New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Reese nem szarral gurigázik ... ez a védőfal olyan széles lesz, hogy még a slot elkapóig is elfog érni. az offenzív falat sem szabad elfelejtenünk Jerry bácsi. amúgy ha nem jönnek be esetleg az igazolások, akkor Reese tutira repülni fog, ezzel remélem tisztában van.
csebi
ezekben az igazolásokban túl nagy kockázat nincs.. kb akkor nem tudnak bejönni, ha sérülés van, de azzal meg mondjuk Reese se tud mit kezdeni. Ami kritika érheti, h a két DL ember túl lett fizetve, de mivel kényszerhelyzetben voltunk így ez még mindig sokkal jobb megoldás mintha feltöltöttük volna a keretet középszerű/kiöregedőben lévő játékosokkal.
Inkább Spangli az aki repülni fog, ha továbbra is szar lesz a védelem..
Szesze
Ebben azért vitáznék annyit, hogy Vernon esetében a piaci körülmények mellett sokkal inkább a potenciálnak szólt a pénz, mint az eddigi teljesítménynek, azaz ő nálam ink kockázatos mint biztos igazolás.
empty taxi
Nyilván benne van némi kockázat (főleg ennyi pénzért..), de azért sztem ő már most is nagyon jó játékos és nagy az esély rá, h elit szintre fog fejlődni a jövőben. (elég sok meccsét láttam én is, az alapján is nagyon bízom benne, h így lesz..)
De ennél is fontosabb, h nekünk kb létszükséglet volt egy elitközeli DE beszerzése most, mert JPP helyzete finoman szólva sem egyértelmű jelenleg, erre pedig Vernon volt kb az egyedüli reális megoldás, tehát Reese döntése teljesen logikus attól függetlenül, h milyen eredményt hoz majd..
Szesze
Igen. Tendencia egyébként, hogy azok GM-ek akik felett ott lóg Damoklész kardja hajlamosabbak az FA-n történő nagybevásárlásra az eredménykényszer miatt, ennek az extrém példája Vernon szvsz, mindamellett ahogy mondod, látni benne a logikát a hatalmas túlfizetés ellenére.
empty taxi
hát sztem ez nem egy új keletű tendencia 😊 remélem jól jövünk ki belőle..
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Reese nem szarral gurigázik ... ez a védőfal olyan széles lesz, hogy még a slot elkapóig is elfog érni. az offenzív falat sem szabad elfelejtenünk Jerry bácsi. amúgy ha nem jönnek be esetleg az igazolások, akkor Reese tutira repülni fog, ezzel remélem tisztában van.
csebi
ezekben az igazolásokban túl nagy kockázat nincs.. kb akkor nem tudnak bejönni, ha sérülés van, de azzal meg mondjuk Reese se tud mit kezdeni. Ami kritika érheti, h a két DL ember túl lett fizetve, de mivel kényszerhelyzetben voltunk így ez még mindig sokkal jobb megoldás mintha feltöltöttük volna a keretet középszerű/kiöregedőben lévő játékosokkal.
Szesze
Ebben azért vitáznék annyit, hogy Vernon esetében a piaci körülmények mellett sokkal inkább a potenciálnak szólt a pénz, mint az eddigi teljesítménynek, azaz ő nálam ink kockázatos mint biztos igazolás.
empty taxi
Nyilván benne van némi kockázat (főleg ennyi pénzért..), de azért sztem ő már most is nagyon jó játékos és nagy az esély rá, h elit szintre fog fejlődni a jövőben. (elég sok meccsét láttam én is, az alapján is nagyon bízom benne, h így lesz..)
De ennél is fontosabb, h nekünk kb létszükséglet volt egy elitközeli DE beszerzése most, mert JPP helyzete finoman szólva sem egyértelmű jelenleg, erre pedig Vernon volt kb az egyedüli reális megoldás, tehát Reese döntése teljesen logikus attól függetlenül, h milyen eredményt hoz majd..
Szesze
Igen. Tendencia egyébként, hogy azok GM-ek akik felett ott lóg Damoklész kardja hajlamosabbak az FA-n történő nagybevásárlásra az eredménykényszer miatt, ennek az extrém példája Vernon szvsz, mindamellett ahogy mondod, látni benne a logikát a hatalmas túlfizetés ellenére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Meg is fordíthatnánk a gondolkodásunkat. Hányan fogadtátok volna el ezt a szituációt előre, hogy?

JPP + Vernon + Harrison + Jenkins + Cruz és még 25 millió cap space van megmaradva? Várom a válaszokat.
GiantsMLBhunter
csak most lenne rohadt fontos, h a draftunk is betaláljon, mert akkor valóban elindulhatnánk felfelé végre
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Meg is fordíthatnánk a gondolkodásunkat. Hányan fogadtátok volna el ezt a szituációt előre, hogy?

JPP + Vernon + Harrison + Jenkins + Cruz és még 25 millió cap space van megmaradva? Várom a válaszokat.
több mint 10 éve
csebi
Szesze
empty taxi

Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
csebi
Szesze

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Emésztgetem ezt az 1. napot, de még mindig vakarom a fejem néha. Az tuti h jó játékosokat hoztunk, viszont sztem - cap space növekedés ide v. oda - rendesen túlfizettük őket. Azért az adott poszt elit játékosainak fizetését sem ártana figyelembe venni, nem csak a "van lóvé, lenyomunk mindenkit bidding warban" elven igazolni. Persze nem mi vunk az egyetlen, aki túlfizetett vkit.
Sztem JPP a legjobb igazolás eddig. Jenkins kicsit borsos, de kellett még egy kezdő cb.
Nekem Vernon évi 16 millája a rengeteg garantált pénzzel ésszerűtlen. Nyilván a Jags felnyomta az árat, ezért kellett ilyen ajánlatot tennünk. Ami mellette szól, az a kora, és hogy produktív játékos. Ami ellene, h sztem azért nem elit, épp ezért sokallom az árát. Meg ami még aggaszt, h ha JPP visszanyeri a formáját, akkor Vernon gigaszerződése mellé kéne produkálnunk kb egy "még gigábbat". Persze ott a "ha", de JPP ha használjni tudja a kezét, nekem inkább elit szint. Majd meglátjuk.
Harrisont furcsállom h leigazoltuk. Én inkább draftoltam volna DT-t - még lehet ez is bekövetkezik. A másik pedig h pass rushban nem sokra megyünk vele. Hankins mellé még egy runstuffer...reméljük h BigHank a 2014-es formáját hozza passrushban. Szóval kis túlzással egy 2 down játékost hoztunk évi 9 milláért.
Én Harrison helyett előbb RT-t meg S-t néztem volna. Azt persze nem mondom h nem volt szükségünk DT-re.
Na de nem elégedetlenkedek. Mindenesetre Spangli jobb ha k@rvára összekapja magát, mert így már ha idén is gyengélkedik a D, tuti repül.
több mint 10 éve
Friss cap helyzet. Ebben elvileg Harrison még nincs benne, de még így is lehet olyan 30 milliónk. Abból Weddle és egy OL vagy linebacker nem ártana.

www.spotrac.com/nfl/cap/
Awesome88
Igen, igazából még ezekkel az igazolásokkal együtt is jól állunk capspace ügyileg, más kérdés h a jövőre is kell gondolni. Azért még várható pár ember az biztos.
több mint 10 éve
csebi

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 823 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tracker pedig frissítve a sigemben😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Friss cap helyzet. Ebben elvileg Harrison még nincs benne, de még így is lehet olyan 30 milliónk. Abból Weddle és egy OL vagy linebacker nem ártana.

www.spotrac.com/nfl/cap/
Awesome88
Weddle nem fog jönni és én nem is örülnék annyira neki

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 030

www.spotrac.com/nfl/cap/
Awesome88
Én úgy érzem hogy a safety kérdést a drafton fogjuk megoldani.
Taz
oda egy veteránnak jobban örülnék
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350

www.spotrac.com/nfl/cap/
Awesome88
Én úgy érzem hogy a safety kérdést a drafton fogjuk megoldani.
több mint 10 éve
Awesome88 New York Giants 1 236

www.spotrac.com/nfl/cap/
több mint 10 éve
Ugyan rendesen túl lett fizetve mindhárom igazolás, de nekem nagyon tetszik így is. Már csak egy jó draft kell és lehet újra versenybe szállni a POért. Azzal, hogy az öreg ment szerintem fel fognak értékelődni az újoncok is nálunk, nem lesznek padoztatva 1 évig.
balu10
Konkrétan Flowers és Collins végigjszotta a szezont, előttük Beckham és Richburg is végig kezdő volt, mikor egészségesel voltak, korábban inkább azért láttunk az újoncokból kevesebbet mert jobb játékosok voltak előttük. Nem feltétlenül kell valakit azért a kezdőbe tenni mert rookie, azért láthattuk, hogy Flowers is mennyire szenvedett néha tavaly. Persze ha Beatty nem sérül meg legfeljebb a jobb oldalon kapott volna szerepet, szóval ez is csak kényszermegoldás volt.

több mint 10 éve
Viszont az szinte tuti hogy ha Jpp ok lesz akkor egyetlen évet fognak így együtt tolni..+a S poszt még megoldódhatna!bár arra már hitelt kell felvenni...😀
yooker
Igen, épp ezért fogunk hozni a DL-be embert az 1-2. körben. Safety-re meg mindenképp hozunk vkit még FA-ról, de innentől nem vszínű, h telik már túl nagy volumenű játékosra.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Viszont az szinte tuti hogy ha Jpp ok lesz akkor egyetlen évet fognak így együtt tolni..+a S poszt még megoldódhatna!bár arra már hitelt kell felvenni...😀
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Offseason bajnoki cím esélyes! Mindig irigyeltem az Eaglestől..😀
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Egyébként ha egy semmit sem bizonyított Osweiler ér 18 millát/év akkor Vernon is érhet ennyit

több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Ugyan rendesen túl lett fizetve mindhárom igazolás, de nekem nagyon tetszik így is. Már csak egy jó draft kell és lehet újra versenybe szállni a POért. Azzal, hogy az öreg ment szerintem fel fognak értékelődni az újoncok is nálunk, nem lesznek padoztatva 1 évig.

több mint 10 éve
hááát, ez a Vernon szerződés "kissé" durva lett.. nem gondoltam, h még őt is benyomjuk ide, megmondom őszintén jobban is örültem volna mondjuk egy Ayers+Gipson párosnak helyette, de azért ezzel is együtt tudok élni 😊 Spangli rendszerében az erős DL a lényeg, hát most megkapta hozzá az embereket, ráadásul Vernon is csak 25 éves. (megjegyzem iszonyat jól játszott idén a Dolphinsban, csomó meccsüket láttam és sztem hatalmas a potenciál még benne. Nagyon örülök, h ide került, de egy játékosra ennyit költeni mindig nagyon veszélyes..)
Innentől legjobban arra fogok szurkolni, h Stanley maradjon bent a drafton mire mi jövünk és akkor szinte biztos vagyok benne, h őt fogjuk választani, amivel évekre rendbe raknánk az OL-t is.

több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Ha egy szórakozóhelyen drága a pia, attól még megveszem a csajnak, mert dugni akarok. Nem azon gondolkodok, hogy a haver korábban olcsóbban megúszta egy jobb nőnél.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Uhhh ez a Vernon sign dúrva. Jó playa , na de több garantált lóvé mint Watt??? Na nee...

több mint 10 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
The restructuring will slice Cruz’s 2016 base salary to $1.5 million, according to the Bergen Recordk, and allow him to boost the salary to $5.5 million if he hits playing time incentives. Crux can recoup the rest of the money to get him back to $7.9 million if he reaches production incentives. He is on the books for salaries of $7.4 million in 2017 and $8.4 million in 2018 and those salaries remain intact.

NYPost

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!