New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Kellett is Eli, ha már Washington egy jo wr huzottNah jah! Treadwell még bent van!!!
GiantsMLBhunter

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
DRC - ELI - Collins - JJ secondary. Jobban mutatna Hargraves-el, de azért így sem tűnik rossznak. Ha pedig tényleg safety pótléknak gondolják, akkor jól is jönnek a + centik. Jelzem nem hiszem, hogy így van, de még ő is jobb safety lenne mint a jelenlegi állományunk Collins mögött.
több mint 9 éve
Kellett is Eli, ha már Washington egy jo wr huzott
több mint 9 éve
és T.C, vitte el a balhét a marha helyett...
több mint 9 éve
3. számú CB lesz eleinte, de szerintem gyakran pályán lesz. Lassan kezdem úgy érezni, hogy Lee v Raglandért akárt pici felcsere majd 😀
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Na akkor már van kezdő FS!Kicsoda?
nagir
több mint 9 éve
Na akkor már van kezdő FS!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Giants GM Jerry Reese said Apple “has all the tools” and was the highest player on the team’s draft board “without issues.” That appears to be a reference to UCLA linebacker Myles Jack, who has degenerative knee problems, and Ole Miss offensive tackle Laremy Tunsil"You get the whole package with this guy" - Carl Banks on Eli Apple
"We think he is a complete corner and play right away as 3rd corner and start right away" - Jerry Reese on Eli Apple
Szavak amelyek szemet szúrtak nekem 😊
több mint 9 éve
Jerry Reese & Marc Ross hinted that they may move up from 40th overall in their interviews discussing Eli Apple.
több mint 9 éve
Reese sírja ásódik, holnap lesz ami lesz...
több mint 9 éve
De nem értem miért jobb ő, mint Hargraves. A pozícióval nincs baj, és Apple sem rossz, szóval erősödtünk, de a körülmények, és a bent lévő kolléga teszi elég érthetetlenné a szitut.Nem vagy egyedul ezzel viszont erre aligha kapunk valaszt. Reese es a gang valamit megint latott, remeljuk, hogy bejon es a pass interference buntik helyett az interceptionoket kezdi el gyujteni. Bears-nek pacsi, hogy nem hagytak minket nagy baromsagot csinalni.
Awesome88
több mint 9 éve
Eli Apple a CB-k OBJ-je lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444!!!!
több mint 9 éve
1/19 re még jóhogy bevált mint guard 😀Azért az egy elég extrém class volt és a picknél a Seahawks sapka is előkerült...
GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Kérdezd a scoutokat miben jobb
több mint 9 éve
holnap hátha
több mint 9 éve
De nem értem miért jobb ő, mint Hargraves. A pozícióval nincs baj, és Apple sem rossz, szóval erősödtünk, de a körülmények, és a bent lévő kolléga teszi elég érthetetlenné a szitut.Nyilván meglepődtem, de csak arra próbáltam választ keresni miért Apple mellett döntöttünk. Még nagyobb ledöbbenés volt anno Pugh-nál és most az egyik legjobb falemberünk. Szóval nem kell rögtön leírni ezt a picket, lehetett volna rosszabb is ha nem viszik ki Floydot... Apple-nél megvan a lehetőség hogy jó legyen és a hosszú passzok ellen is jól védekezett. De tény, hogy VHIII lett volna az álompick.Hát nálad sem volt Apple sehol... Szóval ne add a mindent tudót, mert te is Hargraves-t húztad volna, és kiköpted a söröd, amikor Eli neve hangzott el. Én is...NFL-ben scoutoknál és GM-eknél igen. De majd rájöttök😊Mondjuk ismerve a vezetőség mentalitását elég nagy naivitás volt bárkinek is Tunsilt várnia. És hát igen, az NFL-ben potenciálisan több meccses eltiltás...Tunsilt szerintem nem is vártuk.
Asbee
Ink Jack, de őt se a térde miatt, szóval ink mi a különbség VHIII és Eli között, ami miatt őt húztuk?
Az a 7 cm és a 0,1 mp -vel gyorsabb 40 yardon?
GiantsMLBhunter
Asbee
Awesome88
Asbee
több mint 9 éve
1/19 re még jóhogy bevált mint guard 😀Nyilván meglepődtem, de csak arra próbáltam választ keresni miért Apple mellett döntöttünk. Még nagyobb ledöbbenés volt anno Pugh-nál és most az egyik legjobb falemberünk. Szóval nem kell rögtön leírni ezt a picket, lehetett volna rosszabb is ha nem viszik ki Floydot... Apple-nél megvan a lehetőség hogy jó legyen és a hosszú passzok ellen is jól védekezett. De tény, hogy VHIII lett volna az álompick.Hát nálad sem volt Apple sehol... Szóval ne add a mindent tudót, mert te is Hargraves-t húztad volna, és kiköpted a söröd, amikor Eli neve hangzott el. Én is...NFL-ben scoutoknál és GM-eknél igen. De majd rájöttök😊Mondjuk ismerve a vezetőség mentalitását elég nagy naivitás volt bárkinek is Tunsilt várnia. És hát igen, az NFL-ben potenciálisan több meccses eltiltás...Tunsilt szerintem nem is vártuk.
Asbee
Ink Jack, de őt se a térde miatt, szóval ink mi a különbség VHIII és Eli között, ami miatt őt húztuk?
GiantsMLBhunter
Asbee
Awesome88
Asbee
több mint 9 éve
Nyilván meglepődtem, de csak arra próbáltam választ keresni miért Apple mellett döntöttünk. Még nagyobb ledöbbenés volt anno Pugh-nál és most az egyik legjobb falemberünk. Szóval nem kell rögtön leírni ezt a picket, lehetett volna rosszabb is ha nem viszik ki Floydot... Apple-nél megvan a lehetőség hogy jó legyen és a hosszú passzok ellen is jól védekezett. De tény, hogy VHIII lett volna az álompick.Hát nálad sem volt Apple sehol... Szóval ne add a mindent tudót, mert te is Hargraves-t húztad volna, és kiköpted a söröd, amikor Eli neve hangzott el. Én is...NFL-ben scoutoknál és GM-eknél igen. De majd rájöttök😊Mondjuk ismerve a vezetőség mentalitását elég nagy naivitás volt bárkinek is Tunsilt várnia. És hát igen, az NFL-ben potenciálisan több meccses eltiltás...Tunsilt szerintem nem is vártuk.
Asbee
GiantsMLBhunter
Asbee
Awesome88
több mint 9 éve
Hát nálad sem volt Apple sehol... Szóval ne add a mindent tudót, mert te is Hargraves-t húztad volna, és kiköpted a söröd, amikor Eli neve hangzott el. Én is...NFL-ben scoutoknál és GM-eknél igen. De majd rájöttök😊Mondjuk ismerve a vezetőség mentalitását elég nagy naivitás volt bárkinek is Tunsilt várnia. És hát igen, az NFL-ben potenciálisan több meccses eltiltás...Tunsilt szerintem nem is vártuk.
Asbee
GiantsMLBhunter
Asbee
több mint 9 éve
Na ez nagy igazság! HIII és Apple között is...Majd az évek eldöntik😊Szerintem a kettő nem ua...Tunsil azért sem jön mert soha nem húztunk hülyegyereket!JPP
nagir
Asbee
nagir
Asbee

több mint 9 éve
Majd az évek eldöntik😊Szerintem a kettő nem ua...Tunsil azért sem jön mert soha nem húztunk hülyegyereket!JPP
nagir
Asbee
nagir
több mint 9 éve
Szerintem a kettő nem ua...Tunsil azért sem jön mert soha nem húztunk hülyegyereket!JPP
nagir
Asbee

több mint 9 éve
nehéz ezt megmagyarázni, de...