New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Ragland nekem annyira nem kellene, vszínűleg 2 down LB lesz. Linebacker sorba egy game changerre lenne szükség, rakkolós játékosaink vannak. Sok posztra jöhet játékos, potenciális jelölt is van szép számmal, majd aki marad azt húzzuk😊
több mint 9 éve
Elképzelem ahogy az ellen hülyére izgulja magát, hogy a jó mentalitású Flowers a LT...
több mint 9 éve
Okés első nap letudva. Apple elfogadva, megnéztem Asbee írását a blogon. Nem véletlen, hogy őt választottuk, nem messze nőtt fel és egy igazi jó gyerek, remek méretekkel és kező szinten van. Erről ennyit, az idő meg úgy is eldönti...A mai napra én már nem jósolok, tippelek vagy reménykedek, utólag okoskodok inkább! Van még need rendesen és tehetségekből sincs hiány. Trade az nem lesz, mert nem és kész, az nem Reese lenne.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Kívánság listám és helyzet elemzés a második körre.Ragland szerintem nem lenne akkora erősítés, és a szív bajai miatt szerintem nem is vállalnánk be. Akkor már inkább Jack, ő nagyobban robbanhat, bár nála nagyobb a kockázat. Én behúznám legkésőbb a 3. körben. Összességében más az LB sorba nem kellene, max a 3. napon. Nem azért mert nem szorulnánk rá, csak akkor már lenne más hiányposzt is jobb értéken.
Védelembe:
Reggie Ragland - erősítsük tovább védelmet - legyen aki szétfejeli Elliott-ot. Stabil játékos a védelem közepére. Legyen trend, hogy első körös tehetségű Alabamai védő játékosért tradelünk fel pár picket, mint Collinsért.
Vonn Bell - Ohio State Buckeyes szerelem. Többen jósoltak olyat, hogy első két körben dupla Ohio húzást hajtunk végre ( bár ők Zeke - Bell v más kombóban képzelték el ) Első körben kiment 4 cb + 3 saftey folytatjuk a trendet, hogy fontos a secondary. Az LB sor amúgy se fontos, a lényeg a jó DLine + secondary kombó.
Az idei class nagyon mély védőfal oldalon, ki is ment már 7 védőfal játékos és még így is nagy tehetségek vannak bent. Talán nem legnagyobb need lenne, de lehet BPA alapon lesz olyan, akit muszáj lesz berántani. Sokan azért írják, mert JPP csak egy éves szerződés és keze és kérdőjel. Én 98%-ban biztos vagyok, hogy félelmetes lesz JPP és nálunk marad még, de attól nem árt növelni mélység, meg egy jó védőfal mindig kell, plusz ügye a rotáció!
Noah Spence vagy Kevin Dodd ha a pass rush-t erősítenénk tovább. Esetleg Emmanuel Ogbah.
Andrew Billings vagy A'Shawn Robinson pedig ha a védőfal közepét tovább erősíteni. Ha mondjuk DT, akkor lehet ink 3. körben kée.
Extra név: Myles Jack 10. helyen hatalmas rizikó, ha bent van 40. helyen akkor megéri-e a rizikót? Azt mondják, képes játszani, de lehet csak 3 évig. Hát lehet élhet a #yolo és húzunk a védelembe egy nagy tehetséget, Manning-nek még van mondjuk 3 jó éve, addig hátha beválik és bitang lesz a Defense.
Támadó oldalra:
Cody Whitehair vagy Jason Spriggs mindkettejük jó érték lehet a 40. helyen a fal jobb oldalán azonnali erősítést jelenthetnének. Én bízok Cruz+ Dwayne Harrisben, hogy megoldják 2. 3. számú elkapó kérdést, plusz Jennings + Vereen is megoldja a futóposztot, így erősítés a támadófalba.
Talán magyarázható, de én nem örülnék nekik. Nem need és nem is látom a legjobb értéket mögöttük, ám így is megvalósulhat a dupla Buckeyes húzás. Michael Thomas vagy Tyler Boyd. De nekem ez nem jönne be. Ha WR-t akarnak, akkor inkább legyen 3. körben.
A végére pedig 2 db extra név ( A két db Henry 😀 ), akik meglepnének és nem is látok rájuk esélyt, illetve nem is érzem szükségesnek a megszerzésüket. Hunter Henry mondják, hogy kell még célpont OBJ-n kívül, hát akkor érkezik TE poszton. A másik név pedig: Derrick Henry hát #swag #yolo Heisman győztes. Brandon Jacobs szelleme kicsit felidéződik.
GiantsMLBhunter
A secondary-be szerintem Apple behúzásával már nem jön senki, szintén max csere CB valamelyik szombati körben. JJ, DRC és Collins mellett szerintem kezdő lesz Eli, ezzel is levéve a nyomást a fiatalokról, akik közül remélhetőleg minimum 1 beválik majd.
A D-line-ba bőven van merítési lehetőség, ahogy szerintem a WR sem akkora gond, ha Cruz tényleg egészséges. Ezt Reese-ék jól tudják, így ha jön ma WR akkor van azért baj, ha nem, akkor tényleg jól van Cruz.
A két Henry közül egyik sem kell. Futónk van bőven, csak Elliot lett volna szerintem kihagyhatatlan húzás ide, még TE poszton nem állunk rosszul és az amúgy sem egy annyira fontos poszt, mint a több bajos csapatrészünk.
Összességében én OT húznék, és Spriggs-t. Whitehair szerintem inkább gurad lesz, nekünk pedig tackle kell. Spriggs szerintem jó érték lenne a 2 körben, remélem bent lesz és ki is visszük. A 3. körben pedig a fentebb említettek közül bárki jöhet, ha bent lenne Jack, akkor őt húznám,ha nem akkor BPA védőfalember, v. elkapó jöhetne, persze utóbbi Cruz-tól is függ.
(hozzáteszem ha végül mégis LB jön ma valamikor azt is megértem, de azért nem mind1 ki és mikor)
több mint 9 éve
Latom, Raglandert sokan rajonganak. Eleg oldschool LB-rol beszelunk, sokkal inkabb futas ellen tunik hasznosnak. Szal ha ot hozzuk, megint nem lesz megoldva a TE-k levedekezese (persze mondhatjuk, h az alt inkabb az olb-k dolga, de nem latom h o annyit dobna a csapaton - pedig en aztan szoktam sirni a normal LB-k hianya miatt). Mar csak azert sem biztos h kene eroltetni, mert szivproblemat szelloztettek meg vele kapcsolatban.
több mint 9 éve
Kívánság listám és helyzet elemzés a második körre. Védelembe:
Reggie Ragland - erősítsük tovább védelmet - legyen aki szétfejeli Elliott-ot. Stabil játékos a védelem közepére. Legyen trend, hogy első körös tehetségű Alabamai védő játékosért tradelünk fel pár picket, mint Collinsért.
Vonn Bell - Ohio State Buckeyes szerelem. Többen jósoltak olyat, hogy első két körben dupla Ohio húzást hajtunk végre ( bár ők Zeke - Bell v más kombóban képzelték el ) Első körben kiment 4 cb + 3 saftey folytatjuk a trendet, hogy fontos a secondary. Az LB sor amúgy se fontos, a lényeg a jó DLine + secondary kombó.
Az idei class nagyon mély védőfal oldalon, ki is ment már 7 védőfal játékos és még így is nagy tehetségek vannak bent. Talán nem legnagyobb need lenne, de lehet BPA alapon lesz olyan, akit muszáj lesz berántani. Sokan azért írják, mert JPP csak egy éves szerződés és keze és kérdőjel. Én 98%-ban biztos vagyok, hogy félelmetes lesz JPP és nálunk marad még, de attól nem árt növelni mélység, meg egy jó védőfal mindig kell, plusz ügye a rotáció!
Noah Spence vagy Kevin Dodd ha a pass rush-t erősítenénk tovább. Esetleg Emmanuel Ogbah.
Andrew Billings vagy A'Shawn Robinson pedig ha a védőfal közepét tovább erősíteni. Ha mondjuk DT, akkor lehet ink 3. körben kée.
Extra név: Myles Jack 10. helyen hatalmas rizikó, ha bent van 40. helyen akkor megéri-e a rizikót? Azt mondják, képes játszani, de lehet csak 3 évig. Hát lehet élhet a #yolo és húzunk a védelembe egy nagy tehetséget, Manning-nek még van mondjuk 3 jó éve, addig hátha beválik és bitang lesz a Defense.
Támadó oldalra:
Cody Whitehair vagy Jason Spriggs mindkettejük jó érték lehet a 40. helyen a fal jobb oldalán azonnali erősítést jelenthetnének. Én bízok Cruz+ Dwayne Harrisben, hogy megoldják 2. 3. számú elkapó kérdést, plusz Jennings + Vereen is megoldja a futóposztot, így erősítés a támadófalba.
Talán magyarázható, de én nem örülnék nekik. Nem need és nem is látom a legjobb értéket mögöttük, ám így is megvalósulhat a dupla Buckeyes húzás. Michael Thomas vagy Tyler Boyd. De nekem ez nem jönne be. Ha WR-t akarnak, akkor inkább legyen 3. körben.
A végére pedig 2 db extra név ( A két db Henry 😀 ), akik meglepnének és nem is látok rájuk esélyt, illetve nem is érzem szükségesnek a megszerzésüket. Hunter Henry mondják, hogy kell még célpont OBJ-n kívül, hát akkor érkezik TE poszton. A másik név pedig: Derrick Henry hát #swag #yolo Heisman győztes. Brandon Jacobs szelleme kicsit felidéződik.
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Érdekes húzás. Én örömtáncot jártam, amikor a chicago tradet kiírták, biztosa voltam benne, hogy Floydot viszik előlünk ki. Hatalmas köszönet érte! 😀 Második meggondolásra annyira nem döbbenetes az Apple pick. Jack térdében nem bízunk, Tunsil is dobott egy nagy red flaget, el tudom fogadni, hogy nem vállaltuk be ezek után, nyomozás nélkül.Ha Hargreaves lett volna a pick, mindenki ujjongana, de Reesék úgy ítélték meg, hogy Apple azonos poszton jobb játékos, mint VHIII. Végsős soron szerintem egyikünknek sincs joga és képesítése, hogy 10 hónapnyi kutatómunka eredméynére azt modnjuk, hogy tévedtek.
Szóval meglepő, mert a legtöbb szakinál VH volt a jobb, de szerintünk Apple, így végülis jelenleg nem lehet rosszat mondani (esetleg Tunsil miatt), esetleg majd 3 év múlva, amikor látszik, kiből mi lett.
több mint 9 éve
Szóval beszarni tényleg nem kell + már most előre elküldeni Reese-t sem. DRC és Jenkins a két épkézláb cornerbackünk. Várható volt hogy komoly segítség kell ide is. Ráadásul előbbi benne van már a korban, kitudja mikor indul el a lejtőn. A letrade pedig nem úgy megy, hogy na én most le akarok trade-elni. Ahhoz kell valaki partner is. Amíg nem csörren meg a telefon addig szinte lehetetlen. És az előttünk lévő két picknél csere volt, szóval elég extrém lett volna az 1/10-nél is egy trade. Nem a legszexibb húzás, de jól jöhetünk ki ebből is.
több mint 9 éve
Ezen azért felesleges pörögni, mert többször volt már ilyen, hogy:jaja, plusz pl JPP sem volt éppen az a papírforma választás
ad1) nem az előzetesen a poszt legjobbjának vélt játékost húztuk (Watkins/OBJ, jójó, értem én, hogy Watkins bent sem volt már de a lényeget értitek)
ad2) reach szaga volt (Pugh)
Mindkettő játékosból a posztján top 10-nem számító játékosok lettek, utólag simán mindkettő 'steal'.
Én amondó vagyok, hogy nem az első körös pickekkel van a baj, inkább az, hogy nem nagyon találunk a hátsóbb körökben csiszolatlan gyémántokat. Igazán érdekes, és érdemi talán ma estétől lesz a dolog.
szviko
több mint 9 éve
Ezen azért felesleges pörögni, mert többször volt már ilyen, hogy:ad1) nem az előzetesen a poszt legjobbjának vélt játékost húztuk (Watkins/OBJ, jójó, értem én, hogy Watkins bent sem volt már de a lényeget értitek)
ad2) reach szaga volt (Pugh)
Mindkettő játékosból a posztján top 10-nem számító játékosok lettek, utólag simán mindkettő 'steal'.
Én amondó vagyok, hogy nem az első körös pickekkel van a baj, inkább az, hogy nem nagyon találunk a hátsóbb körökben csiszolatlan gyémántokat. Igazán érdekes, és érdemi talán ma estétől lesz a dolog.
több mint 9 éve
Kíváncsi leszek mára. Kicsit félve, de pár név a kívánságlistámról: OT Jason Spriggs, WR Tyler Boyd, WR Michael Thomas, LB Deion Jones, S Vonn Bell, meg van benn elég sok jó DL is még.A második körben azért már jöhetne Jack is 😊 + bármelyik top DL Robinson, Dodd, Reed vagy akár Ragland. De nekem a kedvencem Derrick Henry.. bár persze luxus lenne kicsit
Szsziszka
több mint 9 éve
egyébként még soha nem trade-elt lefelé 😊LETRADE. a szó amit Jerry nem ismer. lecserélek 15. hely környékére és elviszem Taylor Deckert. plusz begyűjtök még egy 2. napos picket is.a pillanat, amikor örülsz, mert a csapatodban csupán a nickel pozíció a lyuk, és ezért odadraftol a GM-d első körben. oooo wait.Hát azért a CB poszt nem volt megoldott finoman szólva sem, kellett oda az ember, nincs ezzel gond, főleg hogy második körben oda már nem nagyon lehetett volna igazán jót húzni, míg a többi komoly hiányposztra igen. nekem csak Tunsilért fáj a szívem nagyon, az évtized stealje lett volna.
csebi
Szesze
csebi
most olvasom, h a Tunsil videó ráadásul már 2 évvel ezelőtti volt.. simán be kellett volna húzni, baszki.
több mint 9 éve
LETRADE. a szó amit Jerry nem ismer. lecserélek 15. hely környékére és elviszem Taylor Deckert. plusz begyűjtök még egy 2. napos picket is.a pillanat, amikor örülsz, mert a csapatodban csupán a nickel pozíció a lyuk, és ezért odadraftol a GM-d első körben. oooo wait.Hát azért a CB poszt nem volt megoldott finoman szólva sem, kellett oda az ember, nincs ezzel gond, főleg hogy második körben oda már nem nagyon lehetett volna igazán jót húzni, míg a többi komoly hiányposztra igen. nekem csak Tunsilért fáj a szívem nagyon, az évtized stealje lett volna.
csebi
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Kíváncsi leszek mára. Kicsit félve, de pár név a kívánságlistámról: OT Jason Spriggs, WR Tyler Boyd, WR Michael Thomas, LB Deion Jones, S Vonn Bell, meg van benn elég sok jó DL is még.
több mint 9 éve
Atya ég!! Hát én ezt megint addig nem tudom megemészteni, amíg pro bowler szinten nem játszik a gyerek. Nekem nagy csalódás h bent hagytuk VHIII-t. A poszttal nincs gond, de akkor már előbb húztam volna William Jacksont is Apple-nél. Reese tényleg nagyon igyekszik kirúgatni magát.Az biztos, h ezzel kurva nagy kockázatot vállalt egy olyan helyzetben amikor amúgy is inog alatta a szék.. Ott volt a biztonsági pick (Hargraeves) és a potenciális giga-steal (Tunsil), akármelyiket húzza a közvélemény nagy része elégedett lenne most, így pedig kapja a fikát szépen mindenkitől. Remélem bejön neki.
Szsziszka
több mint 9 éve
Atya ég!! Hát én ezt megint addig nem tudom megemészteni, amíg pro bowler szinten nem játszik a gyerek. Nekem nagy csalódás h bent hagytuk VHIII-t. A poszttal nincs gond, de akkor már előbb húztam volna William Jacksont is Apple-nél. Reese tényleg nagyon igyekszik kirúgatni magát.
több mint 9 éve
a pillanat, amikor örülsz, mert a csapatodban csupán a nickel pozíció a lyuk, és ezért odadraftol a GM-d első körben. oooo wait.Hát azért a CB poszt nem volt megoldott finoman szólva sem, kellett oda az ember, nincs ezzel gond, főleg hogy második körben oda már nem nagyon lehetett volna igazán jót húzni, míg a többi komoly hiányposztra igen. nekem csak Tunsilért fáj a szívem nagyon, az évtized stealje lett volna.
csebi
több mint 9 éve
a pillanat, amikor örülsz, mert a csapatodban csupán a nickel pozíció a lyuk, és ezért odadraftol a GM-d első körben. oooo wait.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Én simán meg tudok barátkozni ezzel a pickkel, mivel nem voltam belehabarodva Hargreaves-be, csak amiatt szerettem volna őt, mert őt tartották a szakértők a második legjobbnak. Ezek szerint mi nem így voltunk vele, nyilván megvan az oka. De Apple-t is jónak tartja/tartotta mindenki (nem sokkal követte Hargraeves-t a legtöbb board-on), szóval nincs ezzel a választással semmi gond. Én inkább azt sajnáltam, h bent hagytuk Tunsilt.. persze nem a mi stílusunk lett volna, ha őt hozzuk, ezt is megértem, de ez akkor is nagyon csábító volt.
több mint 9 éve
béke szállhatott volna a topicra a Hargreaves pickkel, de Reesek kib@sztak velünk,
szidjük innentől őket közösen! 😊
pedig a Bears előtt le a kalappal !
jobban belegondolva szinte biztos hogy a karaktere volt az ami miatt őt húztuk tényleg!
amellett persze hogy jó játékos ő is!
érdekes volt a kiválasztásnál hogy Apple hogy reagált (visszafogott,nyugodt) míg VHIII előbb még lőtt magáról 4 szelfit aztán indult el....de ez már lehet csak belemagyarázás 😊
amúgy mintha Mayock boardján (amit néha kitettek) őt láttam volna Hargreaves mögött 2-3-mal a bent maradtak között a pickünk előtt, tehát szoros volt nála is...
a többiek azért szépen betáraztak O fegyverekkel....
meglátjuk , nincs mit tenni !mindenesetre a sárga színnel mindenki barátkozzon a szezonig! 😊
yooker
több mint 9 éve
béke szállhatott volna a topicra a Hargreaves pickkel, de Reesek kib@sztak velünk,szidjük innentől őket közösen! 😊
pedig a Bears előtt le a kalappal !
jobban belegondolva szinte biztos hogy a karaktere volt az ami miatt őt húztuk tényleg!
amellett persze hogy jó játékos ő is!
érdekes volt a kiválasztásnál hogy Apple hogy reagált (visszafogott,nyugodt) míg VHIII előbb még lőtt magáról 4 szelfit aztán indult el....de ez már lehet csak belemagyarázás 😊
amúgy mintha Mayock boardján (amit néha kitettek) őt láttam volna Hargreaves mögött 2-3-mal a bent maradtak között a pickünk előtt, tehát szoros volt nála is...
meglátjuk , nincs mit tenni !mindenesetre a sárga színnel mindenki barátkozzon a szezonig! 😊
több mint 9 éve
Ami nekem feltűnt Apple-vel kapcsolatban, hogy nyilatkozat alapján iszonyat szimpatikus játékosnak tűnik. Valószínűleg a combine-os interjú nyomhatta fel az értékét. Szvsz egy profi mentalitású CB-t sikerült szereznünk, akiben megvan a szándék, hogy jobb akar lenni és ezért mindent meg is tesz. Hogy ez mire lesz elég majd kiderül, kicsit Flowers szaga van ennek a választásnak.
több mint 9 éve
LátomMár nincs!Kellett is Eli, ha már Washington egy jo wr huzottNah jah! Treadwell még bent van!!!
GiantsMLBhunter
nagir
Awesome88

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Már nincs!Kellett is Eli, ha már Washington egy jo wr huzottNah jah! Treadwell még bent van!!!
GiantsMLBhunter
nagir