New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Simán lehet, hogy csak smokescreen. Én távol maradnék tőle, pláne így 4-3-ban

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Arról van szó, hogy nyakunkon a draft és szerintem más csapat szurkolója sem azért néz be ebbe a topic-ba, hogy napokon keresztük olyan hsz-eket olvasson Normanről amik, nagy részének lényegi mondanivalója nincs (akinek nem inge...). Részemről ezzel le is zártam.
Asbee
Floyd egyre szexibb picknek tűnik nekem. LB, gyors, jó passrusher. Én is kezdem megszeretni ezt a gondolatot. De nem igen tudom elképzelni, hogy mennyire lenne fit nekünk. Második körben jönne egy FS v CB. Harmadikban OT v WR

Asbee te mit gondolsz Floydról és arról hogy mennyire illene hozzánk be?
GiantsMLBhunter
Most fogok róla írni egy bejegyzést, megnéztem róla pár game tape-et és nálam ő lenne kb az utolsó ember akit draftolnék. Ha nem veri meg sebességből a tackle-t annyi nála a play-nek, utána képtelen bármire is. Ezen kívül gyenge, szerelni nem tud, futásnál csak a sokadik emberként érkezett oda mikor nem a falnál állt fel, szvsz egy jobb ellenfél ellen totál hatástalan lenne az NFL-ben. Az sem véletlen, hogy Mingo-hoz hasonlítják... Nálunk posztja sem nagyon lenne, én DE-nek nem raknám be, LB-nek pedig gyenge lenne.
Asbee
pedig állítólag Reeseknek nagyon teccik...
jó eséllyel bent lesz még , szóval eléggé esélyes hozzánk!
de hátha lesz meglepetés az elején és lecsúszik valaki...
több mint 9 éve
Jack pedig komolyat csúszhat

több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Hargeaves floridai srác, imádja tampát és a bucsnál a cb need poszt. Szerintem legkésőbb Licht elviszi. Nem hiszem, hogy a giantsig csúszna.

Igen, szerintem is nagyon vékony. Kérdés lehet mekkora potenciál van benne, mennyi technikát tud magára szedni még, mennyi izmot tud magára pakolni anélkül hogy sebességből veszít.

Lee és Ragland párosnál nálam az a kérdés, mennyire tudnak pass ellen védekezni, illetve nem-e reach 10. helyen.

Vernon Hargreaves lenne talán az optimális pick?😊
GiantsMLBhunter
En Hargreaves-t most alairnam. Lee coverben is megallja a helyet, meg blitzeknel is hatasos. (Bocs az ekezetek hianyaert!)
Szsziszka

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Igen, szerintem is nagyon vékony. Kérdés lehet mekkora potenciál van benne, mennyi technikát tud magára szedni még, mennyi izmot tud magára pakolni anélkül hogy sebességből veszít.

Lee és Ragland párosnál nálam az a kérdés, mennyire tudnak pass ellen védekezni, illetve nem-e reach 10. helyen.

GiantsMLBhunter
En Hargreaves-t most alairnam. Lee coverben is megallja a helyet, meg blitzeknel is hatasos. (Bocs az ekezetek hianyaert!)
több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
GiantsMLBhunter
Én imádnám, ha ő jönne. Szerintem reálisan nála jobbat nem kívánhatunk.
több mint 9 éve
Ragland a 80-as években állat lett volna, a mai NFL-ben ez kérdéses, bár azért vannak biztató jelek nála is, de a legvalószínűbb esetben egy 2 down LB lesz belőle.

több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290

több mint 9 éve
Arról van szó, hogy nyakunkon a draft és szerintem más csapat szurkolója sem azért néz be ebbe a topic-ba, hogy napokon keresztük olyan hsz-eket olvasson Normanről amik, nagy részének lényegi mondanivalója nincs (akinek nem inge...). Részemről ezzel le is zártam.
Asbee
Floyd egyre szexibb picknek tűnik nekem. LB, gyors, jó passrusher. Én is kezdem megszeretni ezt a gondolatot. De nem igen tudom elképzelni, hogy mennyire lenne fit nekünk. Második körben jönne egy FS v CB. Harmadikban OT v WR

GiantsMLBhunter
Most fogok róla írni egy bejegyzést, megnéztem róla pár game tape-et és nálam ő lenne kb az utolsó ember akit draftolnék. Ha nem veri meg sebességből a tackle-t annyi nála a play-nek, utána képtelen bármire is. Ezen kívül gyenge, szerelni nem tud, futásnál csak a sokadik emberként érkezett oda mikor nem a falnál állt fel, szvsz egy jobb ellenfél ellen totál hatástalan lenne az NFL-ben. Az sem véletlen, hogy Mingo-hoz hasonlítják... Nálunk posztja sem nagyon lenne, én DE-nek nem raknám be, LB-nek pedig gyenge lenne.

több mint 9 éve
Asbee

több mint 9 éve

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 032
És ez így van, főleg akkor lenne így ha az összes Giants szurker= Lenne asbee+ pár fővel... De szerencsére ez nem így van és a véleményét egy mezei szurkoló is elmondhatja, nem csak a botcsinálta szakértők fossák itt posztulátumokat. 😊)) (mint egy úttörő táborban)
több mint 9 éve
Viszont ez továbbra is a Giants topic, szóval ennyi azt hiszem elég volt Normanből😊
Asbee
Nem volt összesen 30 hsz ebben a témában eddig... És azért érintettek vagyunk a dologban,tehát ennyi simán belefér sztem! 😀
yooker
Csak mikor annyi megy mint az oviban, hogy valaki szerint jó húzás, valaki szerint (="összes" Giants szurkoló) nem jó húzás, az kicsit sok már. De bárcsak ennyi lenne a legnagyobb gondunk😀

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Viszont ez továbbra is a Giants topic, szóval ennyi azt hiszem elég volt Normanből😊
Asbee
Nem volt összesen 30 hsz ebben a témában eddig... És azért érintettek vagyunk a dologban,tehát ennyi simán belefér sztem! 😀
több mint 9 éve

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Norman értelemszerűen nem ér ennyit. Skinsnek minden évben kell egy elszart szerződés, idén eddig visszafogták magukat, most elszabadultak a lovakkal. Normant sztem 2 év múlva vágják ki kb, de legalább az 50 misi garantáltat majd szépen fizethetik. azt sem értem, hogy ha kijön, hogy Norman megelégedne 40 milliós garantálttal, minek adnak neki 50-et??? mind1, mert ahogy egy mémen láttam Romo örülhet, kapott egy új elkapót. 😊 (nem kell felvenni dallasi szurkoló honfitársaim).
csebi
Arányaiban semmivel sem rosszabb a Norman szerződés mint a Vernon féle. Mindketten durván túl lettek fizetve, mindketten viszonylag könnyen szélnek ereszthetőek 2 év után. Norman szerződése valójában 36.5 millió garantáltat tartalmaz a következő két évre.
gyeek
sztem picit rosszabb. mi még mindig nagyon jól kijöhetünk ebből a szerződésből, mert ha Vernon beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor simán megérte.
Norman meg szerintem már lefelé fog menni, és nem fogja élvezni a brutál car deff fal előnyét.
csebi
Nem szeretném tovább fonni ezt a fonalat de ha Norman beválik akkor ő is simán megérte..Majd 1 év múlva lehet erről érdemben nyilatkozni.
Btw gabo nemrég írta a carolina topikban, hogy tavaly jólval kevesebb nyomást tudott kifejteni az ellen irányítójára a front7 ezért értékeli jobban Norman teljesítményét. Azt pedig tudjuk, hogyha egy top man2man CB kiveszi a read1-et akkor a D-linenak is több ideje van nyomást generálni.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 823 — Lucas Scott
Norman értelemszerűen nem ér ennyit. Skinsnek minden évben kell egy elszart szerződés, idén eddig visszafogták magukat, most elszabadultak a lovakkal. Normant sztem 2 év múlva vágják ki kb, de legalább az 50 misi garantáltat majd szépen fizethetik. azt sem értem, hogy ha kijön, hogy Norman megelégedne 40 milliós garantálttal, minek adnak neki 50-et??? mind1, mert ahogy egy mémen láttam Romo örülhet, kapott egy új elkapót. 😊 (nem kell felvenni dallasi szurkoló honfitársaim).
csebi
Arányaiban semmivel sem rosszabb a Norman szerződés mint a Vernon féle. Mindketten durván túl lettek fizetve, mindketten viszonylag könnyen szélnek ereszthetőek 2 év után. Norman szerződése valójában 36.5 millió garantáltat tartalmaz a következő két évre.
gyeek
sztem picit rosszabb. mi még mindig nagyon jól kijöhetünk ebből a szerződésből, mert ha Vernon beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor simán megérte.
Norman meg szerintem már lefelé fog menni, és nem fogja élvezni a brutál car deff fal előnyét.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
A Giants-elkapó, Victor Cruz közölte, hogy végre 100 százalékos állapotban van, semmi nem fáj, sehol nem sajog, és az edzések is remekül mennek, szóval örömmel vágott bele a munkába.120yard
Nem tudom honnan nekik a forrás, de szükség lenne a sok sok salsa táncra 😀
GiantsMLBhunter
mi is bízunk benne hátha, de azért az elsö két napon vlsz jön egy Wr ettől függetlenül.
több mint 9 éve
A Giants-elkapó, Victor Cruz közölte, hogy végre 100 százalékos állapotban van, semmi nem fáj, sehol nem sajog, és az edzések is remekül mennek, szóval örömmel vágott bele a munkába.120yard
Nem tudom honnan nekik a forrás, de szükség lenne a sok sok salsa táncra 😀
több mint 9 éve
Az hogy OBJ - Norman párharcból mi jön ki az két esélyes... Attól függ első pár passz, hogy sikerül... Lehet 150 yard 2 TD game is, de le is veheti a pályáról. Ha meg dob Eli 3 INT neki akkor meg foghatjuk a fejünket 😀

Kár gondolkodni rajta, majd meglátjuk. Nekem ez nem tűnik nagyobb túlfizetésnek attól amit mit csináltunk 😀

Azért ahol a csoportba van OBJ és Dez ... hát szerintem nem csináltak olyan rossz üzletet 😊

Láttam nem rég egy MOCK draft ahol
1. kör Vernon Hargreaves III
2. kör Darian Thompson vagy Keanu Neal
3. kör OL
Örülnék ilyen dupla CB / FS húzásnak. Az egyik lehet front7-be is 😀

Zeke nálam nagy kérdés. Örülnék ha itt látnám, de kellene még egy OL, hogy jól működjön. Meg amúgy is a monster DEF nyeri a bajnokságot 😛
több mint 9 éve
Viszont azt is be kell vallani, hogy ennek a Norman gyereknek nem örül senki a csoportriválisok közül egy ideig az tuti!
nagir
csak ozibozi
Asbee
Én örülök, mert elviszi a pénzt a lukak betömésétől legalább 2 évre míg ki nem vágják, ráadásul egy liga elit front seven után itt kell dominálnia ahol lényegesen nehezebb lesz, és Szvsz be fog égni ... ráadásul plusz motivációt kap OBJ is. Szóval én nem szomorkodom miatta mert szerintem egy jó csapatban volt idáig, ahol 1 jó éve volt +már 29 éves. Alig várom hogy a Eli-OBJ meg Romo- Bryant évente négyszer igazolja ezt. Remélem így lesz.
több mint 9 éve
Viszont azt is be kell vallani, hogy ennek a Norman gyereknek nem örül senki a csoportriválisok közül egy ideig az tuti!
nagir
csak ozibozi

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 660 — Grady Judd fan
csebi

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
csebi
Az, hogy túl lett fizetve, nem vitás, de lassan ezt már meg kell szoknunk. Viszont azt is be kell vallani, hogy ennek a Norman gyereknek nem örül senki a csoportriválisok közül egy ideig az tuti!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 823 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.