New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Damon Harrison is érkezik ha minden igaz 8-9 misi/éves fizuért.Ő is fasza igazolás egy hatalmas need-re. Futás ellen az egyik legjobb játékos a ligában.. Hankinssal brutál páros lesznek középen.
empty taxi
Ezzel megvan a korábban általam is prognosztizált nagy név a DL-be. (Igazából jobban is örülök egy tackle-nek, mint egy endnek)
Most még egy safety kellene Collins mellé és az OL-be egy szolid RT vagy Guard és mehetünk is a draftra BPA-zni 😊
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Damon Harrison is érkezik ha minden igaz 8-9 misi/éves fizuért.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem hagyhattam ki, bocs:Ez a safety hibája volt hogy Dez ennyire üresen maradt 😁 Jenkins rövid zónát védett, kikisérte a zóna határig, ahol a safetynek aki a mélységi zónát védte átkellet volna vennie 😁
Welcome to the NFC East, Janoris Jenkins!!!
v.cdn.vine.co/r/videos/913A1F92161125544818685497344_27becb0681b.5.1.18226225427841772523.mp4?versionId=_PzRJV8Qrb9w6LVit02kdoLhiv3YDuVI
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Nem hagyhattam ki, bocs:Welcome to the NFC East, Janoris Jenkins!!!
v.cdn.vine.co/r/videos/913A1F92161125544818685497344_27becb0681b.5.1.18226225427841772523.mp4?versionId=_PzRJV8Qrb9w6LVit02kdoLhiv3YDuVI
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Jó húzásnak tűnik, bár Amu így tuti menni fog. Egy slot CB még kell, lehetőleg minél olcsóbban.
több mint 10 éve
én is sajnálom, nálam egyértelműen ő lett volna a prioritás az összes megtartandó FA-nk közül, de Jenkins legalább olyan jó lesz és nem árt a vérfrissítés sem.Ez a teljes karrierjére vonatkozó stat volt szerintem. Amut én azért sajnálom, őt tartom a legjobbnak FAk közül, de tényleg nem tud egészséges maradni és kisebb sérüléssel is hosszabb időt hagy ki, mint bárki más.Valahol írták a pénzre, hogy azért 22 engedett td- jhe volt mostanában. Bár az se mind1 hol és kikkel együtt játszik vlkha jól nézem 21 elkapott TD-t engedett összesen tavaly a Rams...
ozibozi
akkor övé volt az összes + még egyet futottak is róla? 😊
yooker
Henderson
DL-be mindenképp várok még egy nagy nevet, illetve OL-be és safety posztra kellene még mindenképp egy szolid kezdő. A többi posztot és a depthet kisebb nevekkel, illetve draftról fogjuk megoldani véleményem szerint.
több mint 10 éve
Ez a teljes karrierjére vonatkozó stat volt szerintem. Amut én azért sajnálom, őt tartom a legjobbnak FAk közül, de tényleg nem tud egészséges maradni és kisebb sérüléssel is hosszabb időt hagy ki, mint bárki más.Valahol írták a pénzre, hogy azért 22 engedett td- jhe volt mostanában. Bár az se mind1 hol és kikkel együtt játszik vlkha jól nézem 21 elkapott TD-t engedett összesen tavaly a Rams...
ozibozi
yooker
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Jenkins nagyon jó igazolás, vele jóval erősebb lesz a secondary. A védelem foltozgatása még fontos lenne. Olivier Vernon-t és Damon Harrison-t is erőteljesen emlegetik hozzánk. Ha mind2 jönne, akkor a fal nagyon is kész lenne (sőt), de ha csak az egyik érkezik, akkor is a draft-on bőven be lehetne fejezni a védőfal megerősítését. Ami még nagyon kellene az egy normális safety, linebacker és a támadófalba egy ember. Elég sok a pénzünk, így akár mindenhova lehetne FA-t szerezni, és remélem fogunk is, mert ráfér a csapatra a vérfrissítés. (bár Cruz-al jó lenne megegyezni a pay cut-ról, hátha képes lesz játszani, és hozni azt a szintet, amit anno)
több mint 10 éve
Valahol írták a pénzre, hogy azért 22 engedett td- jhe volt mostanában. Bár az se mind1 hol és kikkel együtt játszik vlkha jól nézem 21 elkapott TD-t engedett összesen tavaly a Rams...
ozibozi
több mint 10 éve
Jenkins kb a legjobb elérhető CB volt a piacon, nála jobbat nehéz lett volna igazolni, még Amuhoz képest is előrelépésnek tekinthető, főleg ha Amu sérülékenységét is figyelembe vesszük. Ebbe nehéz és kár is belekötni bárkinek is.JPP egy éves szerződése szintén nagyon jó lépés volt.
több mint 10 éve
Valahol írták a pénzre, hogy azért 22 engedett td- jhe volt mostanában. Bár az se mind1 hol és kikkel együtt játszik vlk
több mint 10 éve
sok-sok de sajnos ez van...Amu sokat akart úgy néz ki...JJ 12M/év 😮Szerintem haasonlóra számíthattunk, miután a rams 9/év ajánlatát nagyjából kiröhögte, én már rég megfogadtam, hogy ebben az offszezonban nem foglalkozom azzal ki mennyit kap, mert rohadtul elszállt összegek repkednek itt sok embernél.
braxa88
Henderson
ha választani kell hogy Amu (majdnem) ennyiért, vagy ő akkor jobb ez így !
a többi lehetőség ( jóval olcsóbb de szar, vagy 1-2 körös draft meg inkább ne)
több mint 10 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/707588417979342849

Madden hates me.
több mint 10 éve
Amennyiben rajtam kívül mást is érdekel és még nem volt róla szó:JPP'S 2016 DEAL:
• Base salary: $4.25 million (fully guaranteed)
• Signing bonus: $4.25 million (fully guaranteed)
• Per-game roster bonuses: $1.2 million
• Workout bonus: $300,000
• Incentives: Up to $500,000 (based on sacks)
• Total possible value: $10.5 million
• Guaranteed money: $8.5 million

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/707561350768279553twitter.com/AlbertBreer/status/707565430353895424
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
JJ 12M/év 😮Szerintem haasonlóra számíthattunk, miután a rams 9/év ajánlatát nagyjából kiröhögte, én már rég megfogadtam, hogy ebben az offszezonban nem foglalkozom azzal ki mennyit kap, mert rohadtul elszállt összegek repkednek itt sok embernél.
braxa88
több mint 10 éve
JJ 12M/év 😮
több mint 10 éve
kíváncsi vagyok mennyire leszünk aktívak már az első napon, itt egy pár neves lista, akiknek reális a megszerzése és örülnék is az érkezésüknek:Ezt így JPP meg Jenkins mellé én alá is írnám, ezzel úgy mehetnénk a draftra, hogy a legnagyobb problémákat kipipáltuk. Mondjuk egy jó inside rushert még hozzádobnék, mondjuk Nick Fairleyt vagy Adrian Claybornt akivel szóba is hoztak minket. Meg egy jól blokkoló TEt olcsóért, Scott Chandlernek örülnék. És ha nagyon telhetetlen akarok lenni kéne még egy épkézláb CB, mert sajnos azért DRC is ritkán marad egészséges, mondjuk ő legalább pályán tud maradni, ha sérült is. Nyilván mindenre nem lesz pénz, de nagyon kíváncsian várom már, hogy mit hozunk ki ebből a cap spaceből.
Rishard Matthews, WR
Mitchell Schwartz, OL
Robert Ayers, DE / Olivier Vernon, DE
Tahir Whitehead, LB
Rashad Johnson, FS
kristof
több mint 10 éve
Kicsit más, de én azon kezdtem el éjszaka gondolkodni, hogy akkor mi lenne ha 2 éve nem Beckhamet hanem Donaldot draftoljuk? Igaz nem lehet megmondani akkor mi lenne a forgatókönyv, de valószínűleg most nem McAdoo lenne a HC (az is lehet, hogy Spangli)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Janoris Jenkins válthatja Amukamarát. sztem Amu jobb CBegészségesen az lehet, de mindössze egy szezonban tudta végigjátszani a 16 meccset, JJ-nél ilyen probléma nem várható, ebbőől szempontból érthető döntés lenne, én kedvelem Jenkins játékát is, DRC túloldalára tökéletes lehet.
braxa88
több mint 10 éve
Janoris Jenkins válthatja Amukamarát. sztem Amu jobb CB
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
kíváncsi vagyok mennyire leszünk aktívak már az első napon, itt egy pár neves lista, akiknek reális a megszerzése és örülnék is az érkezésüknek:Rishard Matthews, WR
Mitchell Schwartz, OL
Robert Ayers, DE / Olivier Vernon, DE
Tahir Whitehead, LB
Rashad Johnson, FS
több mint 10 éve
És akkor naponta háromszor ezt kell majd olvasnunk a FA piac és a draft alatt?
több mint 10 éve
Egyetlen kicsi baj van, hogy Reese még mindig munkàban, de a leggázabb csírák még mindig tapsolnak neki (is)
több mint 10 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/707275829034622976

Madden hates me.