New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Nyilván jövő ilyenkor okosabbak leszünk, de a jelenlegi ismeretek szerint én inkább Normannek adok évi 15-öt, mint Vernonnak évi 17-et, vagy Jenkinsnek 12,5-öt. Mondjuk hogy őszinte legyek, én sztem egyik deal sem éri meg, tehát mindenki túl lett fizetve.Inkább adnal egy 29 éves jatekosnak 15 öt aki ennél vszinu jobb mar nem lesz es volt kb 1 kiemelkedő éve,mint egy 25 éves játékosnak aki amióta a ligában van rendre jól teljesít es legjobbját meg el sem érte ?Erdekes egy kijelentés volt ez.7 INT 4 vagy tudom is en hány ev alatt ?D Hallnak anno 3 volt 1 meccsen😀
gabokocka
Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
én örülök Norman érkezésének, így Beckhamnek is lesz évi két alkalma bizonyítani ellene a pályán, remélem ezentúl pofázás meg balhék nélkül szállítja majd a 100+ yardos, TD-s meccseket a Skins ellen.
több mint 9 éve
Nyilván jövő ilyenkor okosabbak leszünk, de a jelenlegi ismeretek szerint én inkább Normannek adok évi 15-öt, mint Vernonnak évi 17-et, vagy Jenkinsnek 12,5-öt. Mondjuk hogy őszinte legyek, én sztem egyik deal sem éri meg, tehát mindenki túl lett fizetve.Hát én pedig több szempontból sem választanám inkább Norman-t ennyiért, de sztem is túl lettek fizetve mind. Más kérdés, h nekünk ez most szükséges volt és bele is fért, ráadásul fiatalok is mind, nyilván van bennük kockázat, de nem koncepció nélküli agyament igazolásokról beszélünk.
gabokocka
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Nyilván jövő ilyenkor okosabbak leszünk, de a jelenlegi ismeretek szerint én inkább Normannek adok évi 15-öt, mint Vernonnak évi 17-et, vagy Jenkinsnek 12,5-öt. Mondjuk hogy őszinte legyek, én sztem egyik deal sem éri meg, tehát mindenki túl lett fizetve.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Az nfl.com-on most azt irtak, hogy coverben a 15. legjobb volt. Mondjuk ez gyanusan magas.Tavaly Normanre 50-es ratinggel dobáltak a QB-k, a liga legjobbja volt, ennél nehéz elitebbet elképzelni 😊Ez majd jövőre kiderül, h melyik szerződés volt a gázabb.
Az, hogy idén mit hoz majd, az más kérdés, de voltak a holtszezonban az ő szerződésénél gázabbak bőven, elég csak az itteni igazolások között mazsolázni.
gabokocka
Szesze
több mint 9 éve
Tavaly Normanre 50-es ratinggel dobáltak a QB-k, a liga legjobbja volt, ennél nehéz elitebbet elképzelni 😊Ez majd jövőre kiderül, h melyik szerződés volt a gázabb.
Az, hogy idén mit hoz majd, az más kérdés, de voltak a holtszezonban az ő szerződésénél gázabbak bőven, elég csak az itteni igazolások között mazsolázni.
gabokocka
több mint 9 éve
Tavaly Normanre 50-es ratinggel dobáltak a QB-k, a liga legjobbja volt, ennél nehéz elitebbet elképzelni 😊Az, hogy idén mit hoz majd, az más kérdés, de voltak a holtszezonban az ő szerződésénél gázabbak bőven, elég csak az itteni igazolások között mazsolázni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Elite CB ???Akkor ennyi erovel van 1 elite QB is naluk ☺Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásátólebből nem tudtok rosszul kijönni? Ha jól emlékszem tavaly Norman nélkül is behúzták a csoportot... a pár elütött labda akár egy-egy győzelmet is jelenthet. Én qvára nem örültem volna ha a mi csoportunkba kerül a tavalyi év legjobb CB-je. Tudom mit jelent egy közepes védelemnek egy elit CB.a túlfizetésévelszerencsére. OBJ meg Eli vagy bolondot csinál majd belőle, vagy a többiek tudják kihasználni a szitut. Ebből nem tudunk rosszul kijönni, még ha leüt pár lasztit is. 😊
ozibozi
gordon
több mint 9 éve
Azért az elit kifejezés kicsit túlzó Normannel kapcsolatba. Bunyók ellenére OBJ lealázta a meccsen, 100+ yard 1 elkapott , és egy elejtett td , és utána Norman CSAK átlagosan teljesített . Ha az idei szezonba is ő lesz a liga legjobb cb-je akkor már talán lehet elitnek nevezni ...Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásátólebből nem tudtok rosszul kijönni? Ha jól emlékszem tavaly Norman nélkül is behúzták a csoportot... a pár elütött labda akár egy-egy győzelmet is jelenthet. Én qvára nem örültem volna ha a mi csoportunkba kerül a tavalyi év legjobb CB-je. Tudom mit jelent egy közepes védelemnek egy elit CB.a túlfizetésévelszerencsére. OBJ meg Eli vagy bolondot csinál majd belőle, vagy a többiek tudják kihasználni a szitut. Ebből nem tudunk rosszul kijönni, még ha leüt pár lasztit is. 😊
ozibozi
gordon
több mint 9 éve
Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásátólebből nem tudtok rosszul kijönni? Ha jól emlékszem tavaly Norman nélkül is behúzták a csoportot... a pár elütött labda akár egy-egy győzelmet is jelenthet. Én qvára nem örültem volna ha a mi csoportunkba kerül a tavalyi év legjobb CB-je. Tudom mit jelent egy közepes védelemnek egy elit CB.a túlfizetésévelszerencsére. OBJ meg Eli vagy bolondot csinál majd belőle, vagy a többiek tudják kihasználni a szitut. Ebből nem tudunk rosszul kijönni, még ha leüt pár lasztit is. 😊
ozibozi
több mint 9 éve
😊most olvastam, hogy az első 3 fordulóban Normi csak Brown, Bryant, és OBJ ellen lép pályára... Ha ebből jól jön ki, akkor rendben van... Nem egy leányregény lesz...😊
több mint 9 éve
lol azért a ló túloldalára ne essünk át...
több mint 9 éve
Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásától Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Nem örülök én sem, de a mi mostani igazolásaink után nem illik irigykedni... +ismerek egy ilyesmi sztorit nem is olyan régről (hátha ő Aso 2.0 😉)Na, Norman-t elvitte a Skins... :/igazán mehetett volna másik csoportba... 😕
Awesome88
trii
több mint 9 éve
Na, Norman-t elvitte a Skins... :/
több mint 9 éve
Vmiert orulnek ha hatrebb tradelnenk es plus pick mellett Mackensie Alexandert valasztanank.Kivalo cover corner,slotba hatalmas segitseg lenne mar elso eveben.Kicsit undersized de nekem o tunik a legjobb cornernek iden.Mondjuk legtobbet ot lattam jatszani,lehet ezert preferalom.Nem lattam olyan clemson meccset ahol megelt volna mellette a wr.Minden playnel mintha odaragasztottak volna a wr hez.
több mint 9 éve
Azért a térde miatt nem lepne meg ha végül Jack elérhető lenne amikor mi jövünk. Bár a realitásoknál maradva VHIIInak én nagyon örülnék. Első évben slotba fasza lenne, utána meg meglátjuk, de inkább legyen 3 jó CBnk, mivel a tapasztalat az, hogy nálunk fogyóeszköz a DB.Ne vegyünk rá mérget, hogy lecsúszik. Ha pedig mégis én simán kinézem azt is, hogy bennhagyjuk...
balu10
Szerkesztette: Asbee
több mint 9 éve
Azért a térde miatt nem lepne meg ha végül Jack elérhető lenne amikor mi jövünk. Bár a realitásoknál maradva VHIIInak én nagyon örülnék. Első évben slotba fasza lenne, utána meg meglátjuk, de inkább legyen 3 jó CBnk, mivel a tapasztalat az, hogy nálunk fogyóeszköz a DB....Jó hát minden feltételezés, de nagyon úgy néz ki, hogy a támadók és a védők közé is tudunk olyan játékost húzni aki megfelelő értéket képvisel 1/10-nél. Lee nekem teljesen jó lenne és inkább ő mint Elliott vagy Treadwell. A papírforma az, hogy Jack, Bosa, a túloldalon meg Stanley nem lesz benn. Ha csak egy játékos lesz a védelembe ekkor aki megfelel az igényeimnek nekem az is jó😊
yooker
Asbee
több mint 9 éve
...Jó hát minden feltételezés, de nagyon úgy néz ki, hogy a támadók és a védők közé is tudunk olyan játékost húzni aki megfelelő értéket képvisel 1/10-nél. Lee nekem teljesen jó lenne és inkább ő mint Elliott vagy Treadwell. A papírforma az, hogy Jack, Bosa, a túloldalon meg Stanley nem lesz benn. Ha csak egy játékos lesz a védelembe ekkor aki megfelel az igényeimnek nekem az is jó😊
yooker
több mint 9 éve
...mondjuk az tavaly több meccsen kiderült, hogy az O elkaristolása az kimerült abban, hogy OBJ és kész... Amikor a ligaucsó védelmünk többször is meccsben tartott minket, akkor az O másfél negyedekig egy 1.down megszerzésére is képtelen volt(és nem 1x volt ilyen) szóval nem vagyok ennyire optimista... (ettől független 1.körben én is védőt látnék szívesebben, de a fő szempont inkább az szvsz, hogy azonnali kezdő legyen, bárki lesz is... már csak azért is mert mi sajna az utóbbi időben a későbbi köröket rendre elcsesszük.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Asbeeel beszélünk egymás mellett nem kicsit...😊
nem kérdőjelezem meg hogy a D nagyobb need összességében, csak azt próbáltam megfogalmazni hogy hiába mantrázzuk hogy oda kell húzni 1/10-en ha egyszerűen nem lesz megfelelő értékű játékos amikor mi következünk ! Hargreaves valszeg nem lesz már bent, rajta kívül meg te is csak Leet tudod említeni és annyi...
szóval a szándék az nagyon nem elég ha nincs kiből választani vagy luxus lenne a pick
ti is átbeszéltétek
DE : kis túlzás lenne már
DT : később is ráér
CB : a legjobbak kimennek valószínű
S: reach bárki
LB: Lee...
egy korai kört meg ellőni Ogbahra hogy majd kinevelgetik ... hát ez most eléggé meredek lenne szerintem...
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Hogy miért a D-t preferálom, arra ott a tavalyi szezon... A liga egyik legrosszabb védelme volt a miénk és ugyan érkezett jó pár játékos, de közel sincs kész még ott a munka. Ez az offense nagyjából elmuzsikál így is ahogy van és utoljára 2011-ben választottunk a védelembe az első körben. Azt hiszem ez meg is látszik. Többször már nem fejtem ki miért nem ér meg nekem egy RT 1/10-t, így erről ugranék is. Elliott még úgy ahogy okés, bár nem a futójáték az elsődleges problémánk, igaz el tudnám nézegetni az ő játékát. Treadwell játékával nekem nincs bajom és ahogy mondtam is hasonló WR kellene most nekünk, törpök vannak bőven. Persze azt se feledjük, hogy Tye, Donnell és Vereen is el tudja kapni a labdát, no meg Eliiott egyik erőssége is ez, szóval elkapó sem kellene feltétlenül egyből. Plusz a 2. napon is találunk olyan játékosokat ide akiket szívesen látnék. Én Hargreaves-t nagyon bírom, attól függetlenül, hogy pár centivel kisebb az ideálisnál még iszonyat jó játékos lehet belőle, depth pedig egyáltalán nincs a poszton. DRC 30 körüli, Jenkins-ben pedig van egy kis kockázat, szerintem elfér a segítség. Amukamara is hasonló módon érkezett anno, sokan meglepődtek, hogy miért CB érkezett mikor volt egy rakat jó játékosunk a poszton, aztán akkor mégis úgy alakult, hogy Aaron Ross volt az egyik kezdőnk... VHIII top 10 tehetség és ha rajtam múlna ott is kelne el. A linebacker sorba pedig kellene valaki aki felkavarja az állóvizet és nagy játékokat csinál, szóval erre jó lehet Lee. Az ilyen stílusú LB-é a jövő, talán meglátja ezt végre Reese is. Nem számít az, hogy egy vagy kettővel több nevet fel lehet sorolni az offense-be a lehetséges nevek közül ha csak egy olyan játékos lenne a védelembe aki a mi emberünk lehet. Ogbah játékát én bírom, bár az Oklahoma State-ről pass rush-ert választani kicsit kockázatos (mondjuk a Clemsonról még nagyobb kockázat lenne...), de szerintem ő nálunk jó lehetne és egy olyan defensive end kellene aki elsősorban a pass rush-hoz ért. Odighizuwa nem feltétlenül ilyen, Wynn pedig nulla és a jövőről is gondoskodni kell. Moore-hoz nem hasonlítanám, Ogbah-nál pont a mentalitását emelték ki. Ráadásul JPP és Vernon mögött nem is kell rögtön kulcsszerepet szánni neki, ami szintén nem hátrány egy DE-nél. Lenne vele meló, de én úgy látom lehetne őt fejleszteni és új DL edzőnk is van. Persze ő csak egy név és nem is biztos, hogy elérhető lesz.
több mint 9 éve
17. Podcast - 2016-os draftaz érdekes hogy D preferencia van részedről az első körre , de 2 emberen kívül ( Hargreaves és Lee) nem igazán volt más aki felmerült választásként az összegzésnél ! O oldalra még többet sikerült felsorolni akit akár Te is el tudnál képzelni 1/10-re... 😊 (Stanley,Zeke,Treadwell)
Régen volt már podcast, nem is voltam formában, technikai gond is volt, de csak elkészült😀 Ezúttal is Höri segítségével (ezúton is danke!)
Asbee
és lehet hogy tényleg ez lesz a döntő , hogy bár lyukasabb a D , de egyszerűen értéknek megfelelő ember nem lesz már bent akit érdemes lenne vinni, a többi meg reach , vagy a poszt nem indokolja (DE,DT) ,tehát marad az O első körre!
Hargreaves ok ( bár valszeg kimegy) de Lee helyett én pl már valamelyik O játékost preferálnám!
+Ogbah miért nyerő nálad? nem egy Damontre Moore 2.0? korai pick kellene egy kiforratlan , egyoldalú játékosra....(ahogy én olvastam)
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
ilyenkor draft előtt kb az összes GM előhúzza a magában rejlő Captain Obvioust.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
jo kerdes .Sztem ez attol fugg h kinek mennyire fontos a jatekos akit szeretnenek megszerezni.En orulnek egy 2. v 3.koros plusz picknek illetve egy kesoi korosnek.Jerry Reese: "We're open to moving up and we're open to moving back (in the NFL Draft)" Felesleges lenne bárhova is menni. 2 QB 1000%, hogy kimegy előttünk, így egy blue chip player biztosan jut nekünk, tehát lehet BPA-ra menni. Bárki jön, az erősítés lesz bárhova (Elliot is azért az lenne). Ha van egy kis mázlink (szerintem lesz), akkor még Lynch-et is kiviszi valaki, elvégre ő az utolsó épkézláb irányító. Ez esetben már dúskálnánk is a választékban 😊
ozibozi
Hátrafelé nem érné meg menni. Nem hiszem, hogy megérné ott hagyni egy kezdő kalibert, +1-2 körért, azért annyira nem állunk rosszul. Bár nem tudom mit kaphatnánk az 1/10-ért, de ha nem +3 top100-as pick-et akkor nem hiszem, hogy megérné. Tényleg, mi járhat az utolsó top10-es pick-ért?
Awesome88