New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Biztos h jo rostert nezel te?Tamado oldalon egy kezdo RT szukseges,mert darabra igencsak megvan a fal,illetve egy hasznalhato WR.Donnelt jatekra alkalmasnak nyilvanitottak a doktorok.Tye ba bizik a vezetoseg ,Jerome Cunningham ujraszerzodott,LaCrosse is tehetseges.4 RB van szerzodessel,es teljes a bizalom felejuk.Ne kivansaglistat irj baszki,mert van egy ugynevezett fizetesi sapka ami ala bekell ferni .Nem lehet minden poszton sztar jatekos.Lesznek jatekosok(OBJ,Hankins)akikkel a jovoben szerzodest kell hosszabbiatni.Az idealis cap space aminek maradnia kellene az vhol 12-13 milla.Lehetne meg kolteni,de van nagyobb need mint RB es TE.A vedelemre tovabbi erositesre van szukseg ,leginkabb egy megbizhato slot cornerre.Safety a vezetoseg szerint nem need.Oda nsm varhato nagy nev.Randle a sasoknàl folytatja .....Pont csoportriválishoz... kíváncsi leszek ott mire lesz képes egy Bradford-al, mikor nálunk még Manning-el és OBJ-vel az oldalán, aki levette róla a nagy figyelmet, is gyenge volt.
Taz
Mindenesetre azért kezd egy kicsit aggasztó lenni az offense helyzete. Nem Randle végleges elvesztése miatt, hanem amiatt, hogy telik az idő, és fogynak a jó v. elfogadható FA játékosok. Safety is nagyon kellene, hogy ne kelljen megint draftolni, bár ott úgy fest, hogy bíznak a fiatalokban. (azokban akik gyakorlatilag 2 off-season meccs alatt lesérültek)
Viszont támadó oldalon kellene OT, OL, WR, RB, TE és könnyen lehet, hogy az első körben nem is ide jön majd ember. Még van pénz a kasszában, és azért 2-3 kiegészítő ember, vagy lehetséges kezdő még jöhetne, mert a védelem így már nagyjából meg lesz, ellenben a támadó oldal nagyon el lett eddig hanyagolva, holott arra is ráfér az erősítés.
Annyira nem aggódom, mert McAdoo biztosan tudja mit csinál, elvégre a "szakterülete" az offense. De azért jó lenne ide is hozni embert.
Awesome88
több mint 9 éve
Randle a sasoknàl folytatja .....Pont csoportriválishoz... kíváncsi leszek ott mire lesz képes egy Bradford-al, mikor nálunk még Manning-el és OBJ-vel az oldalán, aki levette róla a nagy figyelmet, is gyenge volt.
Taz
Mindenesetre azért kezd egy kicsit aggasztó lenni az offense helyzete. Nem Randle végleges elvesztése miatt, hanem amiatt, hogy telik az idő, és fogynak a jó v. elfogadható FA játékosok. Safety is nagyon kellene, hogy ne kelljen megint draftolni, bár ott úgy fest, hogy bíznak a fiatalokban. (azokban akik gyakorlatilag 2 off-season meccs alatt lesérültek)
Viszont támadó oldalon kellene OT, OL, WR, RB, TE és könnyen lehet, hogy az első körben nem is ide jön majd ember. Még van pénz a kasszában, és azért 2-3 kiegészítő ember, vagy lehetséges kezdő még jöhetne, mert a védelem így már nagyjából meg lesz, ellenben a támadó oldal nagyon el lett eddig hanyagolva, holott arra is ráfér az erősítés.
Annyira nem aggódom, mert McAdoo biztosan tudja mit csinál, elvégre a "szakterülete" az offense. De azért jó lenne ide is hozni embert.
több mint 9 éve
Randle a sasoknàl folytatja .....Steve Smith 2.0 kb. hasonló karriert jósolok neki is náluk
Taz
több mint 9 éve
Randle a sasoknàl folytatja .....
több mint 9 éve
2-3. körben azért lesz választék bőven. Lehet, hogy első körös top prospectek nincsenek, de a 2. napon egy rakat elkapó gazdára találhat. Reese-től egyébként sem lenne idegen egy WR draftolása, eddig majdnem mindig kiválasztott egyet.Nagy szükség lesz Cruzra az biztos. Sajnos kicsit hagytuk elkallódni a WR posztot, ez annyira nem tetszik. OBJ mellett más nem nagyon van, Harris is csak félmegoldás, viszont azt azért ne feledjük, hogy itt van nálunk egy Shane Vereen akit igen jól lehet használni az elkapásoknál. A TE-k közül Tye és Donnell (persze ha visszatérhet) is el tudja kapni a labdát, két éve pedig elég jól tudtuk alkalmazni a 2. számú tight endet is. Persze tényleg kellene valaki Beckham túloldalára, de azért vannak itt olyanok akik ki tudják segíteni Manninget.eléggé benne van egy korai körös WR pick a levegőben...
Asbee
yooker
több mint 9 éve
Nagy szükség lesz Cruzra az biztos. Sajnos kicsit hagytuk elkallódni a WR posztot, ez annyira nem tetszik. OBJ mellett más nem nagyon van, Harris is csak félmegoldás, viszont azt azért ne feledjük, hogy itt van nálunk egy Shane Vereen akit igen jól lehet használni az elkapásoknál. A TE-k közül Tye és Donnell (persze ha visszatérhet) is el tudja kapni a labdát, két éve pedig elég jól tudtuk alkalmazni a 2. számú tight endet is. Persze tényleg kellene valaki Beckham túloldalára, de azért vannak itt olyanok akik ki tudják segíteni Manninget.eléggé benne van egy korai körös WR pick a levegőben...
Asbee
több mint 9 éve
Nagy szükség lesz Cruzra az biztos. Sajnos kicsit hagytuk elkallódni a WR posztot, ez annyira nem tetszik. OBJ mellett más nem nagyon van, Harris is csak félmegoldás, viszont azt azért ne feledjük, hogy itt van nálunk egy Shane Vereen akit igen jól lehet használni az elkapásoknál. A TE-k közül Tye és Donnell (persze ha visszatérhet) is el tudja kapni a labdát, két éve pedig elég jól tudtuk alkalmazni a 2. számú tight endet is. Persze tényleg kellene valaki Beckham túloldalára, de azért vannak itt olyanok akik ki tudják segíteni Manninget.
több mint 9 éve
Szerintem is jó üzlet , megérdemli , csak szerintem ő nem lemondott a pénzről (nem igazán volt más ha játszani akart) hanem inkább adtak egymásnak egy ucsó esélyt. Sikerüljön az a lényeg 😊
több mint 9 éve
ha csak fele annyit hoz, amit eddig tudott, akkor ajándék lesz ennyi pénzért. ha megsérül, akkor meg úgyis a biztosítók fizetik ki a szerződése egy részét. sztem ezzel az üzlettel mki nyert.Cruz végülis csak 5 és fél misiről mondott le h nálunk maradhasson ...??? a csapat nyert volna 6 milkót, ha kivágják, de korrekt módon kap egy esélyt(mert ez a Giants) de csak az első meghúzódásáig...Itt a Giants mondott le pár milkóról, nem ő, szerintem...
csebi
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Cruz végülis csak 5 és fél misiről mondott le h nálunk maradhasson ...??? a csapat nyert volna 6 milkót, ha kivágják, de korrekt módon kap egy esélyt(mert ez a Giants) de csak az első meghúzódásáig...Itt a Giants mondott le pár milkóról, nem ő, szerintem...
csebi
több mint 9 éve
az nfl.com-on playoff esélyesnek írják a csapatot, remélem tényleg így leszMeglátjuk! Ezek az óriási fa bevásárlások finoman szólva nem mindig sülnek el jól. Philly fanok tudnának mesélni, ugye. Amúgy meg ha mondjuk Amu jön vissza és nem Jenkinst hozzuk, vszínű nem húzná így a száját sok szakértő (és akkor se lennénk előrébb, gondolom ő se lett volna sokkal olcsóbb és cserébe azért h ismeri a rendszert, jó eséllyel csomó meccset kihagyna)...szóval akár jól is elsülhet egyes szakik fanyalgása ellenére. Ami nagyon nem mindegy, h nekünk van egy franchiseqb-nk, egy liga top3 wr-ünk, szépen épül a támadó falunk, szóval az O jó eséllyel ismét működni fog. A D-ből szarabb már nem lesz, mint tavaly és köszönhetően a remek csoportellenfeleinknek, így is 1-2 meccsen múlt a PO.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000645939/article/which-top-free-agency-spender-has-most-playoff-potential-next-season
a power rankings-ban viszont elég hátul vagyunk
www.nfl.com/news/story/0ap3000000644824/article/nfl-power-rankings-free-agency-takes-toll-on-denver-broncos
erről vélemény?
"Everyone reading this far down the rankings has probably wondered, "Where are the Giants?" Well, the Power Rankings do not equal an ode to big free agency moves. Can a front office retool a defense with a bunch of contractors? Most of the time, it doesn't work. Why doubt Big Blue's spending spree? A) These players have never played with each other, or in coordinator Steve Spagnuolo's scheme. B) There is a reason their former clubs didn't want to pony up the money the Giants did. Defensive end Olivier Vernon, cornerback Janoris Jenkins and nose tackle Damon Harrison certainly improve the talent level, but will the boost translate to the Giants' first playoff spot in five years? Think Harrison -- who, by the way, owns a heckuva last name -- will bring serious toughness to a unit that desperately needs it."
GJohnny74
Mara nyilatkozta, h Vernon, Harrison és Jenkins voltak fa előtt a célpontjaink és ha a 3-ból 2 meglett volna, már örül. Meglett mind3, igaz többért, mint amire számított. Állítólag arra is felhívta Reese figyelmét, h olyan játékosokat igazoljon, akik nem csak felveszik a lóvét és beleszarnak utána az egészbe. Vernon és Harrison esetében nem is nagyon merülnek fel karakter problémák. Jenkins meg majd odafigyel meccsek végén is remélhetőleg 😊
Állítólag a szerződések strukturálásánál figyeltünk arra is h ne farnehezek legyenek, nehogy mondjuk 3 év múlva komoly cap gondjaink legyenek. Most van cap space, így pl Vernon már az első 2 évben egy rakat garantált pénzt kap. Szóval remélhetőleg hosszabb távon sem sodorják bajba a franchise-t ezek a szerződések.
Engem is Spangli aggaszt legjobban. Ha rajtam múlna, már nem lenne itt, de ez van. A többi személyzeti döntésre nem mennék vissza ismét, általános vélekedés szerint McAdooból jó HC lehet, bár nem árt ha türelmesek leszünk vele. Szóval össze kell rakni azt a D-t vhogy...most már nem lehet arra hivatkozni h milyen gyenge a roster...ránk fér még az erősítés, de másnak is vannak gondjai. Nem tűnik elérhetetlennek a PO, de sokat kell még tennünk érte.
több mint 9 éve
Cruz végülis csak 5 és fél misiről mondott le h nálunk maradhasson ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
az nfl.com-on playoff esélyesnek írják a csapatot, remélem tényleg így leszmindkettő stimmel szerintem!
www.nfl.com/news/story/0ap3000000645939/article/which-top-free-agency-spender-has-most-playoff-potential-next-season
a power rankings-ban viszont elég hátul vagyunk
www.nfl.com/news/story/0ap3000000644824/article/nfl-power-rankings-free-agency-takes-toll-on-denver-broncos
GJohnny74
kiegyensúlyozottan gyenge csoport a miénk , így PO esély van természetesen..
az élcsapatoktól pedig még ezekkel az erősítésekkel is elég távol vagyunk...
Spangli meg megkapta az embereket , bizonyítson!sztem nem csak nálunk, kb a ligában is ez az utolsó esélye...
több mint 9 éve
az nfl.com-on playoff esélyesnek írják a csapatot, remélem tényleg így lesza power rankings-ban viszont elég hátul vagyunk
erről vélemény?
"Everyone reading this far down the rankings has probably wondered, "Where are the Giants?" Well, the Power Rankings do not equal an ode to big free agency moves. Can a front office retool a defense with a bunch of contractors? Most of the time, it doesn't work. Why doubt Big Blue's spending spree? A) These players have never played with each other, or in coordinator Steve Spagnuolo's scheme. B) There is a reason their former clubs didn't want to pony up the money the Giants did. Defensive end Olivier Vernon, cornerback Janoris Jenkins and nose tackle Damon Harrison certainly improve the talent level, but will the boost translate to the Giants' first playoff spot in five years? Think Harrison -- who, by the way, owns a heckuva last name -- will bring serious toughness to a unit that desperately needs it."
több mint 9 éve
Segítsünk Eli-nak, képtelen eladni, legalább béreljük ki... 😊 www.nj.com/entertainment/celebrities/index.ssf/2016/03/eli_manning_hoboken_condo_rent_18000.html
több mint 9 éve
FS rol mar direkt nem is beszelek.Az az erzesem h Reesenek ez a poszt nem tartozott a needek koze.Valoszinu bizik abban h a Berhe,Jackson,Thompson triobol valaki sztarkent lep elo😊.Egy Anthony Barr fele stud playert en is dijaznek azert a linebackerek kozott hidd el.És FS-nk sincs. Sok a need, az tuti. És ha nem jön lb a drafton, kihúzunk még egy évet, mint ahogy eddig is eljátszottunk azzal ami volt, de én türelmetlenül várom h ne azon kelljen izgulnunk h az injury prone lb-ink épp pályára tudnak-e lépni, v hogy nincs aki el tud menni egy TE-vel, mert vagy sérült, vagy gyenge.Robinson eddigi 3 szezonjában 11, 13 ill 12 meccset volt pályán. És akkor azt nem említem amikor nem teljesen egészséges és ez rányomja a bélyegét a játékára - végülis a legtöbb játékosnak van vmi kehéje általában. Ráadásul a 12-ből tavaly 8-on volt kezdő - elveszítette a kezdő pozícióját. Meg nem mondom hol láttam a PFF statjait, de messze nem voltak fényesek. Félreértés ne essék, én drukkolok neki. Egyébként őt is és Brinkley-t is 1 évre igazoltuk egyelőre.Nagyon sok skins drukker kedvenc jatekosa lett 2014 utan.2015 ben serult volt,majd gyengen jatszott mivel nem volt 100 szazalekos.Uj defensebe is szerepelt tavaly,szoval sokminden ellene volt.Kell lb t draft olni iden ,de jelenleg nem ez a legfontosabb poszt sztem ahova jatekos szukseges.Kell cb,rt,wr .Sztem ezek az elsodlegesek most mar.
De még ha nagyon jó is lenne - ahogy Kristóf is említette - tudjuk h milyen az élet egy sérülékeny de egyébként szuper MLB-vel...
Nem ragaszkodnék én hozzá h "csakazértis" 1. körben lb-t húzzunk, de az is vicc h az elmúlt 7-8 évben az első 3. körből én egyedül Sintimre emlékszem, mint lb pick - arról nem igazán tehet Reese h ő nem jött be, sérülések hamar véget vetettek a karrierjének. (Ha vkit kifelejtettem, javítsatok ki!) Szóval egy korai körös lb pick nagyon is ránk férne, h legalább megpróbáljunk egy alsó közép kategóriásnál jobb lb sort összehozni. Megjegyzem h a fa igazolásaink is ezek a max közepesnek mondható/sérülékeny játékosok, egyedül Boley-ra emlékszem, aki jó név is volt és jól is játszott nálunk.
Szsziszka
Gerixx
Ahhoz h Robinson igazán beváljon, az átlagosnál több szerencse kell, mivel az átlagosnál jóval többet sérült. Nem ellened beszélek, nyilván én is azt szeretném ha Robinson folyamatosan pályán lenne és jól játszana nálunk. Csak úgy látszik h bennem mélyebb nyomot hagyott h Reese évek óta csak tüzet olt és a szerencsében bízik ha lb-kről van szó, amely utóbbival láthatólag hadilábon áll, de nem akar belőle tanulni.
Szsziszka
több mint 10 éve
És FS-nk sincs. Sok a need, az tuti. És ha nem jön lb a drafton, kihúzunk még egy évet, mint ahogy eddig is eljátszottunk azzal ami volt, de én türelmetlenül várom h ne azon kelljen izgulnunk h az injury prone lb-ink épp pályára tudnak-e lépni, v hogy nincs aki el tud menni egy TE-vel, mert vagy sérült, vagy gyenge.Robinson eddigi 3 szezonjában 11, 13 ill 12 meccset volt pályán. És akkor azt nem említem amikor nem teljesen egészséges és ez rányomja a bélyegét a játékára - végülis a legtöbb játékosnak van vmi kehéje általában. Ráadásul a 12-ből tavaly 8-on volt kezdő - elveszítette a kezdő pozícióját. Meg nem mondom hol láttam a PFF statjait, de messze nem voltak fényesek. Félreértés ne essék, én drukkolok neki. Egyébként őt is és Brinkley-t is 1 évre igazoltuk egyelőre.Nagyon sok skins drukker kedvenc jatekosa lett 2014 utan.2015 ben serult volt,majd gyengen jatszott mivel nem volt 100 szazalekos.Uj defensebe is szerepelt tavaly,szoval sokminden ellene volt.Kell lb t draft olni iden ,de jelenleg nem ez a legfontosabb poszt sztem ahova jatekos szukseges.Kell cb,rt,wr .Sztem ezek az elsodlegesek most mar.
De még ha nagyon jó is lenne - ahogy Kristóf is említette - tudjuk h milyen az élet egy sérülékeny de egyébként szuper MLB-vel...
Nem ragaszkodnék én hozzá h "csakazértis" 1. körben lb-t húzzunk, de az is vicc h az elmúlt 7-8 évben az első 3. körből én egyedül Sintimre emlékszem, mint lb pick - arról nem igazán tehet Reese h ő nem jött be, sérülések hamar véget vetettek a karrierjének. (Ha vkit kifelejtettem, javítsatok ki!) Szóval egy korai körös lb pick nagyon is ránk férne, h legalább megpróbáljunk egy alsó közép kategóriásnál jobb lb sort összehozni. Megjegyzem h a fa igazolásaink is ezek a max közepesnek mondható/sérülékeny játékosok, egyedül Boley-ra emlékszem, aki jó név is volt és jól is játszott nálunk.
Szsziszka
Gerixx
Ahhoz h Robinson igazán beváljon, az átlagosnál több szerencse kell, mivel az átlagosnál jóval többet sérült. Nem ellened beszélek, nyilván én is azt szeretném ha Robinson folyamatosan pályán lenne és jól játszana nálunk. Csak úgy látszik h bennem mélyebb nyomot hagyott h Reese évek óta csak tüzet olt és a szerencsében bízik ha lb-kről van szó, amely utóbbival láthatólag hadilábon áll, de nem akar belőle tanulni.
Szerkesztette: Szsziszka
több mint 10 éve
Robinson eddigi 3 szezonjában 11, 13 ill 12 meccset volt pályán. És akkor azt nem említem amikor nem teljesen egészséges és ez rányomja a bélyegét a játékára - végülis a legtöbb játékosnak van vmi kehéje általában. Ráadásul a 12-ből tavaly 8-on volt kezdő - elveszítette a kezdő pozícióját. Meg nem mondom hol láttam a PFF statjait, de messze nem voltak fényesek. Félreértés ne essék, én drukkolok neki. Egyébként őt is és Brinkley-t is 1 évre igazoltuk egyelőre.Nagyon sok skins drukker kedvenc jatekosa lett 2014 utan.2015 ben serult volt,majd gyengen jatszott mivel nem volt 100 szazalekos.Uj defensebe is szerepelt tavaly,szoval sokminden ellene volt.Kell lb t draft olni iden ,de jelenleg nem ez a legfontosabb poszt sztem ahova jatekos szukseges.Kell cb,rt,wr .Sztem ezek az elsodlegesek most mar.
Szsziszka
több mint 10 éve
Robinson ha pályán vanwww.youtube.com/watch?v=5Hbw6ee5UV8&feature=player_embedded
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Robinson eddigi 3 szezonjában 11, 13 ill 12 meccset volt pályán. És akkor azt nem említem amikor nem teljesen egészséges és ez rányomja a bélyegét a játékára - végülis a legtöbb játékosnak van vmi kehéje általában. Ráadásul a 12-ből tavaly 8-on volt kezdő - elveszítette a kezdő pozícióját. Meg nem mondom hol láttam a PFF statjait, de messze nem voltak fényesek. Félreértés ne essék, én drukkolok neki. Egyébként őt is és Brinkley-t is 1 évre igazoltuk egyelőre.De még ha nagyon jó is lenne - ahogy Kristóf is említette - tudjuk h milyen az élet egy sérülékeny de egyébként szuper MLB-vel...
Szerkesztette: Szsziszka
több mint 10 éve
Téma ez máshol is, nem véletlenül...Akarmennyire szeretne a tobbseg lb picket elso korben,ez sztem tovabbra is vszinutlen.Jack en kivul tenyleg nincs olyan aki nagyon megerne.Brinkley ujraigazolasaval megvagyunk darabra .minoseg sem lesz borzaszto ha egeszseges marad a csapatresz.Top Dline mogott ezek elkaristolnak sztem😊Viszont az oline igencsak lyukas.Jack Conklinhoz mit szolnatok?Sztem vele teljes lehetne az oline,es ah nyilatkozgat neki mind1 h a fal melyik reszen jatszik.RT be eltudnam kepzelni nalunk.Flowers-Pugh-Richburg-Hart-Conklin.Evekre meglenne oldva fiatal tehetseges jatekosokkal a fal.Az az erzesem h az eaglesnek is o a celpont.
he #Giants haven't drafted a LB in the first round since Carl Banks in 1984. Will Jerry Reese break that streak this year?
ozibozi
több mint 10 éve
Téma ez máshol is, nem véletlenül...he #Giants haven't drafted a LB in the first round since Carl Banks in 1984. Will Jerry Reese break that streak this year?
több mint 10 éve
Bizony van.Nagyon jol szerepelt tavaly a borzaszto DL mogott.Elony h tudja a playbookot,igazi vezere volt a vedelemnek.Nem nagyon futottak at rajta,en nagyon kedvelem,sot biztos a minoseg ha Robinson tovabbra is serulekeny lesz.Robinson quality kezdojatekos ha a serulesek elkerulik.Gerixxmondjuk ez Beasonre is hatványozottan igaz volt, mind a minőséget, mind a sérüléseket tekintve, aztán látjuk mi lett a vége... reméljük Robinson szerencsésebb lesz, de ha tud játszani én sem félek a teljesítményétől, de Brinkley visszahozatalának így is van értelme
kristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Robinson quality kezdojatekos ha a serulesek elkerulik.Gerixxmondjuk ez Beasonre is hatványozottan igaz volt, mind a minőséget, mind a sérüléseket tekintve, aztán látjuk mi lett a vége... reméljük Robinson szerencsésebb lesz, de ha tud játszani én sem félek a teljesítményétől, de Brinkley visszahozatalának így is van értelme