New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Marcus Kuhn a Patriotsban folytatja.
több mint 10 éve
valszeg ott sem nagyon fogunk választani...Reggie Nelson a Raidersben. Azért az idegesít h még egy vizitre sem hívtuk el. Ezzel el is dőlt, h fa-n nem erősítjük meg a FS posztot. Minek is ligautolsó passzvédelembe egy coverage-ben használható S?? Maradnak a fiataljaink.drafton is lehet jókat találni idén szvsz.
Szsziszka
kapitnono
ezen a poszton "kockáztatunk" idén!
több mint 10 éve
Reggie Nelson a Raidersben. Azért az idegesít h még egy vizitre sem hívtuk el. Ezzel el is dőlt, h fa-n nem erősítjük meg a FS posztot. Minek is ligautolsó passzvédelembe egy coverage-ben használható S?? Maradnak a fiataljaink.drafton is lehet jókat találni idén szvsz.
Szsziszka

több mint 10 éve
Azért szvsz várható volt, hogy nem fog érkezni senki, eddig is egyértelmű volt mi a célunk safety poszton
több mint 10 éve
Reggie Nelson a Raidersben. Azért az idegesít h még egy vizitre sem hívtuk el. Ezzel el is dőlt, h fa-n nem erősítjük meg a FS posztot. Minek is ligautolsó passzvédelembe egy coverage-ben használható S?? Maradnak a fiataljaink.
több mint 10 éve
akinek vannak szép példái arra hogy bottom 3 (mi esetünkben liga utolsó) D-ből hogy lett egyetlen offseason alatt értékelhető és ütőképes egység az bátran ossza meg, hagy lássuk a jó példákat! 😊Houstonban volt rá példa, mondjuk ott volt koordinátorcsere és Wade Phillips eléggé bevált akkor.
yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
www.bigblueview.com/2016/4/6/11377682/new-york-giants-wr-victor-cruz-posts-encouraging-workout-videoVannak napok... 😉
Ez még sokat nem jelent, de azért bíztató.
Bármit is jelentsen ozi írása, Jacobs nálam is hatalmas kedvenc, nagy része volt abban, hogy a Giantsnek szurkolok.
Henderson
több mint 10 éve
Jól jöttek ezek az igazolások és azért hely is maradt a cap alatt, a jövőben talán nem jelent majd gondot hosszabbítani egy-két kulcsjátékossal. A védőfalnak a tavalyihoz képest hatalmasat kell javulnia és szerintem jó kombináció lehet a már bizonyított, de még mindig fiatal és az 1 vagy 2 év tapasztalattal bíró játékosok keveréke. Persze nem biztos, hogy egy Bromley-tól vagy egy Wynntől kell a megváltást várni. A linebacker sor olyan amilyen, de legalább képet kapunk idén Kennard jövőjéről is. A secondary is lyukas sajnos, én nem tartom jó ötletnek Collins mellett a kipróbálatlan fiatalok szerepeltetését. Pláne úgy, hogy egyetemi szinten sem voltak kiemelkedőek, nálunk pedig képtelenek voltak egészségesek maradni. A másik pedig a slot CB. Egy pass happy ligában vagyunk és a cornerbackeknél nincs depth. A DRC-Jenkins páros adott, de ennyi. Szóval van itt még tennivaló bőven, de nem is lehetett elvárni, hogy egy offseason alatt oldjuk meg a problémákat. Ezért is draftolnék a védelembe az első körben. 2011 óta nem húztunk oda első választásként és inkább behúznám akár Hargreaves-t, akár Lee-t akár egy pass rusher mint Stanley-t vagy Elliottot. A vakoldalon Flowers kezében van a jövő, a túloldalra pedig ráérünk később draftolni, a futók között pedig nem állunk rosszul szvsz. Jennings első számú RB tud lenni, ha kell akkor pedig bizonyos helyzetekben kiegészíti őt Vereen. Nem állunk úgy, hogy egy Gurley sikerei miatt felhype-olt futót kellene megszereznünk.
több mint 10 éve
azért arra kíváncsi leszek hogy tényleg mire lesz képes ez a felturbózott D,kiegészülve a drafttal!Azért azt ne felejtsük el, hogy nyert ő már nekünk gyűrűt, amikor kapott egy ütős védőfalat. Most minden adott hozzá újra, elvégre ez az ő taktikájának az alapja, ami tavaly egyáltalán nem volt meg. Én reménykedem benne, hogy tud majd bizonyítani, és képes lesz egy top10 körüli védelmet kreálni, a tavalyi utolsóból.
(sajnos) Spags keze alatt...yooker
több mint 10 éve
azért arra kíváncsi leszek hogy tényleg mire lesz képes ez a felturbózott D,kiegészülve a drafttal!(sajnos) Spags keze alatt...persze lehetetlen megjósolni , és nyilvánvalóan "kötelező" fejlődniük de azért nehogy irreális elvárásaink legyenek majd...
akinek vannak szép példái arra hogy bottom 3 (mi esetünkben liga utolsó) D-ből hogy lett egyetlen offseason alatt értékelhető és ütőképes egység az bátran ossza meg, hagy lássuk a jó példákat! 😊
több mint 10 éve
Hát végülis ez a dolguk, (majdnem) minden játékos ezt csinálja. Ilyenkor is keményen kell készülni és az NFL néhány rövid kihagyás kivételével egész éves elfoglaltság GM-nek, edzőnek, játékosnak, szurkolónak. Most kell megalapozni az őszi jó játéko és hogy ne sérüljenek meg.JPP-nél azért jó látni, hogy a jobb kezét is teljesen jól tudja használni és ha olyan mentalitással játszik mint tavaly a visszatérését követően és 2011-ben, akkor sok örömet fog okozni nekünk. Sokan már előre leírták és nem bíznak benne, de a csapat újabb esélyt adott neki egy éve, most pedig aláírhatott volna hosszútávra Arizonába, de maradt. Remélem nagy éve lesz és utána magunkhoz láncoljuk újabb 3-4 évre.
több mint 10 éve
www.bigblueview.com/2016/4/6/11377682/new-york-giants-wr-victor-cruz-posts-encouraging-workout-videoOBJ is rak fel videókat 😀 hozzá képest vagy 2x lassabb 😀
Ez még sokat nem jelent, de azért bíztató.
Bármit is jelentsen ozi írása, Jacobs nálam is hatalmas kedvenc, nagy része volt abban, hogy a Giantsnek szurkolok.
Henderson
JPP napi 10 video rak fel, na ő keményen edz látszatra 😀 SB winner forma lesz
több mint 10 éve
www.bigblueview.com/2016/4/6/11377682/new-york-giants-wr-victor-cruz-posts-encouraging-workout-videoEz még sokat nem jelent, de azért bíztató.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
nem lett volna szabad kábszizni
több mint 10 éve
5 EMBERT
több mint 10 éve
én nem tudom ki hányszor, hányszor, de ez a Brandon Jacobs FICKÓ
több mint 10 éve
Tboj
5
Az nagyon jo lenne, inseges holtszezonban jo elovenni a regi meccseket, a regi nagy nevekkel, elore is koszi. 😊Nekem megvan, majd hétvégén kitalálom, hogy tudom megosztani.hát én kb féléve néztem akkor még fenn volt.neztem ott is, de csak a 2011-es szezon Giants-Pats dontoje van fenn, sajnos az elozo nincs 😕Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Ncore
Tboj
Taz
Tboj
Taz
balu10
több mint 10 éve
Viszont odaadni nem fogják, mivel ezek jogdíjas cuccok. 😊Valószínű nem csak ezt, hanem mindent 😉szerintetek a sport1 elteszi ezeket a meccseket, legalabb a dontoket?Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Korábban én is kerestem a neten, de nem találtam sehol magyarul. Angolul néztem meg végül a youtube-on. Akkor van csak rá esély ha egy Giants fan elrakta localba magának.
Tboj
GJohnny74
Tboj
Matthew99
több mint 10 éve
Nekem megvan, majd hétvégén kitalálom, hogy tudom megosztani.hát én kb féléve néztem akkor még fenn volt.neztem ott is, de csak a 2011-es szezon Giants-Pats dontoje van fenn, sajnos az elozo nincs 😕Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Ncore
Tboj
Taz
Tboj
Taz
több mint 10 éve
Valószínű nem csak ezt, hanem mindent 😉szerintetek a sport1 elteszi ezeket a meccseket, legalabb a dontoket?Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Korábban én is kerestem a neten, de nem találtam sehol magyarul. Angolul néztem meg végül a youtube-on. Akkor van csak rá esély ha egy Giants fan elrakta localba magának.
Tboj
GJohnny74
Tboj

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Former steelers FB Will Johnson 2 evre alairt.Ryan Seymour OG szinten a fedelzeten.Kelvin Sheppard viziten a miamibol.Ez kicsit erthetetlen hiszen MLB poszton szerepelt a finsbe.Minoseg sok nem erkezett de legalabb cserenek megfelelo Seymour.Will Johnsonrol rosszat nem hallottam,inkabb jokat bar ha Nikita nem lesz DL jatekos akkor nem hiszem h rosteren marad sokaig.
több mint 10 éve
hát én kb féléve néztem akkor még fenn volt.neztem ott is, de csak a 2011-es szezon Giants-Pats dontoje van fenn, sajnos az elozo nincs 😕Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Ncore
Tboj
Taz
Tboj
több mint 10 éve
Tboj
5
szerintetek a sport1 elteszi ezeket a meccseket, legalabb a dontoket?Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Korábban én is kerestem a neten, de nem találtam sehol magyarul. Angolul néztem meg végül a youtube-on. Akkor van csak rá esély ha egy Giants fan elrakta localba magának.
Tboj
GJohnny74
több mint 10 éve
Tboj
5
neztem ott is, de csak a 2011-es szezon Giants-Pats dontoje van fenn, sajnos az elozo nincs 😕Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Ncore
Tboj
Taz
több mint 10 éve
Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Korábban én is kerestem a neten, de nem találtam sehol magyarul. Angolul néztem meg végül a youtube-on. Akkor van csak rá esély ha egy Giants fan elrakta localba magának.
Tboj