New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Juhu bent van VHIII na na na ?
több mint 9 éve
Bears trade az 1/9-re.
több mint 9 éve
Hmmm.... Érdekes 😁
több mint 9 éve
Baz durva 😀 Tunsil v VHIII v Jack Tunsil ne 😀 Jack térde se akarok idegeskedni
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Nem lenne rossz, ha Tunsil lecsúszna 10-ig, és ki is vinnénk. Egy kis fű még nem a világ... 😊
több mint 9 éve
Na Dallas 1/4 ra Eliott. Még jóhogy igazoltunk Dline-ba 😊Kelleni is fog nekik, amikor Romo-t az első meccsen összetörjük. Onnantól már irányító is lesz Elliot. 😊
GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Na Dallas 1/4 ra Eliott. Még jóhogy igazoltunk Dline-ba 😊
több mint 9 éve
annyira bízunk Flowersben(mert jól hőzöng a szünetekben és jó morállal bír) hogy simán húzunk egy komoly playát oda...
több mint 9 éve
Amennyire ellene voltam az OT picknek ,annyira tudnek orulni egy Conklin picknek most.Inkabb o mint Floyd.Defensive talant van kesobbi korokbe is,de OL nem igazan.Masodik korbe johetne is Carl Nassib es akkor en be is fogom a szamat.Mondjuk Floyd lb lenne nalunk,es poszt igencsak upgrade re szorul.
Gerixx
több mint 9 éve
Amennyire ellene voltam az OT picknek ,annyira tudnek orulni egy Conklin picknek most.Inkabb o mint Floyd.Defensive talant van kesobbi korokbe is,de OL nem igazan.Masodik korbe johetne is Carl Nassib es akkor en be is fogom a szamat.
több mint 9 éve
Sztem nem lesz DT huzas.Pont az a giants problemaja h draftolt jatekosok nem valnak be.Hankins az egyik legjobb a posztjan a ligaba.Fiatal,evrol evre fejlodik,es raadasul pass rushernek sem rossz.Elsodleges cel a sajat jatekosaid megtartasa,es Hankins az utobbi evek egyik legjobb pickje sztem.Nala hosszabbitast varok.Pay the man!Egyetértek. Azért a listán lévők vagy nem váltak be túlzottan, vagy más idők jártak. Most Hankins-el hosszabbítani fognak, bár lehet a kivétel csak erősíti a szabályt. 😊
Gerixx
több mint 9 éve
Sztem nem lesz DT huzas.Pont az a giants problemaja h draftolt jatekosok nem valnak be.Hankins az egyik legjobb a posztjan a ligaba.Fiatal,evrol evre fejlodik,es raadasul pass rushernek sem rossz.Elsodleges cel a sajat jatekosaid megtartasa,es Hankins az utobbi evek egyik legjobb pickje sztem.Nala hosszabbitast varok.Pay the man!Ez meg nem volt ha nem tevedek:Szevasz 😊 Valóban elég nehéz belőni, h ki lesz a választott, igazából akárkit is hozunk a reális lehetőségek közül, mindben lenne logika. Sztem Jack csúszni fog, én arra tippelek, h bent lesz nálunk is, de nem fogjuk behúzni, túl nagy a kockázat benne és az most nem fér bele nekünk. Én továbbra is örülnék, ha valamelyik OT jönne hozzánk első körben, de DL is bőven elférne nyilván, nem beszélve Hargreaves-ről.. Elliot sztem nem lesz már bent 10.re, de ha igen akkor őt is el tudom képzelni és bár korábban nem örültem volna neki, most már simán megbékélnék ezzel a húzással is.
www.nj.com/giants/index.ssf/2016/04/nfl_draft_2016_lb_myles_jack_off_giants_board_for.html
Lenyeg, hogy allitolag Jack terdevel akkora a baj, hogy a Giants levette a draft boardjarol. Hogy mennyire igaz, azt nem tudni de hirnek hir.
Vegigneztem az utolso 10 oldalt es a veszekedesen felul azert az tisztan latszik, hogy maguk a szurkolok sem tudjak eldonteni, hogy ki jojjon vagy, hogy ki lenne a nagyobb prioiritas. Ez talan abbol is adodoik, hogy bar a 10. helyen draftolunk, mintha kicsit legures terben lennenk es nincs az a tuti befuto aki moge majdnem mindeki oda tunda allni, mint pl. anno Nicks vagy Kenny Phillips esetben volt. Akkor vak is latta, hogy mi az elso szamu need es gyakorlatilag mindenki imadkozott, hogy nehogy valaki elvigye korabban - pl. a Philly Phillipset de ok inkabb egy kanadai tuzoltot valasztotak. Valamint a csapat is sokkal rosszabb, mint korabban szoval van hely tehetseges jatekosoknak boven.
Iden vannak nagy nevek, akik ki fognak menni korabban, van par jatekos aki szimpatikus de azert nem a 10. helyen stb.
Pont ezert en nem is probalom megtippelni, hogy mi/ki lesz. Ez akkora katyvasz, hogy szerintem meg Reese sem 100% biztos, mert valaki csuszhat, valamelyik csapatnak elgurulhat a gyogyszere vagy vegre valahara lefele tudnank tradelni es gyujteni nehany picket (Tudom, az ilyesmihez partner szuseges).
Probalom a szoba joheto osszes lehetoseget figyelembe venni es talalni benne logikat.....mert valakit fogunk valasztani ma este es van esely ra, hogy nem az egyik kis kedvencemet, viszont ha azert latok mogotte valami logikat, akkor azert azt is konnyebb megemeszteni, ha valaki olyan jon akit szemely szerint nem szeretek viszont latom, hogy a csapanak ez milyen uton tehet jot. Kiveve az ilyen Bromley fele szart a 3. korben, mert az csak siman szanalmas......
Nezegetve a mock draftokat es az elmult par ev draftjait felfedeztem valamit, amire ugy latszik, hogy nem sokan figyeltek fel. A Giants nem tartja meg a lejaro szerzodesu DT-ket. Lehet, hogy ez hulyesegnek hangzik, de nem az. Be is bizonyitom!
2000-ben draftoltuk Cornelius Griffint a 2. korben. Nem volt rossz de ahogy lejart a szerzodese 2003 vegen, elengeduk es o ment is a Skinshez. A 2003-as drafton kivalasztottuk WIlliam Josephet (micsoda egybeeses) , aki egy 1. koroshoz kepest gyenge karriert futott be nalunk es 2007-ben el lett engedve. Megint egy nagy veletlen, de 2006-ban draftoltuk Barry Coefild-et a 4. korben. O is szepen kinotte magat, de ahogy lejart a szerzodese mi elengedtuk 2010 vegen. Azt mar mondanom sem kell, hogy a 2010-es szezon elott a draft 2.koreben behuztuk Linval Josephet. Megint egy veletlen? Es gondlom arra is mindenki emlekszik, hogy Joseph jo volt de ahogy a szerzodese lejart a 2013-as szezon vegen, mehetett. Megpedig azert, mert Jonathan Hankins volt a 2. koros pick a szezon elotti drafton, szoval az utod mar helyben volt. Ujabb veletlen? Kotve hiszem.
A sorminta alapjan, ha van egy fiatl DT a csapatnal, aki hamarosan FA lenne es draga lenne megtartani, akkor egy evvel a szerzodese lejarta elott draftoljuk a lehetseges utodot.
Hogy ez hogy kapcsolodik a 2016-os drafthoz? Nos, Hankins szerzodese jovore lejear. Pugh 5. eves opciojat aktivalta a csapat, szoval neki nem kell majd nagy penzt adni de Hankins papa bizony tarthatja a markat. Iden bevasaroltunk Damon Harrisonnal, aki bizony egy Hankinshez hasonlo jatekos. (A draga DT free agent amugy sem idegen szamunkra, gondoljunk csak Chris Cantyra vagy Rocky Bernardra) Miert tartanank ket nagyon hasonlo es draga jatekost ugyanazon a poszton, amikor igazabaol egy 3 tech DT az, akit mi nagyon jol tudnank hasznalni?
Itt jon a kepbe Sheldon Rankins. Gyakorlatilag minden mock 1/12-re a Saints-nek adja, szoval nincs annyira messze tolunk ertekben es a stilusa pont kiegeszitene Harrisont. Irjak, hogy kell fejlodnie, de arra pont jo lenne ez az egy ev, es mivel pass rusher DT ezert jataszana is sokat, mert a konkurencia bizony gyenge. Ahogy a fentiek is bizonyitjak, mi nem nagyon adunk 2. szerzodest a draga FA jatekosoknak DT poszton es Hankins ha nem serul le, bizony nem lesz olcso. Raadasul JPP 1 eves szerzodessel jatszik es szerintem a csapat inkabb fizetne neki a premium poszton, mint egy olyan DT-nek, akibol pont most hoztunk egy "ugyanolyat" dragan a Jetstol.
Arrol mar nem is beszelve, hogy a combine interview alatt a Giants front office nagyon beleszeretett. Az osszes ottlevo Giants delegalt nevet, beosztasat es feladatait is tudta. Becsulendo az ilyen, hiszen sokra tartott QB remenysegek neha egy mezei "bazdmeg"-gel inditanak, ugye Mr. Ryan Mallett?
Felrertes ne essek, nem akarom azt mondani, hogy Rankins lesz a pickunk 1/10-re. Inkabb arra akarok kilyukadni, hogy annak ellenere, hogy mely a poszt iden azert arra is jo esely van, hogy DT-t huzunk koran, legyen az az 1. vagy a 2. kor es betarazunk utodbol a Hankins utani idokre. Es Rankins azert nagyon jo jatekes lehet, sokak szerint a kovetkezo Aron Donald.....nalam o a sotet lo.
A szentmise veget ert, menjetek bekevel!
Ui: Csak Floydot ne!!!
lotus86
Attól függetlenül amit írtál én nem várok első körös DT-t. Akkor sem, ha simán el tudom képzelni, h Hankins-el se lesz hosszabbítás jövőre. Viszont egészen biztos, h 2-3. körben fogunk hozni embert ide, egyrészt amiatt amiről te is írtál, másrészt mert egyébként se túl mély a poszt.
Kíváncsi leszek hogy döntenek Reese-ék, sztem Hargraves is bent lesz mire jövünk, én őt vinném ha tényleg így lesz, de én tartom magam ahhoz, h OT-t fogunk húzni 10.re. (Stanley vszínű nem lesz már, így nagyobb eséllyel Conklint). De mint az elején is írtam bárkiben van logika.. mondjuk én Floydnak és Treadwell-nek nem örülnék a potenciális jelöltek közül, a többi jöhet 😊
Szesze
több mint 9 éve
Én a felhozottak közül szinte bárkinek tudnék örülni. Nyilván lennének jobb és rosszabb választások, de ha nem lesz totál homály a pick, és lesz benne logika akkor én már elégedett leszek.Stanley, Hargraves, Elliott valamelyike epic lenne, Conkilin és Treadwell is jó lenne, bár értük nem ártana egy kisebb le trade. A többiek már inkább a homály kategóriát erősítenék.
Jack úgy fest túlzottan is kockázatos lenne, Rankins nagyon luxus pick, (bár Lotus okfejtése logikus és érdekes volt). Végül Floyd pedig elég rendszeridegennek tűnik, és valószínűleg a hype-ja is azért lett ennyire nagy, mert Jack sérülése egyre komolyabbnak tűnt az idő előrehaladtával.
több mint 9 éve
Legutobbi forrasok szerint a legjobb bentmaradt OT t valasztjuk.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
nem örülnék Floydnak, de szerintem őt fogjuk vinni, ettől függetlenül én viszonylag sikeres karriert várok tőle, de a posztja szvsz nem elég értékes számunkra a 10. helyen. de pár óra és okosabbak leszünk 😊 (
több mint 9 éve
annyira azért nem szomorkodnék miatta sem 😊akkor megnyugodhatsz mert a Dallas vinni fogja!😉Logikus és érdekes amit lotus ír,de most más a helyzet mint azokban az esetekben volt.. Jelentős luxus pick lenne most az első körös Dt. Tényleg aki marad alapon dől majd el a dolog... Nagy esély hogy felemásan érzésekkel fogjuk ízlelgetni a picket itt holnap!Nekem az összes reális jelölt közül egyedül Elliot esetében lenne felemás érzésem.
yooker
Szesze
yooker
több mint 9 éve
akkor megnyugodhatsz mert a Dallas vinni fogja!😉Logikus és érdekes amit lotus ír,de most más a helyzet mint azokban az esetekben volt.. Jelentős luxus pick lenne most az első körös Dt. Tényleg aki marad alapon dől majd el a dolog... Nagy esély hogy felemásan érzésekkel fogjuk ízlelgetni a picket itt holnap!Nekem az összes reális jelölt közül egyedül Elliot esetében lenne felemás érzésem.
yooker
Szesze
több mint 9 éve
Ja és ha valaki kedvet kapna bowl.hu-s draftnézéshez, viko-val megyünk, asztal lett is foglalva, úgyhogy hely tuti lesz😊
több mint 9 éve
Elliottnál azt is érdemes figyelembe venni amit Höri mondott a podcastben, hogy ugyebár kész termék és mindent tud amit egy futónak tudnia kell. Akár össze is hozhat egy 1000+ yardos és 10+ TD-s szezont, utána pedig sok csapat leshet egyet aki veszni hagyta. Ahogyan leírtam most a blogos bejegyzésben Conklint várom, de azért titkon bízom benne, hogy el tudunk majd csípni helyette egy védőt, mert arra jóval nagyobb szükség lenne (no meg nem túl szerencsés két egymást követő évben ugyanoda húzni). Az én top favoritom VHIII, ha ő benn lesz remélem a vezetőségben sem lesz kérdés...
több mint 9 éve
Nem nagyon folytam bele eddig a draft előtti fejtegetésekbe, egyrészt mert sajnos idén sem láttam sokat a legtöbb prospectből, másrészt van még annyi lyuk a rosteren, hogy szinte lehetetlen mellényúlni az első körben, akárhová húzunk. A legutóbbi hírek szerint ugye Jack lekerült a boardról, sőt most olyat is olvastam, hogy szinte biztosan OT lesz a pick, ez esetben egy letrade-Conklin húzásnak örülnék a legjobban. De én nem lennék boldogtalan szinte egyetlen felmerült névvel sem, annak ellenére hogy tele vagyunk RBel még Elliotot is nagyon jónak tartanám, Jenningsnek már úgysincs sok hátra, ő meg hosszú évekre megoldhatná a posztot. Igazából a draft sikerét úgyis az fogja eldönteni, hogy később sikerül e kezdő szintű embereket összeszedni, így engem a második nap sokkal jobban érdekel, mint a mai, bár ezt is nagyon várom már.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
Logikus és érdekes amit lotus ír,de most más a helyzet mint azokban az esetekben volt.. Jelentős luxus pick lenne most az első körös Dt. Tényleg aki marad alapon dől majd el a dolog... Nagy esély hogy felemásan érzésekkel fogjuk ízlelgetni a picket itt holnap!Nekem az összes reális jelölt közül egyedül Elliot esetében lenne felemás érzésem.
yooker
több mint 9 éve
Logikus és érdekes amit lotus ír,de most más a helyzet mint azokban az esetekben volt.. Jelentős luxus pick lenne most az első körös Dt. Tényleg aki marad alapon dől majd el a dolog... Nagy esély hogy felemásan érzésekkel fogjuk ízlelgetni a picket itt holnap!
több mint 9 éve
Ez meg nem volt ha nem tevedek:Szevasz 😊 Valóban elég nehéz belőni, h ki lesz a választott, igazából akárkit is hozunk a reális lehetőségek közül, mindben lenne logika. Sztem Jack csúszni fog, én arra tippelek, h bent lesz nálunk is, de nem fogjuk behúzni, túl nagy a kockázat benne és az most nem fér bele nekünk. Én továbbra is örülnék, ha valamelyik OT jönne hozzánk első körben, de DL is bőven elférne nyilván, nem beszélve Hargreaves-ről.. Elliot sztem nem lesz már bent 10.re, de ha igen akkor őt is el tudom képzelni és bár korábban nem örültem volna neki, most már simán megbékélnék ezzel a húzással is.
www.nj.com/giants/index.ssf/2016/04/nfl_draft_2016_lb_myles_jack_off_giants_board_for.html
Lenyeg, hogy allitolag Jack terdevel akkora a baj, hogy a Giants levette a draft boardjarol. Hogy mennyire igaz, azt nem tudni de hirnek hir.
Vegigneztem az utolso 10 oldalt es a veszekedesen felul azert az tisztan latszik, hogy maguk a szurkolok sem tudjak eldonteni, hogy ki jojjon vagy, hogy ki lenne a nagyobb prioiritas. Ez talan abbol is adodoik, hogy bar a 10. helyen draftolunk, mintha kicsit legures terben lennenk es nincs az a tuti befuto aki moge majdnem mindeki oda tunda allni, mint pl. anno Nicks vagy Kenny Phillips esetben volt. Akkor vak is latta, hogy mi az elso szamu need es gyakorlatilag mindenki imadkozott, hogy nehogy valaki elvigye korabban - pl. a Philly Phillipset de ok inkabb egy kanadai tuzoltot valasztotak. Valamint a csapat is sokkal rosszabb, mint korabban szoval van hely tehetseges jatekosoknak boven.
Iden vannak nagy nevek, akik ki fognak menni korabban, van par jatekos aki szimpatikus de azert nem a 10. helyen stb.
Pont ezert en nem is probalom megtippelni, hogy mi/ki lesz. Ez akkora katyvasz, hogy szerintem meg Reese sem 100% biztos, mert valaki csuszhat, valamelyik csapatnak elgurulhat a gyogyszere vagy vegre valahara lefele tudnank tradelni es gyujteni nehany picket (Tudom, az ilyesmihez partner szuseges).
Probalom a szoba joheto osszes lehetoseget figyelembe venni es talalni benne logikat.....mert valakit fogunk valasztani ma este es van esely ra, hogy nem az egyik kis kedvencemet, viszont ha azert latok mogotte valami logikat, akkor azert azt is konnyebb megemeszteni, ha valaki olyan jon akit szemely szerint nem szeretek viszont latom, hogy a csapanak ez milyen uton tehet jot. Kiveve az ilyen Bromley fele szart a 3. korben, mert az csak siman szanalmas......
Nezegetve a mock draftokat es az elmult par ev draftjait felfedeztem valamit, amire ugy latszik, hogy nem sokan figyeltek fel. A Giants nem tartja meg a lejaro szerzodesu DT-ket. Lehet, hogy ez hulyesegnek hangzik, de nem az. Be is bizonyitom!
2000-ben draftoltuk Cornelius Griffint a 2. korben. Nem volt rossz de ahogy lejart a szerzodese 2003 vegen, elengeduk es o ment is a Skinshez. A 2003-as drafton kivalasztottuk WIlliam Josephet (micsoda egybeeses) , aki egy 1. koroshoz kepest gyenge karriert futott be nalunk es 2007-ben el lett engedve. Megint egy nagy veletlen, de 2006-ban draftoltuk Barry Coefild-et a 4. korben. O is szepen kinotte magat, de ahogy lejart a szerzodese mi elengedtuk 2010 vegen. Azt mar mondanom sem kell, hogy a 2010-es szezon elott a draft 2.koreben behuztuk Linval Josephet. Megint egy veletlen? Es gondlom arra is mindenki emlekszik, hogy Joseph jo volt de ahogy a szerzodese lejart a 2013-as szezon vegen, mehetett. Megpedig azert, mert Jonathan Hankins volt a 2. koros pick a szezon elotti drafton, szoval az utod mar helyben volt. Ujabb veletlen? Kotve hiszem.
A sorminta alapjan, ha van egy fiatl DT a csapatnal, aki hamarosan FA lenne es draga lenne megtartani, akkor egy evvel a szerzodese lejarta elott draftoljuk a lehetseges utodot.
Hogy ez hogy kapcsolodik a 2016-os drafthoz? Nos, Hankins szerzodese jovore lejear. Pugh 5. eves opciojat aktivalta a csapat, szoval neki nem kell majd nagy penzt adni de Hankins papa bizony tarthatja a markat. Iden bevasaroltunk Damon Harrisonnal, aki bizony egy Hankinshez hasonlo jatekos. (A draga DT free agent amugy sem idegen szamunkra, gondoljunk csak Chris Cantyra vagy Rocky Bernardra) Miert tartanank ket nagyon hasonlo es draga jatekost ugyanazon a poszton, amikor igazabaol egy 3 tech DT az, akit mi nagyon jol tudnank hasznalni?
Itt jon a kepbe Sheldon Rankins. Gyakorlatilag minden mock 1/12-re a Saints-nek adja, szoval nincs annyira messze tolunk ertekben es a stilusa pont kiegeszitene Harrisont. Irjak, hogy kell fejlodnie, de arra pont jo lenne ez az egy ev, es mivel pass rusher DT ezert jataszana is sokat, mert a konkurencia bizony gyenge. Ahogy a fentiek is bizonyitjak, mi nem nagyon adunk 2. szerzodest a draga FA jatekosoknak DT poszton es Hankins ha nem serul le, bizony nem lesz olcso. Raadasul JPP 1 eves szerzodessel jatszik es szerintem a csapat inkabb fizetne neki a premium poszton, mint egy olyan DT-nek, akibol pont most hoztunk egy "ugyanolyat" dragan a Jetstol.
Arrol mar nem is beszelve, hogy a combine interview alatt a Giants front office nagyon beleszeretett. Az osszes ottlevo Giants delegalt nevet, beosztasat es feladatait is tudta. Becsulendo az ilyen, hiszen sokra tartott QB remenysegek neha egy mezei "bazdmeg"-gel inditanak, ugye Mr. Ryan Mallett?
Felrertes ne essek, nem akarom azt mondani, hogy Rankins lesz a pickunk 1/10-re. Inkabb arra akarok kilyukadni, hogy annak ellenere, hogy mely a poszt iden azert arra is jo esely van, hogy DT-t huzunk koran, legyen az az 1. vagy a 2. kor es betarazunk utodbol a Hankins utani idokre. Es Rankins azert nagyon jo jatekes lehet, sokak szerint a kovetkezo Aron Donald.....nalam o a sotet lo.
lotus86
Attól függetlenül amit írtál én nem várok első körös DT-t. Akkor sem, ha simán el tudom képzelni, h Hankins-el se lesz hosszabbítás jövőre. Viszont egészen biztos, h 2-3. körben fogunk hozni embert ide, egyrészt amiatt amiről te is írtál, másrészt mert egyébként se túl mély a poszt.
Kíváncsi leszek hogy döntenek Reese-ék, sztem Hargraves is bent lesz mire jövünk, én őt vinném ha tényleg így lesz, de én tartom magam ahhoz, h OT-t fogunk húzni 10.re. (Stanley vszínű nem lesz már, így nagyobb eséllyel Conklint). De mint az elején is írtam bárkiben van logika.. mondjuk én Floydnak és Treadwell-nek nem örülnék a potenciális jelöltek közül, a többi jöhet 😊
több mint 9 éve
Ez meg nem volt ha nem tevedek:www.nj.com/giants/index.ssf/2016/04/nfl_draft_2016_lb_myles_jack_off_giants_board_for.html
Szerkesztette: lotus86
több mint 9 éve
Az nekünk csak jó. Ha lenne valami őrült aki kivinné Lynch-et is előttünk (fel trade-el esetleg), akkor még több választható opció maradna bent a 10.-en, vagy nőne az esetleges le trade esélye és értéke is. Bár erre tényleg csekély az esély, arra meg pláne, hogy elmozduljunk a 10. helyről.If Ezekiel Elliott falls to the Giants at No. 10, hearing from league source that Chicago, Miami and Oakland would want to trade up. - per USA Today.Állítólag (Rapoport szerint) van csapat amely 1/8-ig is felmenne Elliottért a Cleveland helyére.
To move up 1-3 spots, its highly unlikely would be for more than a 3rd Rd pick.
GiantsMLBhunter
empty taxi
Szerkesztette: Awesome88