New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ti hányadik körben húznátok ki leghamarabb Jaylon Smitht? Én személy szerint 5. körben már nem hezitálnék, 4.-ben elgondolkodnék rajta.
Baluba
Szerintem lesz olyan aki az 1-2 körben kockáztatva bevállalja, hogy egy évet kihagyjon, de ha visszaér akkor egy pro-bowl kaliber lb-je legyen. Mondjuk a Titans a sok pick-jével lehet rápróbál.
kapitnono
Szerintem sem lesz már bent a harmadik körben!
nagir
BB simán behúzza

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Ti hányadik körben húznátok ki leghamarabb Jaylon Smitht? Én személy szerint 5. körben már nem hezitálnék, 4.-ben elgondolkodnék rajta.
Baluba
Szerintem lesz olyan aki az 1-2 körben kockáztatva bevállalja, hogy egy évet kihagyjon, de ha visszaér akkor egy pro-bowl kaliber lb-je legyen. Mondjuk a Titans a sok pick-jével lehet rápróbál.
kapitnono
Szerintem sem lesz már bent a harmadik körben!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
az valami előírás amúgy hogy minden évben Dallasban kezdjünk? 😊
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 186 — WHO DAT!!!!
Baluba

több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
 www.giants.com/games-and-schedules/schedule.html vélemények? 😊
trii
Az elso 7meccsbol pozitiv merleget kell kihozni.Sztem ez a kulcs.Bye week iszonyat jokor jon sztem.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
3 QB nem valószínű h kimegy, erre felesleges várni. Első körben 20-25 helyes reach-et nem sok GM vállalna be, persze láttunk már ilyet is. Viszont a bpa intézménye más csapatnál is működik.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Igen. Nyilván álom lenne pl:
1. Wentz
2. Goff
3. Ramsey
4. Eliott
5. Tunsil
6. Stanley
7. Lynch
8. Haegreaves
9. Bosa
10.Jack

De 3 qb nem érzem, hogy kimenne 😀
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
A csere után akár arra is lehet esély, hogy mind a 3 valamirevaló irányítót kiviszik top10-ben. A Rams és a Browns biztos, hogy irányítót fog húzni, és szerintem van rá esély, hogy a maradék 3 QB need-es csapat közül az egyik kiviszi Paxton Lynch-et. Persze nagy reach lenne, de azért gondoljunk bele.

A Dallas-nak kellene egy irányító Romo mögé, és azért megvan rá az esély, hogy nem nagyon fognak top10-ben választani jövőre v. az után. FA-ról sem Griffin, sem Jonny nem kellett nekik (utóbbit megértem), akikben lett volna potenciál, tehát marad a draft. Abban szerintem tuti nem bíznak, hogy Romo megúszik 1 szezont is sérülés nélkül.

Az Eagles jól megfizetett 2 irányítót is, de csak 1 évre. Jövőre bármelyik elküldhető bagóért. Ráadásul nem ok nélkül trade-eltek fel, elhoznák Lynch-et, aki padozhatna egy évet, jövőre meg a jobban teljesítő QB-val, aki marad, versenghetne a kezdő posztért.

A 49ers a legnagyobb esélyes erre. Oda mindenképpen kellene QB, és ők voltak azok akik szinte biztosan azt is húztak volna a Browns után. Beelőzte őket a Rams, de még így is van rá esély, hogy még mindig a meglévő, valamirevaló irányítót viszik ki. Persze Kelly fejébe nehéz belelátni, és egy le trade is benne lehet a pakliban, de ha lát Paxton-ban fantáziát...

A lényeg ránk nézve annyi, hogy ha kimenne előttünk a 3 irányító, akkor minimum 2 blue chip játékos közül választhatnánk. Szerintem bármelyik ilyen prospect is csúszik le hozzánk, azt kell választani. Bármelyik erősítés lenne Hargraves-en át, Myles Jack-en keresztül Elliot-ig, mind. + azért első körös BPA-t nem is kell nagyon magyarázni.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Sziasztok Óriások úgy néz ki párommal kimegyünk a Bengals elleni primetime meccsre van olyan aki már volt ilyen primetime meccsen esetleg érdemes korábban érkezni ? Illetve a meccs után hogy jutsz vissza Manhattenbe ha nem bereltel autot ?
WhoDey83
Meadowlands Sport Complex, odáig kell jegyet venni, mi busszal mentünk van egy pályaudvar Manhattan-ben a 42dik utca nyugati oldalán közel a Lincoln alagúthoz, onnan indul. Mehetsz vonattal is de az máshonnan, indul, van saját állomása. A tömegközlekesés teljesen jó és olcsó, de minél előbb vegyetek jegyet Jersey felé, tudsz neten is! A taxi se drága, sötédesés után ajánlott (hiéna ott is van de inkább a reptereken). Egy meccs kint egész napos program. Lóvérseny pálya van mellette azt se hagyjátok ki, egyszerre vagy ötven pályára lehet fogadni és tele van nyuggerekkel, ez náluk olyan össznemzeti nyugdíjas szórakozás! (Ingyen van az ücsi, a sör nem).
U.i.: a bérautó manhattenben felejtős, nincs parkoló, se benzinkút és minden híd és alagút fizetős!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Sziasztok Óriások úgy néz ki párommal kimegyünk a Bengals elleni primetime meccsre van olyan aki már volt ilyen primetime meccsen esetleg érdemes korábban érkezni ? Illetve a meccs után hogy jutsz vissza Manhattenbe ha nem bereltel autot ?
WhoDey83
Akármilyen meccsről legyen szó mindig érdemes előbb menni, lehet enni, inni😀 Úgy tudom új stadion kapott egy vasútvonalat is, szóval azzal biztosan be lehet jutni.

több mint 9 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=tingsDxNdBY

akkor már ide is

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
4. körös RB nálam nem játszik, inkább ott Wr, és még egy OL vagy TE az 5.-ben. Ezzel együtt is aláírnám természetesen 😀
Baluba
Én is így gondolom, ezt leszámítva tényleg jó draft lenne. Viszont nem tudom milyen mágia kellene ahhoz, hogy Bosa tényleg bent legyen a 10.-en.
több mint 9 éve
4. körös RB nálam nem játszik, inkább ott Wr, és még egy OL vagy TE az 5.-ben. Ezzel együtt is aláírnám természetesen 😀
több mint 9 éve
Remélem Stanley-t IRL is kiviszik, Bosa a hab lenne a tortán😀

több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Most remélem tudjátok, hogy a leggyökerebb embernek érzem magam a földön 😕 Nyilvánosan kérek bocsánatot mindenkitől! Reméljük cserébe a valóságba is ilyen jó lesz a draftunk, mint ahogy Empty húzta!
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter gyalázatos módon cserben hagyta csapatát a Mock Draft Game alkalmával, így én voltam a beugró:
1 10 New York Giants Joey Bosa, DE (Ohio State)
2 40 New York Giants Jason Spriggs, OT (Indiana)
3 71 New York Giants Xavien Howard, CB (Baylor)
4 109 New York Giants Alex Collins, RB (Arkansas)
5 149 New York Giants De'Runnya Wilson, WR (Mississippi State)
6 184 New York Giants Blake Martinez, ILB (Stanford)
empty taxi
Spriggs masodik korbe igen jo lenne.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 032
Tőlem mehetne, (nem mintha számítana bármit is)talán a 4-5 (3?) pozíció felcserélése nem lenne nagy baj. 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
GiantsMLBhunter gyalázatos módon cserben hagyta csapatát a Mock Draft Game alkalmával, így én voltam a beugró:
1 10 New York Giants Joey Bosa, DE (Ohio State)
2 40 New York Giants Jason Spriggs, OT (Indiana)
3 71 New York Giants Xavien Howard, CB (Baylor)
4 109 New York Giants Alex Collins, RB (Arkansas)
5 149 New York Giants De'Runnya Wilson, WR (Mississippi State)
6 184 New York Giants Blake Martinez, ILB (Stanford)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Rainey 2013-14 ben eleg jo volt sztem ,foleg ahhoz kepest h nem volt OL elotte.Nem hinnem azert h jobb barmelyik rosteren levo RB nel .Ami azt illeti Williamsnek sincs semmi keresnivaloja a csapatban,de neki meg szerzodese van.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 032
Lehet motivációs bosszantásra hozták😊
több mint 9 éve
Bobby Rainey-t is leigazoltuk 5. futónak . Vki vmi infó róla ? Rainey-Darkwa-Williams harc lesz a rosterért 😁
Taz
Én emlékszem tőle egy jó meccsre, talán a Falcons ellen, de azóta nem sokat hallottam róla. Fun fact: idén 5 futása és 3 elkapott labdája volt, ennyi idő alatt (meg talán pár return) sikerült 8(!!!) fumblet csinálnia 😀 Meglepne, ha 53-ba férne.
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Bobby Rainey-t is leigazoltuk 5. futónak . Vki vmi infó róla ? Rainey-Darkwa-Williams harc lesz a rosterért 😁
több mint 9 éve
Sőt sokszor még a húzás előtt is nagyon nehéz megjósolni, bár anno Amunál várható volt, mert ő sokat csúszott, de előtte JPP-nél is csak azt lehetett látni hirtelen h telefonál😀 Tavaly mondjuk én éreztem a Flowers picket, mielőtt bezavartak volna kamerák elé mondtam is, hogy ő lesz, talán @baggio megerősít😀
Asbee
A Flowers pick azert igen varhato volt,most viszont eleg nehez megjosolni.

Szerkesztette: Gerixx