New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Nah az Eagles is felment egy QBért, nekünk ez fasza.

Közben Norman szabadügynök, mekkora lenne ha idehoznánk 😀
balu10
Chip Kelly ?WHO??
egy szép kövér bustot húzhatnának 😊
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nah az Eagles is felment egy QBért, nekünk ez fasza.

Közben Norman szabadügynök, mekkora lenne ha idehoznánk 😀

több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Sziasztok először is bocs az OFF-ért de a kb 100$-s jegyár a Met Life-ban reális a felső karéjon vagy nézzem meg máshol ?
WhoDey83
En meg a regi Giants stadionban voltam utoljara 2007ben azt hiszem, es fentrol a 3. sorba kaptam kb. 100 dollarert regular season jegyet, szoval nekem realisnak tunik.
NightBoY
Köszönöm
WhoDey83
Nem ajanlom a kakasulot !Az ar az realis sajnos,olcsobban nem fogsz kapni.Kicsit radobsz ,mondjuk 70 -80 dolcsit es mar jo helyrol nezed.Fent eleg lapos a hangulat sajnos,turista jegyek azok.Azt ajanlom varj meg a jegy megvasarlasaval,mert ah a sorsolas kinez lehet h addigra mar olcsobbak lesznek☺.Viccet felreteve mi volt ugy h jegyet kocsiban ulve vasaroltuk fel oraval meccskezdet elott a parkoloba.Az eldobhato nyomtato zsenialis talalmany.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Sziasztok először is bocs az OFF-ért de a kb 100$-s jegyár a Met Life-ban reális a felső karéjon vagy nézzem meg máshol ?
WhoDey83
En meg a regi Giants stadionban voltam utoljara 2007ben azt hiszem, es fentrol a 3. sorba kaptam kb. 100 dollarert regular season jegyet, szoval nekem realisnak tunik.
NightBoY
Köszönöm

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
WhoDey83

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 597 — Bla, bla, bla
[/quote]Fb profil kell csak hozzá😛
[/quote]Na az nem volt, nincs és nem is lesz!!!
[/quote]Hát én nem is hallottam róla, azt sem tudtam h a keretben van
[/quote]Én is valamelyik NY napilap elektronikus sportrovatában találtam, mert ugye uborka szezonban, éjszakás műszakban az embergyereke marhán ráér ilyeneket is böngészni 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Pedig fogadni mertem volna h megvárjuk a draftot, mert ott is vannak ígéretes játékosok
Asbee
Sajna a blogodhoz már nem tudok hozzá szólni, de kérdezni akartam, mit lehet tudni Tom Obarskiról, hisz a rosteren van mint K, ha jól emlékszem a szezonunk végezetével igazoltuk????
nagir
Fb profil kell csak hozzá😛 Hát én nem is hallottam róla, azt sem tudtam h a keretben van

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Pedig fogadni mertem volna h megvárjuk a draftot, mert ott is vannak ígéretes játékosok
Asbee
Sajna a blogodhoz már nem tudok hozzá szólni, de kérdezni akartam, mit lehet tudni Tom Obarskiról, hisz a rosteren van mint K, ha jól emlékszem a szezonunk végezetével igazoltuk????

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
az valami előírás amúgy hogy minden évben Dallasban kezdjünk? 😊
yooker
2014-ben a Detroital kezdtünk
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
yooker
2013-ban nálatok volt a nyitóbuli! 😊

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Josh Brown-t újra igazoltuk
Taz
És még milyen jól tettük. Legjobb szezonján van túl, pénz van rá, ellenben ""felesleges"" pick egy rugóra most nincsen.
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Josh Brown-t újra igazoltuk
több mint 10 éve
2. körben simán kimegy szvsz. Egy olyan csapatnak teljesen jó lehet akiknek nem olyan játékos kell aki már az első évében teljesíteni tud. A 3. körben pedig kb. bármelyik csapatnak megérné ha elviszi, ott azért már lényegesen kevesebb olyan játékos van aki azonnal jó teljesítményre képes. Ott már azért belefér ha egy évet kihagy az adott játékos, aztán pedig megerősödve és felépülve nagyot robbant.

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ti hányadik körben húznátok ki leghamarabb Jaylon Smitht? Én személy szerint 5. körben már nem hezitálnék, 4.-ben elgondolkodnék rajta.
Baluba
Szerintem lesz olyan aki az 1-2 körben kockáztatva bevállalja, hogy egy évet kihagyjon, de ha visszaér akkor egy pro-bowl kaliber lb-je legyen. Mondjuk a Titans a sok pick-jével lehet rápróbál.
kapitnono
Szerintem sem lesz már bent a harmadik körben!
nagir
BB simán behúzza

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ti hányadik körben húznátok ki leghamarabb Jaylon Smitht? Én személy szerint 5. körben már nem hezitálnék, 4.-ben elgondolkodnék rajta.
Baluba
Szerintem lesz olyan aki az 1-2 körben kockáztatva bevállalja, hogy egy évet kihagyjon, de ha visszaér akkor egy pro-bowl kaliber lb-je legyen. Mondjuk a Titans a sok pick-jével lehet rápróbál.
kapitnono
Szerintem sem lesz már bent a harmadik körben!

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 268 — WHO DAT!!!!
Baluba

több mint 10 éve
Baluba New York Giants 65
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
 www.giants.com/games-and-schedules/schedule.html vélemények? 😊
trii
Az elso 7meccsbol pozitiv merleget kell kihozni.Sztem ez a kulcs.Bye week iszonyat jokor jon sztem.
több mint 10 éve
3 QB nem valószínű h kimegy, erre felesleges várni. Első körben 20-25 helyes reach-et nem sok GM vállalna be, persze láttunk már ilyet is. Viszont a bpa intézménye más csapatnál is működik.

több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Igen. Nyilván álom lenne pl:
1. Wentz
2. Goff
3. Ramsey
4. Eliott
5. Tunsil
6. Stanley
7. Lynch
8. Haegreaves
9. Bosa
10.Jack

De 3 qb nem érzem, hogy kimenne 😀
több mint 10 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
A csere után akár arra is lehet esély, hogy mind a 3 valamirevaló irányítót kiviszik top10-ben. A Rams és a Browns biztos, hogy irányítót fog húzni, és szerintem van rá esély, hogy a maradék 3 QB need-es csapat közül az egyik kiviszi Paxton Lynch-et. Persze nagy reach lenne, de azért gondoljunk bele.

A Dallas-nak kellene egy irányító Romo mögé, és azért megvan rá az esély, hogy nem nagyon fognak top10-ben választani jövőre v. az után. FA-ról sem Griffin, sem Jonny nem kellett nekik (utóbbit megértem), akikben lett volna potenciál, tehát marad a draft. Abban szerintem tuti nem bíznak, hogy Romo megúszik 1 szezont is sérülés nélkül.

Az Eagles jól megfizetett 2 irányítót is, de csak 1 évre. Jövőre bármelyik elküldhető bagóért. Ráadásul nem ok nélkül trade-eltek fel, elhoznák Lynch-et, aki padozhatna egy évet, jövőre meg a jobban teljesítő QB-val, aki marad, versenghetne a kezdő posztért.

A 49ers a legnagyobb esélyes erre. Oda mindenképpen kellene QB, és ők voltak azok akik szinte biztosan azt is húztak volna a Browns után. Beelőzte őket a Rams, de még így is van rá esély, hogy még mindig a meglévő, valamirevaló irányítót viszik ki. Persze Kelly fejébe nehéz belelátni, és egy le trade is benne lehet a pakliban, de ha lát Paxton-ban fantáziát...

A lényeg ránk nézve annyi, hogy ha kimenne előttünk a 3 irányító, akkor minimum 2 blue chip játékos közül választhatnánk. Szerintem bármelyik ilyen prospect is csúszik le hozzánk, azt kell választani. Bármelyik erősítés lenne Hargraves-en át, Myles Jack-en keresztül Elliot-ig, mind. + azért első körös BPA-t nem is kell nagyon magyarázni.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 10 éve
Sziasztok Óriások úgy néz ki párommal kimegyünk a Bengals elleni primetime meccsre van olyan aki már volt ilyen primetime meccsen esetleg érdemes korábban érkezni ? Illetve a meccs után hogy jutsz vissza Manhattenbe ha nem bereltel autot ?
WhoDey83
Meadowlands Sport Complex, odáig kell jegyet venni, mi busszal mentünk van egy pályaudvar Manhattan-ben a 42dik utca nyugati oldalán közel a Lincoln alagúthoz, onnan indul. Mehetsz vonattal is de az máshonnan, indul, van saját állomása. A tömegközlekesés teljesen jó és olcsó, de minél előbb vegyetek jegyet Jersey felé, tudsz neten is! A taxi se drága, sötédesés után ajánlott (hiéna ott is van de inkább a reptereken). Egy meccs kint egész napos program. Lóvérseny pálya van mellette azt se hagyjátok ki, egyszerre vagy ötven pályára lehet fogadni és tele van nyuggerekkel, ez náluk olyan össznemzeti nyugdíjas szórakozás! (Ingyen van az ücsi, a sör nem).
U.i.: a bérautó manhattenben felejtős, nincs parkoló, se benzinkút és minden híd és alagút fizetős!