New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Elnézve a draftot meg a rostert ilyen New Englandes O-t építetgetünk... Elit Qb 😉 Alacsony mozgékony wr-ek,passzban is jó RB, és egy jó kis Tight End! Nyilván ez most még csak papíron hasonló de hátha...
több mint 9 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
En nem igazan vok elegedett ezzel a drafttal. Ha pozitivumot keresek, az talan az h nagyjabol needekre huztunk. A legjobb huzas Shepard sztem, bar inkabb johetett volna vmi magasabb wr. Thomson sem tartozott finoman szolva a kedvenc idei S-im koze, de mondjuk h 3. korben mar elmegy. Stealnek egyelore tuti nem mondom. A kezdo FS eleg nagy kerdojel tovabbra is sztem, de h a rosteren van mar most, az tuti. LB sor megint nem kapott erdemi erositest, legalabbis sztem a 4. koros 2 down LB-nkben sajna egyelore nem latni tobbet kozep szintu toltelek jatekosnal - tipikus Reese LB. Falakba semmi.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Nagyon örülök Adams-nek. Az egyik legjobb TE-nek tartottam idén, de nem nagyon számoltam vele, elvégre nem volt fontos, hogy ide erősítsünk. De ha már jött, akkor jól jártunk, azért kellett még 1 plusz arc arra a posztra.
Magas és nagyon jó kezű játékos, végre egy red zone célpont Manning-nek. Emelett pedig jó passz blokkban, ami szintén jól fog jönni. Ahogy néztem a 4. kör környékére várták, így tényleg igazi BPA a 6. elején.
A O-line sajnálom, de ha valaki, akkor McAdoo biztos érti a dolgát ezen a téren, és tuti nem hanyagolná el hiába az offens-t, hacsak nem lenne tisztában a jelenlegi helyzettel. Bizalmat szavazok neki. UDFA védőfalember pedig biztos lesz jó féle, mert nagyon erős itt a class, így oda biztos lesz még érkező.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A draft ezen szakaszában már tényleg BPA-ra mennek a pickek, szóval a poszt majdnem lényegtelen is. Felesleges itt már várni bármit is. Jó kis tight endről van szó, azt hiszem nem panaszkodhatunk😊 Lehet várni az UDFA játékosokat

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Jerell Adams végre TE

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
5. es 6.kor full bpa.2 es 3 nap miatt nem lehetunk szomoruak.Kozel sem volt olyan rossz az OL mint azt itt paran latjak.
Gerixx
Nem volt annyira rossz, de azért jó se. A nagyobb problem, hogy 2 kezdő is elment (még ha csak papíron is kezdők) és nem jött senki. Azért egy 6. körös O-line pick-el megnyugodna a kicsi lelkem, most már mind1, hogy ki jönne 😀 De van egy olyan érzésem, hogy a D falba fogunk húzni. (bár azt is megérteném)
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
5. es 6.kor full bpa.2 es 3 nap miatt nem lehetunk szomoruak.Kozel sem volt olyan rossz az OL mint azt itt paran latjak.
több mint 9 éve
Asbee örülhetsz!O falat mellőzzük szépen! 😀bár azért így ha a tavalyihoz hasonló futójáték várható az elég keserves lesz!
yooker
Attól hogy nem akartam 1/10-re RT-t még nem azt jelenti, hogy mellőzni kell a falat, de nem hiszem, hogy ezzel a drafttal olyan elégedetlenek lehetnénk...

több mint 9 éve
Asbee örülhetsz!O falat mellőzzük szépen! 😀bár azért így ha a tavalyihoz hasonló futójáték várható az elég keserves lesz!
több mint 9 éve
Paul Perkins RB jött, alapvetően kedvelem, az ötödik körben sem rossz választás, de hogy ennyire ignoráljuk az OL-t és a DL-t, az érthetetlen
kristof
DL be nem vagyunk rovidek.Plus pass rusher bol sosem eleg de nem panaszkodhatunk.OL ba azert kesobbi korokbe vartam en is vkit.Par hete Reese azert nyilatkozta h szerintuk mar a rosteren van jatekos aki kezdo lesz a jobb oldalon.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Paul Perkins RB jött, alapvetően kedvelem, az ötödik körben sem rossz választás, de hogy ennyire ignoráljuk az OL-t és a DL-t, az érthetetlen
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Paul Perkins RB Ucla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Lb és S poszton darabra már ligaelitek lettünk az tuti!😀
több mint 9 éve
B.J. Goodson(OLB-Clemson) a 4.körös választásunk
Taz
Róla tudunk valamit? (azon kívül, hogy a neve alapján illik a csapatba 😊 )
Awesome88
Nehez erre valaszt adni sajnos.Eleg sok tehetseges jatekos volt korulotte.1 evet volt csak kezdo,ugyh elegge tapasztalatlan,de lehet belole jo 3down lb.Most olvasom h mcgovern es quinn is nagyon jo velemennyel van rola.Biztos tackler,kerdeses coverage ben.Alliotolag perfect fit .

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
Azt hiszem Reesere nem lehet panasz iden.
több mint 9 éve
Taz
Róla mit tudunk? (azon kívül, hogy a neve alapján illik a csapatba 😊 )
Hallottam róla, de nem ismerem a csávót, viszont csak erősítés lehet az LB sorba.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
több mint 9 éve
Thompson is jó, bár azért nem steal és az sem tuti, hogy FS-ként kezdenie kellene rögtön, inkább próbáljuk ki Berhét vagy Jacksont aztán ha beégnek akkor jöhet ő.Asbee
azért ha Joseph és Neal első körös volt, akkor szerintem bőven beszélhetünk stealről, főleg, hogy olyan safetyket vittek ki előttünk, hogy csak néztem (Davis, Bell, Byard)... a pályán és a pro-day-en nyújtott teljesítménye alapján szerintem közelebb állt az első körös besoroláshoz, mint a harmadikhoz, (a combine idején beteg volt, az ottani adatai ilyen szempontból irrelevánsak) szóval én elég egyértelműen kezdőként számolok vele, Berhe, Jackson, Taylor és Thompson meg maradhatnak "szimpatikus" depth, mert eddig konkrétan semmit nem mutattak.
kristof
Jó hát kinek mi... Nálam 2-3. körös besorolása volt. Ha meg más csapat hülye az nem a mi problémánk😀 (mondjuk Karl Joseph ACL nélkül simán első körös). Igazából mindegy is, hogy steal vagy nem steal, volt már egy rakat olyan játékosunk akiktől el voltunk ájulva és semmi nem lett belőlük. Lényeg, hogy most ne ez legyen.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Thompson is jó, bár azért nem steal és az sem tuti, hogy FS-ként kezdenie kellene rögtön, inkább próbáljuk ki Berhét vagy Jacksont aztán ha beégnek akkor jöhet ő.Asbee
azért ha Joseph és Neal első körös volt, akkor szerintem bőven beszélhetünk stealről, főleg, hogy olyan safetyket vittek ki előttünk, hogy csak néztem (Davis, Bell, Byard)... a pályán és a pro-day-en nyújtott teljesítménye alapján szerintem közelebb állt az első körös besoroláshoz, mint a harmadikhoz, (a combine idején beteg volt, az ottani adatai ilyen szempontból irrelevánsak) szóval én elég egyértelműen kezdőként számolok vele, Berhe, Jackson, Taylor és Thompson meg maradhatnak "szimpatikus" depth, mert eddig konkrétan semmit nem mutattak.
több mint 9 éve
Jó kis nap volt, a WR is közel akkora need mint az OT, csak falfetisiszták vagyunk. Shepard jó kis játékos lehet és nagyon remélem, hogy Cruz is felépül. Ők hárman Beckhammel szép kis triót tudnának alkotni. No huddle offense + folyamatosan váltogatni a helyüket, hát nem minden defense tudná ezt kezelni. Thompson is jó, bár azért nem steal és az sem tuti, hogy FS-ként kezdenie kellene rögtön, inkább próbáljuk ki Berhét vagy Jacksont aztán ha beégnek akkor jöhet ő. Nem valószínű, hogy jobb játékosokat találtunk volna más poszton és ide is kellettek új játékosok.

több mint 9 éve
Elégetett vagyok az érkezőkkel. Apple csak azért kérdéses mert bent volt Hargraves, de összességében jött 2 akár azonnali kezdőember is a secondary-be, kellett is, az volt a legnagyobb gyenge pontunk. Shepard jó húzás, Tyler Lockett 2.0, a WR úgyis nagy need volt, ezt nem is kell magyarázni.
Ami a mai napot illeti, még egy OT húzást mindenképp várnék (v. BPA guard-ot), ezen kívül a védőfalba lehetne erősíteni középen, és a szélen is. Egy colos elkapó is elférne a keretben, egy igazi red zone target, Kenny Lawler-nek tudnék örülni, de ha van ilyen TE is, akkor üsse kavics 😊

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Sok volt a need, így minden megmagyarázható, de én azért kicsit csalódott vagyok, hogy nem jött egy játékos se egyik falba se, holott mindkettővel vannak gondok bőven. Korai WR picket nem szerettem volna, de ezek szerint Cruz állapota nagyon bizonytalan (persze ez nem túl meglepő). Thompson jó helyen jött egy absz hiányposztra, szóval ő minden szempontból érthető.
Sajnálom, h lemaradtunk Jack-ről (+ hogy Jaylon Smith meg ráadásul épp a Dallasba került..)
Szesze
minden szavaddal egyetértek, bár a késői/középső körös OL húzásaink nem igen szoktak beválni, a negyedik körben azért még lehet találni használható matériát, pl Westerman, Alexander vagy Dahl bár az én tippem Joe Haeg az ötödik körben
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Szerintem a posztok teljesen rendben vannak. Mindhárom játékos esetében van fenntartás, Apple esetében az, hogy bent volt Tunsil, VHIII, Shepard elég alacsony, fiatal tapasztalatlan safety-vel tele a padlás. Ennek ellenére ezekre a posztokra kellett ember. Nem meglepő, hogy nem draftoltunk LB-t, hátsó körben meg jöhetnek a rotációban falemberek, bár Cruz óta értelmes dolgot nem csináltunk arrafelé. Nem lehet azt mondani, hogy meg leszünk a draft után, de előre léptünk nagy mértékben, jóval több a tehetség a rosteren. Én nem vártam, hogy Reeese playoff contender csapatot csinál az offseasonban, annak ellenére, hogy meleg a számára a pite, és volt mozgástere.
Olyan nem teljesen elégedett érzésem van, "akár jó is lehet" szerű.
Mivel a csoport ellenfelek is erősödtek, nehéz lesz a későbbiekben jóslatokba bocsátkozni.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
remélem idén rácáfolnak, de kb akkor számunkra lement a lényeg. 😊
borult azért a várakozásom rendesen!Wr picket vártam, de nem totál Cruz helyére hanem egy red zoneban is jól használható magasabb játékost! és mi van ha Cruz is feltámad valamilyen csoda folytán?
de nyilván úgy érzik kint hogy annyi neki...
Thompson is jó választás de hát akkor mégsem bíztunk itt a többiekben...
ezen a helyen lehet inkább falba húztam volna én is, de gondolom a további körökben már ide érkeznek majd ! a DT poszt úgy is olyan mély idén hogy még UDFA-n is leendő pro bowlerek közül lehet válogatni! 😊ki

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Sok volt a need, így minden megmagyarázható, de én azért kicsit csalódott vagyok, hogy nem jött egy játékos se egyik falba se, holott mindkettővel vannak gondok bőven. Korai WR picket nem szerettem volna, de ezek szerint Cruz állapota nagyon bizonytalan (persze ez nem túl meglepő). Thompson jó helyen jött egy absz hiányposztra, szóval ő minden szempontból érthető.
Sajnálom, h lemaradtunk Jack-ről (+ hogy Jaylon Smith meg ráadásul épp a Dallasba került..)