New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Sérülékeny, talán nem annyira mit Beason, de akkor is nehéz egy szezont végig játszania. Ha egészséges tud maradni, akkor nagy upgrade futás ellen, mindig odateszi magát ( ezért sérült annyiszor).Keenan Robinson jött. Na róla mi a véleményetek? Én nem ismerem annyira, nem nézek rézbőrű meccset 😀Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
Asbee
Awesome88
Pl. itt egy nyilatkozat tőle ( 2012-2015):
While Robinson has dealt with several different injuries – two torn pectoral muscles along with shoulder and MCL issues – the inside linebacker will continue to play at full speed, not at all playing a worrisome style because of previous wounds.
“I play reckless and I play with reckless abandon, I don’t have no regard for my body, so those things are going to happen,” Robinson said. “And that’s something, that’s the way I choose to play and so I have to expect that those things are going to happen. There’s probably a few things I could do differently here and there, but at the end of the day, freak injuries are going to happen.”
Szerettem volna, ha inkább hozzánk igazol Trevathan mellé, remélem itt megtalálja a helyét.
Szerkesztette: Toto21
több mint 10 éve
Keenan Robinson jött. Na róla mi a véleményetek? Én nem ismerem annyira, nem nézek rézbőrű meccset 😀Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
Asbee
több mint 10 éve
Apa, apa kezdődik...😊 csak majd a draft elejeJött Keenan Robinson, valahogy nem érzem ő lenne az a király. 😊Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
Asbee
Henderson
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Jött Keenan Robinson, valahogy nem érzem hogy ő lenne az a király. 😊Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
Asbee
Szerkesztette: Henderson
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
több mint 10 éve
Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊
több mint 10 éve
Hát én félek FS már nem jön, összekukáztunk egy rakat fiatalt és majd bennük bízunk. B. Jackson, Berhe, M. Thompson... Bár szerintem mind kuka. Ha pedig nem tudunk klasszis középső LB-t hozni én kipróbánám ott Kennardot. Bár én még mindig Myles Jackről álmodozom😊
több mint 10 éve
Még Tahir W. beeshetne azért ma... 😀Inkább jöjjön FS. OLB szeritnem 4-3-ban nem életbevágó poszt (ellenben az MLB az), nickelben egyikük le is jön. Ráadásul annyira pocsékul nem is állunk, Kennardban van potenciál, a Casillas-Thomas kettős egyike meg szeritnem hozni fog egy elfogadható szintet.
yooker
több mint 10 éve
Ha már költekezünk, egy apròság: Legkésőbb 2 év múlva ha semmi negatív nem történik meg kell adni OBJ részére minden idők legnagyobb WR szerződését...Nem úgy van, hogy le lehet hívni egy 5. éves opciót közepes áron?
ozibozi
több mint 10 éve
Ha már költekezünk, egy apròság: Legkésőbb 2 év múlva ha semmi negatív nem történik meg kell adni OBJ részére minden idők legnagyobb WR szerződését...Valahogy csak megoldjuk...
ozibozi
New York Giants
Year Total Liabilities Salary Cap (Projected) Cap Room
2016 $139,812,234 $166,758,559 $26,946,325
2017 $110,588,787 $166,000,000 $55,411,213
2018 $83,578,678 $178,000,000 $94,421,322
2019 $60,000,000 $190,000,000 $130,000,000
2020 $32,750,000 $200,000,000 $167,250,000

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Mondjuk azt nem értem miért ne tarthatnánk meg JPP-t jövőre is. 1. Akkor is emelkedni fog a cap. 2. Kár előre prognosztizálni bármit is, nagyon sok történhet még addig. Korábban volt 3-4 pass rusherünk is komoly fizetésért, szvsz bele tudna férni két klasszis. Mert ha nem robbant Odighizuwa vagy egy frissen draftolt DE, akkor ismét ott lesz egy lyuk.Így-így. Ha - persze ez egy nagy ha - bejön ez az idei költekezés, akkor jövőre más dolgunk nem nagyon lesz, mint őt és/vagy Hanket visszahozni, meg egy jót draftolni. Egyiküket szvsz muszáj lenne, de szerintem is beleférhet mindkettő, persze akkor másra nem nagyon lehet már költeni.
Asbee
Emésztgetem ezt az 1. napot, de még mindig vakarom a fejem néha. Az tuti h jó játékosokat hoztunk, viszont sztem - cap space növekedés ide v. oda - rendesen túlfizettük őket. Azért az adott poszt elit játékosainak fizetését sem ártana figyelembe venni, nem csak a "van lóvé, lenyomunk mindenkit bidding warban" elven igazolni. Persze nem mi vunk az egyetlen, aki túlfizetett vkit.Harrisont ugyan run stufferként titulálják mindenhol, és nyilván nem is lesz egy sack-király soha, de azért be tudja ő nyomni a zsebet, főleg ha 1-1ben marad egy centerrel vagy guarddal, de sokszor nem marad és ez a lényeg, ha csak annyit csinál, hogy gyakran kell duplázni, már nyertünk. Középről lehet a leggyorsabban nyomást gyakorolni, ha ők ezt ketten Hankinsszel megcsinálják, akkor a DEk is könnyebben érnek oda, és most ott sem Selvie meg Wynn szintű emberek fognak mozogni. Én nagyon várom már, hogy lássam ezt a DLt együtt játszani, csak július negyedikén figyeljünk oda rájuk fokozottan.
Sztem JPP a legjobb igazolás eddig. Jenkins kicsit borsos, de kellett még egy kezdő cb.
Nekem Vernon évi 16 millája a rengeteg garantált pénzzel ésszerűtlen. Nyilván a Jags felnyomta az árat, ezért kellett ilyen ajánlatot tennünk. Ami mellette szól, az a kora, és hogy produktív játékos. Ami ellene, h sztem azért nem elit, épp ezért sokallom az árát. Meg ami még aggaszt, h ha JPP visszanyeri a formáját, akkor Vernon gigaszerződése mellé kéne produkálnunk kb egy "még gigábbat". Persze ott a "ha", de JPP ha használjni tudja a kezét, nekem inkább elit szint. Majd meglátjuk.
Harrisont furcsállom h leigazoltuk. Én inkább draftoltam volna DT-t - még lehet ez is bekövetkezik. A másik pedig h pass rushban nem sokra megyünk vele. Hankins mellé még egy runstuffer...reméljük h BigHank a 2014-es formáját hozza passrushban. Szóval kis túlzással egy 2 down játékost hoztunk évi 9 milláért.
Én Harrison helyett előbb RT-t meg S-t néztem volna. Azt persze nem mondom h nem volt szükségünk DT-re.
Na de nem elégedetlenkedek. Mindenesetre Spangli jobb ha k@rvára összekapja magát, mert így már ha idén is gyengélkedik a D, tuti repül.
Szsziszka
A tegnapi nagy öröm után próbáltam kritikusabb szemmel nézni az eddigi ténykedést, de még mindig nagyon tetszik. Túlfizettünk mindenkit persze, de legalább nagyjából mind fiatal, évről évre egyre jobban játszó, eddigiek alapján nem sérülékeny emberekért tettük. Prémium pozicíón játszó top FAt egyik évben sem lehet túlfizetés nélkül szerezni és ez egyre csak durvább lesz, most végre van pénz, van need, és ki kell törni az évek óta tartó középszar csapat szerepből. Reesenek mondjuk nemis nagyon volt más választása, mint kockáztatni, ha ez nem jön be kivágják, de ha gyengébb, olcsóbb játékosokkal próbálkozik, akkor is.
Ráadásul 25 millió körüli helyünk még mindig van a legrosszabb becslések szerint is, amiből lehet még hozni pár jó játékost a megmaradt needekre. Nálam ezek nagyjából ebben a sorrendben: RT, FS, LB, slot CB, WR
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Még Tahir W. beeshetne azért ma... 😀Ő épp Tampában tartózkodik 😊
yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ha már költekezünk, egy apròság: Legkésőbb 2 év múlva ha semmi negatív nem történik meg kell adni OBJ részére minden idők legnagyobb WR szerződését...
több mint 10 éve
Még Tahir W. beeshetne azért ma... 😀
több mint 10 éve
Nekem pl. Jasper Brinkley teljesítménye tetszett, bár Ő MLB , maradhatna.Keenan Robinson vizitel felétek.Ő sem arról híres, hogy egész szezonban egészséges..
empty taxi
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Mondjuk azt nem értem miért ne tarthatnánk meg JPP-t jövőre is. 1. Akkor is emelkedni fog a cap. 2. Kár előre prognosztizálni bármit is, nagyon sok történhet még addig. Korábban volt 3-4 pass rusherünk is komoly fizetésért, szvsz bele tudna férni két klasszis. Mert ha nem robbant Odighizuwa vagy egy frissen draftolt DE, akkor ismét ott lesz egy lyuk.Nem azért választott minket kevesebb pénzért és csak egy évre, hogy jövőre máshol folytassa! Meg akarja mutatni, hogy Ő a legjobb DE a ligában, de legalábbis Top5, még így is és New York kékebb felén szeretne bizonyítani. Az hogy össze jön-e Neki, az másik kérdés, de az akaratán nem fog múlni. Nagyon drukkolok Neki és ha tényleg jó szezont fut, akkor jövőre Ő is hosszú kontraktust kaphat, persze, ha megtudjuk fizetni...
Asbee

több mint 10 éve
Keenan Robinson vizitel felétek.Ő sem arról híres, hogy egész szezonban egészséges..
empty taxi

több mint 10 éve
...lehet ekkora arcoknak nem ártott volna egy 2xSB edző, nem egy QB edző, de ez szép feladat, simán megoldható. Előre kellett menekülni, Eli 2-3 éve miatt is. Amen
több mint 10 éve
Mondjuk azt nem értem miért ne tarthatnánk meg JPP-t jövőre is. 1. Akkor is emelkedni fog a cap. 2. Kár előre prognosztizálni bármit is, nagyon sok történhet még addig. Korábban volt 3-4 pass rusherünk is komoly fizetésért, szvsz bele tudna férni két klasszis. Mert ha nem robbant Odighizuwa vagy egy frissen draftolt DE, akkor ismét ott lesz egy lyuk.
több mint 10 éve
pbs.twimg.com/media/CdMx08iWwAAncq5.jpgMeg is lett az " eredménye "...+nem is volt mit költeni nagyon
Klaci79
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Keenan Robinson vizitel felétek.

Madden hates me.
több mint 10 éve
ha nem jön be és a fejünkre omlik majd ez a sok kiadás ,persze mi leszünk a hatalmas balekok és Reesnek is annyi, de egyszerűen nem volt más lehetőség..ha nem lép és tökölve ül a pénzen akkor tuti nincs eredmény és szintén repül!
remélem be is akarják majd bizonyítani hogy ők a legjobb D-line a ligában!
és fura lesz most annak szorítani hogy ez legyen JPP utolsó éve Giantként ,
mert ez azt jelentené hogy igen jó éve lesz! 😊
több mint 10 éve
Nem új keletű valóban, nem is ezt akartam mondani.hát sztem ez nem egy új keletű tendencia 😊 remélem jól jövünk ki belőle..Igen. Tendencia egyébként, hogy azok GM-ek akik felett ott lóg Damoklész kardja hajlamosabbak az FA-n történő nagybevásárlásra az eredménykényszer miatt, ennek az extrém példája Vernon szvsz, mindamellett ahogy mondod, látni benne a logikát a hatalmas túlfizetés ellenére.Nyilván benne van némi kockázat (főleg ennyi pénzért..), de azért sztem ő már most is nagyon jó játékos és nagy az esély rá, h elit szintre fog fejlődni a jövőben. (elég sok meccsét láttam én is, az alapján is nagyon bízom benne, h így lesz..)Ebben azért vitáznék annyit, hogy Vernon esetében a piaci körülmények mellett sokkal inkább a potenciálnak szólt a pénz, mint az eddigi teljesítménynek, azaz ő nálam ink kockázatos mint biztos igazolás.Reese nem szarral gurigázik ... ez a védőfal olyan széles lesz, hogy még a slot elkapóig is elfog érni. az offenzív falat sem szabad elfelejtenünk Jerry bácsi. amúgy ha nem jönnek be esetleg az igazolások, akkor Reese tutira repülni fog, ezzel remélem tisztában van.ezekben az igazolásokban túl nagy kockázat nincs.. kb akkor nem tudnak bejönni, ha sérülés van, de azzal meg mondjuk Reese se tud mit kezdeni. Ami kritika érheti, h a két DL ember túl lett fizetve, de mivel kényszerhelyzetben voltunk így ez még mindig sokkal jobb megoldás mintha feltöltöttük volna a keretet középszerű/kiöregedőben lévő játékosokkal.
csebi
Inkább Spangli az aki repülni fog, ha továbbra is szar lesz a védelem..
Szesze
empty taxi
De ennél is fontosabb, h nekünk kb létszükséglet volt egy elitközeli DE beszerzése most, mert JPP helyzete finoman szólva sem egyértelmű jelenleg, erre pedig Vernon volt kb az egyedüli reális megoldás, tehát Reese döntése teljesen logikus attól függetlenül, h milyen eredményt hoz majd..
Szesze
empty taxi
Szesze

Madden hates me.