New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Nyílván való, hogy ha Watt idén kapná meg a hosszútávú szerződését, neki is más számai lennének, vagy bár mely másik sztárnak.Több a garantáltja, mint JJ Wattnak, ember!Hidd el nem is olyan sokára ez nem is tűnik majd túl soknak...ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Giants get DE Olivier Vernon, source says. For real.
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
Klaci79
nagir
empty taxi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Spanglinak ezek után lapát, ha most sem épít védelmet.......
több mint 10 éve
ilyenszerződés után imádom, h Michael Bennett és Avril 7-7Milliokért játszanak nálunk PB szintenneked amúgy szokásod minden offseason signhez odatrollkodnod?
(Bennett valszeg kap ujat)
braxa88
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
ilyenszerződés után imádom, h Michael Bennett és Avril 7-7Milliokért játszanak nálunk PB szinten(Bennett valszeg kap ujat)
több mint 10 éve
Elsikkasztod a pénzt, majd szólsz a skynetnek, hogy a világról is törölje ki ennek a szerződésnek a nyomát?Várd ki a végét!Több a garantáltja, mint JJ Wattnak, ember!Hidd el nem is olyan sokára ez nem is tűnik majd túl soknak...ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
Klaci79
nagir
empty taxi
nagir
több mint 10 éve
2016: 29milla'17: 12
'18: 13
Első 3 év 54 millió, a legjobban fizetett DE lett
több mint 10 éve
Várd ki a végét!Több a garantáltja, mint JJ Wattnak, ember!Hidd el nem is olyan sokára ez nem is tűnik majd túl soknak...ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
Klaci79
nagir
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
OH igen!!ez a folyamatos cap emelés is csak arra jó, hogy csapatonként 1-2 ember még nagyobbat szakíthasson...és mi lesz majd Von Miller szerződésével...hihetetlen 😕Hidd el nem is olyan sokára ez nem is tűnik majd túl soknak...ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
Klaci79
nagir
Klaci79

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Több a garantáltja, mint JJ Wattnak, ember!Hidd el nem is olyan sokára ez nem is tűnik majd túl soknak...ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
Klaci79
nagir

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ez a folyamatos cap emelés is csak arra jó, hogy csapatonként 1-2 ember még nagyobbat szakíthasson...és mi lesz majd Von Miller szerződésével...hihetetlen 😕Hidd el nem is olyan sokára ez nem is tűnik majd túl soknak...ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
Klaci79
nagir
több mint 10 éve
Kezdem félteni Romot 😊Én azért Eagles guard/center sem lennék szívesen jövőre 😀
Janek
több mint 10 éve
Hidd el nem is olyan sokára ez nem is tűnik majd túl soknak...ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
Klaci79

több mint 10 éve
ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
több mint 10 éve
Uraim, azt hiszem ezt már lehet védőfalnak hívni 😀
több mint 10 éve
na ez már kezd hasonlítani egy DL-ra 😀Ráadásul 3. embernek rotációba Bromley szerintem nem rossz minőség, illetve Owa is jó lehet.
trii
több mint 10 éve
Hát ez nagyon kemény. Reese mondott egy all in-t. Akármennyibe is kerültek, ez a JPP-Harrison-Hankins- Vernon DL nagyon baba. És ha még Owából is sikerülne valamit kihozni...
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
na ez már kezd hasonlítani egy DL-ra 😀Reese bevásárolt Spagsnak....
trii
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vernon is a fedélzeten, az az évi 17 millió nem kevés, de hát nem az én pénzem, mindenhol elszálltak az árak. Inkább három ilyen minőségi top FA, mint 6 Casillas. nem egy év alatt kell befoltozni az összes lyukat, ezek után már csak egy nagyobb névre számítok a WR2/RT/MLB/FS poszton, a többi maradt a draftra/kukázásra.
több mint 10 éve
52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Beki
braxa88
aztakurva.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ha jól tudom 47M amiről indultunk...Ezekkel a szerződésekkel együtt, vajon mennyi lehet még a sapkában?Erre én is kíváncsi lennék, főleg, hogy állítólag mi és a Jax vagyunk még mindig versenyben Vernonért. Nem hinném hogy lenne esélyünk túllicitálni a jaguárokat.
Awesome88
Harrison engem is meglepett, persze pozitívan, nagyon nagy disznók lesznek ők Hankkel, tényleg csak egy pass rusher kell még és elég erős lesz a DL. Mondjuk van még lyuk máshol is bőven, remélem azért maradt még egy kis della.
Henderson

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mike Garafolo @MikeGarafolo Giants get DE Olivier Vernon, source says. For real.
több mint 10 éve
Én idén nem nagyon foglalkozom a túlfizetéssel, ilyen nagy cap space-ek esetén egyértelmű, hogy a licit mindig hozza a túlzottnak tűnő fizetéseket. Van pénz, de költeni is kell a needekre. Erősítsünk, ez a lényeg. Ha safety nem jön én csalódott leszek. A LB posztot úgy is hanyagoljuk, ott csak kellemes csalódás érhet, azért kellene oda is valaki, főleg középre. Eh... Mindegy.
több mint 10 éve
Alakul a dolog. A 22 kezdő közül nekem még egy WR2, egy RG, RT; védelemben egy DE, MLB és FS hiányzik. WR idén nincs a piacon(hacsak nem Randle marad), első körös még annyira sincs, szóval szeritnem ez 2-3-4. körös draft lesz. RG és RT közül szerintem az egyik fog jönni drafton 1-2. körben, vagy piacról közepes név, a másiknak pedig egy kukázott játékos (esetleg Hart). MLB szintén draft 1-2. köre lehet (Ragland?), FS piacról kellene. DE szerintem vagy Vernon, vagy Ayers marad, de itt is eséyles lehet egy 1-2. körös pick. Tehát én piacról még egy FS-t várnék, illetve egy darab OL vagy DE játékost, a draft első három köre meg lehetne MLB, DE/OL, WR.
Vélemény?