New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
 cdn1.vox-cdn.com/thumbor/6eXcTMQeobuqfGfR1JCvWSRfalg=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6418945/depth1.0.JPG

cdn1.vox-cdn.com/thumbor/zfzVr203Jqq4PxxpQcbZ08I7FHw=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6418947/depth2.0.JPG

Kékkel akiknek a kezdő pozíciója megkérdőjelezhetetlen.
Zöld, aki biztos kerettag és rendszerint játszani fog
Sárga aki játékidőért fog küzdeni
Narancs, aki a rosteren maradásért

Pofásabbak vagyunk mint tavaly 😊

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Úgy látszik idén nem akarjuk akkora szarban hagyni a secondaryt, mint tavaly:
Veteran CB Leon Hall is visiting the Giants today. GM Jerry Reese talked about the need for depth there even after drafting Eli Apple.

Slausonnak én is örülnék, mert nem hogy depth sincs normális, de én a kezdővel sem vagyok kibékülve.
több mint 10 éve
Leigazoljuk Rolle-t akit ma vágott ki a Bears | De csak 1 napra hogy innen menjen nyugdíjba ha nem lesz kérője 😊 |
ozibozi
Slausont is kivágtuk, csak baromira nem értem miért... Őt id leigazolnám a helyetekben, csak őt komolyan 😊
Tomcsik
Na ot en is elneznem a kezdoben.Nem is ertem h miert vagtak ki.Eleg jo jatekos sztem.
Gerixx
azért az idő megszépíti a dolgokat, benne van a korban és sérült is volt, bár mentorként tudna új FS eknek mutatni valamit
GiantsMLBhunter
Még csak 30, az falembernél nem vészes. Tavaly minden meccsen játszott...2014-ben volt hosszabb ideig sérült... Jó személyiség, sokoldalú... Pl 4 meccsen center volt mert Montgomery és Grassu is sérült volt...Nem egy all pro, de konzisztens és egy átlagos/jó teljesítményt lehoz... Az öltözőben is szerették, igazi leader volt... Nem értem miért tettük ki... Lehet van valami a háttérben amiről nem tudunk még, vagy Pace mesterkedik valamiben...
Tomcsik
Ja félre olvastam és Rolle-ra gondoltam. Hát lehet elférne nálunk, bár a fal belső része oké, de nem árt a mélység is
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
Leigazoljuk Rolle-t akit ma vágott ki a Bears | De csak 1 napra hogy innen menjen nyugdíjba ha nem lesz kérője 😊 |
ozibozi
Slausont is kivágtuk, csak baromira nem értem miért... Őt id leigazolnám a helyetekben, csak őt komolyan 😊
Tomcsik
Na ot en is elneznem a kezdoben.Nem is ertem h miert vagtak ki.Eleg jo jatekos sztem.
Gerixx
azért az idő megszépíti a dolgokat, benne van a korban és sérült is volt, bár mentorként tudna új FS eknek mutatni valamit
GiantsMLBhunter
Még csak 30, az falembernél nem vészes. Tavaly minden meccsen játszott...2014-ben volt hosszabb ideig sérült... Jó személyiség, sokoldalú... Pl 4 meccsen center volt mert Montgomery és Grassu is sérült volt...Nem egy all pro, de konzisztens és egy átlagos/jó teljesítményt lehoz... Az öltözőben is szerették, igazi leader volt... Nem értem miért tettük ki... Lehet van valami a háttérben amiről nem tudunk még, vagy Pace mesterkedik valamiben...

több mint 10 éve
ozibozi
Tomcsik
Gerixx
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
ozibozi
Tomcsik
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 470
Paul Schwartz ‎@NYPost_Schwartz
Jerry Reese on Antrel Rolle as a free agent: "We'll definitely investigate that and see where he fits in.''
több mint 10 éve
Slauson leigazolása sokat dobna a draftunkon 😊
több mint 10 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Mondjuk lehetett volna rosszabb ha tényleg benn marad Floyd
Asbee
Akkor lesz ciki a Giants draft, ha az előttünk behúzott Floyd egy vadállat lesz NFL szinten 😀 meg az általunk bent hagyott VHIII is shutdown CB lesz 😀 Apple meg egy átlag.
GiantsMLBhunter
ámen 😀
több mint 10 éve
Asbee
Akkor lesz ciki a Giants draft, ha az előttünk behúzott Floyd egy vadállat lesz NFL szinten 😀 meg az általunk bent hagyott VHIII is shutdown CB lesz 😀 Apple meg egy átlag.
több mint 10 éve
szerintem is jobb ez így, ráadásul az sem szentírás amit kint szagértenek' 😊(legalább is többször kiderült már)
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
A legtöbb helyen C-B+ között értékelték a draftunkat... Az első körös Apple srácot emésztik nehezen a szakik (is) Ami meglepett, hogy állítólag Leonard Floyd-ot (oLB) vittük volna, de a Bears bekavart...
ozibozi
C én nem olvastam csak 1 helyen. Ellenben volt ahol A v. A- volt az eredményünk.
Apple-t tényleg nehezen emésztik, de csak mert volt jobb választás. Azt nem veszik figyelembe, hogy lehet tudja a vezetőség, hogy mit csinál. Más lett volna a helyzet, ha kényszer pick, de így...
több mint 10 éve
A legtöbb helyen C-B+ között értékelték a draftunkat... Az első körös Apple srácot emésztik nehezen a szakik (is) Ami meglepett, hogy állítólag Leonard Floyd-ot (oLB) vittük volna, de a Bears bekavart...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 356 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az egyik UDFA igazolásotok a remek RB Marshaun Coprich az Illinois Stateről. Igaz volt pályán kívüli ügye(füvet akart eladni egy civilnek álcázott rendőrnek), de ezt leszámítva az FCS egyik legjobb játékosa volt az elmúlt pár évben. 2274 yardot futott 2014-ben, mikor a Redbirds FCS döntőt játszott, nagyban neki köszönhető volt(és majdnem megverték a Carson Wentz vettette North Dakota Statet a döntőben) és tavaly is 1967 yarddal és 23 TDvel zárt. Ha nem kerül bajba, nagyon jó kis rotációs RB lesz itt. Majd Rashad a szárnyai alá veszi.
iktriad
Az FCS-es futók úgyis beváltak az elmúlt években
Asbee
Kb olyan kaliberű futó, mint David Johnson, aki azért tavaly eléggé bevált a Cardinalsban és mindketten ugyanabban a divízióban (Missouri Valley Conference - jelenleg ez a legerősebb az FCSben, itt játszik a North Dakota State is) játszottak. De ha csak Terrance West újoncidényét hozná itt - már ha bekerül az 53-ba -,azzal is sokat segítene.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 983 — Giants fan
Az egyik UDFA igazolásotok a remek RB Marshaun Coprich az Illinois Stateről. Igaz volt pályán kívüli ügye(füvet akart eladni egy civilnek álcázott rendőrnek), de ezt leszámítva az FCS egyik legjobb játékosa volt az elmúlt pár évben. 2274 yardot futott 2014-ben, mikor a Redbirds FCS döntőt játszott, nagyban neki köszönhető volt(és majdnem megverték a Carson Wentz vettette North Dakota Statet a döntőben) és tavaly is 1967 yarddal és 23 TDvel zárt. Ha nem kerül bajba, nagyon jó kis rotációs RB lesz itt. Majd Rashad a szárnyai alá veszi.
iktriad
meglepő lenne, ha képes lenne rostert fogni, tele vagyunk RB poszton így is + drafton is érkezett ember, de persze sose lehet tudni
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
iktriad
Az FCS-es futók úgyis beváltak az elmúlt években

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 279
ozibozi

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 356 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
nemcsak nálunk volt ez téma

For first time in franchise history, Giants draft no offensive or defensive linemen

profootballtalk.nbcsports.com/2016/05/01/giants-draft-no-linemen-on-either-side-of-the-ball/
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Kicsit bennem is ullepedett a draft, de nalam tovabbra sem akkora a hurra hangulat.
1. kor: poszt rendben, en meg mindig sajnalom, h nem huztuk be VHIII-t.
2. kor: poszt rendben, jatekos rendben
3. kor: poszt rendben, de a jobb S-ket kivittek mar eddigre - csak remelem h megtanul rendesen tackle-t csinalni Thompson.
4. kor: itt mar folos volt LB-t hozni, nem volt olyan csuszo, akit be kell huzni.
5. kor: ol depth sztem elobbre valo lett volna (akar korabban is), Perkins viszont kifejezetten igeretes 5. korben.
6. kor: csodat itt mar nem kell varni, belefer a TE huzas, bar en szinte mindig tudnek ennel fontosabb posztra huzni. Adams is igeretes jatekos ilyen keson.

FS posztert szep harc lesz, kicsit komolyabb erosites elfert volna, de legalabb vmi jott.
OL depth-unk nulla. A kezdo jobb oldal sem tunik acelosnak, de talan elkaristolnak. Azt viszont ne adja Isten h akar 1 serultunk legyen, mert semmi minosegi cserenk nincs - talan Hart/Jerry.
LB sor szememben nem igazan javult tavalyhoz kepest. En siman elneznem Brinkley-t is kozepen, sztem nem vele volt baj tavaly. A gond az h tovabbra sem latom h melyik LB-nk lenne kepes egy TE-t levedekezni -es tavaly halalra szopattak minket ezzel. Robinsonban remenykedhetunk talan.
több mint 10 éve
Na jött is egy rakat UDFA hozzánk, pár érdekesebb:
Donte Deayon CB - Thomson csapattársa volt, ballhawk-nak írják őt is
Roger Lewis WR - nagyon jó WRnek tűnik, 1544 yardja és 15 TDje volt tavaly, de nagyon problémás csóka, a red flagjei miatt csúszott ki, ha sikerül megnevelni akkor még rostert is foghat
Romeo Okwara DE - A Notre Dame legjobb pass rushere volt az elmúlt két évben, szintén esélyes lehet rosterre kerülni
Andrew Adams FS - Tacklegép és csapatkapitány volt
Greg Milhouse DT - 5-6. körösnek jósolták előzetesen, jó pass-rusher skillje van ami nekünk eléggé hiányzik DT poszton

de rajtuk kívül is van még bőven ígéretes játékos
Szesze
Lewis-hoz itt egy kis videó, azért elég steal szagú a srác. Tele a vidi hatalmas játékokkal, ezt v. nem nézték az ellenfelek (amit nem hiszek) v. elég nehéz levédekezni a gyereket. Jó mélységi célpont lehet, kíváncsi vagyok megéri e a keretszűkítést.

www.youtube.com/watch?v=RpPqP9vFqWA

Szerkesztette: Awesome88
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 671 — Giants fan
Megnéztem a tavalyi Oline statokat, negyedikek voltak sackben, és 4,0 átlaggal 19-ek futásban. Eleve nem rossz az alap, ide kellett talán a legkevesebbet invesztálni a többi egységhez képest. Talán még lesz lehetőség szerezni vkit. Vagy bíznak bennük, vagy van még terv változtatni. A LB sor hanyagolását már megszoktam, nem volt meglepő. A többi helyre jutott erősítés, én elégedett vagyok a FO offseason melójával eddig.
Az Apple pickhez annyit, hogy valamiért jobbnak tartották, mint VHIII-t. Talán a magasság, mert ha DRC megy akkor hosszú távon két 5'10 körüli corner maradt volna, de lehet, hogy nem így van. Hogy Apple után választottak közül ki lett volna az, aki biztosan jobb választás, nem tudom, így hogy Tunsil-t szerintem Jack-hez hasonlóan kihúzták a boardról, onnan reach mindenki, letrade meg nem jött össze.
Jó ez így, papíron persze, aztán szeptemberben meglátjuk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
2016 Draft szerintem:

Szvsz ez a darft jobban sikerült az általam vártnál. Persze voltak meglepetések, csalódások, de összességében sokkal bizakodóbb vagyok, mint a tavalyi után, amikor baromi jól kezdtünk, de a végét kissé elengedtük.

Eli Apple
Fontosnak tartottam, hogy megerősítsük a tavalyi év legnagyobb gyenge pontját, a légvédelmet. Apple pedig ehhez sokat segíthet majd, ráadásul kellett is CB, mert nem volt túl minőségi a deph. Eli instant erősítés, ráadásul nem is volt akkora reach mint amilyennek elsőre tűnt, mert a Miami vitte volna 13.-on. Ahogy előttem le is írták, azzal meg tudok barátkozni, hogy nem Hargraves mellett döntöttünk. Apple nem sokkal rosszabb játékos nála, viszont jóval fizikálisabb, és ha nekünk ez kell, akkor erre nem lehet panaszunk. (a Tampa is bement mögénk, pedig nagyon akarták VHIII, tehát ők is sejtették, hogy nem ő kell nekünk)
Az egyedüli dolog, ami lehúzza ezt a pick-et, az Tunsil bent hagyása. Ezt én is sajnálom, de kár ezen rágódni, pláne ha figyelembe vesszük, hogy akkora CB rush volt az első körben, hogy később nem is találtunk volna igazi erősítést ide hátra a ténylegesen leggyengébb csapatrészünkbe.

Sterling Shepard
Nagyon jó választás, ahol csak olvastam, mindenütt csak jót mondtak erről a húzásról. Írtam előzőleg, hogy Reese-ék tudják, hogy mi van Cruz-al pontosan, így ők döntik el mennyire is need a WR poszt. Ettől még persze nem kell rögtön temetni Cruz-t, viszont így már nem is kell őt annyira erőltetni. Shepard nagyon illik hozzánk, jó keze van, és nagyon jól futja a rout-okat. OBJ mellett komoly erősítés lehet majd, nehéz lesz együtt levédekezni őket, Manning pedig képes is lesz odadobálni neki a lasztit. Sokat várok tőle.

Darian Thompson
Elég jóra értékelték, azt hittem látva a nagy DB húzásokat, hogy nem lesz bent már a második kör végén sem, de végül el tudtuk hozni a 3.-ban. Bőven van benne potenciál, az, hogy szerelésekben nincs annyira otthon probléma is lehet, de ha előbb leveri a labdát akkor ez sem lesz akkora gond 😊 Nem mondanám azonnali kezdőnek, bár látva a jelenlegi felhozatalt szerintem simán odaérhet az előszezon alatt a deph tetejére Collins mögé. FS tehát abszolút need, érthető húzás, nincs is ezzel semmi gond. Ezzel a két érkezővel, és J.Jankins-el komoly erősítést kapott a secondary, ráadásul Amu távozásával talán a sérülések is elkerülik majd ezt a részleget. Ha a fal hozza az előre elvártakat, akkor szerintem nem lehet baj a hátsó emberekkel, elvégre Spag irányítása alatt, még az LB sor is blitz-re jár majd, így a nem Brady szintű irányítóknak lesz baja az INT-ekkel. DRC sok INT-et szed, JJ play maker, ahogy Apple is az lehet. Thompson-al együtt folytathatják a tavalyi labdagyűjtést, mert ebben a védelem 2015-ben is ott volt, idén ez csak jobb lehet.

B.J. Goodson
Classic LB igazolás. Őt annyira nem ismerem, de lehet fricskának jött a "Jófiú" Tunsil kihagyása okán 😊 Rendre befürdött eddig a csapat ezekkel az LB választásokkal, de előbb utóbb 1 embernek ki fog jönni a lépés, és beválik. Robinson érkezésével már erősödött ez a sor, így ez is csak jobb lehet mint tavaly, azt szem előtt tartva, hogy sohasem az LB sor nyerte nálunk a meccseket. Ide iparosok kellenek, akik a falnak és a sec-nek besegítenek, arra bőven jó lehet ez a csapatrés. Amúgy is van most vagy 10 játékos erre a 3 posztra, én amúgy sem tartottam akkora need-nek ezt a sort.

Paul Perkins
Reményteljes futó, aki szerintem már most a legjobb a deph chart-on. Persze ez erős, de Jennings-ék nem tetté magasra a lécet. Perkins a semmiből is képes nagy játékokat kihozni, így szerintem a passzsegítő kolega és Vereen mellett jó rotációs ember lesz. Sokoldalú, mert elkapni is tud, nagyon hasznos ember lesz, várom, hogy ténylegesen hogyan fog teljesíteni, mert így első ránézésre tényleg nagyot durranthat, persze Giants futó mércével mérve.

Jerell Adams
Neki nagyon örültem. Nyilván jó lett volna a falakba erősíteni, és az O-line miatt aggódom is egy kicsit, de még messze az idény kezdet. Draftolatlanok között is bőven lehet jó cseréket találni a védőfalba, annyira erős volt ez a class ebben a tekintetben. A támadófalba szintén jöhet érkező, de azért azt is lehet látni, hogy tavaly sem volt akkora gond az O fallal. Manning-et nem sack-elték sokszor (kirívóan sokszor egyáltalán nem) így a pass protect működni fog idén is, és ha kicsit jobban összeáll a fal, 1-2 tehetség beér akkor még jobbak lehetnek. Persze elfért volna az erősítés ide is, de ha McAdoo úgy ítélte meg, hogy nincs életveszély, akkor biztos nem akkor a baj, mint ahogy mi látjuk azt a nevek alapján. Adams-ről annyit, hogy egy nagyon gyors, colos TE, igazi red zone célpont. 3. körre várták, így BPA is, és amúgy sem volt hatalmas a választék a TE-k között. Amit pedig Höri írt az értékelőjében, az nagyon is igaz, szinte bárkit viszünk erre a posztra, az rendre beválik. Adams-ben pedig bőven van potenciál, jó számokat hozott, egy alapjában futásra épülő offens-ből. Jó keze van, hosszú karokkal, Eli-nak (Mannig-nek, nem almának 😊 ) tökéletes lesz, simán kezdő emberré is nőheti ki magát.

Persze lehet, hogy ez kicsit túl optimista, de miután a külföldi oldalakon is mind ezt írják, így én is bizakodom. A csoport nem erős. Az Eagles idén nem valószínű, hogy komoly tényező lenne a nagy QB mizériával, Dallas-ban gyenge lett a draft, jött egy erős futó, de ha (amikor) Romo kidől, onnantól megint
megadhatja magát a támadósor. A védelmükben év elején nem lesz fal eltiltás miatt, a sec pedig kifejezetten gyenge. (mi pont hogy futás ellen lehetünk op-k, elvégre ez tavaly is ment, azóta pedig erősebb szelek is fújnak ezen a téren NewYork kék felén). A Skins pedig nem lebecsülendő, de a tavalyi évük elég szerencsésen alakult, idén nem lesz minden ennyire egyben. Nehéz lenne kimondani, de ha összejönnek végre a dolgok (szerzemények, sérülések elkerülése), akkor hozhatjuk a csoportot, legalábbis az esélyünk bőven megvan rá. Nem akarok ennyire előreszaladni, de azért jól fest a roster.

A védelem nagyon megerősödött, új fal (én Odigizu-tól is sokat várok, elvégre a sérülése miatt esett 3. körig, de ezt már maga mögött hagyhatta), erősebb légvédelem, hasznos LB sor. Támadóoldalon Manning kapott fegyvereket bőven, és ha a fal is hozza a tavalyi szintet, akkor az offens-el nem lehet gond. Tavaly is csak a meccsek végén mentek el a győzelmek, ekkora balszerencsénk idén nem lesz, én abszolút bizakodó vagyok.
FA piac: A
Draft: A

Szerkesztette: Awesome88