasottak alapján elég viharosra sikerült a jegyeladás.

Köszi!
ZDave
nekünk sikerült venni( elég jó helyre : középső karéj, oldalvonal széle) de csak single ticketet adott a rendszer másra esély sem volt , ezt is csak nagy nehezen!kb 10 perc különbséggel adta csak be a második jegyet...
G-men bejelentkezett már jóval előtte (egy idő után érezhetően lassult a server )és az első pillanattól próbálkozott!a viszonteladói oldalakon voltak még jegyek utána kb 30%-kal drágábban és lesznek még azért jegyek később is erre-arra, de nyilván egyre drágábban...
így hirtelen ennyi!
yooker
Létezik, hogy ticketmasteren kívül több jegyirodánál is lehet venni már olyan helyre is ahova a hivatalos ticketmasteren csak holnaptól lehetne? Ráadásul egyáltalán nem sokkal drágábban mint a hivatalos ár. Valaki vélemény?

pl:  www.ticketnetwork.com/tix/los-angeles-rams-vs-new-york-giants-10-23-2016-tickets-2733802.aspx
ZDave
Persze, abszolút létezik, hogy lehet olyan jegyet is venni. Ezek nyilván a 3-meccsre egyszerre konstrukcióban vásárolt jegyek egyenként elpasszolva. Mivel ezen eleve volt 20% kedvezmény, így ha valaki nyerészkedés céljából vásárolt, már azzal realizál nem kis profitot, hogy ha az egymeccses listaáron árulja.

Egyébként én megnéztem a linket, nekem nem tűnik úgy, hogy "egyáltalán nem sokkal drágábban, mint a hivatalos ár" Én ugyanazt a kb 30 %-os drágítást látom, mint a viagogo-n is.

A korábbi londoni meccsrésztvevő fórumozók véleménye alapján pedig nem látok sok esélyt arra, hogy a nepperek idővel jóárasítani fogják a tiketteket.
több mint 10 éve
Sziasztok!

Csütörtökön vennénk jegyet a Londoni Giants meccsre. Aki ma próbált venni jegyet leírná a tapasztalatait, mert a külföldi oldalakon olvasottak alapján elég viharosra sikerült a jegyeladás.

Köszi!
ZDave
Szia!

A lényeget yooker leírta. Vagy 30-szor próbálkoztam mindenféle trükkökkel (jegyek darabszámát voáltoztatva, kategóriát változtatva) és folyton azt írta ki, hogy 'no matches available'. Aztán amikor éppen 1 jegy igénylésre volt beállítva, feldobott egy M3-as szektort. De azt passzoltam, mert 2-t akartunk egymás mellé, így újabb próbálkozások teltek el eredménytelenül 2 jegyért. Aztán visszaálltam 1 jegyre, és ekkor kb. harmadszorra megint feladta az M3 szektort (nem biztos, hogy ugyanazt a helyet, nem emlékszem). Ekkor már megvettem, mert eléggé kivoltam (minden egyes próbálkozásnál hülyébbnél hülyébb captcha-kat kellett megfejteni... Majd újra elkezdtem a keresést. Újra csak úgy jártam sikerrel, hogy 1 jegyet igényeltem, kb tizedikre. Ez az M10-be szólt, magasabbra. Ekkor egyeztettünk yooker-ral, hogy folytassam-e a keresést két egymás melletti jegyért vagy lecsapjak erre, és a helyszínen majd a'la Népstadion úgyis egymás mellé ülünk. Végül ennél maradtunk. én boldog vagyok, hogy van jegyem, a többit majd később kiegyenesítjük.
több mint 10 éve
ZDave New York Giants 3
Sziasztok!

Köszi!
ZDave
nekünk sikerült venni( elég jó helyre : középső karéj, oldalvonal széle) de csak single ticketet adott a rendszer másra esély sem volt , ezt is csak nagy nehezen!kb 10 perc különbséggel adta csak be a második jegyet...
G-men bejelentkezett már jóval előtte (egy idő után érezhetően lassult a server )és az első pillanattól próbálkozott!a viszonteladói oldalakon voltak még jegyek utána kb 30%-kal drágábban és lesznek még azért jegyek később is erre-arra, de nyilván egyre drágábban...
így hirtelen ennyi!
yooker
Létezik, hogy ticketmasteren kívül több jegyirodánál is lehet venni már olyan helyre is ahova a hivatalos ticketmasteren csak holnaptól lehetne? Ráadásul egyáltalán nem sokkal drágábban mint a hivatalos ár. Valaki vélemény?

pl:  www.ticketnetwork.com/tix/los-angeles-rams-vs-new-york-giants-10-23-2016-tickets-2733802.aspx
több mint 10 éve
Sziasztok!

Köszi!
ZDave
így hirtelen ennyi!
több mint 10 éve
ZDave New York Giants 3
Sziasztok!

Köszi!
több mint 10 éve

Többiek?
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
Azt lehet tudni melyik oldalon lesz a Giants? Nem tudom h az away team pl melyik oldalon van ebben a stadionban
NightBoY
Ez egy rugby stadion, ott a kispadok egy oldalon vannak, nfl meccs még sosem volt itt, tehát nincs hova nyúlni. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a kispadokkal szemben lesz a Giants mint vendég.
G-men
east vagy west a kispados oldal vajon?
több mint 10 éve
Nem elfelejteni:
holnap 10-től jegyárusítás a londoni meccsre (a 3 legdrágább jegykategóriában)

Azt esetleg kiderítette valamelyikőtök, hogy a 10 órát, az GMT vagy CET szerint kell érteni?
G-men
irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
csebi
80 és 120 fontos jegyek voltak ebben a kategóriában elérhetők pár perce...(már ha jó helyen nézem)
ozibozi
Igen, de ez a 3 londoni meccs mindegyikére való vásárlás esetén érvényes jegyár a mi meccsünkre viszonyítva, ami 20%-kal olcsóbb, mint a holnap árusítandóak lesznek. Azoknál ezek lesznek az árak:
Cat 1 149
Cat 2 110
Cat 3 105
Plusz némi booking fee, mert mégiscsak a pénzügyi szolgáltatások egyik őshazájában vagyunk...
G-men
az hogy van oda amit csak holnapután kezdenek árulni a  www.nfluk.com/ oldalon, abból máshol már csak pár tucat kapható? azok mind3 meccsre vettek akik oda foglaltak? Ti melyiken veszitek?
ozibozi
All tickets will go on sale at www.ticketmaster.co.uk/NFL
Ez a hivatalos, minden egyéb már másodlagos piac.
több mint 10 éve
Azt lehet tudni melyik oldalon lesz a Giants? Nem tudom h az away team pl melyik oldalon van ebben a stadionban
NightBoY
Ez egy rugby stadion, ott a kispadok egy oldalon vannak, nfl meccs még sosem volt itt, tehát nincs hova nyúlni. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy a kispadokkal szemben lesz a Giants mint vendég.