New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Meséljetek nekem kicsit Ayersről. Jó lesz ez a bucsnak? Passrush az kell mint egy falat kenyér.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Semmi pánik, Amu jövőre visszatér á la Aaron Ross 😊
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Former Giants DE Robert Ayers agreed to a three-year, $21M deal with $10.5M guaranteed with the Bucs.Former Giants CB Prince Amukamara is signing a 1-year deal with the Jaguars,
több mint 10 éve
Mondjuk ha minden jól megy akkor jövőre már nem ilyen elöl húzunk majd tehát van abban valami hogy most lehetne kihasználni a lehetőséget egy jó OT-re...Okung sem véletlen volt vizit nálunk, szeretnénk még erősíteni a falban...Ti mennyire lepődnétek meg egy első körös WR húzáson? 😉hát én finoman szólva is meglepődnék/kiakadnék.
ha bent lesz még L. Treadwell Reese nem fog hezitálni sztem...
yooker
Viszont ellentétben pl Asbee-vel én simán el tudom képzelni a Stanley picket első körben, sőt az FA tevékenységünk után kb le is merném fogadni, h őt fogjuk választani ha még bent lesz.
Szesze
több mint 10 éve
Ti mennyire lepődnétek meg egy első körös WR húzáson? 😉hát én finoman szólva is meglepődnék/kiakadnék.
ha bent lesz még L. Treadwell Reese nem fog hezitálni sztem...
yooker
Viszont ellentétben pl Asbee-vel én simán el tudom képzelni a Stanley picket első körben, sőt az FA tevékenységünk után kb le is merném fogadni, h őt fogjuk választani ha még bent lesz.
több mint 10 éve
Ti mennyire lepődnétek meg egy első körös WR húzáson? 😉hát.... az idei felhozatal nagyon gyenge, Treadwell lesz sztem egyedül első körös. Ő meg atomhiperszuper reach lenne.
yooker
több mint 10 éve
Helló srácok! Talán emlékeztek, hogy én csak egy nagyon amatőr Giants szurkoló vagyok. Kérdezném, hogy most az átigazolási és új igazolási időszakban hogyan is állunk! Valaki tudna-e egy összefoglalót adni, hogy ki megy, ki jön, hova, és milyen reményket fűzünk hozzá és ezek a remények - véleményetek szerint - valósak-e, bajöhetnek-e? Köszönöm előre is!Eddig "jött":
iason
- JPP, DE: jó h még egy évre itt tudjuk tartani, bizonyítania kell h a keze nem hátráltatja már a játékban. Ha így van, nagyon jó, de elég erős az a kérdőjel. Jövőre újra alkudozhatunk vele.
- Damon Harrison, DT: talán a liga legjobb NT-je futás ellen. Iszonyat nagy hústorony:6'4, 350 font. Hankins-szel brutál páros lesznek remélhetőleg futás ellen. Pass rushban nem túl produktív, de ilyen méretekkel azért nyomja befele a zsebet.
- Janoris Jenkins, CB: DRC mellé kellett egy erős kezdő CB.
- Olivier Vernon, DE: a PFF szerint tavaly top 3 edge player volt, kifejezetten produktív pass rusher. Összesítésben is top 5 free agent idén a legtöbb szakértő szerint.
- Keenan Robinson, ILB: sérülékeny, de elég atletikus MLB, aki inkább coverage-ben jeleskedik.
A fenti igazolásokkal a védőfal lényegében rendben van. Persze nem kizárt h draftolunk még ide is. A LB sor sztem továbbra is erősítésre szorul, pláne h Robinson nagyon sokat volt eddig sérült. FS-nk továbbra sincs.
Egyik igazolásunk sem idősebb 27-nél. Kb mindegyiket túlfizettük, ami a nagy salary cap növekedésnek, a mi óriási cap space-ünknek és az eddigi borzalmasan gyenge védelmünknek köszönhető - értsd: muszáj volt a legjobb szabadügynökök közül néhányat elhoznunk.
Az eddigi igazolásokból kitűnik, h a jelentősebb szabadügynökeink közül Amukamarát és Ayers-t elengedjük.
Ahova még jöhet(ne) erősítés: FS, slot CB/CB depth, OL, WR, LB
több mint 10 éve
Fel-trade nem lesz idén, a tavalyi után, bár az szerintem bejött. Első körben támadó falba nem kell húzni, főleg mert nehéz azonnal bevethetőt találni és én RB se húznék idén elsőre. Egy le-trade viszont elképzelhető és még jól is elsülhetne...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
És kiért?😀 Need az van még, szvsz szükség van minden egyes pickre.1. körben nálam maximum Jack jöhetne szóba, ő meg lehet már nem lesz benn. Ragland nálam ott reach lenne, bár szvsz egy letrade sem lenne hülyeség. Jaylon Smith térde tropa, újonc évében elvileg nem is játszhat majd. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy megengedhetjük ezt a kockázatot.és feltrade valakiért? 😊
Asbee
yooker
Mondjuk azt sem értem miért kellene első körben támadófalba húzni. 1/10-re oda csak vakoldali tackle-t éri meg, az pedig Flowers lesz. Akkor már inkább 2-3. körből valakit. Egymás utáni két évben egyébként sem túl jó dolog ugyanarra a posztra draftolni első körben.
több mint 10 éve
Helló srácok! Talán emlékeztek, hogy én csak egy nagyon amatőr Giants szurkoló vagyok. Kérdezném, hogy most az átigazolási és új igazolási időszakban hogyan is állunk! Valaki tudna-e egy összefoglalót adni, hogy ki megy, ki jön, hova, és milyen reményket fűzünk hozzá és ezek a remények - véleményetek szerint - valósak-e, bajöhetnek-e? Köszönöm előre is!
több mint 10 éve
Én Ronnie Stanley-nek örülnék. Nem valószínű, hogy lecsúszik addig, de kel valaki a OL-be is, ha senki nem jön az FA-ről oda. Nem jó első körben falembert hozni (Flowers sem nagyon jött be az első évében), de Stanley elég biztos prosprect-nek tűnik. Felmenni csak Tunsil-ért érné meg, de nyílván csak akkor, ha a Titans bennhagyja.
Ha jönne valaki a támadófalba FA-ról, és Jack sem maradna benn, akkor meg lehet BPA-zni, abból nagyon rosszul nem jöhetünk ki.
Ezekiel Elliott-ot is nagyon Top10-be várják, és bár futót annyira elöl nem túl jó húzni, de végre megoldanánk vele egy évek óta húzódó problémát, ráadásul hosszú évekre. Talán neki örülnék a legjobban, de tényleg csak akkor ha OT-be hozunk valakit FA-ról. De megértem miért nem visszük majd ki.
több mint 10 éve
1. körben nálam maximum Jack jöhetne szóba, ő meg lehet már nem lesz benn. Ragland nálam ott reach lenne, bár szvsz egy letrade sem lenne hülyeség. Jaylon Smith térde tropa, újonc évében elvileg nem is játszhat majd. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy megengedhetjük ezt a kockázatot.és feltrade valakiért? 😊
Asbee
több mint 10 éve
1. körben nálam maximum Jack jöhetne szóba, ő meg lehet már nem lesz benn. Ragland nálam ott reach lenne, bár szvsz egy letrade sem lenne hülyeség. Jaylon Smith térde tropa, újonc évében elvileg nem is játszhat majd. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy megengedhetjük ezt a kockázatot.
több mint 10 éve
Az lb sort nem tekinteném azért késznek. Igazán nem léptünk előre tavalyhoz képest. Figyelembe véve Robinson sérülékenységét és h 1 évre igazoltuk, jöhet ide még játékos. Remélem azért megérjük h egyszer korai körben lb-t húzunk... :/ Idén pont itt lenne a lehetőség, vannak tehetséges lb-k a drafton.
több mint 10 éve
JPP kezéről van valami infó? Fog kapni protézis?Igen, egy kampó kezet 😀
GJohnny74
több mint 10 éve
JPP kezéről van valami infó? Fog kapni protézis?
több mint 10 éve
Hát igen, ILB poszton megint jött a kompromisszumos megoldás, de ez várható is volt. Igazából ide drafton kéne húzni egyszer egy olyan embert aki hosszú távú megoldás lehetne, más kérdés hogy ez lehet, h megint nem idén fog megtörténni.
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Okung jön vizitre. Rá aztán tényleg nem sok esélyt látok, de legalább annyit jelent, hogy nem hanyagoljuk az OLt sem.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
story from USA“I don’t need to talk to Jacksonville,” Vernon says.
Canter has seen the momentum swing toward the Giants, and he knows his soft-spoken client. Vernon wants the Giants.
“Congratulations,” Canter says. “You’re a New York Giant.”
mmqb.si.com/2016/03/10/olivier-vernon-new-york-giants-nfl-free-agency-blockbuster-contract?xid=si_social
több mint 10 éve
Volt azert igazad ,en is javitom magam m 2014ben leading tackler volt a skinsbe.Nekem mas maradt meg tavalyrol belole.jogos - én néztem el, tényleg a cover az erőssége inkább. Mondjuk futás ellen ott lesz a DT és NT. Okos építkezés folyik nálatok is.A run defense nem eppen az erossege,de nagyon atletikus,vegre van egy lb nalunk akit ralehet allitani egy TE re.Sérülékeny, talán nem annyira mit Beason, de akkor is nehéz egy szezont végig játszania. Ha egészséges tud maradni, akkor nagy upgrade futás ellen, mindig odateszi magát ( ezért sérült annyiszor).Keenan Robinson jött. Na róla mi a véleményetek? Én nem ismerem annyira, nem nézek rézbőrű meccset 😀Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
Asbee
Awesome88
Pl. itt egy nyilatkozat tőle ( 2012-2015):
While Robinson has dealt with several different injuries – two torn pectoral muscles along with shoulder and MCL issues – the inside linebacker will continue to play at full speed, not at all playing a worrisome style because of previous wounds.
“I play reckless and I play with reckless abandon, I don’t have no regard for my body, so those things are going to happen,” Robinson said. “And that’s something, that’s the way I choose to play and so I have to expect that those things are going to happen. There’s probably a few things I could do differently here and there, but at the end of the day, freak injuries are going to happen.”
Szerettem volna, ha inkább hozzánk igazol Trevathan mellé, remélem itt megtalálja a helyét.
Toto21
Gerixx
Toto21
Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
jogos - én néztem el, tényleg a cover az erőssége inkább. Mondjuk futás ellen ott lesz a DT és NT. Okos építkezés folyik nálatok is.A run defense nem eppen az erossege,de nagyon atletikus,vegre van egy lb nalunk akit ralehet allitani egy TE re.Sérülékeny, talán nem annyira mit Beason, de akkor is nehéz egy szezont végig játszania. Ha egészséges tud maradni, akkor nagy upgrade futás ellen, mindig odateszi magát ( ezért sérült annyiszor).Keenan Robinson jött. Na róla mi a véleményetek? Én nem ismerem annyira, nem nézek rézbőrű meccset 😀Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
Asbee
Awesome88
While Robinson has dealt with several different injuries – two torn pectoral muscles along with shoulder and MCL issues – the inside linebacker will continue to play at full speed, not at all playing a worrisome style because of previous wounds.
“I play reckless and I play with reckless abandon, I don’t have no regard for my body, so those things are going to happen,” Robinson said. “And that’s something, that’s the way I choose to play and so I have to expect that those things are going to happen. There’s probably a few things I could do differently here and there, but at the end of the day, freak injuries are going to happen.”
Szerettem volna, ha inkább hozzánk igazol Trevathan mellé, remélem itt megtalálja a helyét.
Toto21
Gerixx
több mint 10 éve
reméljük nem Beason 2.0 lesz (és legalább nem is annyiért)Kivalo igazolas ha egeszseges tud maradni.Jobb mint barki aki nalunk jatszik.Apa, apa kezdődik...😊 csak majd a draft elejeJött Keenan Robinson, valahogy nem érzem ő lenne az a király. 😊Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
Asbee
Hendersonlegalábbne legyen rossz
ozibozi
Gerixx
több mint 10 éve
Kivalo igazolas ha egeszseges tud maradni.Jobb mint barki aki nalunk jatszik.Kennard,Robinson,J.T elegge elfogadhato lb sor sztem,Brinkleyt meg backupnak visszaigazolni es rendbe is lehetunk.Lassan vegre ugy mehetunk neki a draftnak h nem needre kell valasztani hanem bpa elso korbe.Apa, apa kezdődik...😊 csak majd a draft elejeJött Keenan Robinson, valahogy nem érzem ő lenne az a király. 😊Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
Asbee
Hendersonlegalábbne legyen rossz
ozibozi
több mint 10 éve
2014ben leading tackler volt a skinsbe de tavaly sokat hibazott,viszont nagyon atletikus,vegre van egy lb nalunk akit ralehet allitani egy TE re.Sérülékeny, talán nem annyira mit Beason, de akkor is nehéz egy szezont végig játszania. Ha egészséges tud maradni, akkor nagy upgrade futás ellen, mindig odateszi magát ( ezért sérült annyiszor).Keenan Robinson jött. Na róla mi a véleményetek? Én nem ismerem annyira, nem nézek rézbőrű meccset 😀Myles Jack is inkább OLB, bár neki én is nagyon örülnék. Az is igaz, hogy a két nose mögé nem kell 120 kilós MLB, szóval akár Kennard, akár Jack játszhatna ott 😊Elég lenne egy király LB, már az sokat lendíthetne a védelmen
Baluba
Asbee
Awesome88
Toto21