New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Személy szerint jobban örülök Brinkleynek, mint Robinsonnak.
Mindenesetre még 1 évre elodáztuk a normális LB erősítést. Ez max arra jó egyelőre - 1 évet túlélni.
Még mindig remélem h hajlandók leszünk draftolni vmi igazán ígéretes játékost a posztra.
Szsziszka
Nem hiszem h elodaztuk a normalis erositest.Robinson quality kezdojatekos ha a serulesek elkerulik.Bocsanat h ezt mondom de sztem neked fogalmad sincs h Robinson szemelyeben milyen kivalo es fiatal jatekost kaptunk.Mlb pozicio evekre megoldva "ha" a serulesek elkerulik.OLB viszont kerdeses nalam is.Kennard sokat nem fejlodott,serult volt tovabbra is .J.T nem igazan valtotta meg a vilagot,bar o is serult volt sokat.Ide elso korokbe orulnek en is erkezonek.
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Személy szerint jobban örülök Brinkleynek, mint Robinsonnak.
Mindenesetre még 1 évre elodáztuk a normális LB erősítést. Ez max arra jó egyelőre - 1 évet túlélni.
Még mindig remélem h hajlandók leszünk draftolni vmi igazán ígéretes játékost a posztra.
több mint 10 éve
BREAKING NEWS: ‪#‎Giants‬ have re-signed LB Jasper Brinkley to a 1 year deal -

nem baj ez
ozibozi
Elegge ugy nez ki h Robinsont kezdonek szanjak,moge pedig marad Brinkley biztositeknak.Nekem ez tetszik.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 032
BREAKING NEWS: ‪#‎Giants‬ have re-signed LB Jasper Brinkley to a 1 year deal -

nem baj ez
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Ha Lee + vm WR akarnánk draftolni, akkor ideálisabb lenne egy kicsit hátrébb tradelni elsőben, a második körből meg előrébb.

EDIT: Beckham után rájuk bízom milyen WR-t hoznak 😀

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Az rb azért nem olyan égető probléma jelenleg. Én nem örülnék Elliotnak, Treadwellnek se, de hát ez az én bajom. Nem húznék ezekbe a pozíciókba idén 1. körben - rb-t máskor sem, ahhoz nagyon-nagyon jól kéne állnunk.
Ha már ezt a szurkolói mockot nézzük, ehhez képest én abban reménykedem h Bucknert is kiviszik előttünk és lecsúszik mondjuk Hargreaves, v. Stanley (Bosa és a többiek vszínű nem fognak), én a 2 közül vinném amelyik marad. De így h egyik sem volt benn, kellett vkit húzni. Buckner sztem 3-4-be való.
Szsziszka
Egyetertek.Treadwell nem top 10 pick,sot sztem nem is a legjobb wr iden.Nalam Corey Coleman nagyobb erteket jelentene a masodik korbe.Ketlem h bent lesz meg akkor.Az idei wr ek egy 2014 es drafton 3 .kor elott szoba sem kerultek volna.Jack es Hargreaves jo lenne d sztem nem lesznek elerhetoek.Tudom par embernel reachnek szamitana de en Darron Lee nek orulnek vagy Floydnak.
Gerixx
Leenek én is. Floyd nekem szintén rendszeridegen. Ha lesz olyan szerencsénk h 2 qb és Elliot kimegy előttünk, meg persze Buckner, akkor megcsíphetünk vmi igazán kiemelkedő játékost...sztem. Amúgy 2. napi wr pick ellen semmi kifogásom, nyilván need még a minőségi elkapó is nálunk.
több mint 10 éve
Az rb azért nem olyan égető probléma jelenleg. Én nem örülnék Elliotnak, Treadwellnek se, de hát ez az én bajom. Nem húznék ezekbe a pozíciókba idén 1. körben - rb-t máskor sem, ahhoz nagyon-nagyon jól kéne állnunk.
Ha már ezt a szurkolói mockot nézzük, ehhez képest én abban reménykedem h Bucknert is kiviszik előttünk és lecsúszik mondjuk Hargreaves, v. Stanley (Bosa és a többiek vszínű nem fognak), én a 2 közül vinném amelyik marad. De így h egyik sem volt benn, kellett vkit húzni. Buckner sztem 3-4-be való.
Szsziszka
Egyetertek.Treadwell nem top 10 pick,sot sztem nem is a legjobb wr iden.Nalam Corey Coleman nagyobb erteket jelentene a masodik korbe.Ketlem h bent lesz meg akkor.Az idei wr ek egy 2014 es drafton 3 .kor elott szoba sem kerultek volna.Jack es Hargreaves jo lenne d sztem nem lesznek elerhetoek.Tudom par embernel reachnek szamitana de en Darron Lee nek orulnek vagy Floydnak.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egy tapasztaltabb blokkoló TE kellene Tye/Donnell mellé
Asbee
Fells már biztos, hogy nem térhet vissza?
vanek úr
Csoda hogy a lábát nem vágták le

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Szükség lenne még azért az O-be playmakerre OBJ mellé hogy sokoldalúbb legyen a támadás...ezért engem nem lepne meg ha behúznánk egy elit O prospectet az első körben!
több mint 10 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
Asbee
Fells már biztos, hogy nem térhet vissza?
több mint 10 éve
nagyobb tálentum mint Gurley
Awesome88
Ezzel azért lehet vitatkozni
Asbee
Persze, mindenkinek megvan a maga véleménye, de a legtöbb helyen ahol olvastam erre vonatkozó kérdést, felvetést, ott a legtöbben inkább Elliott mondták jobbnak.
Awesome88
Nem tudom hol olvasgatsz ilyeneket h Elliott jobb lehet mint Gurley.Gurley egyetemi szinten is egy beast volt,de amit a profik között produkált első évében az mindenkit lenyűgözött .Mindezt tette komoly oline nélkül .
több mint 10 éve
Lehet, hogy csak az én mániám, de nem ártana egy TE se keretbe!
nagir
Nem csak a te mániád. De egyrészt sokadrangú probléma (FS, LB, CB, OL, WR mind nagyobb gond jelenleg), másrészt lassan 10 éve játszunk noname (5+ körös/fa) TE-kkel (talán Bennett-et lehet kivételként említeni). Amúgy Donell nem rossz, ha egészséges, meg Tye is elkaristolt.
Ha vmibe, akkor abba bele tudtam nyugodni, a TE posztot nem vesszük komolyan, de érthető ha téged zavar.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Lehet, hogy csak az én mániám, de nem ártana egy TE se keretbe!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve

Szerkesztette: Szsziszka
több mint 10 éve
Lezártam mock draft. Asbee-tól vártam még szavazást. Laquon Treadwell lett a választás, bár bent volt még pl Buckner is 😊
több mint 10 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Awesome88
Asbee
Persze, mindenkinek megvan a maga véleménye, de a legtöbb helyen ahol olvastam erre vonatkozó kérdést, felvetést, ott a legtöbben inkább Elliott mondták jobbnak.
több mint 10 éve
Awesome88

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
elég nagy a csend most FA-n , de tényleg muszáj lenne még beesnie 1-2 embernek onnan is
de hogy ki lehet/lesz az ,azt egyre kevéssé lehet megmondani...
mindenesetre még ezek az apróbb igazolások is meghatározzák majd a prioritásokat ezért még mindig nehéz , mit mondani a későbbi körökre ...
mindenesetre én O fal vagy BPA-t várok (akár Treadwell vagy Elliot is ) első körben...
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 032
ha már...
With free agent OT options dwindling, Beatty and Schwartz still in play
 www.sny.tv/giants/news/with-free-agent-ot-options-dwindling-beatty-and-schwartz-still-in-play/167991570
több mint 10 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Akkor a draft-ról. Előljáróban annyit, hogy safety-nek mindenféleképpen jönnie kellene FA-ról, még egy OT és egy WR pedig csak jó lenne ha érkezne.
Bármi is lesz, szerintem egyértelmű hogy ha bent lesz valamelyik úgynevezett "blue-chip player" akkor azt el KELL hozni, nem foglalkozva az esetleges need-ekkel. Viszont nagyon kicsi az esély arra, hogy valamelyik lecsússzon a 10. helyig (irányító nyilván nem kell), max Ezekiel Elliott lehet aki még lecsúszhat odáig. Ha ő még bent lesz akkor remélem ki is húzzuk, mert végre megoldódna egy elég régóta komoly problémánk, ráadásul benne nincs különösebb kockázat, 99%, hogy beválna, csak kellene elé (is) egy fal, bár itt jegyzem meg, hogy ő nagyobb tálentum mint Gurley, aki egy szintén nem túl acélos Rams fal mögött futott elég jó szezont.
Ha ilyen gyöngyszem nem marad bent, akkor vagy a támadófalba kell ember, vagy pedig egy WR. Gyenge az idei elkapó felhozatal, de Treadwell nagyon is tehetséges játékos, én semmiképpen sem hagynám benn hogyha nem érkezik valaki az FA-ről Randle helyére.
Összességében is a támadófalat kell majd leginkább erősíteni a draft-ról, (LB, CB, RB mellett) de azt nem muszáj rögtön az első körben. Persze azokat is megértem akik rögtön elsőre LB-t hoznának, de az eddig sem volt a mi stílusunk. Kíváncsi vagyok, ti hogy vélekedtek.
több mint 10 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Kedves nagir, Jack már választva van! H oszlopban láthatod korábbi pickek!

Szsziszka, Asbee, Gerix írjátok be, ha nem fér oda akkor jobb oldalra megjegyzés és mellé írjátok nyugodtan😊
GiantsMLBhunter
Láccikmennyirefigyelek...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Naja, csak mindig uaz a bokája szórakozik, meg amikor pályán volt se nyújtott maradandót. Mindegy, nem akarlak meggyőzni, és nyilván Jerrynél jobbat képzel az ember fia a kezdőbe.
Szsziszka
Jó hát Schwartz is csak kb. pót-pótmegoldás lenne, de ha nem lenne más akkor olcsón belefér, gyengébbek nem lennénk vele. Persze mellé kellene valaki 2-5. körből a drafton.

több mint 10 éve
Kedves nagir, Jack már választva van! H oszlopban láthatod korábbi pickek!

Szsziszka, Asbee, Gerix írjátok be, ha nem fér oda akkor jobb oldalra megjegyzés és mellé írjátok nyugodtan😊
több mint 10 éve
Beatty nem fog valószínűleg, őt azért vágtuk ki mert nem volt megfelelő fizikai állapotban, de Schwartz kis pénzért szvsz nem lenne hülyeség...
Asbee
Schwartz már kb 2 éve folyamatosan nincs megfelelő fizikai állapotban. Ha már meghoztuk ezt a döntést, sztem fölös visszahozni.
Szsziszka
Ez azért így nem igaz, tavaly ott volt 11 meccsen, ráadásul G és T is tud lenni. Szvsz inkább ő mint Jerry
Asbee
Naja, csak mindig uaz a bokája szórakozik, meg amikor pályán volt se nyújtott maradandót. Mindegy, nem akarlak meggyőzni, és nyilván Jerrynél jobbat képzel az ember fia a kezdőbe.