New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Uraim, azt hiszem ezt már lehet védőfalnak hívni 😀
több mint 10 éve
na ez már kezd hasonlítani egy DL-ra 😀Ráadásul 3. embernek rotációba Bromley szerintem nem rossz minőség, illetve Owa is jó lehet.
trii
több mint 10 éve
Hát ez nagyon kemény. Reese mondott egy all in-t. Akármennyibe is kerültek, ez a JPP-Harrison-Hankins- Vernon DL nagyon baba. És ha még Owából is sikerülne valamit kihozni...
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
na ez már kezd hasonlítani egy DL-ra 😀Reese bevásárolt Spagsnak....
trii
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vernon is a fedélzeten, az az évi 17 millió nem kevés, de hát nem az én pénzem, mindenhol elszálltak az árak. Inkább három ilyen minőségi top FA, mint 6 Casillas. nem egy év alatt kell befoltozni az összes lyukat, ezek után már csak egy nagyobb névre számítok a WR2/RT/MLB/FS poszton, a többi maradt a draftra/kukázásra.
több mint 10 éve
52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Giants get DE Olivier Vernon, source says. For real.
Beki
braxa88
aztakurva.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ha jól tudom 47M amiről indultunk...Ezekkel a szerződésekkel együtt, vajon mennyi lehet még a sapkában?Erre én is kíváncsi lennék, főleg, hogy állítólag mi és a Jax vagyunk még mindig versenyben Vernonért. Nem hinném hogy lenne esélyünk túllicitálni a jaguárokat.
Awesome88
Harrison engem is meglepett, persze pozitívan, nagyon nagy disznók lesznek ők Hankkel, tényleg csak egy pass rusher kell még és elég erős lesz a DL. Mondjuk van még lyuk máshol is bőven, remélem azért maradt még egy kis della.
Henderson

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mike Garafolo @MikeGarafolo Giants get DE Olivier Vernon, source says. For real.
több mint 10 éve
Én idén nem nagyon foglalkozom a túlfizetéssel, ilyen nagy cap space-ek esetén egyértelmű, hogy a licit mindig hozza a túlzottnak tűnő fizetéseket. Van pénz, de költeni is kell a needekre. Erősítsünk, ez a lényeg. Ha safety nem jön én csalódott leszek. A LB posztot úgy is hanyagoljuk, ott csak kellemes csalódás érhet, azért kellene oda is valaki, főleg középre. Eh... Mindegy.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Alakul a dolog. A 22 kezdő közül nekem még egy WR2, egy RG, RT; védelemben egy DE, MLB és FS hiányzik. WR idén nincs a piacon(hacsak nem Randle marad), első körös még annyira sincs, szóval szeritnem ez 2-3-4. körös draft lesz. RG és RT közül szerintem az egyik fog jönni drafton 1-2. körben, vagy piacról közepes név, a másiknak pedig egy kukázott játékos (esetleg Hart). MLB szintén draft 1-2. köre lehet (Ragland?), FS piacról kellene. DE szerintem vagy Vernon, vagy Ayers marad, de itt is eséyles lehet egy 1-2. körös pick. Tehát én piacról még egy FS-t várnék, illetve egy darab OL vagy DE játékost, a draft első három köre meg lehetne MLB, DE/OL, WR.
Vélemény?
több mint 10 éve
Ezekkel a szerződésekkel együtt, vajon mennyi lehet még a sapkában?Erre én is kíváncsi lennék, főleg, hogy állítólag mi és a Jax vagyunk még mindig versenyben Vernonért. Nem hinném hogy lenne esélyünk túllicitálni a jaguárokat.
Awesome88
Harrison engem is meglepett, persze pozitívan, nagyon nagy disznók lesznek ők Hankkel, tényleg csak egy pass rusher kell még és elég erős lesz a DL. Mondjuk van még lyuk máshol is bőven, remélem azért maradt még egy kis della.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
ok!csak nem számítottam rá valamiért és ahol én nézegettem nem is nagyon említették hozzánk, itt se került szóba... de nem bánom!😊alakulunk 😊pedig Wilkerson és Malik Jackson után ő volt a legnagyobb név DT poszton.
azért a nagy nevet a DL-be nem volt nehéz megjósolni , de Harrison nálam egyáltalán nem került képbe...
ezek után viszont drafton nálam egyértelműen DE kell...
még ha marad i!s Ayers
yooker
Szesze
több mint 10 éve
alakulunk 😊pedig Wilkerson és Malik Jackson után ő volt a legnagyobb név DT poszton. Ami miatt kissé meglepő lehet, h ő Hankinshez hasonlóan egy nagydarab állat NT aki leginkább futás ellen használható, nekünk meg inkább egy pass-rushert jósoltak a szakértők, de én kifejezetten örülök az ő leigazolásának. (más kérdés, h kissé talán túl lett fizetve, de most volt rá keret úgyh ezt nem bánom annyira)
azért a nagy nevet a DL-be nem volt nehéz megjósolni , de Harrison nálam egyáltalán nem került képbe...
még ha marad i!s Ayers
yooker
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Ezekkel a szerződésekkel együtt, vajon mennyi lehet még a sapkában?
több mint 10 éve
alakulunk 😊azért a nagy nevet a DL-be nem volt nehéz megjósolni , de Harrison nálam egyáltalán nem került képbe...
még ha marad i!s Ayers
több mint 10 éve
Mondjuk ahogy néztem úgy kötöttük ezeket a szerződéseket, hogy 2 vagy 3 év után ki tudjuk őket rakni ha nem válnak behát velük azért túl nagy kockázatot nem vállaltunk, ők be fognak válni (ráadásul korilag is teljesen rendben vannak).. JPP az aki erősen kérdéses, de vele meg sikerült az 1 éves szerződést összehozni, úgyh eddig minden fasza.
Asbee
több mint 10 éve
Mondjuk ahogy néztem úgy kötöttük ezeket a szerződéseket, hogy 2 vagy 3 év után ki tudjuk őket rakni ha nem válnak be
több mint 10 éve
Nem fognak elférni Hankins-szel 😀Sajnáltuk, h nem jött össze a Joseph-Hankins páros, hát most megkaptuk kb 😊
Asbee
több mint 10 éve
Nem fognak elférni Hankins-szel 😀
több mint 10 éve
Azért mert ezzel sokkal masszívabbak leszünk futás ellen és egy jó védelem alapja mindig a futás elleni védekezés. Ettől még simán hozni fogunk DL-be korai körös embert a draftról (akár még egy DT-t is simán el tudok képzelni, ha úgy alakul).Igazából jobban is örülök egy tackle-nek, mint egy endnekszabad tudni miért? én is kifejezetten örülök Harrisonnak, mert remek játékos, de így Vernon szerintem felejtős és Ayersre is kisebb esélyt látok, pedig interior DL poszton jóval erősebb az idei draft class, mint az endeknél.
Szesze
kristof
Vernonra így már vszínűleg tényleg nincs esély, de Ayers azért még benne lehet a kalapban. Innentől viszont egyértelműen a safety poszt a prioritás, ha oda is sikerül egy hasonló kaliberű igazolást összehozni akkor már nagyon elégedettek lehetünk. Utána jöhet még pár kisebb név ide-oda (a mi helyzetünkben nyilván nagyon fontos lenne, h ezek a kisebb nevek is bejöjjenek) és a draft.
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
twitter.com/Rand_Getlin/status/707657972860596224

Madden hates me.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igazából jobban is örülök egy tackle-nek, mint egy endnekszabad tudni miért? én is kifejezetten örülök Harrisonnak, mert remek játékos, de így Vernon szerintem felejtős és Ayersre is kisebb esélyt látok, pedig interior DL poszton jóval erősebb az idei draft class, mint az endeknél.
Szesze
több mint 10 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/707655836919840769

Madden hates me.
több mint 10 éve
Így legalább a Kuhn félék messze elkerülik a rostert 😁Damon Harrison is érkezik ha minden igaz 8-9 misi/éves fizuért.Ő is fasza igazolás egy hatalmas need-re. Futás ellen az egyik legjobb játékos a ligában.. Hankinssal brutál páros lesznek középen.
empty taxi
Szesze