New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Sztem minden segitseg ra fer a front7 re.Tavaly serult volt ugyan a fel szezonba,de playoffba mar ott volt es igencsak jol szerepelt.Mellesleg hosszu ideje az egyik legjobb DE a ligaba.... nem egy friss hír, de azért valami:Mit gondoltok róla ? Érdemes lenne le igazolni ?
www.nfl.com/news/story/0ap3000000641556/article/charles-johnson-to-visit-new-york-giants-on-sunday
nagir
Taz
több mint 10 éve
... nem egy friss hír, de azért valami:Mit gondoltok róla ? Érdemes lenne le igazolni ?
www.nfl.com/news/story/0ap3000000641556/article/charles-johnson-to-visit-new-york-giants-on-sunday
nagir
több mint 10 éve
... nem egy friss hír, de azért valami:
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
"Eredeti körös" tendert kapott Larry Donnell, aki még mindig nem térhetett vissza az edzésekbe. Ezzel 1,67 millió dollárt kereshet
több mint 10 éve
nagyon úgy tűnik hogy csak kapkodni fogjuk a fejünket , olyan pénzek repkednek majd azWhitehead jobb mint barmelyik lb a Giantsnel.Megerdemli h kezdo jatekos legyen vhol,es nem bannam ha Nyba kerulne.Jobban dijaznam mi t tulfizetni vmelyik broncos lb t vagy Bruce Irvint.Whiteheadről is jókat írtak Tulloch kiesése után került stabilan a csapatba pont a 6:2-es nyerő szériában és csinálta a legtöbb tacklet ez idő alatt... azért ez nem Thomas szint talán , persze nem szupersztár de van benne fantázia !kevés jó lehetőség van ezen a poszton draftolni meg ugye végképp nem ide szoktunk...olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólOsemele sokoldalú játékos, az ilyeneket szeretik erre felénk, meg az egyik legjobb fa OL idén. Mondjuk ő leginkább azért G-t játszott, ha jól tudom...én lehet vmi pure RT-re szavaznék inkább, bár ha ott is megállná a helyét, akár ő is jöhet.
LB posztra nekem tetszene...!
yooker
Whitehead sztem csak az évek óta tartó "toldozzuk foltozzuk közepes játékosokkal az LB-sorunkat" trend folytatása lenne. Nem látom h mivel lenne több, mint Thomas mondjuk. Ideje lenne már kifejezetten jó (átlag feletti) LB-t hozni, nem csak reménykedni h talán még fejlődik tovább. Persze szép dolog alulértékelt játékost olcsóért hozni és jó látni h nálunk jól játszik (pl.: Ayers), de láthatóan ez Reese-nek LB-k terén nem megy.
Szsziszka
yooker
Gerixx
FA piacon a viszonylag kevés jó játékos és a sapka emelkedése miatt!szóval mindenki túlfizetettnek fog tűnni kb..😊
több mint 10 éve
Whitehead jobb mint barmelyik lb a Giantsnel.Megerdemli h kezdo jatekos legyen vhol,es nem bannam ha Nyba kerulne.Jobban dijaznam mi t tulfizetni vmelyik broncos lb t vagy Bruce Irvint.Whiteheadről is jókat írtak Tulloch kiesése után került stabilan a csapatba pont a 6:2-es nyerő szériában és csinálta a legtöbb tacklet ez idő alatt... azért ez nem Thomas szint talán , persze nem szupersztár de van benne fantázia !kevés jó lehetőség van ezen a poszton draftolni meg ugye végképp nem ide szoktunk...olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólOsemele sokoldalú játékos, az ilyeneket szeretik erre felénk, meg az egyik legjobb fa OL idén. Mondjuk ő leginkább azért G-t játszott, ha jól tudom...én lehet vmi pure RT-re szavaznék inkább, bár ha ott is megállná a helyét, akár ő is jöhet.
yooker
Whitehead sztem csak az évek óta tartó "toldozzuk foltozzuk közepes játékosokkal az LB-sorunkat" trend folytatása lenne. Nem látom h mivel lenne több, mint Thomas mondjuk. Ideje lenne már kifejezetten jó (átlag feletti) LB-t hozni, nem csak reménykedni h talán még fejlődik tovább. Persze szép dolog alulértékelt játékost olcsóért hozni és jó látni h nálunk jól játszik (pl.: Ayers), de láthatóan ez Reese-nek LB-k terén nem megy.
Szsziszka
yooker
több mint 10 éve
Whiteheadről is jókat írtak Tulloch kiesése után került stabilan a csapatba pont a 6:2-es nyerő szériában és csinálta a legtöbb tacklet ez idő alatt... azért ez nem Thomas szint talán , persze nem szupersztár de van benne fantázia !kevés jó lehetőség van ezen a poszton draftolni meg ugye végképp nem ide szoktunk...olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólOsemele sokoldalú játékos, az ilyeneket szeretik erre felénk, meg az egyik legjobb fa OL idén. Mondjuk ő leginkább azért G-t játszott, ha jól tudom...én lehet vmi pure RT-re szavaznék inkább, bár ha ott is megállná a helyét, akár ő is jöhet.
yooker
Szsziszka
több mint 10 éve
olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólOsemele sokoldalú játékos, az ilyeneket szeretik erre felénk, meg az egyik legjobb fa OL idén. Mondjuk ő leginkább azért G-t játszott, ha jól tudom...én lehet vmi pure RT-re szavaznék inkább, bár ha ott is megállná a helyét, akár ő is jöhet.
yooker
több mint 10 éve
olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólLB posztra nekem tetszene...!
több mint 10 éve
Sztem fontos lenne h tartsuk meg Ayers-t! Persze mellé kell még DE, leginkább fa is meg draft pick is. JPP-nél próbálkozunk 1 year prove it deallel, de megpróbál vszínű vmi szerencsejátékos GM-et keresni, aki már most sokat ad neki, szóval ezen a fronton vszínű várni kell.Vernon transition tagje egyben azt is jelenti - ami kb eddig is tiszta volt - h nagyon drága lesz leigazolni, 10+ milla évente. Lehet egyedül vok ezzel, de nem biztos h belemennék érte egy bidding war-ba.
Sztem Longgal már nem lennénk olyan sokkal beljebb.
Williams durva lenne...csak legyen kedve játszani...meg kérdés h mennyit áldoznánk rá.
Szóval nekem Ayers prioritás lenne, ár/érték arányban sztem még mindig ő a legjobb. Hogy mellé kivel próbálkozzunk, az sztem nehéz kérdés. Ha igazán jó kezdőt akarunk, akkor Vernon/Williams, de mindkettőnek megvannak a kérdőjelei/nehézségei.
A legjobb az lenne ha JPP-t is meg tudnánk tartani vmi normál deallel. Az meg még jobb lenne ha tudna normálisan tackle-t csinálni.
több mint 10 éve
Rosszabbak nem lennénk(max szegényebbek 2 kopekkel) 😊
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000640441/article/mario-williams-released-by-bills-after-four-seastonsAhogyan Chris Long is. Én az egyiket mindenképpen hoznám
Talán egy probát megérne...
nagir
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000640441/article/mario-williams-released-by-bills-after-four-seastonsezzel még szerintem sokan lesznek így..
Talán egy probát megérne...
nagir

több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000640441/article/mario-williams-released-by-bills-after-four-seastonsTalán egy probát megérne...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Vernon transition taget kapott
több mint 10 éve
Az orvostudomány csodákra képes manapság. egy Ujjízületi protézis varázskesztyű combo és akár minden rendben is lehetne, 😊 csak hagyják is majd jóvá...
több mint 10 éve
Thurmond szvsz felejtős, ha annyira kéne nekünk nem engedtük volna el. A legjobb tényleg Iloka lenne, de majd kiderül. Ha van esély egy jó játékos megszerzésére neki kell menni (persze ésszerű határokon belül, ne adjunk valakinek 10 milliót évente azért mert volt pár jó meccse), nem engedhetjük meg magunknak a zsidóskodást.JPP valoban dinamikus volt,siman benne volt 7-9sack azon a par meccsen amit jatszott.Agggaszt azert h azzal a kotessel a kezen nem tudta szerelni se a futot,se sackelni az iranyitot. Ha lenne megoldas ra h ujra kesztyuben jatszon,es tudja hasznalni a megmaradt ujjait fajdalom nelkul,akkor tobbet er mint barki mas szamunkra.Egy egeszseges JPP vel 2 Vernon sem er fel.
Én JPP megtartásának örülnék. A nyomást ki tudja fejteni az irányítóra, egyértelműen hasznos tud lenni, a baleset hatására pedig mintha felnőtté vált volna. Minden play-nél kiadta magából a maximumot, olyan intenzitással játszott, mint 2011-ben, csak hát sokszor a játékokat nem tudta befejezni. Viszont érdemes megnézni, hogy Ayers is akkor lett jó igazán mikor JPP visszatért, a jelenlétéből a többiek is tudnak profitálni. Hankins felépül, Odighizuwa másodéves lesz és ha kijutna Vernon a piacra és meg is szereznénk, akkor ez már jóval korrektebb névsor lenne mint tavaly.
Asbee
több mint 10 éve
...kint sem látják nagyon másként... lehet még erősen él benne az az elvesztett SB... (kivéve hogy azért még pár csapat versenyben van ezért a címért)...bár az első megjegyzés komment találó volt, mégpedig ahol OBJ a rosteren van, akkor már erősebb vagy a Brownsnál +pár csapatnál... 😊
According to NFL Network's Heath Evans The New York Giants have the worst roster in the league. Also Evans rants as to why Jerry Reese is even associated with Big Blue?
"You have more needs than I can quantify in a 30-minute show, much less a 30-second answer."
www.bigblueview.com/2016/2/28/11127880/nfl-network-analyst-heath-evans-ny-giants-roster-rant-tom-coughlin-jerry-reese
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Thurmond szvsz felejtős, ha annyira kéne nekünk nem engedtük volna el. A legjobb tényleg Iloka lenne, de majd kiderül. Ha van esély egy jó játékos megszerzésére neki kell menni (persze ésszerű határokon belül, ne adjunk valakinek 10 milliót évente azért mert volt pár jó meccse), nem engedhetjük meg magunknak a zsidóskodást.Én JPP megtartásának örülnék. A nyomást ki tudja fejteni az irányítóra, egyértelműen hasznos tud lenni, a baleset hatására pedig mintha felnőtté vált volna. Minden play-nél kiadta magából a maximumot, olyan intenzitással játszott, mint 2011-ben, csak hát sokszor a játékokat nem tudta befejezni. Viszont érdemes megnézni, hogy Ayers is akkor lett jó igazán mikor JPP visszatért, a jelenlétéből a többiek is tudnak profitálni. Hankins felépül, Odighizuwa másodéves lesz és ha kijutna Vernon a piacra és meg is szereznénk, akkor ez már jóval korrektebb névsor lenne mint tavaly.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha már itt tartunk: free agent FS is megkerülhetetlennek tűnik - sztem.mindenképp tapasztalt arcot hoznék, Reggie Nelson vagy Rashad Johnson, esetleg ha komolyabb összeget fordítanánk rá akkor Weddle vagy Thurmond is biztos szóba kerül, de szerintem valami diszkont megoldás lesz a vége, Husain Abdullah vagy Louis Delmas - bár én nekik is örülnék.
Szsziszka
több mint 10 éve
1. körös rb-nek sem örülnék jelen helyzetünkben (nem, még Gurley szenzációs rookie szezonja láttán sem). Sőt h őszinte legyek még 2.-ban se szeretném ha futót hoznánk.Igazad van ,felesleges talalgatni meg.Barhova draftolunk az needre erkezik,olyan gyenge a csapat.Mondhatni SE AJTO SE ABLAK!
Én mindenképp D húzásra szavazok 1.-ben. DL v. LB ami sanszos, bár DB-t sem bánnám...mondjuk Ramsey már nem lesz bent, egyéb CB-n meg max akkor lenne érdemes gondolkodni ha Amut nem tartjuk meg.
De be is fejezem egy időre a találgatást, akkor lesz majd tényleg érdemes, ha látjuk a közvetlenül draft előtti rosterünket.
Szsziszka
több mint 10 éve
According to Dan Graziano of ESPN, the Giants have been working to try to get free agent DE Jason Pierre-Paul signed to a new contract before the market opens.Graziano previously mentioned that the Giants were interested in re-signing free agent both Pierre-Paul and Robert Ayers. and planned to speak with their agents at the Combine.
több mint 10 éve
Itt azt írják h rendszeresen játszott FS-t is.Reggie Nelson volt a Bengals FS-e és Iloka a SS.Iloka sokkal inkább ssHa a mereteibol indulunk ki akkor igen,de egy bengals szurkolo elmondana neked h tobbet jatszott FS kent .Mind a futas ellen,mi t passz ellen kivalo,mert nemcsak ereje van,hanem eleg gyors is .Leheto legjobb elerheto safety hosszutavra ha kikerulne a piacra,bar nemhiszem h a bengals megvalna tole.
empty taxi
Gerixx
empty taxi
www.bigblueview.com/2016/2/25/11095880/2016-nfl-free-agency-rumors-news-george-iloka-cincinnati-bengals-ny-giants/in/10657917
több mint 10 éve
1. körös rb-nek sem örülnék jelen helyzetünkben (nem, még Gurley szenzációs rookie szezonja láttán sem). Sőt h őszinte legyek még 2.-ban se szeretném ha futót hoznánk.Én mindenképp D húzásra szavazok 1.-ben. DL v. LB ami sanszos, bár DB-t sem bánnám...mondjuk Ramsey már nem lesz bent, egyéb CB-n meg max akkor lenne érdemes gondolkodni ha Amut nem tartjuk meg.
De be is fejezem egy időre a találgatást, akkor lesz majd tényleg érdemes, ha látjuk a közvetlenül draft előtti rosterünket.