New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Schwartz mindkét szezonjában lerobbant, várható volt h menni fog. Beatty egyrészt 30, másrészt sok sérülése volt már és mondta h ő LT szeretne lenni. Gondolom megpróbálkozunk majd Harttal a kezdőben és jön egy RT.
Asbee
Na kb pont ugyanezt kezdtem el leírni, a pálya széléről Schwartz sem jobb senkinél. Hart meg egészen jól mozgott a szezon vége felé RGként. Beattynél is lehet, hogy nagy a gáz, ugye a mellizomszakadásból már októberben vissza kellett volna térnie, aztán kiderült, hogy valami a vállával is van. lehet, hogy nem is tudott tavaly május óta egyáltalán edzeni és sokat nem vártunk tőle, hosszútávon meg egyébként sem számoltunk volna vele, így felesleges tartogatni. Remélem így rámegyünk valami jobbfajta FA RTre majd.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Schwartz mindkét szezonjában lerobbant, várható volt h menni fog. Beatty egyrészt 30, másrészt sok sérülése volt már és mondta h ő LT szeretne lenni. Gondolom megpróbálkozunk majd Harttal a kezdőben és jön egy RT.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Azért Beatty számomra meglepő. Mindkét fél részéről. A paycut mindenkinek megoldás lett volna. Vagy gáz van Beatty egészségével. Attól nem félek, hogy máshol robbant, mert akit eddig elengedtünk, az máshol sem vitte sokra, kivéve Josephet, akit a mai napig sírok vissza.
gyurczi
Nekem inkább Schwartz kivágása. Igaz hogy sok pénzt fizetünk érte, és a 2 év alatt nem sokat játszott , de még mindig jobb alternatíva mint Jerry . A támadófal jobb oldala teljesen használhatatlan.
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Azért Beatty számomra meglepő. Mindkét fél részéről. A paycut mindenkinek megoldás lett volna. Vagy gáz van Beatty egészségével. Attól nem félek, hogy máshol robbant, mert akit eddig elengedtünk, az máshol sem vitte sokra, kivéve Josephet, akit a mai napig sírok vissza.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Na hát nem sokat szaroztunk, Beason, Beatty, Schwartz cut. Cruzzal ezek szerint tényleg megpróbálunk megegyezni.

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
és még Cruzból is +lesz sok pénz, így-vagy úgy
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Először mondjuk érdemes megvárni h kik lesznek azok akik ténylegesen kimennek a piacra és kikkel hosszabbítanak, aztán utána hívhatjuk Dévényi Tibi bácsit. Az mondjuk tény, hogy Broncos-tól szeretünk FA-t szerezni, ott van Ayers, DRC, Holliday. Első kettő elég jól be is jött. Mondjuk én nem várok nagyon nagy mozgást, vagyis nem akkorát amekkorát sokan várnak. Nem hiszem h az első pár napban mindjárt "leraboljuk" a piacot és több olyan játékos is lesz akinél elhangzik majd a "miért nem mi igazoltuk le?" kérdés. A cap vszínűleg újra komolyan nőni fog, komoly pénzt kell majd letenni a legjobb játékosokért. Egyet vagy kettőt azért valahogy csak megcsípünk majd, de nem bánnám ha találunk idén is néhány Dwayne Harris-t. Amit még remélek, hogy előtte a hosszabbításoknál/cutoknál/paycutoknál észnél leszünk..
Asbee
nah, ezeket én is pont így látom/ezt várom
több mint 10 éve
Először mondjuk érdemes megvárni h kik lesznek azok akik ténylegesen kimennek a piacra és kikkel hosszabbítanak, aztán utána hívhatjuk Dévényi Tibi bácsit. Az mondjuk tény, hogy Broncos-tól szeretünk FA-t szerezni, ott van Ayers, DRC, Holliday. Első kettő elég jól be is jött. Mondjuk én nem várok nagyon nagy mozgást, vagyis nem akkorát amekkorát sokan várnak. Nem hiszem h az első pár napban mindjárt "leraboljuk" a piacot és több olyan játékos is lesz akinél elhangzik majd a "miért nem mi igazoltuk le?" kérdés. A cap vszínűleg újra komolyan nőni fog, komoly pénzt kell majd letenni a legjobb játékosokért. Egyet vagy kettőt azért valahogy csak megcsípünk majd, de nem bánnám ha találunk idén is néhány Dwayne Harris-t. Amit még remélek, hogy előtte a hosszabbításoknál/cutoknál/paycutoknál észnél leszünk..

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Beason valszeg cut vagy újra tárgyalják kontaktusát.

Sok fajta FA lista van potenciális jelöltekből, de talán eddig ez a legreálisabb:
 gmenhq.com/2016/02/08/2016-nfl-free-agency-players-new-york-giants-target/
GiantsMLBhunter
hát nemtom.. szerintem ezek közül Vernon és Malik Jackson az akiért valóban be fogunk jelentkezni, de ezzel nyilván lesznek még egy páran, úgyh túl nagy reményeket azért nem kell táplálni irántuk.
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Nézegettem mostanában a leendő UFAkat és hát nem lesz túl nagy merítés egyik poszton sem, főleg miután ezekből még jópár kap új szerződést a jelenlegi csapatától, nehéz lesz betömnünk a lyukakat.

Egyébként kiknek örülnétek? Nem az egyértelmű emberekre gondolok akiket mindenhol emlegetnek (Jackson, Trevathan, Gipson) hanem inkább ilyen under the radar jellegű játékosokra.

Nálam O oldalon Rishard Matthews. Ahány Miami meccset láttam, mindig jó volt, ha nem is játszott sokat, egyfajta biztosíték lehetne Cruzra is.
A védelembe pedig Bruce Irvin, nem tudom menyire tudnánk az ő képességeit jól kihasználni a mi sémánkban, de egyszerre adhatna némi javulást a LB játéknak és a pass rushnak is.
Henderson
Irvin nem fog kimenni a piacra, azt nyilatkozta hogy mindenképpen Seattle-ben akar maradni , neki nem a pénz a legfontosabb
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Schwartz is elég nehéz kérdés. Keveset van pályán, ha igen akkor is látszik a teljesítményén h sérüléssel küzd. A fal jobb oldalát rendbe kell hozni.
több mint 10 éve
Nézegettem mostanában a leendő UFAkat és hát nem lesz túl nagy merítés egyik poszton sem, főleg miután ezekből még jópár kap új szerződést a jelenlegi csapatától, nehéz lesz betömnünk a lyukakat.

Egyébként kiknek örülnétek? Nem az egyértelmű emberekre gondolok akiket mindenhol emlegetnek (Jackson, Trevathan, Gipson) hanem inkább ilyen under the radar jellegű játékosokra.

Nálam O oldalon Rishard Matthews. Ahány Miami meccset láttam, mindig jó volt, ha nem is játszott sokat, egyfajta biztosíték lehetne Cruzra is.
A védelembe pedig Bruce Irvin, nem tudom menyire tudnánk az ő képességeit jól kihasználni a mi sémánkban, de egyszerre adhatna némi javulást a LB játéknak és a pass rushnak is.

több mint 10 éve
Beatty előbb-utóbb úgyis rájön, hogy kb sehol nem lenne már belőle teljes idős LT.

több mint 10 éve

Sok fajta FA lista van potenciális jelöltekből, de talán eddig ez a legreálisabb:
GiantsMLBhunter
Meglepődnék ha bármilyen tárgyalás történne, a legvalószínűbb szerintem, hogy visszavonul, ha nem akkor cut, nem képes már a pályán maradni.

Érdekesebb lesz Beatty meg Cruz helyzete. Cruz lenyilatkozta, hogy hajlandó újratárgyalni, szerintem mindkét félnek az lenne a legjobb ha maradna egy csökkentett fizuval. Persze ha az orvosok is azt mondják, hogy van esélye visszatérni.

Beatty helyzete méginkább fejvakarós, nem nagyon éri meg kivágni mert elég komoly dead money maradna utána, viszont ha maradhat is jelenlegi szerződéssel, valószínűleg el kéne fogadnia egy RT posztot (vagy minimum egy csatát Flowersszel a LTért) ami nagyon nem tetszett neki korábban sem. Mondjuk Flowers abszolút csapatjátékosnak tűnik az eddig látottak alapján, nem hiszem, hogy ő húzná a száját ha át kéne mennie egy évre jobb oldalra, és akkor ha Beatty egészséges akár maradhatna is a vakoldalon. Aztán lehet, hogy Reesék gondolkodás nélkül cutolják és hozunk helyette egy fasza RTt.

több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
Tom Coughlin admitted on Monday morning that he's struggling in the aftermath of his resignation from the New York Giants, but is entirely "too young" to retire and plans to return to the sidelines eventually.

www.giants101.com/2016/02/08/tom-coughlin-admits-hes-struggling-without-a-team-says-hes-too-young-to-retire/

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
 yhoo.it/1XdkrWp Eli, a stresszgép, már megint szanaszét feszülte magát 😀
vittore
Ezen én is szakadtam 😀 Én nem tudom mit csinált, mit ivott vagy szívott, de kb úgy nézett ki mint aki azt se tudja hol van 😀
Még mielőtt valaki felhúza magát,semmi bántó szándék, én amjgy kimondottan bírom Elit 😊
Amare
még rutinból számolgat fejben hogy mi legyen a time management vagy ilyesmi.. 😀
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 521 — …not me…Im in my prime!
vittore
Ezen én is szakadtam 😀 Én nem tudom mit csinált, mit ivott vagy szívott, de kb úgy nézett ki mint aki azt se tudja hol van 😀
Még mielőtt valaki felhúza magát,semmi bántó szándék, én amjgy kimondottan bírom Elit 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
több mint 10 éve
Mondjuk Reese-t ismerve simán el tudom képzelni h Will poszton marad Casillas és J.T. Thomas...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Na meg a közel 62 misi cap space... Azt hiszem az még Foxnál is nagyobb húzó erő... Ráadásul mi most 3-4 -et tolunk ami jobb fit nekik...
Tomcsik
Trevathan esetében ez egyáltalán nem biztos, nekem konkrétan jobban tetszett 4-3 WILL-ként, persze ez nem jelenti azt, hogy fogalmatlan lenne 3-4-be.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
 www.bigblueview.com/2016/2/4/10917368/malik-jackson-free-agency-rumors-ny-giants-denver-broncos

Nyilván ez ilyenkor semmit nem jelent, de ez fasza lenne.
Henderson
Remélem inkább nálunk köt ki Trewathennel együtt...
Tomcsik
Nem kis upgrade lenne nálunk is mindkettő, persze nektek ott van Fox, mint húzóerő.
Henderson
Na meg a közel 62 misi cap space... Azt hiszem az még Foxnál is nagyobb húzó erő... Ráadásul mi most 3-4 -et tolunk ami jobb fit nekik...

több mint 10 éve
 www.bigblueview.com/2016/2/4/10917368/malik-jackson-free-agency-rumors-ny-giants-denver-broncos

Henderson
Tomcsik
Nem kis upgrade lenne nálunk is mindkettő, persze nektek ott van Fox, mint húzóerő.

több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Hakeem Nicks közben több mint 10.000 flakon vízzel jótékonykodott 😊

A mai nap Cruz jutott eszembe, hogy milyen állapotban és hogyan fog valaha visszatérni. Néha beszélhetne a saját állapotáról.

Az jó lenne ha ilyen kaliberű DT-t tudnánk FA-ról hozni
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234

Henderson