New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
 docs.google.com/spreadsheets/d/1JceRx8oTBgGB_k22v7Tv7xLj0w0DL_NBUEdaO_ctWLE/edit?usp=sharing

Szurkolói MOCK draft játék!
Rajtunk a sor, tegyük a pickeket! Nick név zárójelben!

Aki első cellát írta, az írjon már nick nevet. Ha sok tipp érkezne és nem tudjátok hova beírni, akkor írjátok elsőt felül!

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Beatty nem fog valószínűleg, őt azért vágtuk ki mert nem volt megfelelő fizikai állapotban, de Schwartz kis pénzért szvsz nem lenne hülyeség...
Asbee
Schwartz már kb 2 éve folyamatosan nincs megfelelő fizikai állapotban. Ha már meghoztuk ezt a döntést, sztem fölös visszahozni.
Szsziszka
Ez azért így nem igaz, tavaly ott volt 11 meccsen, ráadásul G és T is tud lenni. Szvsz inkább ő mint Jerry

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Beatty nem fog valószínűleg, őt azért vágtuk ki mert nem volt megfelelő fizikai állapotban, de Schwartz kis pénzért szvsz nem lenne hülyeség...
Asbee
Schwartz már kb 2 éve folyamatosan nincs megfelelő fizikai állapotban. Ha már meghoztuk ezt a döntést, sztem fölös visszahozni.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Russell Okung, Broncos agree to a 5-year, $53M deal
nagir
Ennyiert orulok h nem hozzank kerult.Annak mar kevesbe h A.Smith viking lett 1 evre 3.5 millioert.Nem igazan latom h merre tartunk ezzel az Oline al.Lassan tenyleg orulnek ha Schwartz vagy Beatty visszaterne hozzank.
több mint 10 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Russell Okung, Broncos agree to a 5-year, $53M deal

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Mathist meg vitte a Cardinals, bevallom kicsit reménykedtem benne, h ide keveredik.
Szesze
Eddig ebben az offszezonban úgy néz ki nem igazán rajongunk az idősebb játékosokért és ez jól is van így, újra fel kell építeni itt sok mindent, nem lehet bőven 30+os játékosokra alapozni.
Henderson
Persze, sokkal jobb ha fiatalt tudunk igazolni, de azért ez nem jöhet össze mindig és a semmilyennél meg eleve sokkal jobb a használható korosabb játékos.
több mint 10 éve
Már írtam korábban, hogy én csalódott leszek, ha nem hozunk egy jobb FS-t. Weddle-ben nagyon bíztam. Az sztem nem fér bele, hogy a lb sor mellett (már megszoktam, bele törődtem) a safetyket is ennyire hanyagoljuk.
gyurczi
Jó neked! Én vhogy nem tudok beletörődni abba amit a lb sorral művelünk hosszú évek óta. Egyszerűen nem bírom felfogni h miért szarunk bele folyamatosan ilyen hatalmas ívben. Persze idén nem volt vmi nagy a piac, szóval egyelőre nem lázadok, de ez a Robinson igazolás is kb szarnak a pofon ha megint 10 meccset lesz pályán, amiből 2-t azzal tölt h ismét játékba lendüljön. De nagyon el bírnék viselni egy 2. napi lb picket. (Sőt akár egy 1. napit is.)
Fs-t még elvileg tudnánk használhatót szerezni fa-n, reménykedem. Nelson/Rashad Johnson még mindig megtenné 1-2 évre.
Szsziszka
Nelson hibatlan lenne ha hozzank kerulne,Rashad Johnson nem jelentene igazi erositest.Robinson kivalo lb "ha " egeszseges.Low risk igazolas amibol nagyon jol johetunk ki.Ha egeszseges akkor a legjobb lb jelenleg a csapatba.JReese ,Marc Ross ma pro day en van es veluk tartott az uj lb coach unk is.Tavaly Flaherty volt veluk Flowerst megnezni es bummm.O lett a pickunk elso korbe.Sose lehet tudni....
több mint 10 éve
Egyszerűen nem tud megváltozni, ő ilyen. Vannak/voltak más ügyei is amelyek nem voltak ennyire felszínen (pl. gyerektartás, állandó night clubozás), remélem az élete azért nem kerül majd vakvágányra...

több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 202 — Chiefs GM
Hill témát már kiveséztük jópárszor, még mindig nem értem miért olyan nagyon rosszfiú ő, főleg hogy azóta hogy kivágtuk igencsak úgy tűnik hogy összszedte magát. De szerintem sem fogjuk visszahozni, kár a gőzért.
Henderson
"The Baltimore Sun reports free agent Will Hill is facing a possible suspension."

Höhh,csöppet elkiabáltam. mea culpa
Henderson
10 meccs... 😊

több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Hill témát már kiveséztük jópárszor, még mindig nem értem miért olyan nagyon rosszfiú ő, főleg hogy azóta hogy kivágtuk igencsak úgy tűnik hogy összszedte magát. De szerintem sem fogjuk visszahozni, kár a gőzért.
Henderson
"The Baltimore Sun reports free agent Will Hill is facing a possible suspension."

Höhh,csöppet elkiabáltam. mea culpa

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Már írtam korábban, hogy én csalódott leszek, ha nem hozunk egy jobb FS-t. Weddle-ben nagyon bíztam. Az sztem nem fér bele, hogy a lb sor mellett (már megszoktam, bele törődtem) a safetyket is ennyire hanyagoljuk.
gyurczi
Jó neked! Én vhogy nem tudok beletörődni abba amit a lb sorral művelünk hosszú évek óta. Egyszerűen nem bírom felfogni h miért szarunk bele folyamatosan ilyen hatalmas ívben. Persze idén nem volt vmi nagy a piac, szóval egyelőre nem lázadok, de ez a Robinson igazolás is kb szarnak a pofon ha megint 10 meccset lesz pályán, amiből 2-t azzal tölt h ismét játékba lendüljön. De nagyon el bírnék viselni egy 2. napi lb picket. (Sőt akár egy 1. napit is.)
Fs-t még elvileg tudnánk használhatót szerezni fa-n, reménykedem. Nelson/Rashad Johnson még mindig megtenné 1-2 évre.
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Mathist meg vitte a Cardinals, bevallom kicsit reménykedtem benne, h ide keveredik.
Szesze
Eddig ebben az offszezonban úgy néz ki nem igazán rajongunk az idősebb játékosokért és ez jól is van így, újra fel kell építeni itt sok mindent, nem lehet bőven 30+os játékosokra alapozni.

Én remélem, hogy Randlet sem, sokat szoptunk amiatt, hogy nem tudja/akarja normálisan megfutni az utakat, és ennyi év alatt nem igazán sikerült Elial semmi összhangot felmutatni, úgyhogy én nagyon nem szeretném már itt látni. Akkor inkább Boldin (persze ő is öreg) vagy draftoljunk valakit a második napon, szerintem ez a legvalószínűbb amúgy.

Egyre fogynak a használható FAk, remélem azért hozunk még egy tapasztaltabb FSt meg RTt, úgy igazán nyugodtan lehetne nekimenni a draftnak.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Ha valaki azt várja hogy visszahozzuk elárulom, nem fogjuk. HÁROMSZOR eljátszotta az esélyét, kizárt hogy visszatérjen.
Asbee
sajnos valóban esélytelen.. pedig finoman szólva is elférne
Szesze
Hát a pályán mutatott képességei alapján igen, csak hát ugyebár azon kívül megbukott és ezt is bele kell számítani.

több mint 10 éve
Ha valaki azt várja hogy visszahozzuk elárulom, nem fogjuk. HÁROMSZOR eljátszotta az esélyét, kizárt hogy visszatérjen.
Asbee
sajnos valóban esélytelen.. pedig finoman szólva is elférne
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Will Hill-t kivágta a Ravens..
több mint 10 éve
LT Donald Penn visits Giants.
nagir
Nice pickup lenne
Gerixx
Marad Oakland-ben.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 032
 www.sny.tv/giants/news/pierre-paul-wont-wear-club-next-season/167564492
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
És erre volt már példa...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
GJohnny74 New York Giants 698
Király lenne, ha egymás utáni két évben Manning nyerne superbowl-t. 😊
több mint 10 éve
nagir
Nice pickup lenne
több mint 10 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!