New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
én nem tudom ki hányszor, hányszor, de ez a Brandon Jacobs FICKÓ
több mint 9 éve
Tboj
5
Az nagyon jo lenne, inseges holtszezonban jo elovenni a regi meccseket, a regi nagy nevekkel, elore is koszi. 😊Nekem megvan, majd hétvégén kitalálom, hogy tudom megosztani.hát én kb féléve néztem akkor még fenn volt.neztem ott is, de csak a 2011-es szezon Giants-Pats dontoje van fenn, sajnos az elozo nincs 😕Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Ncore
Tboj
Taz
Tboj
Taz
balu10
több mint 9 éve
Viszont odaadni nem fogják, mivel ezek jogdíjas cuccok. 😊Valószínű nem csak ezt, hanem mindent 😉szerintetek a sport1 elteszi ezeket a meccseket, legalabb a dontoket?Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Korábban én is kerestem a neten, de nem találtam sehol magyarul. Angolul néztem meg végül a youtube-on. Akkor van csak rá esély ha egy Giants fan elrakta localba magának.
Tboj
GJohnny74
Tboj
Matthew99
több mint 9 éve
Nekem megvan, majd hétvégén kitalálom, hogy tudom megosztani.hát én kb féléve néztem akkor még fenn volt.neztem ott is, de csak a 2011-es szezon Giants-Pats dontoje van fenn, sajnos az elozo nincs 😕Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Ncore
Tboj
Taz
Tboj
Taz
több mint 9 éve
Valószínű nem csak ezt, hanem mindent 😉szerintetek a sport1 elteszi ezeket a meccseket, legalabb a dontoket?Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Korábban én is kerestem a neten, de nem találtam sehol magyarul. Angolul néztem meg végül a youtube-on. Akkor van csak rá esély ha egy Giants fan elrakta localba magának.
Tboj
GJohnny74
Tboj

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Former steelers FB Will Johnson 2 evre alairt.Ryan Seymour OG szinten a fedelzeten.Kelvin Sheppard viziten a miamibol.Ez kicsit erthetetlen hiszen MLB poszton szerepelt a finsbe.Minoseg sok nem erkezett de legalabb cserenek megfelelo Seymour.Will Johnsonrol rosszat nem hallottam,inkabb jokat bar ha Nikita nem lesz DL jatekos akkor nem hiszem h rosteren marad sokaig.
több mint 9 éve
hát én kb féléve néztem akkor még fenn volt.neztem ott is, de csak a 2011-es szezon Giants-Pats dontoje van fenn, sajnos az elozo nincs 😕Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Ncore
Tboj
Taz
Tboj
több mint 9 éve
Tboj
5
szerintetek a sport1 elteszi ezeket a meccseket, legalabb a dontoket?Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Korábban én is kerestem a neten, de nem találtam sehol magyarul. Angolul néztem meg végül a youtube-on. Akkor van csak rá esély ha egy Giants fan elrakta localba magának.
Tboj
GJohnny74
több mint 9 éve
Tboj
5
neztem ott is, de csak a 2011-es szezon Giants-Pats dontoje van fenn, sajnos az elozo nincs 😕Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Ncore
Tboj
Taz
több mint 9 éve
Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Korábban én is kerestem a neten, de nem találtam sehol magyarul. Angolul néztem meg végül a youtube-on. Akkor van csak rá esély ha egy Giants fan elrakta localba magának.
Tboj
több mint 9 éve
Nincs ott fenn
több mint 9 éve
Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.Ncore
Tboj
több mint 9 éve
Tboj
5
Udv! Keresem a 2007-es szezon Giants-Pats super bowl-jat, ujra meg szeretnem nezni magyar kommentarral. Ha valakinek megvan az archivumaban, vagy van valami tippje, honnan szerezhetnem meg, azt megkoszonnem.
több mint 9 éve
Ma jártak Giants scoutok a helyi (FCSes) Jacksonville egyetem Pro Dayén. Egy WR prospekt, Andy Jones miatt jöttetek. twitter.com/mike_e_kaye/status/715915802294239232
4,50 és 4,52öt futott ma. Egyéb paraméterek.
twitter.com/mike_e_kaye/status/715915411112521728
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
egy kis ismerkedés a vadiúj pozíciós edzőinkről: nekem hasznos volt
www.bigblueview.com/2016/3/31/11327334/player-development-part-3-can-new-coaches-change-giants-fortunes
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Jó hát mindenre van ellenpélda, Boldin anno milyen időt futott? Nemcsak egy go route-ból áll egy NFL-es route tree és nemcsak az lehet jó elkapó aki 4,4 alatt futja a 40-t. Nem is lehetett tőle ilyen időt várni, így gyakorlatilag nem is történt semmi érdemleges. Azt még mindig tartom, hogy egy hasonló WR igen jól jönne és Treadwell is helytállna nálunk, de nem ő az emberünk 1/10-re.Boldin történetesen elég jó sprinter volt egyetemen, szóval az ő 40 yardja miatt nem aggódtam volna. De az igaz, hogy fontosabb mérce egy játékos filmanyaga ami jóval árnyaltabb mint az, hogy fut kétszer 40 yardot.
Asbee
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Sztem mind2 felejtős 1/10-re. Nem hiszem h Nkemdichét megkockáztathatjuk. Treadwellnek meg olyan a sebessége, mint egy lb-nek. Top 10-be azért mást várna az ember. Persze, lehet jó játékos, de mégis 10. overall-ról beszélünk.
több mint 9 éve
Jó hát mindenre van ellenpélda, Boldin anno milyen időt futott? Nemcsak egy go route-ból áll egy NFL-es route tree és nemcsak az lehet jó elkapó aki 4,4 alatt futja a 40-t. Nem is lehetett tőle ilyen időt várni, így gyakorlatilag nem is történt semmi érdemleges. Azt még mindig tartom, hogy egy hasonló WR igen jól jönne és Treadwell is helytállna nálunk, de nem ő az emberünk 1/10-re.
több mint 9 éve
Jó hát Nkemdiche nem lesz elérhető a 2. körben ezt szinte biztosra veszem. Ezt meg a legnagyobb marhaságnak tartom mikor jövünk a combine-al + a pro day-el. Ott van a gametape, az az elsődleges. Amiket azután művelnek az már részletkérdés, nem azért lesz jó valaki, mert 1 tizeddel gyorsabban futja a 40 yardot. Ami fontos lehet az az interjú, de abba nincs belelátásunk és arra is bőven fel lehet készülni.Nem azt mondom, hogy csak combine és pro day alapján kell draftolni, de azért butaság lenne figyelen kívül hagyni az ottani eredméyneket. Vegyünk egy példát: azt látod, hogy Treadwell egy GO routon lefutja a cornert és TD-t szerez, ígéretes play. De ha odateszed mellé, hogy csak 4,6 lett a 40 yardja, máris dobhatod kukába ezt a felvételt, mert az NFLben nincs corner, akit így lefut, ergo irreleváns, hogy egyetemista cornerek ellen megcsinálta. Ugyan ez falmeberek esetében:gyakorlatilag az elit prospectek minegyike fizikálisan dominálja az ellenfeleit collegeban. A tape megmutatja, hogy ezt bizony kegyetlenül ki is tudja használni, ellenben fizikális ellenfelei ellen megszenved. Ezek után igen is nagyon fontos, hogy mennyire erős: NFL szinten is domináns lesz, vagy nem? Erre pedig még mindig a combine és a pro day a legjobb mérő.
Asbee
Mellesleg Nkemdiche a legtöbb szakértői mockban 1. kör legvégén megy ki, ha ezt fogadjuk el reális értékének, akkor a második pickünk már nincs olyan messze. Ettől függetlenül erősen kétlem, hogy nálunk kötne ki, annak ellenére, hogy behívtuk beszélgetésre.
több mint 9 éve
Nkemdiche egy állat lehet, de a pályán kívüli gondjai miatt nem ér meg 1/10-t. Treadwell még akár meg is érné és Beckham mellé egy hasonló stílusú WR igen jól jönne a túloldalra. Viszont így, hogy megvan már az elkapóknál az első emberünk luxus lenne egyből ide draftolni. A 2. napos prospectek közül ott van pl. Doctson, Boyd, Thomas, Higgins, Lawler, ők azért mind 6'0" felettiek (én mindenképp ilyen elkapót draftolnék), lehet itt válogatni bőven.Tyler Boyd 2.v 3.korbe hatalmas steal !Kedvenc wr a drafton.
Azt pedig majdnem biztosnak érzem, hogy LB nem érkezik az első körben. Leigazoltuk Keenan Robinsont, szvsz vele akarjuk megoldani az MLB posztot, ha pedig kidől ott van Brinkley (no meg Unga...). A gyenge oldalra tavaly érkezett Thomas és Casillas, nem hiszem hogy kapnak bármiféle komolyabb riválist. SAM posztra Kennard és Herzlich, ráadásul ez az egész védelem egyik legelhanyagolhatóbb posztja, az elmúlt években sokkal jobban előtérbe került a nickel formáció, inkább egy klasszis slot CB kellene... Viszont Kennardnek fontos éve lesz, kb idén dől el, hogy lesz-e még valami belőle. Jack valószínűleg nem lesz benn, Raglandért annyira nem rajongok és nála lesz jobb opciónk is, Lee pedig iszonyat atletikus, de nála is vannak bőven kérdőjelek. A tömege nem túl nagy, az ilyen linebackereket pedig általában elkerüljük. Nagy erőssége volt, hogy el lehetett küldeni blitzre, kérdés mennyire tud ebben effektív maradni az NFL-ben is. Csak két évet volt kezdő és van is még mit tanulnia. Viszont a mentalitása rendben van, coverage-ben is jó, szóval nálam biztosan felmerülne a neve.
Asbee
több mint 9 éve
Jerraud Powers erkezik vizitre a cardinalstol.Remelem Jerry szerzodteti es akkor megvan a 3.szamu cornerunk is.A FA ezen szakaszaban szinte kincs lenne szamunkra.Valamelyik cornerunk kidolese eseten nem kellene aggodni h ki lesz a helyettes.
több mint 9 éve
Jó hát Nkemdiche nem lesz elérhető a 2. körben ezt szinte biztosra veszem. Ezt meg a legnagyobb marhaságnak tartom mikor jövünk a combine-al + a pro day-el. Ott van a gametape, az az elsődleges. Amiket azután művelnek az már részletkérdés, nem azért lesz jó valaki, mert 1 tizeddel gyorsabban futja a 40 yardot. Ami fontos lehet az az interjú, de abba nincs belelátásunk és arra is bőven fel lehet készülni.
több mint 9 éve
Nkemdiche egy állat lehet, de a pályán kívüli gondjai miatt nem ér meg 1/10-t. Treadwell még akár meg is érné és Beckham mellé egy hasonló stílusú WR igen jól jönne a túloldalra.Pro dayen elvileg nem mutatott semmit, az 1/10-re szinte esélytelen, hogy őt vinnénk. Én inkább a 2/9-es pickünknél tartom lehetségesnek az érkezését, ha csúszik; vagy egy tavalyi Collins-féle felmozgást tudok még elképzelni.
Asbee
Treadwell a mért adatok alapján nagyon lassúnak tűnik, nem csak 40 yardon, de 3-cone és 20-shuttle eredményekben is. A profik között magasabb cornerek ellen fegyvertelen lehet, illetve csak jump ballokon nem lehet megélni, ezért én legfelejbb pár pozíciós letrade után tartnám jó döntésnek.