New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Tunsil azért sem jön mert soha nem húztunk hülyegyereket!JPP
nagir
több mint 9 éve
NFL-ben scoutoknál és GM-eknél igen. De majd rájöttök😊Mondjuk ismerve a vezetőség mentalitását elég nagy naivitás volt bárkinek is Tunsilt várnia. És hát igen, az NFL-ben potenciálisan több meccses eltiltás...Tunsilt szerintem nem is vártuk.
Asbee
Ink Jack, de őt se a térde miatt, szóval ink mi a különbség VHIII és Eli között, ami miatt őt húztuk?
Az a 7 cm és a 0,1 mp -vel gyorsabb 40 yardon?
GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Tunsil azért sem jön mert soha nem húztunk hülyegyereket!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
VHIII-nál a mérettel lehetett bajunk. Tunsilnál egyértelműen a videója, Jacknél a térd. Ne temessük előre Apple-t, de elég sokkoló pick...ok, nyilván valamiért jobban tetszett nekünk mint VHIII, de jóval később is elérhető lehetett volna. Jó persze ha nincs jelentkező egy tradere...
Asbee
Na mindegy, holnap jöjjön egy WR meg egy OT
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
Mondjuk ismerve a vezetőség mentalitását elég nagy naivitás volt bárkinek is Tunsilt várnia. És hát igen, az NFL-ben potenciálisan több meccses eltiltás...Tunsilt szerintem nem is vártuk.
Asbee
Ink Jack, de őt se a térde miatt, szóval ink mi a különbség VHIII és Eli között, ami miatt őt húztuk?
Az a 7 cm és a 0,1 mp -vel gyorsabb 40 yardon?
több mint 9 éve
Beszélhettünk mi itt bárkiről, reménykedhettünk bárkiben, erre Tunsil tolt egy kis anyagot Reese-nek, és behúzta Eli fekete tesóját, a nagy almába. Borzalom. Remélem lecsúszik Tunsil 2/9-re, bár ezek után az se lepne meg ha ott lenne, de mi inkább egy kick-ert húznánk....Azert Eli Apple sem egy vak lo de ez igy tenyleg kicsit sok jelenleg......kombinalva azzal, hogy vittuk volna Floydot 4-3-ba erosen WTF szagu a dolog.....
Awesome88
Erre most kell egy palesz....
több mint 9 éve
Mondjuk ismerve a vezetőség mentalitását elég nagy naivitás volt bárkinek is Tunsilt várnia. És hát igen, az NFL-ben potenciálisan több meccses eltiltás...
több mint 9 éve
itt már csak egy csere segítene
több mint 9 éve
Beszélhettünk mi itt bárkiről, reménykedhettünk bárkiben, erre Tunsil tolt egy kis anyagot Reese-nek, és behúzta Eli fekete tesóját, a nagy almába. Borzalom. Remélem lecsúszik Tunsil 2/9-re, bár ezek után az se lepne meg ha ott lenne, de mi inkább egy kick-ert húznánk....
több mint 9 éve
Tampa elvitte? Nekünk mi volt a bajunk vele?Nem volt rajta sapka.....
nagir
több mint 9 éve
VHIII-nál a mérettel lehetett bajunk. Tunsilnál egyértelműen a videója, Jacknél a térd. Ne temessük előre Apple-t, de elég sokkoló pick...
több mint 9 éve
Tampa elvitte? Nekünk mi volt a bajunk vele?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
hát nekem ez csalódás
több mint 9 éve
Szerintem Reese nem annyira akar már itt dolgozni jövőre, másra nem nagyon tudok gondolni
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
Ilyet?

több mint 9 éve
és mi lesz holnap
több mint 9 éve
Baszod....mi van??? Valaki majd ezt magyarázza már meg!
több mint 9 éve
Bent volt VHIII és Jack is....
több mint 9 éve
Azta.... Na erre nem számítottam
több mint 9 éve
Geci mi a fasz?
több mint 9 éve
Eli Apple?!?!
több mint 9 éve
köszi, szakik
több mint 9 éve
Na Floydot megúsztuk! 😀 És jöhet Hargreaves.....
több mint 9 éve
Tunsil és Hargraves is bent van! Bárki jön, mi csak jól jártunk, de szerintem nem fogunk kockáztatni és jöhet a CB. + jóság, hogy Floyd kiment, szerintem nálunk nem vált volna be.
több mint 9 éve
Hargreaves ???? 😁